Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

La multi ani @Robert201!

La multi ani Romania!

La multi ani @Forumului Softpedia...
 Majoratu lu' Bebe de acum 23 ...

Skoda Octavia 2, temperatura apa ...

Samsung A33 5G sau Motorola G42 4G

Christine McVie nu mai este... vie
 Cocaine Bear (2023)

Test presiune cu apa traseu condu...

Cum schimb anvelopele - prima data

ITP in alta tara
 BMW AFR

Iesire cu familia pe 2 decembrie....

Defecțiune servodirectie ATV

Marcaje sau pancarda?
 

another way then iframe

- - - - -
  • Please log in to reply
31 replies to this topic

#1
dragosul

dragosul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 647
  • Înscris: 28.03.2002
cum pot sa incarc o imagine intr-o mica portiune din pagina fara iframe ?

#2
eyecon

eyecon

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 364
  • Înscris: 03.01.2002
Nu am intele si ntrebarea !?!?!

Adica sa se incarce o imagine intr-o zona cand faci un click sau onmouseover?

#3
dragosul

dragosul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 647
  • Înscris: 28.03.2002
click

#4
eyecon

eyecon

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 364
  • Înscris: 03.01.2002
Se poate face. Iti trebuie un gif de 1x1 px transparent. Imaginea o introduci in pagina unde vrei tu cu dimensiunea imaginii care o va inlocuii

[img]space.gif[/img]

space.gif este imaginea de care spuneam mai sus.

Acum iti trebuie o functie java script care sa inlocuiasca imaginea

<script>

function schimba(schimb){

  document.getElementById('imagine').src=schimb

}

</script>

ce-i mai sus atasezi in tagul HEAD.

acum in linkul care schimba imaginea trebuie sa pui:

[url=javascript://]Schimba imaginea[/url]

este un pic neortodox dar sper sa mearga.

#5
dragosul

dragosul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 647
  • Înscris: 28.03.2002
alta modalitate asta nu e buna :>

#6
eyecon

eyecon

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 364
  • Înscris: 03.01.2002
ce anume nu a mers? eu am folosit aceasta modalitate pentru www.eyecon.as.ro si a mers perfect.

#7
dragosul

dragosul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 647
  • Înscris: 28.03.2002
nu imi convine

#8
eyecon

eyecon

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 364
  • Înscris: 03.01.2002
alta nu mai vad decat ca imaginea care sa fie ascunsa initial, iar la click sa fie arata.

#9
dragosul

dragosul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 647
  • Înscris: 28.03.2002
nop nu e bine cumva cu incarcare in div ?

#10
eyecon

eyecon

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 364
  • Înscris: 03.01.2002
In exemplul care l-am dat mai sus poti sa pui linistit imaginea intr-un div. Eu ti-am dat o solutie, dar mai mult nu pot sa fac.

#11
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,236
  • Înscris: 26.11.2001
Poti folosi layere ascunse :D

#12
eyecon

eyecon

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 364
  • Înscris: 03.01.2002
Pai asat i-am spus si eu (chestia cu imaginea ascunsa initial) dar omul nu stie ce se vrea si ce se poate face. Sau doar vrea sa ne testeze ;)

#13
dragosul

dragosul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 647
  • Înscris: 28.03.2002
ia si eu daca iau imaginile dintro baza de date si incarca vreo 20 ce zici ??

#14
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,236
  • Înscris: 26.11.2001
Dragosoul, daca vrei sa te ajutam, te rog sa fii mai explicit sau sa dai un exemplu daca ai.

#15
eyecon

eyecon

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 364
  • Înscris: 03.01.2002
singura solutie este cu schimbarea sursei la o imagine. Adica cum am spus prima oara. Daca vrei altfel ...

#16
dragosul

dragosul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 647
  • Înscris: 28.03.2002
http://www.dops.it/i...hp?id=2&lang=it

watch vreau sa nu se incarce pagina de fiecare data cand aleg o alta imagine

dar fara iframe

#17
Sammy

Sammy

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,403
  • Înscris: 26.11.2001
frame :)
e fara iframe.

#18
dragosul

dragosul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 647
  • Înscris: 28.03.2002
sunteti de groaza
sammy
http://www.dops.it/temp/harta.html

uita-te cu netscape si vezi WHY
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate