![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Groenlanda
Last Updated: Dec 23 2018 17:28, Started by
rottweiler2007
, Nov 25 2009 20:38
·
0

Posted 27 November 2009 - 17:48

deci mergeti in groenlanda la anul in perioada 29.11 - 05.12 ?
|
Posted 27 November 2009 - 17:54

deci mergeti in groenlanda la anul in perioada 29.11 - 05.12 ? |
Posted 27 November 2009 - 18:21

![]() |
Posted 27 November 2009 - 20:36

despre groenlanda si aici : http://groenlanda.paul-andrei.com/
|
Posted 27 November 2009 - 21:04

Posted 27 November 2009 - 23:47

eu cam asa fac, stabilesc cu 1 an minim inainte ce vreau sa fac, imi stabilesc un buget, fac rezervarile la avion din timp ca sa pot gasi un pret cit mai bun...asa s io.... E frumos și practic, dar... foarte nesigur! Am programat de vreo 4-5 saptamani, o ieșire din țară (27noiembrie-1 decembrie) și în ultimele zile (ieri și alaltăieri) din cauze mai mult sau mai puțin obiective... era să nu mai plec.... ![]() Nu în ultimul rând, nici nu cred că poți face rezervări la avion cu o așa mare perioadă de timp înainte! |
Posted 28 November 2009 - 10:19

E frumos și practic, dar... foarte nesigur! Am programat de vreo 4-5 saptamani, o ieșire din țară (27noiembrie-1 decembrie) și în ultimele zile (ieri și alaltăieri) din cauze mai mult sau mai puțin obiective... era să nu mai plec.... ![]() Nu în ultimul rând, nici nu cred că poți face rezervări la avion cu o așa mare perioadă de timp înainte! |
Posted 29 November 2009 - 00:41

deci mergeti in groenlanda la anul in perioada 29.11 - 05.12 ? http://www.timeandda...nomy.html?n=703 Edited by me_and_myself, 29 November 2009 - 09:05. |
Posted 29 November 2009 - 09:20

Am studiat problema si zic pas. Ziua este numai 5 ore (rasarit la 9:45, apus la 14:45), iar in caz de nor, ziua dureaza vreo 2 ore. Temperatura nu e rea, in jur de zero grade, dar noaptea real feel-ul se duce la -10, -15 datorita vantului http://www.timeandda...nomy.html?n=703 1) Stop in Islanda unde e plin de islandeze (care poate n-au vizitat inca Groenlanda!) 2) Noapte de 19 ore! |
Posted 05 December 2009 - 09:27

Daca pui informatiile cap la cap, atunci nu mai suna asa rau: 1) Stop in Islanda unde e plin de islandeze (care poate n-au vizitat inca Groenlanda!) 2) Noapte de 19 ore! pe-aia cu "e plin de islandeze"uitati-o, eu am stat o luna in islanda vara asta si am batut destul pe acolo, dar nu se prea dau la turisti. uitati si chestia cu grasimea de foca - macar ca mai gasesti pe ici pe colo piei de vinzare- tot ce a mai ramas e carnea de balena si pieptul de puffins |
Posted 05 December 2009 - 15:31

|
Posted 19 February 2010 - 07:17

Vara e sezonul tantarilor... As merge primavara cand totusi e in jur de zero grade, nu sub... Oricum, pe acolo bate Gulf Streamul si nu e la fel de frig ca in Siberia.... Oricum, anul asta, cica vara a cazut intr-o joi ![]() De ce postati aiurea, daca sunteti in necunostinta de cauza? Unde sunt tantari in Groelanda vara? Sorry, dar confunzi Groelanda cu Alaska !! In luna iulie-august sunt cam 12 grade la umbra pe coasta, temperatura se simte ca la 18 grade, ganditi-va ca soarele nu apune deloc, iar apa fiordurilor, care-s ca niste golfuri, se incalzeste vara. Locuitorii fac plaja la orele pranzului, incredibil, dar adevarat. Fiind o colonie daneza, inca mai apartinand si ei de regatul unit al Danemarcei, s-au modernizat. Exista blocuri moderne, supermarketuri, restaurante etc Un bilet de avion din Copenhaga- Nuuk (Godthaab) costa circa 1200-1300 euro, iar zborul dureaza circa 5 ore. Exista autobuzul X3 direct de la aeroport pana in centrul orasului. Preturile sunt mari, putin mai scump decat in Danemarca. Toate bune ![]()
![]() Este o decizie inteleapta !! In primul rand nu te stresezi, in al doilea rand poti cumpara bilete de avion la un pret avantajos si ai timp sa te si documentezi, sa planifici obiectivele turistice pe care doresti sa le vizitezi etc. ![]() |
Posted 12 January 2011 - 19:26

Dragii mei,
in febrarie voi pleca in Groenlanda sa muncesc(in constructii cu o firma germana)...am emotii dar va voi tine la curent cu ceea ce este pe acolo...sper sa merg la vreo vanatoare de foci! Toate bune!Sa ne auzim sanatosi!!! P.S. Sper totusi sa nu fiu singurul roman de pe acolo!Va tin la curent |
Posted 12 January 2011 - 20:46

in febrarie voi pleca in Groenlanda sa muncesc(in constructii cu o firma germana)...am emotii dar va voi tine la curent cu ceea ce este pe acolo...sper sa merg la vreo vanatoare de foci! Edited by George2210, 12 January 2011 - 20:47. |
Posted 13 January 2011 - 12:24

Dragii mei, in febrarie voi pleca in Groenlanda sa muncesc(in constructii cu o firma germana)...am emotii dar va voi tine la curent cu ceea ce este pe acolo...sper sa merg la vreo vanatoare de foci! Toate bune!Sa ne auzim sanatosi!!! P.S. Sper totusi sa nu fiu singurul roman de pe acolo!Va tin la curent ![]() |
Posted 01 August 2017 - 12:29

A mai fost cineva in Groenlanda in ultima vreme? Ma bate gandul sa merg, toamna asta
|
Posted 23 December 2018 - 17:28

3100 lei Copenhaga - Ilulissat vi se pare ok ca pret, undeva prin Aprilie - Mai?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users