Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
mare mare problema cu acest pisto...

Ce se intampla cu bursa din SUA

Cum deblochez un telefon Android ?

BOUDICA: THE QUEEN OF WAR (2023)
 Termen de inscriere in CIV buteli...

Substantele anabolizante in sport...

Nivel seric vitamina D

problema honda hornet 600 2011
 Probleme? - Viessmann Vitodens 10...

Nu pot downloada atasamentele de ...

O enigma la motor

Constructie sauna
 Sameday aplicatie - topic general

Junsun Multimedia DVD Player cu W...

Problema Nissan Qahqai 1.5 dci

Recomandare banca/pachet pentru S...

ebay Romania sau asemanator?

- - - - -
  • Please log in to reply
51 replies to this topic

idumitru

idumitru

New Member

• Grup: Members

View Postadi_novac, on Jul 26 2005, 22:32, said:

www.licitatzii.ro .  Este semi-integrat si LeuVirtual in sistem.

Imi place de ei dar mai e ceva timp pana Romania va fi trusted area.  Am incercat si eu sa vand cateva produse prin ei dar nu am reusit.  Surprinzator am reusit sa le vand pe un site mic:
http://www.myplace.ro/myebay.ro/. Am pus cateva anunturi  pe un site nou al lor: http://www.ro-anunt.com/, sper sa am bafta si de data asta.

webshield

webshield

Junior Member

Mai oameni buni, voi faceti niste comparatii ridicole aici. Cum sa compari o companie de marimea si reputatia PayPal cu acest leuvirtual.

Mi-am facut si eu cont la ei. Cica sa trimit bani pe numele unei persoane fizice nu catre o firma. Pai asta e evaziune fiscala!

De pe site-ul lor: "Great Gurov Ltd."; serios? adica te lupti cu morile de vant in cazul unei dispute financiare? Cine e aceasta firma? O cautare pe Google nu da nici un rezultat despre aceasta firma. La fel ca si astia de la dotcomerce care zic ca sint firma americana si s-au apucat si ei de plati online. Firma americana inexistenta. Au uitat si ei sa adauge acest amanunt; dar asta e alta poveste.

Alte suprize despre leuvirtual vin si de pe site-ul ministerului de finante care arata ca firma care detine domeniul are ca obiect de activitate "Comert cu ridicata al materialului lemnos".

Eu sa fiu administratorul unei afaceri mi-as pune de mai multe ori intrebare carei companii ii incredintez eu banii si imaginea mea.  Ca sa operezi in buciness-ul de plati online trebuie sa ai o reputatie nepatata, vechime pe piata si forta financiara.

Atit am avut de zis; va las pe voi sa judecati mai departe.

landscape10

landscape10

Banned by landscape10

• Grup: Banned
Da, in Romania este ceva nou.
Pot sa spun din experienta ca in afara acest tip de payment gateway merge perfect, mult mai rapid decat lucrul cu carduri.

De exemplu porcarie. Cine este in spatele companiei porcarie? Nu se stie, firma este offshore. Pot sa plece cu banii oricand, si totusi au o reputatie nepatata timp de cativa ani.

Moneybookers, societate inregistrata in anglia. Daca citesti termenele si conditiile spune clar ca in caz de faliment nu iti mai vezi banii inapoi.

Paypal, frauda la greu. www.paypalsucks.com , citeste si vezi care e treaba.
Intgold, scam pe fata. www.intgoldsucks.com

Eu am folosit de cateva ori acest leuvirtual si sunt multumit de ei, prompti, tranzactii rapide, nu imi e frica de frauda de pe card. Firma e inregistrata la registrul comertului, macar spre deosebire de ceilalti stii cine sunt. Nu cred ca se inghesuie romanii sa bage milioane de parai in el incat sa le permita sa plece cu banii.

Parerea mea este ca romanii au incredere in tepe evidente ca safi si caritas. Ghidati de lacomie , crezand ca imediat le dau aia 130% pe luna.

Aia macar nu iau nici o dobanda, ba chiar percep comisioane, deci nu e ceva piramidal, asa functioneaza orice payment gateway.
Oricum, piata romaneasca e inca la inceput si asa o sa ramana din cauza mentalitatii...

webshield

webshield

Junior Member

View Postlandscape10, on Oct 29 2005, 20:14, said:

Eu am folosit de cateva ori acest leuvirtual si sunt multumit de ei, prompti, tranzactii rapide, nu imi e frica de frauda de pe card.

Ai folosit ca angajat la ei?  :coolspeak: Cum ti-ai alimentat contul? Facind transfer bancar catre acel domn care primeste fromos banii in contul personal? Eu cred ca tu nici nu stii cum se face un transfer bancar. Hihi...ce ai scris pe ordinul de plata la obiectul tranzactiei? Shpaga catre proprietar?

Te-ai inregistrat doar ca sa postezi aberatiile astea? Patetic.

Domnilor, romanii nu sint naivi!

don_dannielo

don_dannielo

Bah! Are we more than dumb sheep?

• Grup: Senior Members

View Postlandscape10, on Oct 29 2005, 20:14, said:

Paypal, frauda la greu.
Hai ca asta e mult prea tare.  :coolspeak:

ynocentzya

ynocentzya

Member

QUOTE(landscape10 @ Oct 29 2005, 20:14) *
Paypal, frauda la greu.  

oarecum.... poate doar 50%

ikobo in skimb.... :D

landscape10

landscape10

Banned by landscape10

1. Nu lucrez si nu am lucrat la ei, am un servici mai bun :)

2. Romanii nu sunt prosti dar nici destepti nu sunt. Vorbesc in general, nu le iau apararea astora de la leuvirtual. TRanzactiile pe care le-am facut eu a fost sa cumpar porcarie cu lv, o suma mica,300$, atata tot.
Daca romanii ar fi destepti, nu ar tolera cresterile aberante de impozite fara nici o justificare. Dar nu..ei tolereaza orice si pun botul la orice prostie. In anglia Margareth Tacher a cazut pt ca voia sa creasca impozitele cu imensul procent de 2%. In romania insa..
Inca odata nu le iau apararea, si nu pot baga eu mana in foc pentru ei. Mi-am spus o parere, atata tot

3. Cand am spus frauda la greu pe paypal nu m-am referit ca cei de la ebay ar face fraude. Ai auzit de conturi inchise din motive aberante de catre paypal?

4. Cat despre faptul ca stiu sau nu sa fac un tranfer bancar..nu comentez..misto stiu sa fac si eu, dar nu e ziua mea buna..

echoproject

echoproject

New Member

E-bay-ul romanesc este clar www.okazii.ro. In Romania cred ca o sa fie imposibil de a face un sistem de plata on-line. Cine are incredere sa cumpere cu card-ul la noi pe internet? Totusi, cei de la BCR au scos un serviciu interesant, Cardul Virtuon. E un card virtual pe care il alimentezi cu cat vrei, si nu are banda magnetica, are doar acea serie care iti trebuie pt a tranzactiona on-line. Il alimentezi cu cat iti trebuie de pe card-urile celelalte pe care le ai la BCR, daca tot e sa iti iei teapa, macar nu te lasa in fundul gol  :D . Eu il folosesc pt tranzactii pe internet pe site-uri straine si pana acum sunt multumit de el.

Am vandut mai multe produse pe internet, pe www.okazii.ro, www.talcioc.net, si alte site-uri de anunturi si pe forum-uri. Clientii imi plateau prin urmatoarele metode:
- Direct. Ma intalneam cu clientul, ii dadeam produsul si imi platea banii (asta numai in cazul cand clientul era din acelasi oras);
- Prin posta, cu plata in ramburs. Eu trimiteam coletul iar clientii plateau la posta. Daca nu ridicau coletul, ajungea la mine inapoi. Metoda asta merge binisor, dar mai sunt uneori unii care se razgandesc si nu mai ridica coletul. Daca nu platesc, coletul iti este trimis inapoi dar dezavantajul este ca ai platit odata si taxele de transport si mai platesti inca odata si taxele pentru retur (drumul inapoi). Daca ai mai multi care fac dinastea, dai faliment  :D.
In general cam metodele astea se practica la noi pe internet. Am auzit ca mai sunt unii care cer sa li-se trimita banii prin mandat postal si apoi trimit produsul. De multe ori lumea nu are incredere sa trimita banii asa, pt ca nu stiu daca o sa mai trimita persoana respectiva produsul.

landscape10

landscape10

Banned by landscape10

Da, acel tip de card virtual este foarte bun mai ales pentru tranzactii in strainatate, si eu l-am folosit.

b1ackwiddow

b1ackwiddow

New Member

Nu cred ca ar merge ceva gen ebay in ro. Pe EBay plata se face numai in avans. In Romania din cauza numeroaselor tzepe nu va functiona niciodata sistemul asta. Ar avea cineva incredere sa trimita bani in avans unuia care vinde un laptop pe okazii? Nu cred... Eu unul nu.
Romanii au speriat ebay-ul cu tzepele va dati seama ce ar face cu un site local de licitatii, l-ar capaci in prima zi.

manilodisan

manilodisan

New Member

Eu m-am inregistrat de curand pe ibid.ro. Seamana destul de tare cu eBay. Sper sa mearga treburile bine.

dariohann

dariohann

New Member

se pare  ca, desi cu frica, ebay-ul vine si spre romania. http://www.arbomedia...l...13&item=313   dar deh...de ce nu?

ca sa nu mai zic ca pe ebay se poate vinde orice. oare cat ar fi luat pe biata Romanie tipul asta pana la urma?:))):))) http://www.anchete.r...ID_articol=1644

nutumdp

nutumdp

Member

Am vazut ca sa discutat despre LeulVirtual, ia incercati sa va faceti un cont, mi se pare absurd in ce hal se face contul de kkat poti sa dai la nimereala pe tst si gata ti-ai facut cont!cat despre seriozitate nici nu cred ca poate fi vb. cum zicea si cineva ei se ocupa de lemn si sau apucat de tranzactii on-line!Hai sa fim seriosi eu sincer nu mas duce sa alimentez in viata mea acest cont. Te duci la o banca iti eie un card serios ssi iti dirijezi direct din banca contul cum vrei!
Cat despre cumparaturi pe siteurile astea ciudate,,,,,,,,, lasa de dorit
Se trage prea multa taca la noi, romanu' nu este invatat cu munca, el vrea totul usor,sa faca bani din orice, si ce este mai usor sa insele!

don_dannielo

don_dannielo

Bah! Are we more than dumb sheep?

• Grup: Senior Members

View Postdariohann, on Aug 21 2006, 12:31, said:

se pare  ca, desi cu frica, ebay-ul vine si spre romania. http://www.arbomedia...l...13&item=313   dar deh...de ce nu?
Articol vechi si in ceata rau de tot. Nu scrie nicaieri ca o sa vina.

Si de ce ar veni, atata timp cat exista o gramada de site-uri de licitatii si anunturi, free?

O sa vina cand:

1. O sa-si recupereze domeniul .ro de la irlandezul ala
2. Romanii o sa se obisnuiasca sa plateasca pt a pune ceva la vanzare
3. Transportul ro-afara si invers va fi de bun simt
4. Nu vor mai fi fraude
5. Se va preconiza o cifra de afaceri multumitoare

Adica la pastele cailor.

xmen

xmen

Member

Si eu sunt de parere ca okazii.ro se apropie cel mai mult de ebay. A luat amploare in ultima perioada si s-au mai pus la punct si cei care vand. Daca te uiti la sistemul de calificative -asemanator cu ebay- poti cumpara linistit, daca persoana respectiva are cel putin 100 de calificative pozitive. La unii chiar poti plati direct cu cardul, deci eu zic ca acest site e pe drumul cel bun

luca.bogdan

luca.bogdan

New Member

View Postandra_s, on Jul 6 2005, 17:35, said:

Pana acum doar am citit pe softpedia, dar am cateva locuri unde trebuie sa raspund si incep aici.
Exista cineva in Romania - www.minim.ro - :peacefingers: care incearca chestia asta, cu un ebay cat de cat sigur, dar cum plata online la noi e cam moarta, tipii au incercat o chestie desteapta dupa parerea mea, verificarea utilizatorului, adica in momentul inscrierii esti neverificat, urmand ca dupa verificarea identitatii reale fata de cea virtuala de la inregistrarea la ei, sa devii utilizator verificat, asta insemnand ca tipii confirma ca tu esti tu, ceva de genul asta. Sincera sa fiu, o singura data am vrut sa cumpar ceva de pe okazii, respectivul vanzator spunea ca nu expediaza in alte localitati, ca ii e frica sa nu ia plasa, si l-am intrebat cum pot face atunci, si mi-a spus "cucoana, trimiti un avans inainte, trimit pachetul si restul il platesti la primire". avans!... aiurea in tara la te miri stii cine... "cucoana"  :cursing: ... in sfarsit... poate cei de la minim sa faca ceva in privinta asta. sper...  :worthy:
pa  :kisstogether:

Pana acum nu este nici un site asemanator ebay-ului in Romania, nu mai cauta pentru ca nu ai sa gasesti!!!
Nu vreau sa ma bag aiurea in discutie dar toate site-urile pe care le insira fiecare aici nu sunt asemanatoare ebay-ului. Cat despre metodele de plata sigure, daca ar exista si la noi un site ca ebay, ar fi Moneybookers. PayPal-ul nu poate fi folosit deoarece si pentru ca nu exista la noi asa ceva si daca intrii pe site ai sa vezi ca nu este insirata si scumpa noastra tara Romania printre celelalte.

View Postidumitru, on Oct 20 2005, 02:09, said:

Imi place de ei dar mai e ceva timp pana Romania va fi trusted area.  Am incercat si eu sa vand cateva produse prin ei dar nu am reusit.  Surprinzator am reusit sa le vand pe un site mic:
http://www.myplace.ro/myebay.ro/. Am pus cateva anunturi  pe un site nou al lor: http://www.ro-anunt.com/, sper sa am bafta si de data asta.

Asta imi place aici se pare ca se apropie cu asta cat de cat, dar mai au de lucrat la el, si le urez bafta pentru ca este ceva interesant dar totusi ar suna mai bine un ebay.ro :) asta pentru ca atunci se va vinde si international, nu zic eu acum ca nu poti sa vinzi international si asa dar avand numele ebay este ceva mai mult decat "licitatii"

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate