![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Legea 321/15.10.2009 va duce la falimentul industriei alimentare din Ro?
Last Updated: May 27 2010 14:05, Started by
eureur
, Nov 17 2009 10:18
·
0

Posted 17 November 2009 - 14:40

Vinul vrac intra in categoria alimentelor proaspete? Garda ?? Pai ce treaba are Garda cu clasificarea produselor? .. in mod logic ma refer... La mintea mea blonda, OPC sau DSP/DSV, pentru ca ei verifica conditii de pastrare, desfacere si termene de valabilitate. Oricum in tara lui Papura Voda, se va arunca mingea de la unul la celalalt dar cand va fi vorba de amendat, toti vor avea dreptul ![]() @TLGTLC: Vinul unde se incadreaza? Si aici era ceva cu "linistite", "active" (spumantele) si mai era inca o categorie dar .. imi scapa la ora asta. |
Posted 27 May 2010 - 09:03

legea e facuta tot in sprijinul bancilor.
Platile la termen de 1-3 luni erau o modalitate de finantare pe termen scurt fara a fi nevoie de banci. Bancile au avut grija, prin "conducatorii nostri iubiti", sa reglementeze aceasta situatie. Era o nișă de piață care scapase de sub controlul lor. |
Posted 27 May 2010 - 14:05

Ah, ce as vrea o lege d'asta si-n servicii...
![]() De fapt nu doar in servicii, in orice, amendarea drastica a celor ce nu-si platesc facturile. Ai semnat un contract? Il achiti. Nu-ti convine? Nu semna sau reziliaza-l. Pe de-o parte statul imi cere TVA-ul la facturi neincasate si-l doare-n Base daca eu mi-o incasez sau nu. Desi teoretic statul imi ia banii aia sa ma protejeze pe mine, cinstitul contribuabil. In schimb, daca emit o factura unui tepar, el scapa bine merci intrand il faliment, eu dau TVA-ul din buzunar si alerg prin Justitie sa recuperez frimiturile ramase... Mai are cineva dubii ca legile sunt facute de si pentru escroci? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users