Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
RPL2021: Instructiuni auto-recenzare

Info Coronavirus/Vaccin vs. Fake News

Ajutor pentru refugiatii ucraineni

Crossover
 Predator(Prey) 2022

Firmware rollback

Probleme la instalare Windows 10 ...

Windows.old dupa prima instalare ...
 Indiferenta fata de om duce undev...

Cum v-ati resemnat cu pierderea b...

Gazduire gratuita pt. 7 domenii

Rusia va produce masini fara airb...
 Sfat achizitie scanner cu drivere...

Opensea.io si Metamask @ NFT - Su...

Recomandare sistem filtrare apa&#...

Cum fac o retea telefonica intern...
 

CinemaTube, media player HD

- - - - -
  • Please log in to reply
2648 replies to this topic

#2539
Adrian P.

Adrian P.

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,421
  • Înscris: 05.04.2006

View Postadipa, on 04 mai 2015 - 18:37, said:

am pus "de mana" prin ftp versiunea 15.04.2015 din linkul de mai sus.
Merge.
Sa vad cand o mai aparea o versiune noua cum se comporta...
Si la mine a mers update-ul  manual la 15.04 cu telnet. Metoda de aici, update-ul (scripts.zip) se ia din postul de mai sus. Acum functioneaza din nou.

#2540
nutu444

nutu444

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 05.07.2015
A mai aparut update la script ...in afara de cel aparut 21-05-2015...?stie cineva?

#2541
mimunku

mimunku

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 104
  • Înscris: 12.04.2005
Din cate stiu eu... nu.

#2542
vlad0ne

vlad0ne

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 09.09.2003
8.07 este ultimul update

#2543
nutu444

nutu444

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 05.07.2015
Imi poti da si mie adresa de unde ai facut update??ms

#2544
vlad0ne

vlad0ne

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 09.09.2003
Daca il iei pe asta http://hddlinks.w.pw/scripts.zip si il aplici corect (atentie la drepturile fisierelor care trebuie sa fie default:default si nu root:root sau altceva) poti sa faci apoi update online (de pe mediaplayer).

Aici ai direct versiunea din 8 Iulie https://www.mediafir.../?88wlent4trexe

Edited by vlad0ne, 10 July 2015 - 18:10.


#2545
nutu444

nutu444

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 05.07.2015
Multumesc mult..

#2546
nutu444

nutu444

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 05.07.2015
cu ce program il instalez pe primul??....ca sa pot sa mi fac update automat din player......pe al doilea l am instalat cu totalcomander si merge ,am instalat si primul dar nu mi face update...

#2547
vlad0ne

vlad0ne

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 09.09.2003
duce sunt copiate corect,  trebuie schimbate atributele cu comanda chown ( http://www.linfo.org/chown.html ) din CLI u mediaplayerului (telnet ip_address si la user se scrie root parola goala, doar enter)

chown -R defaulf:default usr/local/etc/www/cgi-bin/scripts

#2548
nutu444

nutu444

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 05.07.2015
atribut 777 sau 755?
si la care fisiere?
ms..

#2549
aliv77

aliv77

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 193
  • Înscris: 24.01.2011
Unde putem vedea si noi ce contin noile update-uri? Multumesc !

#2550
steji

steji

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 20.04.2006
Salve!
Readuc aici in discutie o problema de care s-au lovit si altii inaintea mea dar care nu a beneficiat de o rezolvare: stie / are cineva o telecomanda de vanzare pt. jucaria asta? Sau exista vreo telecomanda universala compatibila? Nu de alta, da' de vreo saptamana sta CT-ul meu pe post de capcana de praf ca n-am ce sa-i fac mai mult decat sa-l deschid si sa-l inchid de la butonul de pe el :)

#2551
nutu444

nutu444

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 05.07.2015
am vazut pe olx parca avea cineva de vanzare....cauta ca gasesti...

#2552
steji

steji

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 20.04.2006
N-am izbandit nimic cu telecomanda... De doua luni n-am vazut un film, nimic. Am gasit, in schimb, o telecomanda interesanta, care se spune ca merge si la mediaplayere. Are receiver wireless pe USB care se infige-n device. Intreb: aveti idee daca ar merge si la BriteView? Telecomanda este aici: http://www.emag.ro/t...i/pd/DG08XBBBM/

#2553
keriosan

keriosan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 11.03.2006
Salutare,

Am facut update la Windows 10 si din acel moment media player-ul n-a mai vrut sa functioneze nici mort. Vad Workgroup-ul, dar imi cere user si parola.
Am incercat toate combinatiile posibile... nimic.
Am patit si can am instalat Windows 7 chestia asta, dar atunci s-a rezolvat destul de simplu:
- am creat un user nou "Realtek_guest" am pus o parola si a mers
- plus ceva modificari in Registry.

Acum degeaba. Nu vrea nici mort. Se conecteaza pe UPNP (aici sunt probleme cu subtitrarile).
S-a mai confruntat cineva cu problema asta?
Am cautat pe toate forumurile... nimic.

#2554
cristianstoica

cristianstoica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,182
  • Înscris: 20.12.2010
Incearca

control panel / network and sharing center / change advanced sharing settings / password protect sharing / turn off password protected sharing



#2555
keriosan

keriosan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 11.03.2006

View Postcristianstoica, on 29 noiembrie 2015 - 21:13, said:

Incearca

control panel / network and sharing center / change advanced sharing settings / password protect sharing / turn off password protected sharing

Attachment Capture.PNG

Asta am facut prima data. Degeaba.
Cred ca tot prin Registry trebuie modificat ceva.

#2556
cristianstoica

cristianstoica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,182
  • Înscris: 20.12.2010
Asta era pentru Windows 7 32 bit.

Quote

If your computer is windows7 system,pls modify your registry ,then try again.
how to modify registry:
1.open HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\Lsa\
2.double click everyoneincludesanonymous , change to 1
3. double click NoLmHash ,change to 0
4. open HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\LanManServer\Parameters
5. double click restrictnullsessaccess ,change to 0
6.reboot computer,then try again.

sursa post #2772 @JohnnyUSA
Metode preluate de aici.

Edited by cristianstoica, 30 November 2015 - 13:15.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate