Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
casa verde 2024

Intrerupator cu N - doza doar cu ...

Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata
 Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...
 teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN
 Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD.
 

CinemaTube, media player HD

- - - - -
  • Please log in to reply
2648 replies to this topic

#19
Bosley

Bosley

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,190
  • Înscris: 19.07.2007
Primele impresii si de la mine :
- Windows 7 nu merge sub nici o forma
- UPnP prin TVersity si PS3MediaServer e ok mai putin partea cu ISO-uri de DVD, poze care nu se vad deloc (trebuie setate sa nu faca transcoding altfel nu vezi nici un material HD, doar divx ...). oricum nu am incercat sa vad 1 film intreg (30-40 minute) ca sa vad cum se comporta (daca apar patratele sau alte artefacte)
- aceleasi poze puse pe un stick USB merg ok
- partea cu subtitrarea este chiar enervanta ( intelesesem ca o fac sa fie pusa ON default ptr cei care au alta limba setata ptr player in afara de engleza; deci eram si noi inclusi)
- ce fonturi sa aleg la subtitrare ca sa vad sh si tz ? imi merge doar ptr restu de caractere
- meniul este greoi din cauza selectiei care trebuie facuta initial : Video, Imagini, Muzica ... Te plimbi prin o groaza de foldere si gasesti niste poze, iti dai seama ca ai vrea sa le vezi, dar tu esti in modul Video. Apesi din nou Home si iara toata plimbarea .... Nu cred ca e foarte greu sa vezi orice material dintr-un folder. Am un Eboda 555 antic care cand ii bag DVD cu material divers (Poze, muzica, filme) shtie sa aleaga ce sa faca cu el ... Rusine programatorilor de acolo (si eu sunt programator :) ) ca puteau sa faca o interfata grafica mai reusita.

Edited by Mtz, 20 December 2009 - 00:06.


#20
valentine1

valentine1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 876
  • Înscris: 09.09.2008
am "pasat" deja sugestia cu o setare în meniu pentru subtitrare auto=Pornit/Oprit
Suportul pentru Win7 va fi adăugat cu siguranță, nu trebuie decât să mai așteptați un pic.

#21
Mondeo

Mondeo

    Everything Woke Turns To Shit

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,374
  • Înscris: 15.11.2005
Dupa ce am facut ca in setarile de aici http://briteview.wor...-work-try-this/ acum merge reteaua prin xtreamer.
la 1080 face sacadari, da in rest merge bine si rapid. dvd uri le merg de a dreptul spectaculos. rapid si bine, si asta prin retea....
incercati sa faceti setarile mot a mot de acolo, restartati in ordinea mentionata si cine stie......

Edited by Mondeo, 16 December 2009 - 16:47.


#22
SuperDuper

SuperDuper

    Crushed

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,295
  • Înscris: 25.04.2006
Aia de la firma cica asteapta pe cei de la Realtek sa repare chestia cu Win7 - in ianuarie.
Ma insel eu, sau parca la alte scule cu acelasi cipset merge?

#23
Bosley

Bosley

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,190
  • Înscris: 19.07.2007

View PostMondeo, on 16th December 2009, 16:47, said:

Dupa ce am facut ca in setarile de aici http://briteview.wor...-work-try-this/ acum merge reteaua prin xtreamer.
la 1080 face sacadari, da in rest merge bine si rapid. dvd uri le merg de a dreptul spectaculos. rapid si bine, si asta prin retea....
incercati sa faceti setarile mot a mot de acolo, restartati in ordinea mentionata si cine stie......

Am incercat ...
Tot nu merge.

Poate tu ai Win x32 ca eu am versiunea pe 64 de biti.

#24
cris_balan

cris_balan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 772
  • Înscris: 22.06.2006
Am testat produsul si pana acum si nu am intalnit probleme. Sharing-ul de pe XP merge perfect (ce-i drept rularea de fisiere video intrerupe la greu pe wireless dar e cumva o chestie asumata de ei pe site). Wireless-ul ok (ce-i drept doar G). A rulat absolut orice i-am dat.

#25
SuperDuper

SuperDuper

    Crushed

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,295
  • Înscris: 25.04.2006
OK, nu imi merge pe Windows7, vede insa Vista. Nu imi convine pentru ca ala cu Windows 7 sta online tot timpul.

Voua cat timp v-a luat pana TVersity a "pornit" (refreshul folderelor)?
Ca mie mi se invarte de zor de ceva vreme, nu credeam ca ia atata timp...

Edited by SuperDuper, 17 December 2009 - 03:08.


#26
SuperDuper

SuperDuper

    Crushed

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,295
  • Înscris: 25.04.2006
Pana acum nu sunt convins de posibilitatile sculei. Sigur, reda bine de pe un HDD atasat pe USB, dar asta fac toate.
Ce ma atrasese era posibilitatea de a face NAS sau, daca nu, posibilitatea de a vedea un HDD shared din Windows 7 x64. Deocamdata nu face nici una din astea. Nu ma interesesza subtitrari, nu down-mix stereo, nu torente... Mai astept pana la Craciun sa vad ce apare.
Am incercat cu userul Everybody, cu criptarea pe 120 sau 40-56 biti, cu si fara parola... TVersity se misca incet rau de tot... Nu am incercat inca PS3MediaServer.

PS: Am aflat ca Valentine1 este cel mai tare din parcare pe scula asta - pe toata zona EU. Bravo (sincer). Poate ca doleantele noastre au sanse majore de rezolvare... sa speram ca si aia de la realtek tintesc mai sus de sigma daca tin la piata (daca intr-adevar de ei tine sa fixeze chestia cu Win7. As fi dat vina pe MS, dar scula de la WD nu are greata cu el).

#27
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Nu poti cere prea multe unui player care la tine costa sub suta de dolari. Ai dat mai mult pe un HDD, care ce face? Tine cativa GB de date? Atata tot?
Cu bugurile trebuie sa aveti rabdare si sa va adaptati modul de folosire al sau.
Ce nu am inteles eu la playerele astea de cand au aparut ele, de ce este nevoie de atata timp pentru un amarat de upgrade care sa rezolve o chestie relativ minora. Mai ales ca la playerele astea nu prea ai sanse sa il "arzi" asa cum se putea intampla la divx playere. Ai problema mare cu W7, faci repede patch in 2-3 zile si dai la fraierii care ti-au dat banii pe ceva ce se presupunea a merge de la inceput.

Acum, ce am inteles eu: in China practic nu exista "Laboratoare de firmware" nici pentru Realtek nici pentru Sigma la ora actuala. Toate sunt in Coreea si parca in Taiwan. Se pare ca de curand ar fi aparut unul de la Realtek in China la o firma no-name mai puternica. Dupa cum am vazut cu totii, majoritatea aparatelor se fac in China. Prea putine sunt puternice si lucreaza direct cu producatorul de chipseturi, iar majoritatea lucreaza cu niste "agenti" chinezi care cumpara multe de la producator. Asta e filiera prin care se pot evita anumite licente de platit, deoarece in unele tari nu sunt valabile anumite licente, iar agentul se poate spala pe cap cum ca el a facut contract pentru Insulele Pitcairn. Agentul pentru ca ia mult le ia mai ieftin, procucatorul din garaj plateste si profitul agentului de 1-2 dolari pentru ca provenienta garajului sau nu da bine in ochii producatorului de chipseturi. Si uite asa de trezesti cu un player in magazin despre care tu ca si cumparator nu stii nimic. Chinezul din garaj nu va oferi niciodata suport firmware personalizat.
Daca firma sau firmulita produce playerul, de unde suport de firmware? Au ei niste contracte cu producatorul de chipseturi care le furnizeaza softul din cand in cand.
Cine are echipa proprie de software poate lucra in paralel cu producatorul sau sa aiba propriile implementari pentru a nu astepta lucrarea inginerilor de la fabrica.

Asadar, macar incercati sa nu va faceti iluzii ca e cineva, undeva, care abia asteapta sa lucreze la ceea ce cereti voi. Producatorul de chipset va lucra la buguri, dar nu atat de rapid cum vrem noi pentru ca el intre timp deja proiecteaza un chipset cu care sa iasa cat mai repede pe piata, chiar inaintea concurentei. Cand apare un chipset nou pretul este mare. Daca le scot mai des merg din varf in varf de vanzari. Dar totodata vechile chipseturi se ieftinesc foarte mult. La un moment dat daca esti in domeniu, poti cumpara un chipset de generatie mai veche, dar care a avut firmware bun pentru a te feri cat mai mult de reclamatii, mai ales ca producatorul nu mai este interesat de imbunatatiri, fiind mai vechi.

In 2 cuvinte: aveti rabdare.

enjoy,
Mtz

Edited by Mtz, 19 December 2009 - 23:59.


#28
tot_iooo

tot_iooo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 740
  • Înscris: 18.04.2007
L-am luat.  Eu  sunt multumit, nu a intampinat nicio problema la ceea ce am deschis, inclusiv gastele alea din Planet Earth dar intr-un material 720p, am si acel clip Killer test pe comp dar nu l-am incercat. Folosesc un hdd extern de 2,5" pe care il inchide can inchid playerul.
ce ma nemultumeste  deocamdata ar fi:
-subtitrarea care e default off si care se imparte pe 4 randuri daca ii dau marimea 8 de exemplu si sunt ceva mai multe cuvinte;
- diacriticele sh si tz (am dat divx playerul Samsung la o parte si am aceleasi diacritice :thumbdown: );
- nu am reusit sa mut subtitrarea mai jos sau mai sus din meniu;
- cand intri in film apar jos pentru vreo 3 secunde 2 meniuri de ajustare subtitrare, respectiv marimea si pozitionarea dar oricat am apasat pe tastele alea stanga-dreapta sau sus-jos al naibii daca a intrat in acele meniuri;
-telecomanda e un pic mai mica decat ma asteptam;
Am o plasma hd ready si nu stiu care ar fi setarea optima in ceea ce priveste rezolutia 720p cu 60 Hz sau 1080i cu 60Hz, le-am incercat pe ambele si nu am observat vreo diferenta.
Asa ca astept upgrade-ul diacriticele si subtitrarea default, poate asa se activeaza submeniurile de care aminteam.

In alta ordine de idei dictatura consoartelor cu "aici ce-i fac?" sau "vino ca nu merge subtitrarea" si alte asemenea va continua cu astfel de playere. :death:
Sunt facute de Zinwell sau de Shenzen, ca la mine apare a 2-a?

Edited by Mtz, 17 December 2009 - 08:56.
am scos g din shenGzen


#29
luke5974

luke5974

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 19.04.2005
Pentru fisierele DTS (.dts): am schimbat extensia in WAV si a mers.  Un pic mai complicat, dar mai elegant, am folosit MKV Toolnix si am facut am pus fisierul dts intr-un mka (varianta audio a mkv-ului)

Edited by Mtz, 20 December 2009 - 00:15.


#30
valentine1

valentine1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 876
  • Înscris: 09.09.2008
după cum cei ce urmăresc în paralel și AVS forum știți, Zinwell/Brite-View urmăresc și acest thread, deși mai au uneori probleme cu traducerea.
un lucru bun, pentru că în acest fel ei primesc feedback constant.
Eu am mai spus în câteva rânduri, Zinwell e o companie mare, ei vând 4 milioane de STBuri pe an, toate licențele pentru CinemaTube sunt plătite(și nu în insulele Pitcairn :-D), au un acord VIP cu Realtek - nu se poate compara un CinemaTube cu un media player no-name pe partea de suport/firmware

Cum spunea Mtz aici, dar și userul Brite-View dincolo, hai să facem o listă cu ce vrem să se rezolve în următoarele updateuri de FW.

după cum scrie și în primul post aici, producătorul Cinematube depune mai mult efort decât alți producători pentru a rezolva problemele apărute.

Deja am dat mai departe:
1)adăugare "subtitrările pornesc automat" cu On/Off în meniu
2)compatibilitate cu Win7

#31
sande

sande

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 384
  • Înscris: 20.05.2007
Salut!
Ieri a venit si cutia mea magica cu un curier plin de polei  :P , primele impresii in ordinea vizionarii
1. + Made in Taiwan  :D
2. + telecomanda OK
3. + meniurile se vad chiar bine pe un CRT (29") cu toate ca am inteles ca unii s-au plans din cauza asta
4. + legat prin RCA se vede perfect, cum fac rost de un cablu composite o sa ii fac proba
5. + vede cam tot ce i-am bagat (la clipul cu bashet de pe avsforum se misca cam ciudat)
6. - titrarea OFF pe default
7. - ca sa reglezi delay-ul la subtitrare trebuie sa intri prin meniu (sau poate nu am gasit eu mai rapid)
8. + fontul si pozitia sub-ul se face direct pe telecomanda
9. + HDD-ul extern se opreste cand tube-ul e in standby

Cam atit dupa ce vine mosul cu o porcarie de LCD  <_<  revin cu alte detalii

Edited by sande, 17 December 2009 - 10:24.


#32
Bosley

Bosley

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,190
  • Înscris: 19.07.2007

View Postvalentine1, on 17th December 2009, 09:51, said:

1)adăugare "subtitrările pornesc automat" cu On/Off în meniu
2)compatibilitate cu Win7

sa mai adaug si eu :
3) shuffle, repeat, etc ptr. un folder cu mp3-uri (lumea mai asculta si muzica ...)

Intrebari :
- suporta USB HUB ?
- NAS merge ?
Am vazut o optiune de "File copy" si nu prea am inteles exact la ce imi foloseste.
Am incercat sa accesez aparatul din Windows pe IP-ul lui, dar nu il vede.

#33
SuperDuper

SuperDuper

    Crushed

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,295
  • Înscris: 25.04.2006

View Postvalentine1, on 17th December 2009, 02:51, said:

Deja am dat mai departe:
1)adăugare "subtitrările pornesc automat" cu On/Off în meniu
2)compatibilitate cu Win7

Faptul ca exista suport oficial la nivelul asta este un lucru absolut pozitiv. Stiu ca unele chestii se pot mai usor si ca altele sunt asteptate sa fie integrate de producatorul cipsetului.
3) NAS si in versiunea "oficiala"?
4) Browser Internet cu suport de USB Human Interface si USB mice :D

Am incercat PS3 Media Server pe W7 x64 (cu fisierul de config pt realtek dat mai sus) si se misca bine cu CT sub UPnP. Dar este evident o solutie temporara in lipsa unei conectivitati adevarate.

Edited by Mtz, 20 December 2009 - 00:16.


#34
Silviu.

Silviu.

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,434
  • Înscris: 28.11.2001
La nivelul la care folosesc eu CT nu mai am decat doua pretentii:

- Windows 7 evident
- Fisiererele de subtitrari sa nu trebuiasca sa aiba acelasi nume cu fisierul video. Ma gandesc ca s-ar putea implementa o chestie ca la PC si ca la vechiul meu DVD Philips. Subtitrarea care are acelasi nume are prioritate sau daca nu seamana nici una cu numele fisierului filmului, atunci prioritate ase face in mod alfabetic.

Nu vad nici un alt feature care m-ar ajuta in mod vizibil.

PS: banuiesc ca nu se poate aplica antialising pe subtitrari :D

#35
valentine1

valentine1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 876
  • Înscris: 09.09.2008
deși mi se confirmase oficial că suportă USB hub, am testat la cererea lui Bosley, și DA, merge. am conectat un stick și un HDD pe USB, și a văzut 3 surse (HDDul avea 2 partiții)
continuați, vă rog, cu lista :-)

PS: stoc epuizat, cine mai vrea îl va primi după revelion, o cantitate mult mai mare va pleca miercuri către România.

#36
tot_iooo

tot_iooo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 740
  • Înscris: 18.04.2007
Eu am modelul BV-5005HD despre care se discuta aici, doar ca pe fata este inscriptionat celalalt model, fara retea.
Dar totul e OK.

Attached Files


Edited by Mtz, 20 December 2009 - 00:11.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate