![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
internet connection
Last Updated: Nov 17 2009 00:09, Started by
Vort3x
, Nov 16 2009 11:04
·
0

Posted 16 November 2009 - 11:04

Salut,
Am cumparat un router Belkin model f5d7230 si nu merge sa ma conectez la internet, mentionez ca am internet de la rds iar cand conectez cablul la desktop si ii dau sa se conecteze la rds prin pppoe merge dar de pe router ... nimic . Am incercat sa ii dau un firmware update dar nu merge imi spune ca este trafic pe internet si ca trebuie routerul sa fie idle... in ciuda faptului ca am dat restart de 2-3 ori si la router si la desktop (gandidu-ma ca ar fi vreun proces ascuns in memorie de acceseaza internet), m-am enervat ca am scos mufa de net cu totul din router si tot la fel zicea cand dadeam firmware update. In rest totul merge ok doar ca nu se conecteaza la internet, o fi de la firmware ceva ? de la rds ? ca nu stiu ce sa mai cred :). Multumesc anticipat de ajutor. PS: - userul si parola 100% sunt scrise corect. - am dat restore factory settings si tot la fel face. - foarte ciudat este faptul ca daca conectez mufa direct la desktop merge dar la router ... nu merge. - am dat reset din butonul ala mic din spate. - am dat si clone MAC. Nu stiu, poate nu am facut eu ceva cum trebuie... ca alta explicatie nu gasesc. Edited by Vort3x, 16 November 2009 - 11:09. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users