Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Vand Proiect AI cu ChatGPT 4(Gene...

E-Mail in serie prin Excel si Out...

Modul alimentare rulou/jaluzea ex...

Recuperare fișiere dupa form...
 Aplicatii stress test RAM

Asigurare auto hibrid

Asus B550M - PC-ul nu porneste di...

Tzanca Uraganu - Inconjurat de Fe...
 explicatie montaj breadboard

3 Doors Down - Kryptonite

Semnalizati cand virati pe un dru...

Succesiune - mostenire apartament...
 Donez Siofor de 1000mg ( diabet t...

Izolatie intre parter si etaj

Hranirea pasarilor din orase -pro...

[unde] goarna tramvai
 

Vreau un site pe prima pagina in Google.

- - - - -
  • Please log in to reply
27 replies to this topic

#1
441529

441529

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 403
  • Înscris: 17.08.2006
Salut,

Ma intereseaza realizarea unui site care sa ajunga si sa ramana pe prima pagina in google, in primele 2-3 pozitii, de preferat. Siteul trebuie sa prezinte un domeniu de activitate al firmei, sa aiba interfata de administrare, si un aspect simplu, clar si concis.
Concurenta nu este atat de acerba, siteurile care sunt acum in varf neavand o calitate nemaipomenita.

Datorita faptului ca am intalnit multi "meseriasi", conditia de plata va fi urmatoarea: 50% cand siteul este finalizat si pus pe net, 50% cand siteul este la locul lui, in primele rezultate. Cine stie ca face treaba buna nu va avea nimic impotriva, atat timp cat sursele si intrerupatorul siteului vor fi la el, ca si garantie, sa zicem.

In cazul in care colaborarea decurge ok, se extinde treaba pentru inca un site, cu alta activitate.

Mai multe detalii se ofera prin pm celor interesati.

Multumesc.

#2
vipw

vipw

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 351
  • Înscris: 20.09.2009
O mica,intrebare,domeniul si hostingul pentru site cine il plateste si cand?
Daca eu realizez un site de prezentare pentru firma d-voastra,sa presupunem si nu ajunge pe prima pagina(cum nu o sa se intample niciodata,cand vrem noi) rezulta ca nu mai platiti cei 50% asta insemnand ca eu raman cu domeniul.Oare ce as putea face cu el?

In cazul in care raspunsul pentru aceste semne de intrebare,este in regula am sa va trimit un pm.

#3
441529

441529

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 403
  • Înscris: 17.08.2006
Atat domeniul cat si hostul vor fi cumparate de mine, fara nici o problema. Inca ma gandesc si aici, voi discuta si cu cel care va face lucrarea, daca sa folosesc unul dintre domeniile pe care le am deja sau o sa iau altul nou.
Am un domeniu cu site care e pe locul 2 dupa 2 expresii cheie si nu stiu daca o refacere a siteului il da afara de acolo sau nu.

Deci, nu se pune problema nici de host nici de domeniu.

Referitor la plata si la conditia pe care o pun, nu trebuie inteles ca pretul trebuie dublat astfel incat sa iti acoperi costul doar din cei 50% platiti la finalizarea siteului. Lucrarea trebuie sa se considere finalizata atunci cand siteul se gaseste in primele 2-3 pozitii google.

Ar fi foarte bine daca cei interesati ar pune la dispozitie si un portofoliu.

Referitor la conditia de plata pusa de mine, sa nu se inteleaga ca nu vreau sa platesc. Nu se pune sub nici o forma problema efectuarii platii dar, vreau sa platesc calitatea.
Iar daca promovare se cheama doar inscriere in 500 de directoare, multumesc dar asta o pot face si eu.

#4
DarkAngelBv

DarkAngelBv

    === Proud owner of === ++++ Audi & Opel ++++

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,747
  • Înscris: 24.03.2006
Nu ai abordat corect problema.

Trebuia sa sune ceva de genul:
"Ma intereseaza realizarea unui website profesional si apoi promovarea acestuia pentru a ajunge pe primele pozitii in Google".
Nimic rau, doar ca, promovarea se face pe termen lung si odata ajuns in frunte trebuie sa continui promovarea. Asta implica MULTI bani.

Dupa cum ai scris in primul post, iti vor face oferte doar pustanii ce vor niste bani de un sandwich.
+ ca nu ai spus ce nisa va avea situl (ce domeniu), deoarece SEO nu este o stiinta exacta, SEO se face in functie de concurenta.

#5
Jumping Jack

Jumping Jack

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 622
  • Înscris: 12.09.2007

 441529, on 15th November 2009, 17:42, said:

Iar daca promovare se cheama doar inscriere in 500 de directoare, multumesc dar asta o pot face si eu.

Inscrierea in n'spe mii de directoare, ca si Keywords, e o frectie.

Din pacate, nu exista absolut nici o posibilitate de a garanta ca un site - mai ales unul nou - sa ajunga si sa se mentina pe prima pagina a lui google, nici macar in citiva ani. Cu atit mai putin in primele 3 pozitii. Asta cu exceptia cazurilor in care paginile tale au backlinks de la alte site-uri cu ranking FOARTE bun, si sint si in acelasi domeniu. Insa sa ai asa ceva este un lux pe care putini si-l permit.
SEO costa bani, multi bani, si timp. Iti trebuie un om care sa stea toata ziua sa se ocupe de asta, daca vrei asemenea rezultate.
De asta, eu zic ca ar trebui sa renunti la pretentia cu 50-50, nu vei avea rezultatele asteptate. Mai bine fa cum a zis si DarkAngel, si spera sa ajungi cit mai sus.

#6
Bukum

Bukum

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 195
  • Înscris: 14.10.2008
Pana nu spune nisa ...

#7
sergiu_spooky

sergiu_spooky

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,738
  • Înscris: 23.06.2006
Daca vrei seriozitate garantata atunci inchei un contract. Evident va trebui sa platesti impozit. Un freelancer cu care poti incheia contract e macar PFA. Altfel nu ai cum sa te asiguri ca nu iei teapa si e defapt singura modalitate de a nu intra in ilegalitate. Cand ai pretentii dinastea se presupune ca nu te mai zgarcesti la 15%, nefiind vorba de o suma mare oricum.
Si pana la urma scopul tau care e? Sa te asiguri ca in caz de probleme nu iesi in pierdere (cum fac bancile cand dau credite de exemplu) sau ca peste o luna, doua, trei sa beneficiezi de un produs dupa specificatiile tale?
Daca dispui de buget decent atunci te sfatuiesc sa discuti cu o firma. Una in care exista programator, designer si cum s-o numi asta care face SEO. Trei oameni care colaboreaza continuu (SEO nu se face prin inscriere in directoare, cum bine stim cu totii, ci se face inca de la cel mai mic nivel, acela al specificarii aplicatiei) cu siguranta fac treaba mai bine decat unul singur. Exista si exceptii, dar sansele sa beneficiezi tu de pe urma lor sunt minime.
Daca nu iti permiti sa platesti de trei ori mai mult atunci va trebui sa traiesti tot restul vietii (sunt romantic din fire asa ca te rog sa treci peste exagerarea evidenta) cu gandul ca un om pe care nu il poti trage la raspundere si-a batut joc de banii tai, cat or fi ei de putini.
Dupa cum vezi colegii mei forumisti te intreaba care e nisa. Eu banuiesc ca fac asta pentru ca vor sa-ti zica dupaia ca daca vrei sa fii in primele trei rezultate la keyword-ul "sex" si "bere" n-ai nicio sansa reala doar cu un om, eventual cu o armata de indieni.
Mult succes iti doresc :peacefingers:

#8
441529

441529

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 403
  • Înscris: 17.08.2006
Nisa... se comunica prin pm celor care sunt cu adevarat interesati. Pana acum au fost cativa. Unii si cu portofolii interesante, altii nu.
Impozit nu platesc eu, asta se plateste de cel care realizeaza venitul. Eu platesc eventual TVA daca se discuta la nivel de firma, platitoare de TVA.

Scopul meu nu este sa am inca un site pe langa alte vreo 4-5. Scopul este sa am un site pe primele locuri. La o cautare pe google se returneaza cam 250.000 rezultate, dupa cuvintele cheie dorite de mine. Deci nu este ceva chiar imposibil ce vreau eu.

#9
vipw

vipw

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 351
  • Înscris: 20.09.2009
un om cu pretentii pe bani putini banuiesc
Iti zic eu cum sa faci sa stai pe prima pozitie google la cautarea anumitor cuvinte cheie:da bani seriosi pe o campanie google.
Perfectie SEO este un vis,nu o sa iti ajunga nimeni pe prima pagina,dupa cum spuneam,in scurt timp si pe bani putini....si ziceti voi de nisa,eu zic ca este greu la orice nisa.

#10
CuteGuy

CuteGuy

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,870
  • Înscris: 11.09.2005
Toti au punctat pe subiect dar cu mai putin curaj.
441529 ... am citit atent fiecare post si reply si sincer .. ce vrei tu e cam prosteala fata de cel care iti va face lucrarea. Spui ca mai detii 4-5 siteuri dar nu spui in ce pozitie esti cu ele. Nu mai tin minte cine, dar a fost cineva care ti-a explicat foarte diplomat ca ce vrei tu sa faci pe parta de SEO dureaza .. dureaza.. dureaza (ca in reclama). SEO costa, in functie de nisa, 3-4-500 eur lunar.
Acum .. tu ceri ca cineva sa iti faca site desi nu specifici ce si cum (site de prezentare in 5 pagini html sau ceva cu administrare si multa piguleala) desi este diferenta as zice enorma intre extremele puse de mine in paranteza; deci sa iti faca site, sa iti faca SEO, si daca esti dumneata multumit, sa ii dai restul de bani.
Sincer, cum iti suna treaba asta? Daca nisa ta este cat de cat mai lejera, poti avea rezultate in 5-6 luni intr-un caz optimist dar altfel, ti s-a mai spus ca poate sa dureze si 2 ani pentru a ajunge in prima pagina. E un fel de FLANCO? Faci acum si primesti banii la anu` ?
Tu, ca si webmaster/designer or else, te-ai apuca de munca in felul asta? Solutia ar fi sa platesti SEO separat de fiecare data si sa dai restul de 50% pentru design dar .. ce treaba mai are designul cand totul se va rezuma la SEO ?  :mellow:
Ti-a zis frumos vipw "pretentii mari pe bani putini" si am convingerea ca este aproape de adevar.

#11
441529

441529

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 403
  • Înscris: 17.08.2006
@vipw

Te-ai numarat printre cei care au trimis mesaj conform cerintei. Ai trimis si portofoliul (pe care nu vreau sa il comentez, inca, dar daca mai intervii cu remarci gresite o voi face). Ti-am spus ce siteuri mai am si pentru care as dori refacere si/sau SEO si ti-am cerut un pret. Cum am cerut pret si pentru executarea unui site nou-nout la care sa se adauge SEO. Nu ai mai zis nimic ulterior. Nici macar nu a fost vorba de cati bani face treaba. Tu ai spus ca vrei 100 de lei avans si restul la finalizare. Sa inteleg ca totul costa 200 lei? Si acum, judecand dupa portofoliul tau, cred ca suma nu este departe de adevar.

Da, am pretentii mari. Cei care considerati ca puteti face fata unor pretentii mari, dati mesaj pe privat, veti primi restul de informatii, imi dati un pret si daca ne intelegem batem palma. Raspunsuri de genul se face in nu stiu cate luni si costa nu stiu cati xxxx euro, nu ma intereseaza. Eu am fost clar si concis in cerinte, voi fiti clari si concisi in raspunsuri. Daca nu puteti sau nu va intereseaza, va rog nu mai postati in acest topic, ca nu e concurs de cine are mai multe posturi.

Sunt deja persoane care au inteles despre ce e vorba si au actionat in consecinta.

Multumesc.

#12
tot_el

tot_el

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 48
  • Înscris: 18.10.2009

 441529, on 15th November 2009, 13:31, said:

Salut,

Ma intereseaza realizarea unui site care sa ajunga si sa ramana pe prima pagina in google, in primele 2-3 pozitii, de preferat. Siteul trebuie sa prezinte un domeniu de activitate al firmei, sa aiba interfata de administrare, si un aspect simplu, clar si concis.
Concurenta nu este atat de acerba, siteurile care sunt acum in varf neavand o calitate nemaipomenita.

Datorita faptului ca am intalnit multi "meseriasi", conditia de plata va fi urmatoarea: 50% cand siteul este finalizat si pus pe net, 50% cand siteul este la locul lui, in primele rezultate. Cine stie ca face treaba buna nu va avea nimic impotriva, atat timp cat sursele si intrerupatorul siteului vor fi la el, ca si garantie, sa zicem.

In cazul in care colaborarea decurge ok, se extinde treaba pentru inca un site, cu alta activitate.

Mai multe detalii se ofera prin pm celor interesati.

Multumesc.

Si cat esti dispus sa platesti prima transa?(50%)?

#13
rudycj

rudycj

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 13.11.2006

 441529, on 15th November 2009, 15:31, said:

Salut,

Concurenta nu este atat de acerba, siteurile care sunt acum in varf neavand o calitate nemaipomenita.

Datorita faptului ca am intalnit multi "meseriasi", conditia de plata va fi urmatoarea: ...

Multumesc.
Iti inteleg frustrarea privind "meseriasii" cum ii numesti, ai dreptate, dar si eu spun ca trebuie alegi din  firmele existente pe piata, pe cele  care au porotfoliu relevant. Pe urma, asa cum au spus si altii: nisa se modifica, eu am pagini care aveau acuma cativa ani 250.000 de competitori acuma sunt peste 3.000.000... din care cel putin 100, au pe cineva care lupta pentru primele pozitii si doar 10 ajung pe prima pagina. Succes

 441529, on 15th November 2009, 15:31, said:

Salut,

Ma intereseaza realizarea unui site care sa ajunga si sa ramana pe prima pagina in google, in primele 2-3 pozitii, de preferat. Siteul trebuie sa prezinte un domeniu de activitate al firmei, sa aiba interfata de administrare, si un aspect simplu, clar si concis.
Oricum, prin contract nici o firma nu iti va garanta locuri. Cauta prin intermediul motoarelor de cautare, de exemplu "promovare pagini web" si similare; alege din primele pozitii si ai sanse sa gasesti o firma potrivita. Ideal ar fi ca cei care se ocupa cu SEO sa iti creioneze si pagna web.

#14
CuteGuy

CuteGuy

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,870
  • Înscris: 11.09.2005
Stiu ca o sa ma injuri sau ca o sa imi sari la beregata dar .. din pura curiozitate, cate site-uri ai facut cu mana ta, cap-coada? Daca ai facut macar unul, in ce pozitie esti cu el pe keyowrds interesante/importante?  In 10 zile iti fac si eu un site si iti garantez pozita  pe prima pagina la google dar .. pe ce keywords vreau eu (2-3 keys).
Nu ti-am dat niciun PM nu pentru ca nu ar exista posibilitatea de a-ti pune pe picioare un site, ci pentru faptul ca nu te incadrezi in categoria de "colaboratori" cu care imi place sa lucrez si aici vorbim despre felul in care ai conceput aceasta lucrare si nu despre abilitatile de conceptie webdesign.
No offence ar pentru 100 ron nici nu ma intereseaza sa stiu despre ce este vorba. Este foarte adevarat ca sunt tineri cu potential dar care nu sunt cunoscuti insa asta nu e un motiv de a-i pune la munca aiurea.
De ce nu te ocupi tu de partea de SEO si ma refer la a gasi o agentie care face lucrul asta si sa pui design-ul separat pe proiect? Mi s-ar parea mult mai corect si echitabil pentru oricine s-ar apuca de treaba asta. Nu propui tu agentia, iti propune designer-ul dar tot separat, nu "all inclusive".
Este de apreciat ca faci public proiectul, in felul asta dand sansa mai multora sa incerce dar .. nu amesteca dude cu pepeni ca nu ai sa ramai decat cu pepenii..

Success :OK:

#15
441529

441529

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 403
  • Înscris: 17.08.2006
@cuteguy

Te rog sa precizezi cui anume te-ai adresat in ultimul post.
In cazul in care mesajul tau mi-era adresat mie, te rog sa mai citesti odata tot topicul, cu mai multa atentie, ca sigur ti-a scapat ceva.

#16
CuteGuy

CuteGuy

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,870
  • Înscris: 11.09.2005

 441529, on 17th November 2009, 11:27, said:

@cuteguy
In cazul in care mesajul tau mi-era adresat mie, te rog sa mai citesti odata tot topicul, cu mai multa atentie, ca sigur ti-a scapat ceva.

Asta mi-a scapat?

Quote

Raspunsuri de genul se face in nu stiu cate luni si costa nu stiu cati xxxx euro, nu ma intereseaza.

Si eu ti-as fi dat un raspuns aproape asemanator care mi se pare a fi corect. "Toata afacerea costa cam atat: 'xxxx euro' din care 'xxx euro' reprezinta design si restul partea de SEO in conditiile in care pe nisa prezenta, pentru rezultate pe cuvintele 'a, b, c, d' costul ar fi de 'xxx euro' lunar".
In cazul in care ti se pare un raspuns irelevant cum ar fi trebuit sa sune oferta celui care ar vrea sa se bage in proiectul tau?
Recunosc ca de multe ori citesc repede, bifand fragmentele relevante dintr-un post dar in general dau in tinta. Deschide-mi ochii si arata-mi ce nu am observat si era decisiv.

#17
441529

441529

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 403
  • Înscris: 17.08.2006

 CuteGuy, on 17th November 2009, 11:42, said:

No offence ar pentru 100 ron nici nu ma intereseaza sa stiu despre ce este vorba. Este foarte adevarat ca sunt tineri cu potential dar care nu sunt cunoscuti insa asta nu e un motiv de a-i pune la munca aiurea.


Nu, in principal, asta ti-a scapat. Am spus eu ceva de cati bani dau sau as da? Suma aia de 100 lei o cerea drept avans de 50% unul dintre cei care au trimis mesaj, meserias...


Astept mesaje de la persoane care pot spune: as fi interesat de lucrare, vreau mai multe detalii, uite portofoliul. Eu dau detaliile, pe urma omul da pretul, nu stiu cat, 100, 1000, what ever, lei sau euro, la fel, nu asta discutam acum. Pe urma vreau termene precise cand siteul este gata si termene aproximative cand acesta va fi sus in google.
Asa cum ai spus, tu poti face un site care sa fie in 10 zile pe prima pagina pe key-urile tale. Eu vreau un site care sa fie pe prima pagina, dar pe key-urile mele, nu stiu in cat timp, 10 zile, 1 luna, 1 an cat o fi. Cat mai repede cu atat mai bine si pentru mine si pentru cel care face treaba.

#18
CuteGuy

CuteGuy

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,870
  • Înscris: 11.09.2005

 441529, on 17th November 2009, 16:34, said:

Asa cum ai spus, tu poti face un site care sa fie in 10 zile pe prima pagina pe key-urile tale.

Tachinez.
Am zis ca il fac in 10 zile si ca poate ajunge pe prima pagina, dar nu in 10 zile :D "Iti garantez pozitia pe prima pagina" si atat.
Ca sa fiu serios si sa revin la subiect, acum sincer, mi se pare mult mai aerisita cererea ta si poate mai corecta fata de ce s-a inteles initial. Legat de partea cu data exacta cand va fi in prima pagina .. e mai greu. Nici avionul nu vine la timp, nici femeia nu naste la timp :lol: iar in treaba asta cu SEO e cu atat mai complicat sa poti da un termen fix.
Iti spun din prorie experienta ca am avut o situatie in care pe anumite keywords aveam 2 site-uri in prima pagina, unul in pagina 2 sau 3 si 2 mai departe.. Intr-o perioada de .. sa zicem 1 luna, maxim 2, au aparut schimbari in sensul ca mai aveam doar 1 in prima pagina, 2 in pagina a 2-a si de restul nu m-am mai uitat ; eram prea suparat :)

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate