Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sfat pentru aprinderea automata a...

Masina de copt paine - pareri

Cum reactivez Google Maps?

Conectare tableta X220la Tv
 Femeile tinere nu mai vor sa munc...

La mulți ani @un_dac!

La multi ani de Sfantul Gheorghe&...

Job - Facultate sau certificare
 Deadpool & Wolverine (2023)

sistem hibrid eoliana + panouri +...

Outlook e muta pe Android

Constructie Mun. Iasi. Casa P+1.
 Cum mai rezolvati cu chiriasii ra...

Tastatura si mouse cu baterie int...

AC Gree duce la palpait de becuri

Sfat / recomandare construire aco...
 

EMAG - Pareri / Sugestii / Reclamatii

* * * - - 11 votes
  • This topic is locked This topic is locked
6677 replies to this topic

#4357
qrevcs5

qrevcs5

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 399
  • Înscris: 14.12.2011
buna ziua,
are cineva un cod de voucher pt emag? erau niste coduri car eiti mai dadeau 1%? reducere

#4358
Fane

Fane

    cipat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,235
  • Înscris: 05.06.2002
alea erau la pcgarage, nu la emag.

#4359
alexandru_77

alexandru_77

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 114
  • Înscris: 26.03.2014
Comanda data in 15 iun 2017, 12:29 - am ales livrare in alexandria la oficiu postal, cu plata ramburs, nici acum nu au fost predate produsele curierului. In schimb se modifica in fiecare zi data estimata de livrare. Din 19 s-a facut 20, apoi 21, acum 23.... :)

#4360
kreeper

kreeper

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 381
  • Înscris: 17.10.2008
Nu esti singurul, si in Galati la fel.

Comanda facuta pe 19 -> Livrare in Showroom pe data de 20. Ii sun sa intreb daca a ajuns (eu stiind ca nu a a ajuns conform saitului lor) si imi raspunde ca vine pe 21.
Sun din nou pe 21 si imi zice ca nici macar nu a plecat din bucuresti chiar daca pe sait apare in transfer de pe 19.  Si imi zica ca e posibil sa plece pe 22 si sa ajunga pe 23 la showroom.... foarte tare nu?

Comanda facuta pe 17 -> Tot in transfer si asta, habar nu am cand ajunge poate ca tot pe 23. Pe saitul lor zice ca ajunge pe 21. adica ieri

Comanda facuta pe 17 -> Produsul era "in stock" si nici acum nu a plecat in transfer pt ca raspunsul lor: era o greseala, nu mai era pe stock, dureaza inca 14 zile minim... WTF !

Attached Files

  • Attached File  Com.png   136.96K   41 downloads


#4361
Elenistic

Elenistic

    Distrug pesedisti pe banda rulanta

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,803
  • Înscris: 19.06.2017
Domnii de la emag s-au porcit maxim din pacate... regret ca ii priveam cu admiratie candva...

#4362
chevyx77

chevyx77

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 626
  • Înscris: 06.12.2011
Da, am primit ieri una dintre celebrele promotii Emag de care spun intr-un post anterior.

Am cumparat acum aproape 2 saptamani un ac la pretul de 1299 lei. Si un print cu dovada: http://prntscr.com/fokths
Ieri, primesc pe email, pe o alta adresa de email a altui cont nu cel de pe care am facut comanda promotia asta:

Quote

Am o veste buna, am scazut pretul unui produs care te intereseaza! Posted Image

Buna,
Numele meu e Robert si sunt Help Specialist la eMAG. Eu as vrea sa stiu daca ar scadea pretul unui produs pe care vreau sa-l cumpar. Asa ca mi-am spus ca trebuie sa te anunt si pe tine ca poti cumpara mai ieftin acest produs.
Si reducerea fabuloasa, iarasi un print: http://prntscr.com/foktn2
Promotia lor este o scumpire a produsului cu 21 lei. Ptr moment, Emag nu mai este de recomandat ci de evitat!

Edited by chevyx77, 27 June 2017 - 04:55.


#4363
MediumPlayer

MediumPlayer

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,338
  • Înscris: 11.08.2016
Nimic nou sub soare. Si eu am patit la fel. Am impresia ca ei si-au facut niste sisteme automate ("Ana", "Bogdan" etc) care ne analizeaza listele de favorite si istoricul de navigare si ne trimit acele mesaje. Altfel nu se explica de ce n-ar sti ca noi am cumparat deja acele produse.

#4364
chevyx77

chevyx77

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 626
  • Înscris: 06.12.2011
La mine e simplu, comanda e facuta de pe un cont personal, emailul cu asa zisa reducere e primit pe emailul de la serviciu Posted Image

In urma cu jumatate de ora am descoperit ca mi-am luat o maaaaaare teapa cumparand un aer conditionat, tocmai am castigat unul la un concurs. Asa ca, in curand, voi avea unul de vanzare Posted Image Poate il cumpara Emag-ul Posted Image va fi o afacere buna, eu il vand mai ieftin, ei il vand mai scump...

Edited by chevyx77, 27 June 2017 - 08:24.


#4365
epetroiu

epetroiu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,530
  • Înscris: 05.08.2016
Vrajeala multa la EMAG. Vad ca fluctueaza preturile de la o zi la alta de zici ca nu-i adevarat. Azi un produs e 180, maine e 320, poimaine 245, etc...
Care e scopul lor, nu inteleg...
Daca pot sa-l dea cu preturi care variaza atat de mult, asta arata un singur lucru: ca de fapt ei si la pretul minim pe care il au de-a lungul timpului, de exemplu 180 obtin profit, deci iti dai seama la 320 deja e profit de 200% probabil.
Da, stiu placa cu piata, cu reglarea cererii si ofertei insa realitatea e putin diferita ...la noio e o piata artificiala bazata pe multa prosteala a consumatorului credul. Astia huzuresc pe spatele fraierilor pe care ii prostesc cu asa-zise "promotii"...Eu nu inteleg cum de cineva cu mintea la el acasa mai poate crede aceasta vrajeala cu promotiile si ieftinirile, adica pune un pret "vechi"  exagerat de mare, il taie cu rosu si scrie un pret mai mic.
Sau azi-vrajeala ultima-imi aparea ca vai, am un cod de reducere 10% sau 15%... Vaaaai, vai vai ce draguti sunt ei, fac si acte de caritate probabil... Cand ma uit eu de fapt mai bine, tot pe ziua de azi multe produse erau cu preturi mai mari ca ieri, cam cu vreo 15%, asa...
Si vad ca prostesc multa lume asa. Eu mi-am dat seama ptr ca urmaresc anumite produse aproape zilnic, de vreo 2 saptamani...ei se bazeaza probabil pe faptul ca lumea e ocupata, intra cumpara si-si vede de treaba, ca altfel daca intri zilnic si te uiti se vede mascarada lor.
Dar in fine, trecand peste asta, ce e deranjant la ei, am mai spus, si nu numai la ei, la toate magazinele online, e faptul ca nu fac si ei naibii o proba amarata la produs inainte de a-l trimite prin curier. Ajungi sa te intrebi: dar astia ce fac frate, ptr adaosurile alea de 200-300% pe care le pun fata de importator/depozite? Doar listeaza produsul pe site, il iau si il ambaleaza si trimit? atat? Pai sa tot faci afaceri asa...da stiu or sa sara unii ca de ce n-am facut si eu, mda gandire oportunista. Dar nu, daca pe noi nu ne-a "dus capul" sa fraierim lumea si sa facem bani din nimic...si ei au acaparat o mare cota de piata, nu inseamna ca e corect sau moral ce fac ei...
Ma, dar macar o proba sa faca si ei, nu doar asa, iei cu x lei si dai cu 2x lei sau 3x lei , mai pacalind si fraierii ca de fapt tu ai promotii si ce ieftin le dai tu...
Eu sunt mirat la cati pun botul azi la vrajelile de marketing si la promotiile false... Asa-zisele lor promotii sunt un smen ordinar, cu preturi artificiale mari si "taiate" sa para mici...in fond e o manipulare de 2 bani, ar trebui interzis asa ceva prin lege! De asemenea toti astia care trimit online ar trebui obligati prin lege sa verifice produsul inainte de a-l expedia la client! Ca nu ma incalzeste cu nimic ca-mi trimite o cutie sigilata si in interior e un produs deja defect. Daca e defect tot eu sunt nevoit sa dau bani pe transportul inapoi, nu?
Bineinteles, aceste aspecte nu-s valabile doar la Emag, cam la toate magazinele online, tehnicile de vrajeala cu promotii sunt binecunoscute si prin supermarketuri, etc...tarele comerciantului roman care are "capatuiala in sange",  insa astia de la emag sunt chiar dubiosi cu preturile astea care se modifica precum nivelul marii la flux si reflux...
Desigur, nu te obliga nimeni sa cumperi daca nu-ti convine pretul, eu vorbeam doar de principiu...si chestia e ca multe lume e prostita cu tehnicile astea de marketing de 2 lei. Oare asa o fi si in vest? Ai un produs la vanzare care pe tine la importator te costa, sa zicem, 100 de lei, il "afisezi" la vanzare cu 300, tai cifra 300 si pui 200...si atunci lumea grabita are impresia ca vai, ce afacere buna face...abia ca ii vine sa te intrebe daca nu cumva dai faliment cu reduceri "asa mari", cand de fapt daca tu faci vanzarea ai profit de 100 lei, adica 100%. Pai la ignoranta populatiei din ziua de azi, sa tot faci afaceri asa... Chiar as fi curios, daca cine stie din surse sigure, cam care e adaosul mediu pus de astia de la magazinele online la electrocasnice, spre exemplu? Poate gresesc eu, dar bag mana in foc ca nu vand nimic cu adaos sub 50%... Nu credeam, dar altfel cum, se explica ca acelasi produs pot sa-l dea intr-o zi cu 180 si a doua zi cu 320? Apoi cu 245?

Edited by epetroiu, 27 June 2017 - 20:30.


#4366
Dany_Darke

Dany_Darke

    ✠ Fear of the dark ツ

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 21,821
  • Înscris: 07.06.2014
pai daca ti-l trimite desfacut, zici ca ti-a dat resigilat la pret de nou. daca il trimite sigilat si e defect, ca emag e prost ca vinde produse defecte, de parca l-au facut ei in parcare.

chestia cu preturile este pt a te pacali sa nu mai stii care e pretul normal, care e reducerea si care e pretul umflat. modificarile dese te pacalesc si nu mai stii ce a fost si unde a ajuns. asta e strategia lor si le merge, comenzile vin in continuare. sa vezi pe la 10 o masina de la vreun curier, 3/4 din pachete sunt cu eticheta emag.

uite in showroom, lume care sta la coada la casierie si la ridicare, altii care stau de vb cu consultantii si altii care se uita printre produse, minim 10 persoane sunt la orice ora in aceste magazine. asadar, daca le merge, de ce ar face ceva in beneficiul clientului?

#4367
Ion_de_la_Raion

Ion_de_la_Raion

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,434
  • Înscris: 28.08.2005

 MediumPlayer, on 27 iunie 2017 - 07:12, said:

Nimic nou sub soare. Si eu am patit la fel. Am impresia ca ei si-au facut niste sisteme automate ("Ana", "Bogdan" etc) care ne analizeaza listele de favorite si istoricul de navigare si ne trimit acele mesaje. Altfel nu se explica de ce n-ar sti ca noi am cumparat deja acele produse.

Si pe mine ma streseaza cu tampeniile lor. Intr-o buna zi o sa primim un mesaj gen "Buna, numele meu e insert_name_here si am observat ca esti interesat de insert_item_here. Vesti bune, pretul a scazut... etc."

#4368
chevyx77

chevyx77

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 626
  • Înscris: 06.12.2011
Se numeste marketing. Marketingul nu este gandit pt binele nostru ca si client ci ptr binele fondului de investitii care detine Emag. Ca putini vedem de fapt realitatea cu aceste asa zise promotii si preturi false este o alta poveste.

#4369
MediumPlayer

MediumPlayer

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,338
  • Înscris: 11.08.2016

 epetroiu, on 27 iunie 2017 - 20:20, said:

Dar in fine, trecand peste asta, ce e deranjant la ei, am mai spus, si nu numai la ei, la toate magazinele online, e faptul ca nu fac si ei naibii o proba amarata la produs inainte de a-l trimite prin curier. Ajungi sa te intrebi: dar astia ce fac frate, ptr adaosurile alea de 200-300% pe care le pun fata de importator/depozite? Doar listeaza produsul pe site, il iau si il ambaleaza si trimit? atat? Pai sa tot faci afaceri asa...da stiu or sa sara unii ca de ce n-am facut si eu, mda gandire oportunista.

Ei nu au cum sa faca asta, dintr-un motiv extrem de simplu: treaba lor e sa vanda. Si vand mii de tipuri de produse. Imagineaza-ti cati oameni ar trebui sa angajeze si cat i-ar costa doar pt a testa toate produsele vandute. Pur si simplu nu e problema lor. Problema, de fapt, responsabilitatea, ar trebui sa fie a producatorilor, dar, surpriza (deloc), nici ei nu fac asta, sau o fac superficial, dupa caz (de ex, la electrice si electronice, probabil ca verifica doar sa intre curent in ele), pt ca, bineinteles, costurile ar fi prea mari. Obisnuieste-te cu ideea, tendinta e spre lumea din Idiocracy (sau WALL-E, daca vrei varianta mai amuzanta si mai bine facuta).

 Ion_de_la_Raion, on 27 iunie 2017 - 20:59, said:

"Buna, numele meu e insert_name_here si am observat ca esti interesat de insert_item_here. Vesti bune, pretul a scazut... etc."

Pai deja primim astfel de mesaje, cu textul aproape identic cu cel pe care l-ai pus tu. Daca esti abonat la newsletter-ul lor, e imposibil sa nu fi primit astfel de mail-uri pana acum.

Edited by MediumPlayer, 28 June 2017 - 07:45.


#4370
chevyx77

chevyx77

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 626
  • Înscris: 06.12.2011
Te poti dezabona de la newsletter, in josul mesajului: http://prntscr.com/fp1w1e

#4371
Ion_de_la_Raion

Ion_de_la_Raion

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,434
  • Înscris: 28.08.2005

 MediumPlayer, on 28 iunie 2017 - 07:41, said:

Pai deja primim astfel de mesaje, cu textul aproape identic cu cel pe care l-ai pus tu. Daca esti abonat la newsletter-ul lor, e imposibil sa nu fi primit astfel de mail-uri pana acum.

Da, si eu, dar in curand nici nu o sa se mai oboseasca sa scrie Ana, Bogdan, etc.

#4372
MediumPlayer

MediumPlayer

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,338
  • Înscris: 11.08.2016
Pai n-au cum sa faca asta, face parte din strategie. Asa cum ne trimit mesaje personalizate in care ni se adreseaza cu numele nostru cand vor sa ne faca sa cumparam ceva, asa au denumit si "robotii" astia care ne trimit, efectiv, mesajele. Dimpotriva, eu zic ca se vor diversifica, si vom avea si "Vasile", "Maria", "Ioana" etc. :lol:

#4373
wrc2007

wrc2007

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,223
  • Înscris: 01.08.2007
Produsele comercializate de catre KRASSCOM TRADING SRL sunt livrate folosind serviciile de curierat rapid Cargus...scrie in descrierea unui produs vandut prin emag marketplace.

de fapt..ma suna de la prioripost....daca nu sunt acasa...ma duc si le iau eu de la posta. pt asta am platit 15 lei..

#4374
Tendor83

Tendor83

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 206
  • Înscris: 11.07.2016
Adică te au sunat sa te anunte ca poți merge sa ridici coletul? Si ai platit transport sperat?

Adică te au sunat sa te anunte ca poți merge sa ridici coletul? Si ai platit transport sperat?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate