![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
T5.ro - Alternativa la Trafic/SATI
Last Updated: Oct 31 2022 01:51, Started by
evolutica
, Nov 09 2009 14:37
·
1

Posted 09 November 2009 - 14:37

Saptamana trecuta (Sambata 31 Octombrie) s-a lansat un nou serviciu de publicare statistici Google Analytics: T5.ro.
Sistemul permite publicarea gratuita a statisticilor GA pentru site-urile romanesti prin intermediul API-ului oferit de Google. Pe baza acestor statistici este realizat si un clasament web pe diverse categorii. Se poate compara traficul la mai multe site-uri simultan cu grafice ale evolutiei in timp. Pana la acest moment s-au inscris in T5 aproape 200 de site-uri web insumand 2.000.000 de vizitatori unici si peste 9.000.000 de afisari. T5 vine ca alternativa gratuita la sistemele clasice Trafic.ro si SATI si nu incarca suplimentar site-urile ce il folosesc (statisticile sunt citite zilnic direct din contul GA). Surse: http://refresh.ro/20...asament-public/ http://www.comunicat...le_ic30640.html |
Posted 09 November 2009 - 15:14

Da, idee super...
Inca un concurent trafic.ro Trebuie spus si ca daca aveti mai multe site-uri (profile) pe un cont, va avea acces la toate. Nu inteleg de unde aceasta placere romaneasca "sa ne-o masuram", dar cat mai public posibil. Adevarul de neacceptat pentru ceilalti este ca Trafic.ro este agonic, iar SATI s-a luat zborul. Pana si internetul romanesc evolueaza. Intial a fost Top100, apoi a venit Trafic.ro + t3, iar acum avem t5? http://www.t5.ro/clasament/ Bafta ![]() |
Posted 10 November 2009 - 12:52

Multumim lp4ever1992, Courage
![]() Cu timpul vrem sa trecem peste ideea de simplu clasament, spre o platforma de atragere reclama, schimb de link-uri intre webmasteri, comunitate a webmaster-ilor din Romania etc. ... |
Posted 10 November 2009 - 18:31

buna ideea cu google analytics. in sfarsit un clasament dupa trafic real
|
Posted 12 November 2009 - 20:09

Da, idee super... Inca un concurent trafic.ro Trebuie spus si ca daca aveti mai multe site-uri (profile) pe un cont, va avea acces la toate. Nu inteleg de unde aceasta placere romaneasca "sa ne-o masuram", dar cat mai public posibil. Adevarul de neacceptat pentru ceilalti este ca Trafic.ro este agonic, iar SATI s-a luat zborul. Pana si internetul romanesc evolueaza. Intial a fost Top100, apoi a venit Trafic.ro + t3, iar acum avem t5? http://www.t5.ro/clasament/ Bafta ![]() |
Posted 13 November 2009 - 12:41

buna ideea cu google analytics. in sfarsit un clasament dupa trafic real Se pot genera peste o mie de unici pe zi cu o vizita medie de 2 minute fiecare, relativ simplu. Cel mai probabil nu va ajuta cu nimic, dar ma gandesc la un experiment totusi... ![]() |
Posted 16 November 2009 - 12:10

cred ca @unu se referea la faptul ca statisticile sunt de incredere atat timp cat sunt generate de un mecanism independent (in acest caz Google Analytics)
@Owidiu nu inteleg replica ta ... Ideea e ca din Ianuarie trafic.ro va intra pe bani pentru toate site-urile (desi nu pe o suma mare), SATI e inabordabil ca pret de majoritatea site-urilor independente (cel putin cu trafic mediu/mic), deci daca vrei sa iti afisezi traficul intr-un mod in care cei care il vizualizeaza sa aiba incredere in cifrele repsective, T5.ro e dupa parerea noastra modalitatea cea mai buna ... |
Posted 17 November 2009 - 20:35

cred ca @unu se referea la faptul ca statisticile sunt de incredere atat timp cat sunt generate de un mecanism independent (in acest caz Google Analytics) @Owidiu nu inteleg replica ta ... Ideea e ca din Ianuarie trafic.ro va intra pe bani pentru toate site-urile (desi nu pe o suma mare), SATI e inabordabil ca pret de majoritatea site-urilor independente (cel putin cu trafic mediu/mic), deci daca vrei sa iti afisezi traficul intr-un mod in care cei care il vizualizeaza sa aiba incredere in cifrele repsective, T5.ro e dupa parerea noastra modalitatea cea mai buna ... |
Posted 24 November 2009 - 00:28

cred ca @unu se referea la faptul ca statisticile sunt de incredere atat timp cat sunt generate de un mecanism independent (in acest caz Google Analytics) @Owidiu nu inteleg replica ta ... Ideea e ca din Ianuarie trafic.ro va intra pe bani pentru toate site-urile (desi nu pe o suma mare), SATI e inabordabil ca pret de majoritatea site-urilor independente (cel putin cu trafic mediu/mic), deci daca vrei sa iti afisezi traficul intr-un mod in care cei care il vizualizeaza sa aiba incredere in cifrele repsective, T5.ro e dupa parerea noastra modalitatea cea mai buna ... Oricum, felicitari si la mai mare! Mi-am inscris si eu un site. ![]() |
Posted 21 February 2010 - 03:16

eu cred ca este o idee buna. trafic.ro a fost de mai multe ori acuzat ca umfla traficul la anumite site-uri.
|
Posted 19 May 2015 - 10:28

T5.ro este în pană de pe 20 aprilie 2015 și estimează că vor reveni online pe 31 mai 2015.
|
Posted 07 September 2019 - 21:39

Posted 20 September 2019 - 04:38

Posted 21 December 2021 - 20:59

Nu mai merge T5. Stie cineva daca mai revine?
Exista vreo alternativa gratuita? Nu vreau cum e Google Analytics. Vreau ca statisticile sa fie publice. Depind de asta. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users