![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
T5.ro - Alternativa la Trafic/SATI
Last Updated: Oct 31 2022 01:51, Started by
evolutica
, Nov 09 2009 14:37
·
1

Posted 09 November 2009 - 14:37

Saptamana trecuta (Sambata 31 Octombrie) s-a lansat un nou serviciu de publicare statistici Google Analytics: T5.ro.
Sistemul permite publicarea gratuita a statisticilor GA pentru site-urile romanesti prin intermediul API-ului oferit de Google. Pe baza acestor statistici este realizat si un clasament web pe diverse categorii. Se poate compara traficul la mai multe site-uri simultan cu grafice ale evolutiei in timp. Pana la acest moment s-au inscris in T5 aproape 200 de site-uri web insumand 2.000.000 de vizitatori unici si peste 9.000.000 de afisari. T5 vine ca alternativa gratuita la sistemele clasice Trafic.ro si SATI si nu incarca suplimentar site-urile ce il folosesc (statisticile sunt citite zilnic direct din contul GA). Surse: http://refresh.ro/20...asament-public/ http://www.comunicat...le_ic30640.html |
Posted 09 November 2009 - 15:14

Da, idee super...
Inca un concurent trafic.ro Trebuie spus si ca daca aveti mai multe site-uri (profile) pe un cont, va avea acces la toate. Nu inteleg de unde aceasta placere romaneasca "sa ne-o masuram", dar cat mai public posibil. Adevarul de neacceptat pentru ceilalti este ca Trafic.ro este agonic, iar SATI s-a luat zborul. Pana si internetul romanesc evolueaza. Intial a fost Top100, apoi a venit Trafic.ro + t3, iar acum avem t5? http://www.t5.ro/clasament/ Bafta ![]() |
Posted 10 November 2009 - 12:52

Multumim lp4ever1992, Courage
![]() Cu timpul vrem sa trecem peste ideea de simplu clasament, spre o platforma de atragere reclama, schimb de link-uri intre webmasteri, comunitate a webmaster-ilor din Romania etc. ... |
Posted 10 November 2009 - 18:31

buna ideea cu google analytics. in sfarsit un clasament dupa trafic real
|
Posted 12 November 2009 - 20:09

Da, idee super... Inca un concurent trafic.ro Trebuie spus si ca daca aveti mai multe site-uri (profile) pe un cont, va avea acces la toate. Nu inteleg de unde aceasta placere romaneasca "sa ne-o masuram", dar cat mai public posibil. Adevarul de neacceptat pentru ceilalti este ca Trafic.ro este agonic, iar SATI s-a luat zborul. Pana si internetul romanesc evolueaza. Intial a fost Top100, apoi a venit Trafic.ro + t3, iar acum avem t5? http://www.t5.ro/clasament/ Bafta ![]() |
Posted 13 November 2009 - 12:41

buna ideea cu google analytics. in sfarsit un clasament dupa trafic real Se pot genera peste o mie de unici pe zi cu o vizita medie de 2 minute fiecare, relativ simplu. Cel mai probabil nu va ajuta cu nimic, dar ma gandesc la un experiment totusi... ![]() |
Posted 16 November 2009 - 12:10

cred ca @unu se referea la faptul ca statisticile sunt de incredere atat timp cat sunt generate de un mecanism independent (in acest caz Google Analytics)
@Owidiu nu inteleg replica ta ... Ideea e ca din Ianuarie trafic.ro va intra pe bani pentru toate site-urile (desi nu pe o suma mare), SATI e inabordabil ca pret de majoritatea site-urilor independente (cel putin cu trafic mediu/mic), deci daca vrei sa iti afisezi traficul intr-un mod in care cei care il vizualizeaza sa aiba incredere in cifrele repsective, T5.ro e dupa parerea noastra modalitatea cea mai buna ... |
Posted 17 November 2009 - 20:35

cred ca @unu se referea la faptul ca statisticile sunt de incredere atat timp cat sunt generate de un mecanism independent (in acest caz Google Analytics) @Owidiu nu inteleg replica ta ... Ideea e ca din Ianuarie trafic.ro va intra pe bani pentru toate site-urile (desi nu pe o suma mare), SATI e inabordabil ca pret de majoritatea site-urilor independente (cel putin cu trafic mediu/mic), deci daca vrei sa iti afisezi traficul intr-un mod in care cei care il vizualizeaza sa aiba incredere in cifrele repsective, T5.ro e dupa parerea noastra modalitatea cea mai buna ... |
Posted 24 November 2009 - 00:28

cred ca @unu se referea la faptul ca statisticile sunt de incredere atat timp cat sunt generate de un mecanism independent (in acest caz Google Analytics) @Owidiu nu inteleg replica ta ... Ideea e ca din Ianuarie trafic.ro va intra pe bani pentru toate site-urile (desi nu pe o suma mare), SATI e inabordabil ca pret de majoritatea site-urilor independente (cel putin cu trafic mediu/mic), deci daca vrei sa iti afisezi traficul intr-un mod in care cei care il vizualizeaza sa aiba incredere in cifrele repsective, T5.ro e dupa parerea noastra modalitatea cea mai buna ... Oricum, felicitari si la mai mare! Mi-am inscris si eu un site. ![]() |
Posted 21 February 2010 - 03:16

eu cred ca este o idee buna. trafic.ro a fost de mai multe ori acuzat ca umfla traficul la anumite site-uri.
|
Posted 19 May 2015 - 10:28

T5.ro este în pană de pe 20 aprilie 2015 și estimează că vor reveni online pe 31 mai 2015.
|
Posted 07 September 2019 - 21:39

Posted 20 September 2019 - 04:38

Posted 21 December 2021 - 20:59

Nu mai merge T5. Stie cineva daca mai revine?
Exista vreo alternativa gratuita? Nu vreau cum e Google Analytics. Vreau ca statisticile sa fie publice. Depind de asta. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users