Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Bere
Last Updated: Nov 28 2023 21:20, Started by
burli
, May 25 2005 14:55
·
34
#1909
Posted 20 September 2018 - 13:19
Bibulus, on 19 septembrie 2018 - 18:22, said: Vara grabesc procesul de productie, altfel n-ar face fata cererii. https://www.riseproj...erii-romanesti/ E oribila acum, e aproape la fel de proasta ca Golden Brau... Protectia consumatorului tace, bineînțeles... |
#1910
Posted 13 October 2018 - 20:10
Gust de nes fara zahar, dar nu atit de amară.
Amăreala echilibrata. De baut rece. Nu face spumă inalta, dar este persistenta, berea se imputineaza in pahar, spuma este acolo. Attached Files |
#1911
Posted 13 October 2018 - 20:20
Doua degete spuma e musai sa faca. Asa ii sta bine berii.
|
#1912
Posted 15 October 2018 - 12:41
#1914
Posted 17 February 2019 - 21:58
Am luat 4, apoi am văzut că este arămie, am pus 2 la loc, nu prea imi place arămia, blonda este prietena mea
Acum am avut surpriza sa vad ca este băubilă, ușoară, plăcută, cu toate ca are 5.5% alcool. Spuma este fină. Attached FilesEdited by crisstonne, 17 February 2019 - 22:17. |
#1915
Posted 09 March 2019 - 18:16
Ceva nu in regula, la Cora se mai gaseste inca Christmas Tuborg Beer la cutie. Pana anul trecut o scoteau definitiv inca inainte de Anul Nou si ramaneai cu gandul "la anul".
|
#1916
Posted 12 March 2019 - 19:37
Mno, un articol mai vechi:
https://evz.ro/in-ta...ere-959694.html Ca sa stiti si voi de ce berea in Romania e proasta de la un cap la altul. Poate citeste careva si ce alte ingrediente mai intra intr-o doza Edited by vata_pa_batz, 12 March 2019 - 19:37. |
#1917
Posted 12 March 2019 - 19:45
Ce te faci cand toata berea romaneasca se face in Ilfov cu apa pura de acolo?
Singura care a mai ramas neachizitonata de marile branduri este Albacher. Ciuc acum 18 ani batea tot ce misca la fabrica din Miercurea-Ciuc, acum apartine de Heineken o produce din apa pura de Ilfov si ...malai. Edited by iulian_1976, 12 March 2019 - 19:50. |
#1918
Posted 13 March 2019 - 10:17
Ce sa facem, scoatem un ban mai mult din buzunar si bem berea facuta de artizani.
Nemteana, Lapusna, Terapia, Capra Noastra, Zaganu, etc. |
|
#1919
Posted 13 March 2019 - 18:07
Taxon, on 13 martie 2019 - 10:17, said:
Ce sa facem, scoatem un ban mai mult din buzunar si bem berea facuta de artizani. Nemteana, Lapusna, Terapia, Capra Noastra, Zaganu, etc. |
#1920
Posted 17 March 2019 - 15:26
Noroc la pet de 3L...Bei azi,mori ieri. 😂 Acum,serios,n-am vreo una preferata,in special,dar beau,in general,Peroni sau Stella Artois.
Edited by Vlad_22, 17 March 2019 - 15:28. |
#1921
Posted 17 March 2019 - 16:14
Am inceput sa testez berea la mini-keg. Are intr-adevar un gust unic, am stins rapid doi oameni 5L de Heineken.
Acum incerc un Stephans Bräu hefeweizen cam dezamagitor, dar poate asa e berea lor alba. |
#1922
Posted 17 March 2019 - 19:48
Mizu, on 17 martie 2019 - 16:14, said:
Am inceput sa testez berea la mini-keg. Are intr-adevar un gust unic, am stins rapid doi oameni 5L de Heineken. Acum incerc un Stephans Bräu hefeweizen cam dezamagitor, dar poate asa e berea lor alba. Ceva mai reusite si intr-un pret mediu sunt Valentins si Oettinger, iar daca vrei ceva de calitate ia Paulaner sau Hoegaarden. Am mentionat doar cele care se gasesc constant la noi. |
#1923
Posted 17 March 2019 - 21:30
vata_pa_batz, on 13 martie 2019 - 18:07, said: ... si iei plasa, deoarece folosesc malai si alte ingredinete pentru gust. In Germania n-au voie, asa ca o comit in restul lumii Germania e pentru bere ce e Italia pentru cafea: rămasă in urma și plictisitoare (deși cinstita și de calitate) intr-o lume care a inventat multe altele. Nu-i un bun exemplu cind vorbim de mici berarii si bere artizanală. |
|
#1924
Posted 18 March 2019 - 20:43
In afara de faptul ca e scumpa, berea artizanala romanesca se bate de la egal la egal cu cele mai mari nume din afara, mai ales pe stout-uri. Si pe IPA avem vreo cateva fabrici de nivel mondial.
Bine, inmultindu-se fabricile, normal ca unii murdaresc conceptul de "craft" (ex Sara si muuulti altii). Dar cand spui bereta Timisoara, hop hooligans, Ground Zero, Three Happy Brewers / Anagram Bucuresti, Wicked Barel Bicaz, Hop head Cluj si cate si mai cate, deja esti mandru ca bei bere romaneasca, cu orice strain cunoscator ai sta la masa. |
#1925
Posted 19 March 2019 - 10:30
vrajitoruldinoz, on 17 martie 2019 - 21:30, said:
Germania e pentru bere ce e Italia pentru cafea: rămasă in urma și plictisitoare (deși cinstita și de calitate) intr-o lume care a inventat multe altele. Nu-i un bun exemplu cind vorbim de mici berarii si bere artizanală. Germania e pentru bere un etalon. Daca multele inventii inseamna IPA, bere cu gust de fructe si berea cu concentratie de alcool mare (peste 8-10%) atunci consider asa zisa monotonie un avantaj. Dar gresesti cand spui ca in Germania nu exista bere artizanala si mici berarii. Da o tura prin Franken, intre Würzburg si Bamberg, sau in sudul Bavariei. In orice sat gasesti o berarie mica care nu vinde bere decat acolo la fabrica. Imi aduc aminte cand locuiam in apropiere de Würzburg si mergeam des cu bicicleta pe malul Mainului si ma opream des in Rothenfels, cel mai mic oras din Bayern (ca.1000 de locuitori)...pana si oraselul asta minuscul avea o berarie care nici macar nu imbutelia berea in sticle. Multi fac asa, ori o imbuteliaza si o vand doar in regiune pe o raza de cativa zeci de km, maxim. Pentru ca berea aia se vinde, pentru ca lumea prefera sa consume ceva local, nu de la giganti ca Paulaner, Erdinger sau Weihenstephaner pe care le gasesti in orice supermarket mai mare din Europa cel putin. |
#1926
Posted 19 March 2019 - 14:50
Paulaner, Erdinger sau Weihenstephaner... ehh astia nu sunt giganti, nu stiu sa fi cumparat branduri.
Erdinger din parti la toate supermarketurile din Europa, Paulaner foarte greu iar Weihenstephaner si mai greu, asteptam sa-mi spui de Carlsberg, Heineken o balena nu ce stiti voi ca ati vazut prin Romania, eventual Germania. Uite aici cele doua balene romanesti care inghit branduri Asahi Breweries Europe Ltd: URSUS, Timisoreana, Ciucas, Stejar, Azuga Nepasteurizata, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Pilsner Urquell, Asahi, precum si marcile de import: Efes si Efes Draught, St. Stefanus, Meantime, Grolsch Weizen. si Heinekn: Ciuc, Golden Brau, Neumarkt, Bucegi, Harghita, Hategana, Silva, Gambrinus etc Astea doua conduc piata cu bere din ce in ce mai de proasta calitate. Edited by iulian_1976, 19 March 2019 - 15:06. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users