![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
The Thin Red Line (1998)
Last Updated: Feb 24 2011 22:34, Started by
boxXxing_star
, Nov 06 2009 23:15
·
0

Posted 06 November 2009 - 23:15

Cei care nu ati vazut filmul,va recomand sa-l vedeti,este un film de referinta al anilor 90,regizat de Terrence Malick.Cei care l-ati vazut va astept la discutii.
|
Posted 08 December 2009 - 21:20

Posted 19 December 2009 - 00:48

l-am vazut mai demult si a fost un oarecare chin pentru mine.de mult n-am mai vazut un film asa de incet
![]() |
Posted 19 December 2009 - 09:49

Sean Penn in forma in rolul sergentului Edward Welsh...
|
Posted 20 December 2009 - 16:38

l-am vazut mai demult si a fost un oarecare chin pentru mine.de mult n-am mai vazut un film asa de incet ![]() Soldatii japonezi nu-l roaga pe Witt sa se predea,ci il provoaca pentru a nu-l omori fara onoare,fara motiv.El intelege asta si isi da seama ca va muri(referinta la monologul sau despre moarte de la inceputul filmului),ca este intr-o situatie fara scapare astfel ca le da un motiv ca sa-l impuste. Edited by boxXxing_star, 20 December 2009 - 16:39. |
Posted 24 February 2011 - 22:34

in afara de scenele foarte detaliate cu trairile reale ale soldatilor de pe front care erau oarecum ceva inedit, in rest filmu' mi s-a parut foarte plictisitor.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users