Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Magnet in loc de clește pent...

Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over
 Filtru apa potabila cu osmoza inv...

Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11

securitate - acum se dau drept - ...
 Farmacia Dr Max - Pareri / Sugest...

De unde cumparati suspensii / gar...

[UNDE] Reconditionare obiecte lemn

Infiltratii casa noua
 sugestie usa interior

ANAF si plata la selfpay

Imprimanta ciss rezista perioade ...

Garmin fēnix 7 / PRO / Saphi...
 

HBO HD România.

* * * - - 2 votes
  • Please log in to reply
507 replies to this topic

#271
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,836
  • Înscris: 07.07.2009
Britannia a fost reînnoit pentru Sez. 2 https://tvseriesfina...series-renewed/


[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/_8xtYY8qI0s?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#272
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,836
  • Înscris: 07.07.2009
Așa cum era de așteptat Westworld a fost reînnoit pentru Sez. 3: https://tvseriesfina...ee-hbo-renewal/

#273
Veverita_9

Veverita_9

    Banned la cerere

  • Grup: Members
  • Posts: 1,360
  • Înscris: 23.11.2017
Seriale noi pe Attached File  HBO HD.jpg   3.62K   6 downloads și Attached File  HBO GO.png   2.43K   6 downloads în luna mai
Ce seriale aduc HBO și HBO Go în luna mai.  Seria distopică Povestea slujitoarei, care a început deja pe platforma online HBO GO, va fi difuzată din mai și pe postul HBO.
În pragul Cupei Mondiale 2018, HBO GO va aduce un documentar în 10 părți cu povești ale vedetelor Cupei Mondial de Fotbal.
HBO GO aduce un serial ce-l are în rol principal pe Benedict Cumberbatch în rolul lui „Patrick Melrose”.
PaginadeSeriale.ro prezintă noutățile programate de platformele HBO:
Attached File  HBO HD.jpg   3.62K   6 downloads
DESTINO RUSIA 2018/ DESTINAȚIE: RUSIA 2018 (10 episoade)
Din 3 mai, în fiecare joi, de la ora 22:00 (disponibil pe HBO GO)
DESTINO RUSIA 2018 este un documentar în 10 părți care spune cele mai intime și mai personale povești ale vedetelor Cupei Mondiale de Fotbal 2018. Aceasta este prima colaborare între HBO Europe și HBO Latin America, o colaborare ce propune povești despre pasiune, prietenie, solidaritate și reușită, povești trăite chiar de acești mari fotbaliști și de persoane din cercul lor apropiat. Este o sărbătoare a celui mai universal dintre sporturi și a echipelor ce se vor confrunta în vara lui 2018 pentru a câștiga turneul final.
THE HANDMAID’S TALE II./ POVESTEA SLUJITOAREI – II
Din 25 mai, în fiecare vineri, de la ora 20:00 (disponibil pe HBO GO)
Adaptată după romanul clasic omonim scris de Margaret Atwood, serialul spune povestea vieții din Gileadul distopic, o societate totalitară formată din fostele State Unite. Confruntat cu dezastre naturale și o rată a natalității extrem de scăzută, Gilead este condus pe baza unui fundamentalism ciudat și militarizat marcat de revenirea la valorile tradiționale. Fiind una dintre puținele femei fertile rămase, Offred (Elisabeth Moss) este Slujitoare în gospodăria Comandantului, unde e sclavă sexuală într-o ultimă încercare disperată de a repopula lumea.
Acest serial dramă laureat cu Emmy revine cu un al doilea sezon, axat pe sarcina lui Offred și pe lupta ei continuă de a-și salva copilul de ororile distopice din Gilead. “Gilead este înăuntrul tău” este vorba favorită a mătușii Lydia. În cel de-al doilea sezon, Offred și toate celelalte personaje se vor lupta cu – sau vor accepta – acest adevăr întunecat.
Attached File  01_643474_rw_colour_20171218rt2-300x169.jpg   3.56K   5 downloads
Attached File  HBO 3 HD.jpg   4.18K   4 downloads
BEYOND II./ LUMEA DE DINCOLO – II
Din 2 mai, în fiecare miercuri, de la ora 21:00 (disponibil deja pe HBO GO)
Holden Matthews, un tânăr care se trezeste dintr-o comă după 12 ani, descoperă că are noi abilități astrofizice care îl plasează în mijlocul unei conspirații periculoase. Acum Holden trebuie să-și dea seama ce i s-a întâmplat în ultimii 12 ani și cum să trăiască într-o lume care s-a schimbat semnificativ. Însă poate cea mai importantă întrebare este: de ce i s-a întâmplat asta tocmai lui? În timp ce Holden încearcă să se obișnuiască cu statutul de adult, o femeie misterioasă, Willa, îl avertizează să nu aibă încredere în oamenii din jurul lui.
Attached File  00_147220_0189-300x200.jpg   8.2K   3 downloads
OUR CARTOON PRESIDENT/ ANIMAȚIE LA CASA ALBĂ
Din 4 mai, în fiecare vineri, de la ora 22:00 (disponibil deja pe HBO GO)
Acest serial de comedie despre mandatul celui de-al 45-lea președinte al Statelor Unite îl are drept producător executiv pe Stephen Colbert. Serialul oferă versiuni bi-dimensionale ale președintelui și membrilor Cabinetului său, cu toții prinși în aventuri mai mult sau mai puțin adevărate – dar toate, fără excepție, extrem de relevante pentru lumea în care trăim. Serialul deschide porțile Casei Albe pentru o privire de ansamblu și nu ratează nimic dintr-o zi tipică universului Trump.
EL NEGOCIO IV./ AFACEREA – IV
Din 23 mai, în fiecare miercuri, de la ora 21:45 (disponibil deja pe HBO GO)
Serialul spune povestea a trei femei atrăgătoare și inteligente, Karin, Luna și Magali, care fac echipă cu scopul de a revoluționa profesia aleasă. Având carierele la răscruce de drum, ele împărtășesc o viziune – de ce nu poate beneficia cea mai veche profesie din lume de metodele moderne de marketing și de planificare?

Maratoane – în fiecare sâmbătă:
  • 5 mai – Divizia din Berlin, de la ora 21:00
  • 12 mai – Divizia din Berlin – II, de la ora 21:00
  • 19 mai – Povestea slujitoarei, de la ora 21:00
  • 26 mai – Experiențele unei escorte, de la ora 21:00
Maratoane – în fiecare duminică:
  • 6 mai – Două regine cool, de la ora 13:05
  • 13 mai – Bine dotat, de la ora 12:55 (primele 8 episoade din primul sezon)
  • 20 mai – Bine dotat, de la ora 13:00 (ultimele 2 episoade din primul sezon, primele 6 episoade din sezonul 2)
  • 27 mai – Bine dotat, de la ora 12:55 (ultimele 4 episoade din sezonul 2, primele 4 episoade din sezonul 3)
Attached File  HBO GO.png   2.43K   6 downloads
ALL NIGHT/ TOATĂ NOAPTEA
Pe 12 mai, tot sezonul 1 (10 episoade)
Acest serial de comedie spune povestea unui grup de tineri aflați la o petrecere de absolvire și care sunt gata de orice pentru a-și îndeplini toate visurile din liceu.
I’M DYING UP HERE II./ MOR AICI, PE SCENĂ!
Din 7 mai, un episod pe săptămână
“I’m Dying up Here” explorează provocările întâlnite de cei care vor să dea lovitura pe scena comediei din Los Angeles, în anii ‘70. În fiecare noapte, un grup de comedianți aflați la început de drum își așteaptă rândul pentru a ține o reprezentație la Goldie’s, cel mai în vogă club de stand-up din oraș. Dar, înainte de toate, ei trebuie să o cucerească pe Goldie (Melissa Leo), care conduce Sunset Strip cu o mână de fier. Stand-up-ul este un drog pentru acești comedianți, care sunt capabili să sacrifice orice pentru a-și lua doza. Ei suportă durerea împărtășirii celor mai ascunse gânduri și întunecate secrete în speranța că cineva, oricine, va râde. Proiectul îl are ca producător executiv pe Jim Carrey.
KILLING EVE/ OBSESIA EVEI
Un episod în fiecare săptămână
Având la bază cărțile scrise de Luke Jennings, serialul le are în centrul atenției pe Villanelle (Jodie Comer), o asasină psihopată, și pe Eve (Sandra Oh), femeia care trebuie să o prindă. Eve este o agentă specială deșteaptă dar foarte apatică și care visează să devină spion de elită. Villanelle este o ucigașă elegantă și talentată care ține cu dinții de luxul oferit de slujba ei violentă.  Aceste două femei extrem de inteligente și la fel de obsedate una de cealaltă intră fără a sta pe gânduri într-un joc epic de-a șoarecele și pisica. Serialul este o combinație de brutalitate, patos, umor acerb, originalitate și ample scene de acțiune.
PATRICK MELROSE
Din 14 mai, un episod pe săptămână
Bazat pe seria de romane scrise de Edward St. Aubyn, “Patrick Melrose” face o critică a clasei britanice bogate în timp ce urmărește odiseea înfiorătoare a personajului principal, de la o copilărie traumatizantă la abuzul de substanțe și, în cele din urmă, pe drumul către recuperare și izbăvire. Patrick Melrose (Benedict Cumberbatch) este un playboy aristocrat și incredibil de amuzant care încearcă să scape de urmele lăsate de un tată abuziv și o mamă care a trecut cu vederea comportamentul acestuia. O adevărată saga, “Patrick Melrose” este în același timp un serial captivant și amuzant, cu o traiectorie care trece prin sudul Franței din anii ’60, desfrâul din New York-ul anilor ’80 și perioada serioasă din Marea Britanie de la începutul anilor 2000. Serialul va dedica o oră pentru fiecare din cele cinci romane, iar un episod prezintă câteva zile complicate și intense din viața lui Patrick.
SIX II. / ȘASE – II
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/JQh36eStMqk?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Din 29 mai
Drama militară “Six” prezintă operațiunile pe viață și pe moarte ale echipei SEAL Six, unitatea militară de elită a Americii, care vânează un lider taliban în Afganistanul plin de teroriști. Inspirat de misiuni reale, serialul prezintă provocările cu care se confruntă soldații, atât pe câmpul de luptă, cât și în afara lui, în încercarea de a-și proteja și servi țara. În sezonul 2, Olivia Munn interpretează un agent CIA care e ridicat în rang pentru a lucra cu această echipă și un nou membru e prezentat. În timp ce bărbații găsesc un echilibru între viața pe câmpul de luptă și viața de acasă, femeile din poveste ating noi culmi ale puterii și independenței. Serialul “Six” a fost creat și scris de nominalizatul la Oscar William Broyles (“Naufragiatul”, “Apollo 13”, “Jarhead”) și David Broyles, un veteran al operațiunilor militare speciale.
Sursa: ttps://paginadeseriale.ro/seriale-noi-hbo-hbo-go-mai/

#274
George78910

George78910

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,593
  • Înscris: 14.11.2016
Attached File  HBO HD.jpg   3.62K   2 downloads va aduce în România serialul Young Sheldon, inspirat de „The Big Bang Theory”
Attached File  d7f7718d-021e-4f90-ab16-ee9a571e27d4-300x169.jpg   7.63K   2 downloads
Platforma HBO GO anunță că a achiziționat drepturile pentru un nou serial de comedie, „Young Sheldon/Tânărul Sheldon”, despre copilăria lui Sheldon Cooper din “The Big Bang Theory”.
Producția va fi disponibilă pe platforma HBO GO de la 1 iunie, potrivit unui anunț postat pe pagina de Facebook.
Young Sheldon, un spino-off și prequel al The Big Bang Theory, spunea povestea lui Sheldon la vârsta de 9 ani, care trăiește în Texas cu familia sa și, fiind un mic geniu, deja merge la liceu.
Tânărul Sheldon este jucat de actorul Iain Armitage, iar alături de el mai apar Zoe Perry, Lance Barber, Montana Jordan, Raegan Revord, și Annie Potts.
Actorul Jim Parsons, care îl joacă pe Sheldon din Big Bang Theory, este și el implicat în producție. El narează serialul și are rol de producător executiv.
UPDATE. HBO GO a anunțat că a achiziționat și drepturile pentru primele două sezoane din The Big Bang Theory. Apoi va aduce câte două sezoane în fiecare lună.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/vjxkJ2rZsLE?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Sursa:ttps://paginadeseriale.ro/hbo-young-sheldon-big-bang-theory/

#275
George78910

George78910

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,593
  • Înscris: 14.11.2016
Seriale în iunie la HBO și HBO GO. Young Sheldon și sezon nou Familia Heck, printre noutățile lunii
Attached File  110068_1656b_ca0139eb-300x216.jpeg   12.18K   3 downloads
După ce a fost lansat pe platforma HBO GO, serialul Krypton, despre bunicul lui Superman, ajunge și pe TV, din 19 iunie.

Platforma video HBO Go aduce luna viitoare, pe 18 iunie, al șaselea sezon al serialului The Affaire / Aventura, serialul Young Sheldon, primul sezon și toate sezoanele Familia Heck.

Totodată, HBO 3 va difuza din 3 iunie sezonul nouă al serialului de comedie Familia Heck.

PaginadeSeriale.ro prezintă în continuare noutățile

HBO
SUCCESSION/ SUCCESIUNEA
Din 4 iunie, un episod în fiecare luni, de la ora 21:00 (disponibil și pe HBO GO, un episod pe săptămână)

Logan Roy și cei patru copii ai săi controlează unul dintre cele mai mari trusturi media și de divertisment din lume. Serialul urmărește familia Roy în timp ce își contemplă viitorul odată ce tatăl lor îmbătrânit începe să își pregătească retragerea din companie.

STRIKE BACK V./ RIPOSTA – V (10 episoade)
Din 8 iunie, un episod în fiecare vineri, de la ora 21:00 (sezonul e disponibil pe HBO GO)

Au trecut mai bine de doi ani de când Secțiunea 20 și-a doborât ultimul dușman, dar cum un terorist notoriu a fugit, e momentul ca unul dintre cele mai eficiente programe militare sub acoperire să fie readus la viață.

KRYPTON
Din 19 iunie, un episod în fiecare marți, de la ora 20:00 (sezonul e disponibil pe HBO GO)

Cu două generații înainte de distrugerea planetei omului de oțel, bunicul lui Superman luptă pentru onoarea familiei lui și ca să-și salveze lumea.

HBO3
THE MIDDLE IX./ FAMILIA HECK – IX
Din 3 iunie, 4 episoade în fiecare duminică, de la ora 11:50 (disponibil și pe HBO GO)

Patricia Heaton este Frankie Heck în acest serial de comedie cald și isteț despre cum se crește o familie renunțând la unele aspirații. De vârstă mijlocie, din clasa mijlocie și trăind în mijlocul țării, Frankie este o soție plină de treabă și mamă lucrătoare a trei copii și își folosește inteligența și simțul umorului pentru a încerca să-și protejeze familia de dificultăți.

I’M DYING UP HERE II. / MOR AICI, PE SCENĂ! – II
Din 14 iunie, un episod în fiecare joi, de la ora 22:00 (disponibil și pe HBO GO)

Serialul, a cărui acțiune se petrece pe faimoasa și infama scenă a comediei din L.A. din anii ’70, prezintă mințile inspirate și cu probleme care lucrează în domeniul amuzant, dar complex, în care publicul trebuie făcut să râdă.

Maratoane – în fiecare sâmbătă:

– 2 iunie – Experiențele unei escorte – II, de la ora 21:00
– 9 iunie – Aici, acum, de la ora 20:45
– 16 iunie – Aventura, de la ora 20:50
– 23 iunie – Aventura – II, de la ora 18:30
– 30 iunie – Aventura – III, de la ora 20:40

CINEMAX
C.B. STRIKE/ C.B. STRIKE (7 episoade)
Din 2 iunie, în fiecare sâmbătă, de la ora 21:50 (tot sezonul disponibil pe HBO GO din 1 iunie)

Un nou serial dramă bazat pe romanele polițiste ale lui J.K Rowling (scrise sub pseudonimul Robert Galbraith), care prezintă povestea veteranului-devenit-detectiv Cormoran Strike și a asistentei lui inventive, Robin Ellacott.

“C.B. Strike”, o dramă zguduitoare bazată pe romanele polițiste ale lui J. K Rowling (scrise sub pseudonimul Robert Galbraith), creatoarea lui Harry Potter. Povestea îl are în centru pe Cormoran Strike (Tom Burke), care și-a pierdut o parte din piciorul drept în timp ce lupta în Afganistan, și după ce s-a întors din război, și-a deschis o firmă de detectivi particulari cu sediul într-un birou mic de pe strada Denmark, din Londra. Deși este rănit atât psihic, cât și fizic, instinctele lui Strike și experiența avută ca soldat-detectiv se dovedesc a fi cruciale în rezolvarea a trei cazuri complexe care au șocat poliția. Strike este ajutat de Robin Ellacott (Holliday Grainger), care începe să lucreze la el ca asistentă temporară, însă devine captivată de investigațiile lui și de detaliile trecutului său.

HBO GO
THE AFFAIR IV./ AVENTURA – IV
Din 18 iunie, un episod pe săptămână

THE AFFAIR explorează efectele emoționale ale unei relații extramaritale. Noah este un romancier aspirant, căsătorit de douăzeci de ani și cu patru copii. Alison este o chelneriță tânără, care încearcă să-și reia viața în urma unei tragedii.

THE DURRELLS III./ FAMILIA DURRELL – III (8 episoade)
Din 1 iunie (tot sezonul)

Bazându-se pe celebra trilogie de romane din insula Corfu a lui Gerald Durrell, THE DURRELLS este un serial britanic cald, amuzant și simplu, despre aventurile unei familii pe o insulă grecească superbă după ce și-au părăsit casa din Anglia în speranța unei vieți mai bune.

YOUNG SHELDON/ TÂNĂRUL SHELDON (22 episoade)
Din 1 iunie (tot sezonul)

Acest serial este un prequel al producției “The Big Bang Theory” și-l urmărește pe Sheldon Cooper la vârsta de 9 ani, când merge la liceu și încearcă să își găsească locul în lumea din jurul lui, în timp ce familia și prietenii încearcă să facă față intelectului său cu totul unic.

CLAWS/ PRINTRE DEGETE (10 episoade)
Primul sezon este disponibil pe 4 iunie.
Sezonul 2 începe pe 18 iunie, un episod pe săptămână

“Claws” este o meditație amuzantă asupra durității femeilor, care prezintă ascensiunea a cinci manichiuriste diferite care lucrează la un salon de unghii din Florida, unde au loc mai multe decât manichiuri și tratamente pentru păr.

THE MIDDLE/ FAMILIA HECK
– primele 8 sezoane disponibile din 3 iunie
– sezonul 9 – 1-8 din 3 iunie, 9-16 din 10 iunie, 17-24 din 17 iunie

Sursa:https://paginadeseriale.ro/seriale-iunie-hbo-si-hbo-go-young-sheldon-familia-heck-printre-noutatile-lunii/

#276
George78910

George78910

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,593
  • Înscris: 14.11.2016

VIDEO. Seria Sharp Objects, de luna viitoare pe Attached File  HBO HD.jpg   3.62K   0 downloads și Attached File  HBO GO.png   2.43K   0 downloads. De la regizorul Big little lies


Attached File  sharp-objects--2-_tb730.jpg   46.08K   0 downloads
HBO lansează o miniserie de opt episoade bazat pe romanul omonim scris de Gillian Flynn. Producția Sharp Objects (Obiecte ascuțite) va avea premiera luni, 9 iulie, de la ora 4:00 pe HBO și HBO GO.
De asemenea, va fi redifuzat pe HBO în aceeași zi, de la ora 20:00.
Seria spune povestea Camillei Preaker, interpretată de Amy Adams, o jurnalistă care lucrează la ziarul St. Louis Chronicle. După o copilărie dificilă, Camille se mută din orașul său natal, Wind Gap.
Editorul ei o trimite, însă, înapoi în Wind Gap pentru a scrie despre disparițiile suspecte a două fetițe. Odată cu întoarcerea în micul oraș și în casa mamei sale, Camille revine la vechile ei obiceiuri autodistructive.
Din distribuție mai fac parte actori ca Patricia Clarkson, care o interpretează pe Adora, mama Camillei, sau Miguel Sandoval este Curry, editorul lui Camille.
Cele opt episoade sunt regizate de Jean-Marc Vallée. Acesta a mai regizat producții ca Big Little Lies sau Wild.

Sursa: https://www.paginade...e-hbo-si-hbo-go

Edited by Kalman2007, 24 June 2018 - 12:37.


#277
daniel1976

daniel1976

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,527
  • Înscris: 30.04.2006
in iulie la HBO : Valerian si Orasul celor 1000 de planete, un film exceptional in privinta efectelor speciale si a imaginii grafice...

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/NNrK7xVG3PM?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#278
George78910

George78910

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,593
  • Înscris: 14.11.2016
VIDEO. Serialul românesc Hackerville, produs deAttached File  HBO HD.jpg   4.96K   0 downloadsșiAttached File  TNT.png   18.94K   1 downloads, premieră în noiembrie. Primele imagini
Attached File  andi-vasluianu-hackerville_tb730.jpg   93.91K   2 downloads
Serialul Hackerville, creat de HBO în parteneriat cu TNT și filmat în România și Germania, va avea premiera în luna noiembrie, potrivit unui anunț al postului HBO care a lansat și primul teaser al producției.

Episoadele sunt regizate de Igor Cobileanski (Umbre) și Anca Miruna Lăzărescu (La drum cu tata). În rolurile principale ale distribuției româno-germane sunt: Anna Schumacher (La drum cu tata), Andi Vasluianu (Breaking News, Despre oameni și melci) și tânărul actor debutant, Voicu Dumitraș.

Despre serial.Un atac cibernetic, ai cărui responsabili par a fi o rețea de hackeri din România, afectează una dintre cele mai mari bănci din Germania.
Lisa Metz, expertă în criminalitate informatică în Frankfurt, preia ancheta în Timișoara, orașul în care s-a născut. Lisa ajunge să se confrunte cu secrete incomode din trecutul familiei sale. Între timp, ancheta lui Adam Sandor, polițistul român care se ocupă de caz, este dată peste cap de sosirea Lisei. Investigația îi duce pe cei doi, Lisa și Adam, pe urmele unui hacker genial, cunoscut ca Dark Mole. Neîncrederea inițială din acest trio se transformă treptat într-o relație de interdependență.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/dAckTNthQ-Q?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Sursa: https://www.paginade...o-tnt-noiembrie

#279
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,876
  • Înscris: 28.11.2006
Pare interesant si bine filmat. Sa vedem cum va fi si scenariuk.

#280
George78910

George78910

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,593
  • Înscris: 14.11.2016
Attached File  HBO HD.jpg   4.96K   1 downloads și Attached File  HBO GO.png   2.43K   2 downloads în septembrie: Bâlciul deșertăciunilor, The Deuce, sezonul doi, și noul serial al lui Jim Carrey
Attached File  glumeam-300x225.jpg   12.15K   3 downloads
Toamna vine la HBO cu noi seriale. The Deuce, sezonul al doilea, și Bâlciul deșertăciunilor (Vanity Fair) se numără printre noutățile difuzate luna viitoare de HBO.
Totodată, pe platforma HBO GO va fi disponibil, cu câte un episod pe săptămână, serialul „Kidding”, cu Jim Carrey, supranumit Mr Pickles, în rol principal. HBO GO aduce tot în septembrie și al doilea sezon al serialul de comedie Young Sheldon și Cartea pierdută a vrăjitoarelor.
Paginademedia.ro prezintă în continuare principalele noutăți ale canalelor HBO, în materie de seriale, în una septembrie:
Attached File  HBO HD.jpg   4.96K   1 downloads
THE DEUCE – II

Din 10 septembrie, în fiecare luni, de la ora 04:00 și 20:00 (disponibil pe HBO GO)
Attached File  the-deuce-300x200.jpg   7.34K   1 downloads
Acest serial dramă explorează lumea dură a New York-ului anilor ’70, aflat într-un moment de cotitură ce avea să se transforme într-o afacere de miliarde – industria americană a sexului.
VANITY FAIR/ BÂLCIUL DEȘERTĂCIUNILOR
Attached File  vanity-fair-212x300.jpg   8.83K   1 downloads
Din 4 septembrie, în fiecare marți, de la ora 20:00 (disponibil pe HBO GO)
O nouă adaptare a romanului clasic scris de William M. Thackeray, VANITY FAIR se întâmplă în timpul războaielor napoleoniene și o are în centrul atenției pe Becky Sharp (Olivia Cooke), care vrea să scape de sărăcie și să ajungă pe cele mai înalte culmi ale societății britanice. Povestea ei „negativă, ilegală, amuzantă, amoroasă, ilară, luptătoare și dansantă” o duce până la curtea regelui George al IV-lea, trecând prin bătălia de la Waterloo, multe inimi frânte și averi irosite.
HEATHERS/ EU SUNT HEATHERS

Din 4 septembrie, în fiecare marți, de la ora 20:50 (toate episoadele sunt disponibile pe HBO GO)
O reinventare antologică și modernă a filmului original cult din anii ’80, Heathers. Viața la liceu pare puțin mai întunecată decât îți aduci aminte căci Veronica, JD și personajele Heather aduc tipul lor de dreptate la Westerburg High.
Attached File  HBO 3 HD.jpg   4.18K   2 downloads

FAMOUS IN LOVE/ FAIMOASĂ ȘI ÎNDRĂGOSTITĂ – II

Din 19 septembrie, în fiecare miercuri, de la ora 21:00 (ambele sezoane sunt disponibile pe HBO GO)
Bazat pe romanul scris de Rebecca Serle, “Famous in love” prezintă viața lui Paige (Bella Thorne), o studentă obișnuită care dă marea lovitură după ce merge la un casting pentru rolul principal dintr-un blockbuster hollywoodian. Paige trebuie acum să navigheze prin noua ei viață plină de vedete și să facă față chimiei evidente pe care o are cu ceilalți doi actori principali. În tot acest timp, ea descoperă avantajele și dezavantajele celebrității.

WHO IS AMERICA?
Attached File  01_whoisamerica_101_song-300x169.jpg   5.75K   1 downloads
Din 7 septembrie, în fiecare vineri, de la ora 22:00 (toate episoadele sunt disponibile pe HBO GO)
Serialul de șapte episoade, creat de Sacha Baron Cohen, „Who Is America?”, va explora o serie de tipologii, de la celebrități la persoane necunoscute, acoperind un spectru politic și cultural larg.

CASUAL IV. / FĂRĂ OBLIGAȚII – IV

Din 8 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 11:50, câte două episoade (tot sezonul este disponibil pe HBO GO)
O comedie despre recent divorțata Valerie și fiica ei de 16 ani, Laura, care se mută cu fratele lui Valerie, Alex, un burlac declarat, maestru al relațiilor pasagere. Împreună, ei se antrenează reciproc pentru dementa lume a întâlnirilor romantice.

JUST ANOTHER IMMIGRANT/ UN ALT IMIGRANT

Din 2 septembrie, în fiecare duminică, de la ora 12:00, câte două episoade (toate episoadele sunt disponibile pe HBO GO
În acest serial documentar de comedie, Romesh Ranganathan, unul dintre cei mai populari comici stand-up din Marea Britanie, își mută întreaga familie în Los Angeles, unde încearcă să găsească succes și fericire, luând viața de la zero.

Romesh Ranganathan, unul dintre cei mai populari comici stand-up din Marea Britanie, își mută întreaga familie – soția, trei copii, mama din Sri Lanka și unchiul – la Los Angeles. Pe lângă eforturile sale de a lua viața de la zero, Ranganathan pune la cale un spectacol ambițios – la Teatrul Grec, cu o capacitate de 6000 de locuri – și are doar trei luni la dispoziție pentru a-l umple. Urmăriți aventurile reale ale acestei familii imigrante moderne și obstacolele din calea împlinirii viselor în America de astăzi.

Maratoane – în fiecare sâmbătă, la Attached File  HBO 3 HD.jpg   4.18K   2 downloads:
  • 1 septembrie – Obsesia Evei, de la ora 20:00
  • 8 septembrie – The Deuce, de la ora 20:00
  • 15 septembrie – Povestea slujitoarei, de la ora 20:00
  • 22 septembrie – Povestea slujitoarei – II, de la ora 18:00
  • 29 septembrie – Obiecte ascuțite, de la ora 20:00
Attached File  HBO GO.png   2.43K   2 downloads
THE BIG BANG THEORY

Sezoanele 5 și 6 vor fi disponibile din 1 septembrie
Attached File  teoria-big-bang-300x200.jpg   12.49K   1 downloads
Leonard și Sheldon sunt doi fizicieni geniali care excelează în laborator, dar, în afara lui, nu stau prea bine la capitolul socializare. Intră în scenă frumoasa lor vecină Penny, care are de gând să-i învețe câteva lucruri despre viață.

A DISCOVERY OF WITCHES/ CARTEA PIERDUTĂ A VRĂJITOARELOR

Din 15 septembrie, un episod în fiecare săptămână
Attached File  cartea-pierduta-a-vrajitoarelor-300x200.jpg   7.98K   1 downloads
Diana Bishop, istoric și vrăjitoare, accesează un manuscris vrăjit, Ashmole 782, și decide să îi rezolve misterele. Enigmaticul Matthew Clairmont se oferă să o ajute, dar acesta e vampir și vrăjitoarele nu ar trebui să aibă niciodată încredere în vampiri.

YOUNG SHELDON/ TÂNĂRUL SHELDON – II

Din 25 septembrie, un episod pe săptămână
Sheldon Cooper, în vârstă de 9 ani, merge la liceu și încearcă să se adapteze, în timp ce familia și prietenii încearcă să facă față intelectului său cu totul unic.
Acest serial este un prequel al producției “The Big Bang Theory” și-l urmărește pe Sheldon Cooper la vârsta de 9 ani, când merge la liceu și încearcă să își găsească locul în lumea din jurul lui, în timp ce familia și prietenii încearcă să facă față intelectului său cu totul unic.

KIDDING/GLUMEAM

Episodul 1 este disponbil din 31 august, iar episodul 2 va fi pe 9 septembrie (apoi un episod pe săptămână)
Attached File  glumeam-300x225.jpg   12.15K   3 downloads
În acest serial de comedie, Jim Carrey este Jeff, supranumit și Mr. Pickles, o celebritate a emisiunilor TV pentru copii, un munte de bunătate și înțelepciune pentru cele mai tinere și mai impresionabile minți ale Americii și pentru părinții care au crescut cu el, și șeful unui imperiu de branding de milioane de dolari. Dar când membrii familiei lui – soția, cei doi fii, sora și tatăl – încep să aibă probleme, Jeff nu găsește niciun basm, nicio fabulă sau marionetă care să îl ghideze prin criza care avansează mai repede decât poate el să-i facă față. Rezultatul: un om bun într-o lume crudă se confruntă cu o pierdere lentă a sănătății psihice, proces deopotrivă ilar și sfâșietor.
Sursa: https://paginadeseriale.ro/seriale-pe-hbo-si-hbo-go-septembrie/

#281
George78910

George78910

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,593
  • Înscris: 14.11.2016
Relu se întoarce. Attached File  HBO HD.jpg   4.96K   0 downloads a început producția pentru sezonul trei din Umbre
Attached File  umbre_hbo_tb730.jpg   64.6K   1 downloads
Povestea Umbre continuă. HBO Europe a început pregătirile pentru Umbre 3. Filmările pentru sezonul al treilea, scris de Bogdan Mirică, încep toamna aceasta în București, anunță postul de televiziune.

Umbre urmărește povestea lui Relu care jonglează cu responsabilitățile sale de familie, dar și de mafie, lumi diferite care încep să se intersecteze din ce în ce mai mult. Finalul sezonului al doilea a prezis un punct fără întoarcere pentru Relu (Șerban Pavlu) atunci când Emilian (Laurențiu Bănescu) pare din ce în ce mai aproape să îl prindă pe Căpitanu și pe apropiații săi.

Despre serial. Separată de Relu, Gina (Maria Obretin) încearcă să îl țină în frâu pe Chuckie (Dan Hurduc), acum adolescent. Fiica lui Relu și a Ginei, Magda (Mădălina Craiu), decide să mai dea o șansă relației cu Teddy (Gabriel Huian), fiul lui Căpitanu, în încercarea de a lăsa în urmă evenimentele traumatizante din trecut.

Al treilea sezon din Umbre este scris integral de regizorul și scenaristul Bogdan Mirică. Mirică, al cărui lungmetraj de debut Câini a câștigat Premiul FIPRESCI la secțiunea Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes în 2016, semnează regia celor șase episoade din noul sezon.

Mirică va face din nou echipă cu Andrei Butică, director de imagine al lungmetrajelor Poziția copilului, de Călin Peter Netzer, Toată lumea din familia noastră, de Radu Jude, și Câini, regizat de Mirică.

Producător executiv pentru HBO Europe este Steve Matthews. Alina David este producător HBO România.

HBO Europe își continuă colaborarea cu casa de producție Multi Media Est și cu producătorii Dragoș Vîlcu și Valentin Antofi.

Serialul Umbre va avea premiera în același timp în toate cele șaptesprezece teritorii HBO Europe.

Serialul este bazat pe Small Time Gangster, un format creat de Boilermaker Burberry, licențiat DRG Formats.

Sursa: https://www.paginade...onul-trei-umbre

#282
Veverita_8

Veverita_8

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 378
  • Înscris: 08.10.2018
True Detective, sezonul al treilea, va avea premiera la Attached File  HBO HD.jpg   4.39K   0 downloads în ianuarie

Attached File  true-detective_tb730.jpg   38.18K   1 downloads

HBO anunță data lansării celui de-al treilea sezon al serialului dramatic True Detective.

Producția, formată din opt episoade, va avea premiera luni, 14 ianuarie 2019, la HBO și pe HBO GO.

True Detective III spune povestea unei crime macabre din Ozark (orășel care a dat și numele unui cunoscut serial Netflix) și a unui mister care se întinde pe mai multe decenii, de-a lungul a trei perioade de timp diferite.

Mahershala Ali (foto) interpretează rolul principal, cel al lui Wayne Hayes, un detectiv de la poliția din N-V statului Arkansas.

Carmen Ejogo și Stephen Dorff fac parte din distriubuția sezonului 3 creat de Nic Pizzolatto.

Sursa: https://www.paginade...ezonul-trei-hbo

#283
Veverita_8

Veverita_8

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 378
  • Înscris: 08.10.2018
VIDEO. Serialul Camping, cu Jennifer Garner, de astăzi pe Attached File  HBO HD.jpg   4.39K   0 downloads și Attached File  HBO GO.png   2.43K   1 downloads

Attached File  Camping-2-2-300x254.jpg   12.61K   2 downloads

Platforma HBO GO are începând de astăzi un nou serial: Camping, din 15 octombrie pe HBO și HBO GO. Acesta va fi difuzat în fiecare luni de la ora 21:00.

Producția HBO este un serial de comedie și o are în rol principal pe Jennifer Garner care pornește într-o excursie alături de un grup de prieteni pentru a sărbători o aniversare. Serialul este produs de Lena Dunham și Jenni Konner care au mai colaborat cu HBO pentru serialul Girls/Fetele.

Camping prezintă o excursie înapoi în natură, plănuită de extrem de organizata și agresiv de autoritara Kathryn (Jennifer Garner), în onoarea celei de-a 45-a aniversări a soțului ei, Walt (David Tennant). Ce ar trebui să fie o celebrare relaxantă în sălbăticie devine un test al prieteniilor și căsătoriilor când Kathryn, sora ei, Carleen, prietena ei, Nina-Joy și Jandice ajung, împreună cu alții, în camping.

Serialul HBO Camping se bazează pe un serial britanic care a debutat în 2016 pe Sky Atlantic și a fost creat, scris și regizat de Julia Davis (Nighty Night), care a jucat în serial și este producător executiv la adaptarea HBO.

Din distribuție mai fac parte, pe lângă Jennifer Garner și David Tennant, Juliette Lewis (nominalizată la Oscar pentru Cape Fear), Ione Sky (Fever Pitch), Arturo Del Puerto (Independence Day: Resurgence), Janicza Bravo, Bret Gelman (Stranger Things), Bridget Everett (Trainwreck), Yimmy Yim (Ghosted), Duncan Joiner (Lethal Weapon) și Cheyenne Haynes (Grey’s Anatomy).

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Z4iKjaKz4ZU?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Sursa: https://paginadeseriale.ro/camping-disponibil-hbo-si-hbo-go/

#284
Veverita_8

Veverita_8

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 378
  • Înscris: 08.10.2018
Seriale noi la Attached File  HBO HD.jpg   4.39K   1 downloads și Attached File  HBO GO.png   2.43K   0 downloads în noiembrie. Serialul românesc Hackerville, sezon nou Ray Donovan, o producție cu Hugh Grant și un serial cu Benicio Del Toro

Attached File  Ray-Donovan-VI-1-300x200.jpg   6.85K   1 downloads

Ce seriale vedem în luna noiembrie pe HBO, HBO 3 și pe HBO GO. Postul aduce un nou serial original produs în România, Hackerville, cu Andi Vasluianu, Anna Schumacher și Voicu Dumitraș.

Tot luna viitoare HBO aduce și filmul Prietena mea genială, o ecranizare a romanului cu același nume semnat de Elana Ferrante, dar și sezonul șase al producției Ray Donovan.

HBO mai aduce și serialul Un scandal britanic, o producție cu Hugh Grant, dar și Evadare din Dannemora, cu Benicio Del Toro.

Pe HBO GO vor intra încă trei sezoane ale comediei The Big Bang Theory (9, 10 și 11) și alte producții noi, pe care PaginadeSeriale.ro le prezintă în continuare.

Attached File  HBO HD.jpg   4.39K   1 downloads

Attached File  Hackerville-3-300x200.jpg   9.8K   3 downloads

HACKERVILLE

Din 4 noiembrie, în fiecare duminică, de la ora 20:00 (disponibil și pe HBO GO, primele două episoade pe 4, apoi un episod pe săptămână)

Un atac cibernetic asupra unei bănci din Germania o duce pe Lisa Metz, expertă în criminalitate informatică în Frankfurt, la Timișoara, orașul în care s-a născut, unde se confruntă cu polițistul român care se ocupă de caz, Adam Sandor.

PATRICK MELROSE

Din 2 noiembrie, în fiecare vineri, de la ora 20:00 (disponibil deja pe HBO GO)

Acest serial prezintă povestea lui Patrick Melrose, care provine dintr-o familie privilegiată, dar a avut o copilărie traumatizantă, urmată de abuz de substanțe și, în cele din urmă, de recuperare.

A VERY ENGLISH SCANDAL/UN SCANDAL BRITANIC

Attached File  Un-scandal-britanic-1-300x200.jpg   7.92K   1 downloads

Din 2 noiembrie, în fiecare vineri, de la ora 21:00 (trei episoade disponibile pe HBO GO din 2 noiembrie)

Finele anilor 60. Jeremy Thorpe, liderul Partidului Liberal, are un secret pe care se chinuie să îl păstreze. Dar cât timp există Norman Scott, fostul său iubit, geniala carieră a lui Thorpe e în pericol.

SALLY4EVER/ SALLY PENTRU TOTDEAUNA

Din 12 noiembrie, în fiecare luni, de la ora 22:00 (disponibil și pe HBO GO)

Sally a dus alături de David o viață anostă timp de 10 ani. Însă în noaptea în care el o cere de soție, Sally are o criză și pornește într-o aventură nebună cu Emma, o actriță, cântăreață și scriitoare seducătoare și fascinantă.

MY BRILLIANT FRIEND/PRIETENA MEA GENIALĂ

Attached File  Prietena-mea-geniala-1-200x300.jpg   5.69K   1 downloads

Din 19 noiembrie, în fiecare luni și marți, de la ora 20:00 (disponibil și pe HBO GO)

Serialul spune povestea unei femei în vârstă, Elena Greco, care începe să scrie despre prietenia de 60 de ani cu Lila, care a dispărut fără urmă. Totul începe în anii ’50, pe străzile dure din Napoli.

RAY DONOVAN – VI

Din 23 noiembrie, în fiecare vineri, de la ora 21:00 (disponibil pe HBO GO din 29 octombrie)

Activând în lumea celor bogați și celebri, Ray Donovan face munca murdară a celor mai importanți oameni din Los Angeles. Serialul îl are drept protagonist pe Liev Schreiber, care joacă rolul unui tip ce face să dispară problemele celebrităților orașului.

Attached File  HBO 3 HD.jpg   5.24K   0 downloads

NO OFFENCE/ FĂRĂ SUPĂRARE – III

Din 3 noiembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 12:00 (tot sezonul va fi disponibil pe HBO GO din 1 noiembrie)
Serialul se întoarce cu al treilea sezon. Totul începe cu tentativa de asasinare a unui politician local de către un nou grup de extremă dreaptă – un atac ce are consecințe devastatoare pentru echipa Friday Street.

YOUNG SHELDON/ TÂNĂRUL SHELDON – II

Attached File  Tanarul-Sheldon-2-300x215.jpg   10.16K   1 downloads

Din 4 noiembrie, în fiecare duminică, de la ora 12:00 (disponibil deja pe HBO GO)

Sheldon Cooper, în vârstă de 9 ani, merge la liceu și încearcă să se adapteze, în timp ce familia și prietenii încearcă să facă față intelectului său cu totul unic.

ALL AMERICAN/ SPENCER

Din 28 noiembrie, în fiecare miercuri, de la ora 21:00 (disponibil deja pe HBO GO)

Serialul, inspirat de viața starului NFL Spencer Paysinger, spune povestea unui atlet din Compton care pătrunde într-o nouă lume a provocărilor și a oportunităților de îndată ce este recrutat să joace pentru o echipă din Beverly Hills.

ROOM 104/ CAMERA 104 – II

Din 16 noiembrie, în fiecare vineri, de la ora 21:30 (din 10 noiembrie va fi disponibil și pe HBO GO)

Un nou serial-antologie cu episoade de jumătate de oră, creat de Jay și Mark Duplass, care prezintă poveștile personajelor care trec prin aceeași cameră a unui motel american.

Maratoane – în fiecare sâmbătă:
  • 3 noiembrie – Ray Donovan – III, de la ora 19:00
  • 10 noiembrie – Ray Donovan – IV, de la ora 19:00
  • 17 noiembrie – Ray Donovan – V, de la ora 19:00
  • 24 noiembrie – Castle Rock, de la ora 20:00
Attached File  HBO GO.png   2.43K   0 downloads

THE BIG BANG THEORY

Attached File  Teoria-Big-Bang-1-300x201.jpg   13.12K   1 downloads

Sezoanele 9, 10, 11 vor fi disponibile din 1 noiembrie

Leonard și Sheldon sunt fizicieni de geniu – geniali în laborator, dar incapabili să se poarte normal oriunde altundeva. Intră în scenă frumoasa și isteața lor vecină, Penny, care decide să-i învețe câte ceva despre viață.

ESCAPE AT DANNEMORA/ EVADARE DIN DANNEMORA

Attached File  Evadare-din-Dannemora-2-300x200.jpg   6.44K   1 downloads

Din 19 noiembrie, un episod în fiecare luni

Acest serial se bazează pe ciudata evadare dintr-o închisoare din nordul New York-ului, din 2015, evadare ce a dus la căutarea națională a doi condamnați pentru crimă, ajutați să fugă de amanta lor, o femeie gardian căsătorită.

THE GREENHOUSE/ GREENHOUSE – VULTURI ȘI CORBI

Tot sezonul va fi disponibil din 12 noiembrie

După ce își pierd mama în explozia unei nave spațiale, un frate și o soră ajung la o școală-internat de elită ce dă viitorii lideri ai lumii: The Greenhouse. Aici, cei doi intră în grupuri diferite și, curând, ajung să fie rivali.

GRISSE

Din 5 noiembrie, un episod pe săptămână

GRISSE se axează pe un grup de indivizi surprinzători ce conduc o rebeliune împotriva unui guvernator brutal și, în final, au șansa de a-și determina propriul destin.

TRACEY BREAKS THE NEWS (AKA. TRACEY ULLMAN’S SHOW III.)/ SPECTACOLUL LUI TRACEY ULLMAN – III

Tot sezonul va fi disponibil din 1 noiembrie

Multi-premiata actriță și comediantă Tracey Ullman joacă diferiți politicieni și oameni obișnuiți, toți surprinși în contextul evenimentelor politice recente, de la negocierile pentru Brexit, la Melanie Trump și Jeremy Corbyn.

Sursa: https://paginadeseriale.ro/seriale-noi-hbo-go-noiembrie/

#285
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,819
  • Înscris: 06.11.2018
VIDEO. Attached File  HBO HD.jpg   4.39K   0 downloads anunță premiera sezonului opt Game of Thrones. „The winter is coming” în aprilie
[ https://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2018/11/got-vii--2-_tb730.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

„Winter is coming”, pentru ultima dată la HBO. Cel mai tare serial marca HBO se apropie de filnal. Sezonul cu numărul opt va fi lansat în luna aprilie 2019, anunță HBO într-un clip video.

PaginadeSeriale a căutat informațiile disponibile despre sezonul cu numărul opt:

UPDATE. Game of Thrones, ultimul sezon, a fost anunțat pentru luna aprilie 2019.

https://www.facebook...7905749159/?t=0

Data lansării Game of Thrones opt: HBO a confirmat doar că sezonul opt Game of Thrones va fi disponibil în prima parte a anului 2019. Fanii cred însă că serialul va fi lansat în jurul lunii aprilie. De altfel actrița Maisie Williams, care o joacă pe Arya, a „scăpat” informația că primul episod va fi lansat în aprilie.

Ce știm despre acțiunea serialului:

HBO a fost extrem de discret cu detalii despre ultimul sezon Game of Thrones. Câteva imagini scene din serial au apărut într-un scurt promo cu noutățile HBO din 2019.

Entertainment Weekly a lansat prima și singura imagine oficială de pe platourile Game of Thrones, în care apar îmbrățișați Jon Snow și Daenerys.

Câte episoade vor fi?

Primele șase sezoane au câte 10 episoade, al șaptelea sezon, lansat în 2017 a avut șapte episoade. Sezonul opt, care este și ultimul, va avea doar șase episoade. Creatorii au vrut inițial să facă doar trei episoade, fiecare de lungimea unui film, însă HBO s-a opus, notează The Independent. Fiecare episod va avea în jur de 80 – 90 de minute, mai menționează sursa citată.

Zvonurile spun că producția fiecărui episod cost în jur de 15 milioane de dolari.

Conform Variety, Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Nikolaj Coster-Waldau (Jamie Lannister), Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Kit Harrington (Jon Snow) și Lena Headey (Cersei Lannister) au primit 500.000 de dolari pe episod.

Scenariști și regizori

David Nutter, cunoscut pentru regia episodului Red Wedding, se va ocupa de trei episoade din cele șase, inclusiv premiera, care îl are scenarist pe Dave Hill (care a mai scris și ultimul episod din seria șapte, Eastwatch).
Producătorul Bryan Cogman este scenaristul celui de-al doilea episod, în timp ce Benioff și Weiss sunt scenariștii ultimelor patru.
Regizorul Miguel Sapochnik (din episodul Battle of the Bastards) va fi la cârma episoadelor trei și cinci, iar Benioff și Weiss regizează și ultimul episod.
Ce personaje se întorc
Actriței Carice van Houten (Melisandre) i-a scăpat informația că „Red Woman” revine în serial.
Wilf Scolding, care l-a jucat pe Rhaegar Targaryen în sezonul șapte, a dat de înțeles într-o postare pe Instagram că se întoarce. Postarea a fost ștearsă între timp.

Cea mai mare bătălie – 55 de zile de filmări

Nu se știe mare lucru despre conținutul celui de-al optulea sezon însă ce s-a aflat este că echipa de producție a filmat scena marii bătălii timp de 55 de zile. Este cu mult (mult) peste orice bătălie filmată până acum pentru Game of Thrones.
În România sezonul opt Game of Throne va fi, ca restul sezoanelor, pe HBO și pe HBO GO.

Sursa: https://paginadeseriale.ro/detalii-game-thrones-sezonul-opt/

#286
Rango

Rango

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 653
  • Înscris: 09.02.2012
A văzut cineva ce film surpriză a avut HBO de anul nou?

#287
Rainwish

Rainwish

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,140
  • Înscris: 18.06.2009

View PostRango, on 01 ianuarie 2019 - 09:18, said:

A văzut cineva ce film surpriză a avut HBO de anul nou?
Liga Dreptatii a fost filmul surpriza.

#288
Tudor75

Tudor75

    peRFect

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,150
  • Înscris: 14.12.2007
In sfarsit a aparut si primul trailer pentru sezonul final.
Enjoy it:
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/rlR4PJn8b8I?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate