Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Screen Mirroring pe TV Philips mo...

Scut metalic sub motor - recomand...

Se poate vira la stanga in aceast...
 Credit pe 5 ani achitat intr un an

Muzee inchise in lunile de concediu

Nu pot sterge foldere,fisiere ?&#...

La craterul vulcanului Vezuviu
 Centru recuperare alcoolism / dep...

Sistem desktop buget 5000 lei

Pensionare la 45 de ani clovn, da...

Cum se varuieste un perete pe car...
 The Feeling - Sewn

Cine e producatorul dispozitivulu...

Mostenire auto

Traseu catre Bran
 

Ajutoorrrrrrrr!!!!

- - - - -
  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#1
cipicul

cipicul

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 97
  • Înscris: 13.07.2002
Pe calculator am instalat un DVD Player.Folosind in acelasi timp si DVD-uri cu cod american si cu cod european, DVD-ul sa blocat dupa 5 schimbari pe codul american.Intrebarea mea este cum pot debloca DVD-ul si daca exista vreo solutie sa fie pus pe codul 0 , deci pe viitor sa nu mai am asemenea probleme.sper sa aveti vreo solutie viabila pt mine ca altfel cedez nervos. :ciocan:  ;)

#2
WebMan

WebMan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 364
  • Înscris: 16.01.2002
Poate ne spui shi ce DVD ai montat.... la CyberLink nu te lasa sa vezi DVD de alta zona ?

#3
WebMan

WebMan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 364
  • Înscris: 16.01.2002
Uite AICI tot ce vrei ca sa rezolvi problema....

ReSpeKt

#4
cipicul

cipicul

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 97
  • Înscris: 13.07.2002
Am un Hitachi gd 7500.Ca program de vizualizare folosesc Power DVD, ultima editie.Si de acum nu pot vizualiza decat Dvd americane, in sistem american.

#5
cipicul

cipicul

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 97
  • Înscris: 13.07.2002
Mersi ReSpecKt.Am sa merg pe pagina aceea sa vad ce pot a fac.

#6
WebMan

WebMan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 364
  • Înscris: 16.01.2002
Uita ca sa anulezi pentru TOTDEAUNA regiunile, instaleaza FIRMWARE-ul asta shi ai terminat cu problemele ....

#7
cipicul

cipicul

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 97
  • Înscris: 13.07.2002
WebMan, stiu ca iti pun rabdarea la incercare dar am incercat acel FIRMWARe si imi spune ca no DVD rom GD 7500 (2).Ce sa inteleg din asta?

#8
cipicul

cipicul

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 97
  • Înscris: 13.07.2002
M-am uitat acum in setarile DVD-ului si am gasit ca setare Firmware setat: 0007.Iti spune ceva Webman?

#9
WebMan

WebMan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 364
  • Înscris: 16.01.2002
Ala de la LINK e 0008, deci trebuie sa mearga...vezi ca in *.zip ai un file explicativ, ce shi cum sa faci....

#10
cipicul

cipicul

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 97
  • Înscris: 13.07.2002
Mersi mult de tot.Am vazut acum ce trebuie sa fac, dar nu stiu cum sa startez compul in Real Dos Mode.Am Windows Me.

#11
WebMan

WebMan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 364
  • Înscris: 16.01.2002
Cu un simplu disk (floppy) de boot.... Nu ai asha ceva?

#12
cipicul

cipicul

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 97
  • Înscris: 13.07.2002
adica cu o start diskette?

#13
WebMan

WebMan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 364
  • Înscris: 16.01.2002
Exact

#14
cipicul

cipicul

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 97
  • Înscris: 13.07.2002
WebMan, mersi mult, mai salvat.Sa fi iubit. :Jump:

#15
WebMan

WebMan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 364
  • Înscris: 16.01.2002
Ai rezolvat deci...pina la urma....

#16
cipicul

cipicul

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 97
  • Înscris: 13.07.2002
da, si am si verificat, functioneaza, am probat numai cu un Dvd pe cod european, voi incerca in acest wekend si ce va zice la cel american.Dar important este ca pot folosyi din nou DVD-ul. /smarty/

#17
cipicul

cipicul

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 97
  • Înscris: 13.07.2002
WebMn esti sigur ca voi scapa cu acel Firware pt todeauna de problema codului, pt ca deja ma anunta din nou ca mai am dreptul la 3 schimbari.Daca se blocheaza din nou ce sa fac?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate