Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Peste 1 miliard de anvelope arunc...

Recomandare pardoseala

Copii din parc si parintii

Cum comand medicamentul lenalidom...
 Instaleaza TBS-5580 in Linux

Recomandare supraveghere video

Merita sa cumpar masina cu daune?

Folosirea subconstientului (pt a-...
 Problema panou disjunctoare

Sfat achiziție sacou barba&#...

Alternativa la incalzirea cu gaz

Ai in casa un termometru cu Mercu...
 Card pentru plati facturi si cump...

Acte dupa casatorie

Pauza inclusa in program

Cum se calculeaza salariul minim ...

CIPROBAY XR 1000 mg (ciprofloxacinum)

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

dradis

dradis

Member

• Grup: Members
Mi-a recomandat un medic sa iau 10 zile cate o pastila de Ciprobay XR 1000mg. Problema este ca l-am cautat in 7 farmacii si nul gasesc si nu mai pot astepta pana la o eventuala comanda. Cu ce il pot inlocui? Momentan am in casa CIPRINOL 500mg(ciprofloxacinum) si am inceput de dimineata sa iau 1 la 12 ore. Oare este cat de cat suficinet? Multumesc.

adadoi

adadoi

scorpie bătrână

• Grup: Senior Members
e ok, pana una-alta. ia legatura cu medicul si intreaba de ce ti-a recomandat fix forma aia.

dradis

dradis

Member

View Postadadoi, on 1st November 2009, 10:32, said:

e ok, pana una-alta. ia legatura cu medicul si intreaba de ce ti-a recomandat fix forma aia.
Cu siguranta asta mi-a recomandat, am scrisoarea medicala in fata pe care scrie substanta si dedesubt scris de el denumirea comerciala, forma si concentratia.

adadoi

adadoi

scorpie bătrână

• Grup: Senior Members
da, dar de ce asta, ca-i posibil sa se fi gandit la sufletelul tau, sa nu te faca sa inghiti pastile de doua ori pe zi - si atunci nu-i nici o problema ca iei 5- la 12 ore.

sorana2

sorana2

Junior Member

View Postdradis, on 31st October 2009, 15:57, said:

Mi-a recomandat un medic sa iau 10 zile cate o pastila de Ciprobay XR 1000mg. Problema este ca l-am cautat in 7 farmacii si nul gasesc si nu mai pot astepta pana la o eventuala comanda. Cu ce il pot inlocui? Momentan am in casa CIPRINOL 500mg(ciprofloxacinum) si am inceput de dimineata sa iau 1 la 12 ore. Oare este cat de cat suficinet? Multumesc.

Ciprobay este echivalentul ciprofloxacinei avand denumirea comuna internationala CIPROFLOXACINUM,adica substanta este aceeasi.Ti-a recomandat produsul cel mai scump,deoarece unii medici au contract cu anumite firme sa prescrie de la ei.cu cat prescriu mai multe medicamente de la furnizorul cu care au contract cu atat procentul docrorului este mai marePoti sa iei si ciprofloxacina de care ai, efectul este acelasi

dradis

dradis

Member

View Postsorana2, on 11th November 2009, 00:47, said:

Ciprobay este echivalentul ciprofloxacinei avand denumirea comuna internationala CIPROFLOXACINUM,adica substanta este aceeasi.Ti-a recomandat produsul cel mai scump,deoarece unii medici au contract cu anumite firme sa prescrie de la ei.cu cat prescriu mai multe medicamente de la furnizorul cu care au contract cu atat procentul docrorului este mai marePoti sa iei si ciprofloxacina de care ai, efectul este acelasi
Stiu lucrul asta si acest "contract" cred ca e ceva ilegal. Am intrebat totusi pentru ca stiu din experienta personala cu alte medicamente ca de exemplu o pastila de... sa zicem Omeran 20mg(omeprazolum) in nici un caz nu este acelasi lucru cu o pastila de Losec 20mg(aceeasi substanta - omeprazolum) produs de o anumita firma....

gamezcdr

gamezcdr

Active Member

• Grup: Validating
Ciprobay XR este 79,53 lei 7 compr, Cuminol 500 mg este 12,42 lei 10 compr, Ciprinol 500 mg  12,42 lei. Daca ti-a scris reteta compensata iesi foarte ieftin.

Edited by gamezcdr, 11 November 2009 - 11:21.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate