![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
CIPROBAY XR 1000 mg (ciprofloxacinum)
Last Updated: Nov 11 2009 11:19, Started by
dradis
, Oct 31 2009 15:57
·
0

Posted 31 October 2009 - 15:57

Mi-a recomandat un medic sa iau 10 zile cate o pastila de Ciprobay XR 1000mg. Problema este ca l-am cautat in 7 farmacii si nul gasesc si nu mai pot astepta pana la o eventuala comanda. Cu ce il pot inlocui? Momentan am in casa CIPRINOL 500mg(ciprofloxacinum) si am inceput de dimineata sa iau 1 la 12 ore. Oare este cat de cat suficinet? Multumesc.
|
Posted 01 November 2009 - 10:32

e ok, pana una-alta. ia legatura cu medicul si intreaba de ce ti-a recomandat fix forma aia.
|
Posted 01 November 2009 - 12:29

Posted 02 November 2009 - 08:56

da, dar de ce asta, ca-i posibil sa se fi gandit la sufletelul tau, sa nu te faca sa inghiti pastile de doua ori pe zi - si atunci nu-i nici o problema ca iei 5- la 12 ore.
|
Posted 11 November 2009 - 00:47

Mi-a recomandat un medic sa iau 10 zile cate o pastila de Ciprobay XR 1000mg. Problema este ca l-am cautat in 7 farmacii si nul gasesc si nu mai pot astepta pana la o eventuala comanda. Cu ce il pot inlocui? Momentan am in casa CIPRINOL 500mg(ciprofloxacinum) si am inceput de dimineata sa iau 1 la 12 ore. Oare este cat de cat suficinet? Multumesc. Ciprobay este echivalentul ciprofloxacinei avand denumirea comuna internationala CIPROFLOXACINUM,adica substanta este aceeasi.Ti-a recomandat produsul cel mai scump,deoarece unii medici au contract cu anumite firme sa prescrie de la ei.cu cat prescriu mai multe medicamente de la furnizorul cu care au contract cu atat procentul docrorului este mai marePoti sa iei si ciprofloxacina de care ai, efectul este acelasi |
Posted 11 November 2009 - 11:03

Ciprobay este echivalentul ciprofloxacinei avand denumirea comuna internationala CIPROFLOXACINUM,adica substanta este aceeasi.Ti-a recomandat produsul cel mai scump,deoarece unii medici au contract cu anumite firme sa prescrie de la ei.cu cat prescriu mai multe medicamente de la furnizorul cu care au contract cu atat procentul docrorului este mai marePoti sa iei si ciprofloxacina de care ai, efectul este acelasi |
Posted 11 November 2009 - 11:19

Ciprobay XR este 79,53 lei 7 compr, Cuminol 500 mg este 12,42 lei 10 compr, Ciprinol 500 mg 12,42 lei. Daca ti-a scris reteta compensata iesi foarte ieftin.
Edited by gamezcdr, 11 November 2009 - 11:21. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users