![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Rolltop LAPTOP
Last Updated: Nov 24 2009 16:06, Started by
Monitoxus
, Oct 29 2009 08:57
·
0

Posted 29 October 2009 - 08:57

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/7H0K1k54t6A?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
|
Posted 29 October 2009 - 12:18

Pana la urma, daca disecam tehnologiile demonstrate, nu e nimic imposibil. Ecrane oled flexibile sunt, medii de stocare non-mecanice sunt, daca ma gandesc bine am vazut si battery pack elastic...
Sunt curios de pret. Oricum, e un concept interesant. |
Posted 30 October 2009 - 12:08

Interesant e, dar mai practic decat laptorile pe care le avem acum nu este.
|
Posted 30 October 2009 - 14:28

cea mai buna chestie pe care o gasesc la el este dublarea monitorului in cazul in care vrei sa urmaresti un film.
|
Posted 31 October 2009 - 02:09

Mie mi se pare extraordinar... Daca ar rula si Mac OS, l-as lua pe loc! Indiferent de pret
|
Posted 31 October 2009 - 09:46

E tare ca-l baga tot in priza. Imi place la design. E mai practic cand il cari, zic eu . Da` cand ajungi sa ramai fara baterie/priza, tot un laptop inutil este.
|
Posted 31 October 2009 - 17:13

Interesant design, chiar ar fi interesant pentru cei care folosesc Photoshop, sau programe unde au nevoie de touch screen. Ar fi de mare folos nu ai avea nevoie sa dai 2700lei pe un ecran separat cu touck screen, si inca o droaie de bani pe calculator/laptop, si daca tot asa evolueaza tehnologia in cel mult 3 ani o sa vedem asa ceva pe piata.
|
Posted 01 November 2009 - 10:06

Posted 01 November 2009 - 13:11

Și mie mi se pare interesant, dar... fără cârnatul ăla pe care se rulează nu-l poți folosi, deci... e nașpa. Nu e prea practic, e doar... futuristic.
|
|
Posted 01 November 2009 - 13:26

Daca ar exista pe bune, oare la cat abuz ar rezista?
|
Posted 02 November 2009 - 02:20

De unde l-ai luat pe loc?!! ![]() Ideea este tare!....ceva "multifunctional", totusi poate va aparea peste vreo 10 ani... ![]() De unde am luat filmul? Pai, folosind search ![]()
Și mie mi se pare interesant, dar... fără cârnatul ăla pe care se rulează nu-l poți folosi, deci... e nașpa. Nu e prea practic, e doar... futuristic. ![]() |
Posted 21 November 2009 - 13:08

interesant...mai ales partea cu tastatura care devine display ... daca e facut si din niste materiale rezistente si usoare ar putea fi excelent .. ma gandesc la laptopurile de astazi cat de inconfortabile sunt in metrou de exemplu
|
Posted 24 November 2009 - 16:06

Dacă-i fac și o cutie din inox sau ceva ar semăna cu un termos
![]() E, oricum, interesant. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users