Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Help! iPhone XS telefonul fun...

La multi ani @alin632!

Temperatura in depozite vama 5...

nota constatare compania municipa...
 Inca un fost vechi comunist ajung...

Ce argumente au cei care susț...

Recomandare auto 6k euro

Vreau sa trimit o bicicleta Timis...
 Ceva studenti Academia Fortelor A...

Reflectoare mobile pentru vreme n...

Acord vizionare...?

Afecteaza in vreun fel piata munc...
 Urticarie de contact cu hainele ?

Modificare tocator de crengi

Transfer bani pe trading212

Autoturism saltat din parcare din...
 

Router Wireless TP-LINK TL-WR841ND

- - - - -
  • Please log in to reply
1285 replies to this topic

#1
andreidan86

andreidan86

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 11.10.2008
as vrea sa imi cumpar un Router Wireless TP-LINK TL-WR841ND si as avea nevoiede parerile voastre

Citat

Viteză de transfer wireless 300Mbps, ideală pentru aplicaţii sensibile la întreruperi cum ar fi streaming video HD
Două antene, amplifică semnificativ puterea şi stabilitatea semnalului wireless
Securizare wireless facilă prin simpla apăsare a butonului WPS
Controlul lăţimii de bandă pe bază de IP permite administratorilor să determine lăţimea de bandă alocată fiecărui PC

Firmware alternativ: Gargoyle

Edited by Adm, 28 March 2015 - 00:07.


#2
danutu84

danutu84

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 11.01.2007
Am achizitionat acum 3 zile acest model si sant foarte multumit de el , are acoperire foarte buna semnal maxim in toata casa pe un laptop il folosesc cu standardul n iar pe celalalt g, nu am avut probleme de stabilitate , dp torrent iau cu 6 mb placa wireless avand 150 mb , meniul destul de stufos. In final merita

Edited by danutu84, 29 October 2009 - 12:07.


#3
dlbogdan

dlbogdan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 542
  • Înscris: 25.08.2004
+1 de la mine, cu ultimul firmware oficial si firewall oprit, ruteaza fara probleme toata tzeava (100 Mbps) fie torrenti fie orice altceva.
wireless-ul merge fara probleme undeva la 90-95 Mbps prin pereti.
B)  china rulez

#4
KillBOT

KillBOT

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 99
  • Înscris: 18.01.2010
M-am gandit si eu la acest model,si intr-un articol de pe PC World Australia ziceau ca viteza pe wireless scade considerabil la distante de peste 15 metri.

#5
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 66,714
  • Înscris: 15.06.2004
La orice router viteza scade pe masura ce te indepartezi de el. E ceva normal. Dar nu cred ca e semnalul redus simtitor dupa doar 15m daca nu sunt obstacole in calea lui.

#6
blo

blo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 190
  • Înscris: 20.07.2004
Pt rds faceti ultimul update de firmware, altfel se deconecteaza automat fara a se conecta sau in cel mai bun caz va merge netul dar scadat...

#7
Blackhat

Blackhat

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 784
  • Înscris: 11.09.2005

Vizualizare mesajblo, pe 8th April 2010, 21:33, a scris:

Pt rds faceti ultimul update de firmware, altfel se deconecteaza automat fara a se conecta sau in cel mai bun caz va merge netul dar scadat...

cred ca mai degraba ai omis tu ceva la setari. la mine merge brici cu firmware default.

#8
mircy

mircy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 10.07.2007
Am un router TP-LINK TL-WR841N. Problema e ca totul functioneaza perfect pana cand din laptop in pica conexiunea cu routerul pentru 10 secunde si dupa aceea se conecteaza din nou... iarasi merge vreo 5 minute si iarasi pica..... ei bine am pinguit google-ul si la un moment dat primesc "hardware error" si dupa aia destination unreacheble si dupa aceea revine iarasi pingul.......Am mai observat ca routerul are sectiunea "Wireless advanced" si acolo nu stiu exact cum trebuie configurat ca sa mearga si sa nu mai tot pice conexiunea.....



p.s:am un laptop DELL Inspiron B130 cu placa wireless Dell Wireless 1370 WLAN Mini-PCI Card


poate ma puteti ajuta in aceasta problema multumesc frumos!

#9
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,511
  • Înscris: 26.11.2001
Cumva exista o setare la wireless pt schimbare Network key la un anumit interval?
Vezi acel interval.

#10
mircy

mircy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 10.07.2007
arunca o privire poate stii tu vreo combinatie ca eu am incercat dar fara nici o sansa! :(

Attached Files



#11
[mc]xtrem

[mc]xtrem

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,474
  • Înscris: 22.07.2004
Eu cred ca  e de la router. asa am patit si eu cu mai multe modele de la tp-link, inclusiv modelul tau.  Doar 340g a mers bine la mine. Posibil sa fie si o incopatibilitate intre router si provider de net.

Edited by [mc]xtrem, 14 June 2010 - 22:43.


#12
mircy

mircy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 10.07.2007
nu e de la router.... am testat cu alt laptop si nu a picat......

Edited by Ravy, 15 June 2010 - 08:44.


#13
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,344
  • Înscris: 08.12.2008
incearca sa faci un firmware update la router la ultima versiune ptr modelu tau de pe site tplink  si instaleaza si ultimele drivere ptr wireless.
poti sa incerci sa reduci si security level de la  wpa/wpa2  la wep. apoi fa niste teste si revino cu rezultatele lor aici.

Edited by Ravy, 15 June 2010 - 08:44.


#14
mircy

mircy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 10.07.2007
cred ca am rezolvat treaba ...:) am facut un upgrade de firmware si nu mai cade conexiunea ...multumesc mult pentru ajutor si pentru sfaturi in caz in care mai apare problema, o sa stiu la cine sa apelez :) :coolspeak:

#15
madmax80

madmax80

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,181
  • Înscris: 20.01.2008
am cumparat si eu un astfel de router, l-am configurat (conexiune RDS) si nu se conecteaza la internet nici in ruptul capului.

cei de la RDS au zis ca-l vad si ca e conectat, dar mai departe de atat nu merge

am facut o conexiune cu cablu dar nici cea wireless nu merge.

am atasat 2 poze, poate va dati seama ce are...

Attached Files

  • Attached File  1.JPG   70.92K   565 downloads
  • Attached File  2.JPG   67.53K   530 downloads


#16
cagh

cagh

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 475
  • Înscris: 25.11.2004

Vizualizare mesajmadmax80, pe 10th April 2011, 07:35, a scris:

am cumparat si eu un astfel de router, l-am configurat (conexiune RDS) si nu se conecteaza la internet nici in ruptul capului.

cei de la RDS au zis ca-l vad si ca e conectat, dar mai departe de atat nu merge

am facut o conexiune cu cablu dar nici cea wireless nu merge.

am atasat 2 poze, poate va dati seama ce are...

Da un disable la Secondary connection

#17
madmax80

madmax80

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,181
  • Înscris: 20.01.2008

Vizualizare mesajcagh, pe 10th April 2011, 11:00, a scris:

Da un disable la Secondary connection

daca-i dau disable nu mai merge deloc....nu ca acum ar merge.....

chestia e ca acea optiune e pentru IP-ul dinamic care trebuie alocat de la RDS....

#18
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,344
  • Înscris: 08.12.2008
dai disable la secondary connection -> connect on demand max idle time 0. -> advanced -> mtu size 1492
verifici ca campurile servcename si ac name sa fie goale.
la nevoie mai cloneaza si mac adresss de pe pc care a fost conectat pe direct la rds.
verifica si daca ai ultimu firmware de la tplink.
nu uita can muti cablu intre pc conectat pe direct si router sa dai mereu mai intai disconnect la conectiunea pppoe de pe pc.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate