![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Ajutor ! urgent.......
Last Updated: Oct 21 2009 17:54, Started by
Raphael_17
, Oct 21 2009 15:07
·
0

Posted 21 October 2009 - 15:07

Buna ziua !
Am si eu o nelamurire......daca ma poate ajuta cineva........ Am o imprimanta Canon Pixma MP 540.......mi s-au terminat cartusele ( 5 la numar , 3 color si 2 negre ). Intrebarea mea este : pot sa folosesc imprimanta doar cu un singur cartus ( negru ) ? nu risc sa o stric......pentru ca nu as mai vrea sa cumpar ( momentan ) si cartusele color fiindca sunt cam scumpe......si am nevoie de imprimanta ptr a printa doar text....... ps. daca se poate folosi cu un singur cartus ( negru ) trebuie sa fie amandoua cele negre cu cerneala ,prezente in ea ......sau merge DOAR cu cel negru mai gros...... multumesc. |
Posted 21 October 2009 - 15:15

Va refuza sa tipareasca pana cand vei schimba cartusul gol.
|
Posted 21 October 2009 - 17:54

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users