![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Gyula
Last Updated: Feb 07 2010 20:15, Started by
robyzz
, Oct 20 2009 17:36
·
0

Posted 20 October 2009 - 17:36

Cred ca multi dintre voi ati auzit de Gyula [Ungaria].
Ei bine ma gandeam ca poate ati fost si pe acolo si unii puteti posta anumite impresii, preturi [alimente,cazare,intrare in strand,cluburi etc]. |
Posted 20 October 2009 - 20:13

Nu am fost la strand,dar oraselul e superb,imi place mult.Preturile la mancare sunt putin mai mari decat in Romania.[
Attached FilesEdited by anonima1, 20 October 2009 - 20:25. |
Posted 20 October 2009 - 20:26

vara e plin de romani.strand si oras curat, apa termala au si site http://www.varfurdo.hu/index_ro.html
|
Posted 21 October 2009 - 19:48

Mersi de informatii. |
Posted 21 October 2009 - 21:14

asa e.si cu masina sa traversezi tara e nasol ca sa nu mai vb de tren...asta e
|
Posted 22 October 2009 - 16:11

Posted 23 October 2009 - 08:22

Posted 23 October 2009 - 09:56

Eu am auzit ca sunt mai mici chiar decat in Romania ![]() Garantat preturile sant mai mici decat in Romania. De exemplu (comparativ): - Aquaarena Timisoara (1 bazin adulti + 1 bazin copii, ambele interior) intrare 60 RON/pers. - Varfurdo (Băile Cetății) Gyula ("paradis acvatic" cu bazine interiore si exterioare, pt. adulti si copii, tobogane, ape termale, restasurante, terase, baruri, cafenele, magazine, etc.) intrare 2000 forinti/pers. (aprox.32 RON/pers.) Nu retin exact preturile la mancare in restaurantele din "strand", dar sant mai mult decat decente, spre exemplu o portie de clatite cu ciocolata sau nuci, costa 90 ft. (aprox. 1,45 RON) Edited by w140, 23 October 2009 - 09:57. |
|
Posted 23 October 2009 - 11:14

poze(cu tf
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() enjoy ![]() |
Posted 13 December 2009 - 21:59

Eu am auzit ca sunt mai mici chiar decat in Romania ![]() Vara este minunat la strandul din Gyula!Multe flori ,copaci mari,umbrosi,multe bazine pe gustul fiecaruia de la mic la mare(bazin pt copii mici,bazin cu valuri,bazin cu tobogan,piscina olimpica,3 bazine cu apa termala,multe terase,curat la wc, ] multi romani,in weekend auzi mai mult vorbindu-se romaneste decat ungureste,meniuri in limba romana,si din fericire nu am vazut conationalii aruncand tigari pe jos,lasand in urma peturi goale ,hartii.. Chiar daca e mai trist ca vara sambata, viitoare o sa merg din nou la Giula ! |
Posted 14 December 2009 - 00:24

Am fost la Gyula sambata trecuta.Acum e destul de trist,parcul strandului e plin de frunze moarte,multe persoane in varsta la ;bai;zona de wellnes e in renovare si mi s-a parut destul de rece acolo.Am inotat in piscina olimpica care e acoperita si incalzita, am fost la masaj si seara ne-am intors acasa.Erau in functiune si doua bazine cu apa termala exterioare. Vara este minunat la strandul din Gyula!Multe flori ,copaci mari,umbrosi,multe bazine pe gustul fiecaruia de la mic la mare(bazin pt copii mici,bazin cu valuri,bazin cu tobogan,piscina olimpica,3 bazine cu apa termala,multe terase,curat la wc, ] multi romani,in weekend auzi mai mult vorbindu-se romaneste decat ungureste,meniuri in limba romana,si din fericire nu am vazut conationalii aruncand tigari pe jos,lasand in urma peturi goale ,hartii.. Chiar daca e mai trist ca vara sambata, viitoare o sa merg din nou la Giula ! Vara stiu ca este de vis, in schimb inca nu am fost iarna. Multumesc anticipat. |
Posted 14 December 2009 - 21:13

Ce bazine gasim deschise acum iarna in strand?, ceva tobogane/facilitati pt copii (8 ani) gasim?, restaurante sau locuri de luat masa? Vara stiu ca este de vis, in schimb inca nu am fost iarna. Multumesc anticipat. |
Posted 04 February 2010 - 21:08

Buna. M-am gandit la Gyula ca alternativa la Baile Felix. M-ar interesa cam cat ar costa o vacanta de 7 zile (3 persoane) la Gyula cu mancare si intrare la bazin. Intarari la bazin m-am gandit doar pentru 6 zile fiindca in una din zile ma gandesc la un drum pana la Budapesta.
|
|
Posted 07 February 2010 - 20:15

Buna. M-am gandit la Gyula ca alternativa la Baile Felix. M-ar interesa cam cat ar costa o vacanta de 7 zile (3 persoane) la Gyula cu mancare si intrare la bazin. Intarari la bazin m-am gandit doar pentru 6 zile fiindca in una din zile ma gandesc la un drum pana la Budapesta. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users