![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Law Abiding Citizen (2009)
Last Updated: Mar 31 2011 20:41, Started by
orange17
, Oct 20 2009 14:34
·
0

Posted 09 February 2010 - 11:53

in general imi plac filmele in care e dezbatut sistemul judiciar si cum imparte el dreptatea in realitate. Daca intriga filmului e cat se poate de realista, actiunea propriu-zisa, desi are la baza tot o idee realista (razbunarea), este total nerealista si construita intr-un scop mega comercial. Pe parcursul filmului m-am bucurat intr-un mod cat se poate de meschin in sinea mea de fiecare data cand vedeam cate un individ din sistem cum mierleste. Personal m-a surprins turnura pe care a luat-o filmul. Cand am vazut scena din sala de judecata si am vazut ca baiatu' e extrem de bine pregatit, ma asteptam sa fie lasat liber si sa incerce sa faca de cacat sistemul judiciar de afara. Ii dau un 7.5/10. Merita vazut.
|
Posted 09 February 2010 - 19:23

Eu sunt mai generos si ii dau 8
M-a surprins ingeniozitatea personajului si mi-a placut foarte mult finalul |
Posted 06 March 2010 - 21:32

Subscriu la finalul cam aiurea facut.
In rest filmul este chiar foarte bun. ![]() |
Posted 15 March 2010 - 16:55

Am fost foarte nerabdator sa-l vad, dupa ce vazusem trailerul, Butler fiind unul dintre actorii mei preferati (astia mai tineri). Nu inteleg de ce toti critica finalul, poate a fost putin fortat, dar in niciun caz dezastruos, nasol, idiot, etc.
8/10 |
Posted 15 March 2010 - 16:58

Printre cele mai bune filme vazute in ultimult timp de mine. Uitativa cu incredere.
|
Posted 18 March 2010 - 14:27

Am fost foarte nerabdator sa-l vad, dupa ce vazusem trailerul, Butler fiind unul dintre actorii mei preferati (astia mai tineri). Nu inteleg de ce toti critica finalul, poate a fost putin fortat, dar in niciun caz dezastruos, nasol, idiot, etc. |
Posted 02 April 2010 - 12:11

unul dintre filmele bune pe care le-am vazut in ultima perioada !
|
Posted 21 March 2011 - 10:49

Posted 26 March 2011 - 15:23

Filmul e bun dar finalul este la fel de prost ca si cel din "Transporter 3" (nu mai stiu sigur)
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users