Law Abiding Citizen (2009)
Last Updated: Mar 31 2011 20:41, Started by
orange17
, Oct 20 2009 14:34
·
0

Posted 02 January 2010 - 18:35

tocmai ce am terminat de vazut filmul
finalul ... din pacate pare ca au intrat in criza de timp si l-au inchis repede in rest, un film bun. |
Posted 08 January 2010 - 15:44

n-a fost rau, dar sfirsitul a fost atroce. cel mai tembel sfirsit de film din ultimii ani
|
Posted 11 January 2010 - 23:25

Io l-as fi vazut bine pe Edward Norton in locul lui Gerard Butler.
![]() |
Posted 17 January 2010 - 18:12

Hai recunoasteti, cati dintre voi se asteptau sa sara in aer violoncelu' la sfarsitul filmului ? Cum ar fi fost un astfel de sfarsit ?
![]() |
Posted 19 January 2010 - 15:39

Hai recunoasteti, cati dintre voi se asteptau sa sara in aer violoncelu' la sfarsitul filmului ? Cum ar fi fost un astfel de sfarsit ? ![]() Sincer, i-as fi dat 10 daca s-ar fi intamplat asta! ![]() Mi-a placut mult filmul, l-am vazut de 2 ori intr-o saptamana, o data cu tata, cealalta cu mama. Cum s-a mai zis de o mie de ori o sa spun si eu - finalul a stricat totul. Daca filmul vroia cu adevarat sa transmita un mesaj impotriva justitiei ticalosite, Clyde ar fi aruncat in aer cladirea. Asa, bineinteles, raul pierde, desi dupa parerea mea Clyde nu reprezenta raul, ba din contra. Metodele lui sunt extreme, dar eu am tinut cu el tot filmul. |
Posted 23 January 2010 - 18:22

Sincer, i-as fi dat 10 daca s-ar fi intamplat asta! Mi-a placut mult filmul, l-am vazut de 2 ori intr-o saptamana, o data cu tata, cealalta cu mama. Cum s-a mai zis de o mie de ori o sa spun si eu - finalul a stricat totul. Daca filmul vroia cu adevarat sa transmita un mesaj impotriva justitiei ticalosite, Clyde ar fi aruncat in aer cladirea. Asa, bineinteles, raul pierde, desi dupa parerea mea Clyde nu reprezenta raul, ba din contra. Metodele lui sunt extreme, dar eu am tinut cu el tot filmul. Clyde e genial. Pacat ca l-au prins. ![]() Tot nu-mi place ca au jucat Jamie Foxx si Gerard Butler. ![]() |
Posted 23 January 2010 - 18:26

Posted 28 January 2010 - 20:53

Posted 29 January 2010 - 09:45

frumos film.mult mister si multa actiune.
mi'ar fi placut sa nu il prinda si sa ii arunce in aer pe toti bulangii de acolo ![]() merita vazut. |
Posted 29 January 2010 - 15:12

Da, bun film. Gerald Butler a jucat bine iar filmele astea gen vigilantes imi plac.
|
Posted 30 January 2010 - 14:56

Film bun dar spre sfarsit s-a fasait rau de tot. Pai cum mama ma-sii sa sapi tuneluri sub o inchisoare, de parca inchisoarea aia era de prosti, nu altceva. Bine, trecem peste tuneluri, dar faza cand l-a omorat pe judecator in cimitir, erau aia din trupele de securitate cu armele atintite spre masina care era facuta ciur de mitraliera mecanizata in loc sa se duca sa anihileze robotelul, atentat la o minima inteligenta despre felul cum poti actiona in asemenea situatii.
Si sfarsitul a fost bomboana pe coliva, adica expertul lui peste cu fire de kevlar in cravate and shit n-a putut sa puna o bomba cu mecanism anti miscare... ![]() |
Posted 01 February 2010 - 13:02

Per total e un film bun 8/10. Finalul e cam banal fata de demonstratiile facute de personajul principal. A fost din lipsa de idei probabil, nu mai exista scenaristi geniali, doar pe jumatate. E si destul de dificil sa mai faci un film precum The Saint, al carui final a fost in concordanta cu ceea ce promitea eroul principal. Dar Law Abiding Citizen prezinta intr-o forma impachetata modern nelinistile noastre cu privire la sistemul de justitie si ideea de dreptate in general.
|
|
Posted 01 February 2010 - 13:42

M-au surprins multe scene din film...e comercial, de multe ori exagerat, dar l-am savurat. Finalul nu m-a dat pe spate, eram sigura oricum ca el nu va sfarsi bine...si oricum nu mai avea alt scop in viata...
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users