![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
RAM - DSL-Romtelecom cu viteza variabila din 2010?
Last Updated: Oct 20 2009 23:23, Started by
taxishop
, Oct 19 2009 17:15
·
0

Posted 19 October 2009 - 17:15

In Germania a fost testata cu succes implementarea asa numitei "Viteza DSL Variata" si va fii implementata din februarie 2010, poate ca la noi termenul va fi mai sofisticat, oricum pe teste se observa de facto o dublare a vitezei. cred ca si Romtelecom va implementa aceasta tehnologie, care e f. simplu de activat, fara mari investitii, lasand DSLAM-urile asa cum sunt ele acum.
Stira circula din pacate doar in germana, probabil in romania va circula in urmatöarele luni. Cred ca IPTV + Viteza variabila va fii urmatorul standard in viitorul apropriat. Rate Adaptive Mode va fi putin diferit implementata in Romania: (2Mb/s va fi RAM 6: 2000 - 6000 kBit/s) (4Mb/s va fi RAM 8: 4000 - 8000 kBit/s) (8Mb/s va fi RAM 20: 8000 - 20000 kBit/s) Aceste date sunt deocamdata propuneri...pe surse, asa cum se spune in presa. no comment. ![]() sursa: http://www.teltarif....news/36142.html |
Posted 19 October 2009 - 18:17

Interesant ca pana si la nemti se peticeste vechiul ADSL in loc sa se treaca la ceva mai bun. E monopol pe acolo?
|
Posted 19 October 2009 - 18:42

DSL este cea mai mare revolutie tehnica in domeniul transportului de date din ultimii ani, VDSL este super(20-50 MBit/s), urmatoarea etapa, "Dynamic-Spectrum-Management" DSM va atinge 100MBits/s simetric, Download/Upload. Si asta fara a atinge vechile cabluri de cupru.
Ce sens are o viteza mai mare de 100 MBit/s? Pentru moment este ok, si pt. IPTV-HD sunt ca. 20 MBit/s absolut ok. Este vorba si de investitie. Ce rost are sa introduc in Romania, o tara relativ saraca, o tehnologie noua si f. costisitoare? Ai o idee mai buna? La ce pret? la ce costuri de intretinere? Cel mai scurt drum este cel pe care il cunosti. In Germania oamenii nu arunca cu banii tocmai, si acolo e vorba de miliarde de euro investitie. pt ceva care pana la urma nu aduce prea mult. 100 MBit/s cu DSM va fi ok in cativa ani. E ca si cand ai avea retea cu Los Angeles, de ex. Chiar si azi cu 20-30 MBit/s VDSL la 10 euro pe linie dedicata este rezonabil. In Germania se plateste mai mult pentru net decat la noi, DSL 2000 D-Telekom costa ca. 30,-Euro (fix+net), deci de ca. 3 ori mai mult decat la noi. Exista bineinteles ca si la noi alternative, dar comparam acelasi operator. Edited by taxishop, 19 October 2009 - 18:52. |
Posted 19 October 2009 - 19:45

DSL este cea mai mare revolutie tehnica in domeniul transportului de date din ultimii ani, ![]() Quote Este vorba si de investitie. Ce rost are sa introduc in Romania, o tara relativ saraca, o tehnologie noua si f. costisitoare? Ai o idee mai buna? La ce pret? la ce costuri de intretinere? Quote Cel mai scurt drum este cel pe care il cunosti. ![]() |
Posted 19 October 2009 - 20:13

DSL este cea mai mare revolutie tehnica in domeniul transportului de date din ultimii ani, VDSL este super(20-50 MBit/s), urmatoarea etapa, "Dynamic-Spectrum-Management" DSM va atinge 100MBits/s simetric, Download/Upload. Si asta fara a atinge vechile cabluri de cupru.
Este vorba si de investitie. Ce rost are sa introduc in Romania, o tara relativ saraca, o tehnologie noua si f. costisitoare? Ai o idee mai buna? La ce pret? la ce costuri de intretinere? ![]() Edited by Blackhawk, 19 October 2009 - 20:25. |
Posted 19 October 2009 - 21:43

Nu ma atrage ideea. E aceasi Marie dar cu alta palarie. Linia mea suporta max 8Mbps dar tehniceanii RTC nu imi recomandau aceasta viteza pentru ca as fi avut multe desincronizari si alte probleme. Atunci la ce ma ajuta "viteza variabila" ? Daca aparea o stire precum ca RTC isi dubleaza nr de DSLAM-uri as fi fost mai interesat. Pana atunci n-am sa ma intorc cu nici un serviciu la RTC.
Oricum, pentru moment sunt pure speculatii ca si IPTV despre care se tot vorbeste din 2005. |
Posted 19 October 2009 - 23:16

Lăsați-nee cu adeseleul că de ani de zile aud tot felul de povești și realitatea în teren e alta, viteze nesuportate de linii, internet asimetric urât de tot (la firma unde eram nici nu ne gândeam la up sub 1/4 din down). Nu mă așteptam să evolueze internetul așa mult dar nici ADSL-ul să rămână așa penal.
La ADSL doar reclama e frumoasă.
In Germania se plateste mai mult pentru net decat la noi, DSL 2000 D-Telekom costa ca. 30,-Euro (fix+net), deci de ca. 3 ori mai mult decat la noi. |
Posted 20 October 2009 - 07:49

Lăsați-nee cu adeseleul că de ani de zile aud tot felul de povești și realitatea în teren e alta, viteze nesuportate de linii, internet asimetric urât de tot (la firma unde eram nici nu ne gândeam la up sub 1/4 din down). Nu mă așteptam să evolueze internetul așa mult dar nici ADSL-ul să rămână așa penal. La ADSL doar reclama e frumoasă. De aia aud de la nemți "Die Telekom ist nicht immer das Beste!" |
Posted 20 October 2009 - 08:43

Interesant ce presupune acel "DSM":
Quote DSM can be achieved over ordinary copper phone lines' network by reducing or eliminating crosstalk,interference and near-far problem within a DSL network especially affecting the DSL phone lines that are close together in a binder. Viitorul e clar: UPC incearca sa traga cat poate de coaxial/DOCSIS, RTC va incerca acelasi lucru cu cablul telefonic/xDSL in timp ce altii (RDS, retele de cartier) deja implementeaza GPON. Parerea mea este ca va catiga nu cel cu tehnologia cea mai buna, ci cel cu marketingul cel mai bun! ![]() |
Posted 20 October 2009 - 09:00

Posted 20 October 2009 - 23:23

|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users