Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Animatii lacrimogene: Grave of th...

Prize audio - merita sau nu?!

Segregare beton(stalpi)

Cum pot sa creez imagini de calit...
 Probleme cu o firma de lucrari, c...

JOKER 2: Folie à Deux (2024)

Achizitionare EdgeRouter X si AP ...

Phising pe Autovit
 ANCOM propune dereglementarea pie...

Viespi, viespi, viespi

Teapa abonament vodafone

Aplicatie blacklist cu mesagerie ...
 Socul viitorului

Probleme pornire 1.6 TDI CLHA

Whatsapp Web pe Xp

Am desfundat scurgerea de la cada...
 

Firmware router wl-520g

- - - - -
  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
YonuTeZ

YonuTeZ

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 202
  • Înscris: 21.01.2008
Buna "ziua"/seara/"dimineata" de acuma 5 zile imi tot face figuri netu mai clar imi tot cade am net printr-un  router am net de la rds si inainte tot ma mancat sa vad ce e : "Idle Disconnect Time in seconds(option): 1800 Tx Only" am bifat la tx only si de atunci tot am probleme... am resetat routerul in aproximativ 15 minute cade netu am dat un reupgrade la firmware tot asa si am instalat dd-wrt dar am vazut ca nu are optiunea pppoe ce sa fac? tocmai am intrat pe un site care zice ca ar trebui sa fie in : ,,Setup > Basic Setup". nu vreau sa instalez firmware-ul iara si sa am o surpriza sa nu fie optiunea pppoe ce sa fac?

#2
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,513
  • Înscris: 26.11.2001
pune firmware Oleg ;)

http://oleg.wl500g.info/1.9.2.7-10/

vezi care e modelul tau exact wl-520gE sau wl-520gU

Modelul exact il gasesti pe spatele routerului.

Attached Files



#3
YonuTeZ

YonuTeZ

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 202
  • Înscris: 21.01.2008
multumesc Courage pentru raspuns dar modelul meu e wl-520g dupa cum scrie si in titlu

#4
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,513
  • Înscris: 26.11.2001
http://oleg.wl500g.info/

Quote

WL-500g/WL-300g/WL-500b/WL-500bv2/WL-HDD units are no longer supported in new firmware builds: use 1.9.2.7-9 as latest.

http://oleg.wl500g.i...g-1.9.2.7-9.zip

#5
YonuTeZ

YonuTeZ

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 202
  • Înscris: 21.01.2008
nu ma lasa nici din browser nici din programelul lor atases si un screen

Attached File  untitledf.JPG   35.31K   24 downloads

Edited by YonuTeZ, 16 October 2009 - 20:57.


#6
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,513
  • Înscris: 26.11.2001
deja ma deaseste.
Pune firmware original, apoi inceaca sa il pui pe asta.

#7
YonuTeZ

YonuTeZ

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 202
  • Înscris: 21.01.2008
firmware original am acuma, ultima versiune din seria wl-520g adica : "WL520g_1.9.5.7_EN.trx"

Edited by YonuTeZ, 16 October 2009 - 21:09.


#8
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,513
  • Înscris: 26.11.2001
Eu am avut probleme cu upgrade de firmware din cauza browserului.

Da un reset to defaults la router & restart.
Dupa asta incearca firmware din recovery tools sau cu alte browsere.

#9
YonuTeZ

YonuTeZ

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 202
  • Înscris: 21.01.2008
tot asa e... dar oare corespunde, daca nu suporta routerul?

Edited by Ravy, 16 October 2009 - 22:35.


#10
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 15,907
  • Înscris: 05.01.2006
Incearca ultima versiune dd-wrt sau alta testata de mine si vezi daca mai ai probleme...
In alta ordine de idei citeste cu atentie ce si cum se face acest update firmware pe forumul/wiki-ul acelui site...

Bafta!

#11
YonuTeZ

YonuTeZ

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 202
  • Înscris: 21.01.2008
se incarca teribil de greu cu ultima versiune... recomandata de ravy, am mai descarcat eu o versiune cu ea mergea bine dar nu avea optiunea pppoe

#12
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 15,907
  • Înscris: 05.01.2006
nu stiu ce intelegi tu prin "se incarca teribil de greu" / cu ce compari/ cum ai facut setarile... si ce versiune ai putut sa descarci incat sa nu aiba pppoe...
dar nah... banuiesc ca daca nu te descurci o sa mentionezi si mai clar aceste detalii...

Bafta!

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate