Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ce inseamna C.I+?

O luna de permis si un Ford Monde...

Prioripost

ce puteam face in aceasta situatie?
 analiza disbioza in materii fecale

Ajutor cu un Chromecast 4 TV HD

Recomandare telefon

Media player Dune -streaming Andr...
 Ordinea corecta casa in roșu...

Aplicatii optimizate pentru Apple...

Inundatie casa si administratorul...

Statiuni balneo pentru recuperare...
 Smalt crapat lavoar - se poate re...

Biorinil, se mai poate gasi totus...

Lipire imagine foto pe cabochon d...

Motor 4 timp ohv.
 

CNBC Europe HD

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
moltit

moltit

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 315
  • Înscris: 20.08.2004
As dori sa pot vedea CNBC Europe acasa. Cum operatorul de tv-cablu nu are acest program in grila, se pare ca singura solutie ramane sa imi implementez o solutie de receptie prin satelit.
Problema este cu ma pricep de loc la acest domeniu. Am cateva intrebari:
- se poate receptiona acest program in Bucuresti?
- cat de mare trebuie sa fie antena?
- ce alte echipamente imi mai trebuiesc?
- cam cat de mare ar fi investitia totala? (estimativ)

Va multumesc pentru orice sfat si/sau ajutor.

Cu bine,

#2
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,403
  • Înscris: 05.05.2003
Salut!
Se poate receptiona Free To Air (la 39'EST) cu investitie minima in echipamentul de receptie!
http://www.flysat.com/hellassat.php

KIT:
Antena 60cm, Receiver FTA, LNB 0.6dB = 85 EURO (TVA inclus)

Antena se fixeaza pe satelitul HELLAS 39' EST (acolo sunt inca vreo 20 de canale free, de la greci, bulgari, ciprioti, macedoneni) sau HOTBIRD 13' EST (si ai avantajul de a receptiona inca cel putin 300 de canale free)
Pentru HOTBIRD 13'E e necesar un receiver cu soft ''special'' (patch) intrucat CNBC e codat... comercianti vand de regula cu soft ''special'' gata instalat!
http://www.peruvisio...uri_satelit.pdf

Edited by [email protected], 20 May 2005 - 18:05.


#3
moltit

moltit

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 315
  • Înscris: 20.08.2004
ce sa-ti zic... Multumesc mult! Super rapid si la obiect!

Am inteles ca exista posibilitatea receptionarii canalelor de pe 2 sateliti, folosind aceesi antena. Ma gandesc la varianta ca or vrea si ceilalti din familie sa se uite si ei... O sa mai sap pe tema asta.

Inca ceva: cumva stii si furnizori de echipamamente bune (care sa functioneze si daca ploua afara, zapada, etc) in zona Bucuresti?

Cu bine,

#4
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,403
  • Înscris: 05.05.2003
Pentru receptia a 2 sateliti cu aceeasi antena ai nevoie de un suport pentru 2 LNB-uri si desigur 2 LNB-uri (deci investitie pentru inca un LNB +... suportul, daca nu il confectionezi singur)
Trebuie sa stii insa ca respectivii au nevoie de un receiver... ei nu pot urmari altceva, fara a avea un receiver separat!

Nu iti garanteaza nimeni semnal in antena de 60cm (si nici mai mare) pe ploaie torentiala (furtuna)... asta e, si lumea trebuie sa inteleaga problema asta!

Edited by [email protected], 20 May 2005 - 22:46.


#5
moltit

moltit

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 315
  • Înscris: 20.08.2004
Da, imi va trebui inca un set LNB+receiver, dar nu asta e o problema.
Eu am un principiu: decat sa imi iau ACUM ceva care din motive de buget, nu se va situa decat ala un nivel mediu dpdv performante si functionalitate, prefer sa mai strang bani cateva luni si sa imi cumpar ceva de care ma voi bucura mai mult pe termen lung.
Imi va trebui acest program 24h/zi (din motive profesionale: stiri, cotatii actiuni +Forex). Deci o situatie in care ploua si se intrerupe semnalul ma va afecta mai mult decat in cazul vizionarii unui film, de exemplu.
Pe de alta parte, nu vreau sa fiu egoist: dau o caruta de bani, imi montez ditamai sandramaua pe casa si ma uit numai eu exclusiv la CNBC... Nu ar fi corect. De aceea o solutie prin care sa poata beneficia independent si ceilalti membri ai familiei ar fi de preferat.

Inca o data, mii de multumiri!

Cu bine,

P.S. Esti din Bucuresti? Daca da, poate ne intalnim...

#6
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,403
  • Înscris: 05.05.2003
Se intampla foarte rar sa pice complet semnalul... chiar si la mine, in Brasov, nu se intampla sa fie mai mult de 2-3 situatii (zile cu furtuna) pe an.
Deci, repet, nu pica complet semnalul cand ploua marunt, sau ceva mai puternic... pica complet doar atunci cand ploua torential (furtuna)
Numai bine!

Edited by [email protected], 20 May 2005 - 23:21.


#7
moltit

moltit

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 315
  • Înscris: 20.08.2004
Multumesc inca o data pentru promptitudine si amabilitate!
Este ceea ce am apreciat intotdeauna la softpedia: calitatea moderatorilor. In thread-ul "Despre lubrifiantii autoturismelor..." am scris ceva pe 26 Ian 2005 13:32 despre colegul tau Zvastrici. Acum adaug:
"@ alte forumuri: "Cine nu are un Zvastrici si un [email protected], sa-si cumpere!"

Cu bine,

Edited by moltit, 20 May 2005 - 23:47.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate