Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Inlocuire țeava principala a...

Vopsea membrana difuzoare

sarea la sac

Volkswagen Jetta (Sfat / Pareri)
 Recomandare caști pentru inot

imprimante Altex

Cazier judiciar online

Banane
 Robot pornire auto

vanzare auto PF catre PJ - la dis...

Tensiune instabila generator Panzer

Identificare tip conector auto
 Cronica carcotașilor vindea ...

eroare declaratie 100

Dilema spalare masina iarna

Rovinieta - pot plati pana la ora...
 

Adaugare subtitrare pe Blu-Ray cu pastrarea meniului

- - - - -
  • Please log in to reply
88 replies to this topic

#37
cata_cata

cata_cata

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 28.12.2008
mai am o nelamurire...am facut 6filme bluray cu subtitrare si le-am facut iso. 5dintre ele sunt deschise de powerdvd si merg f bn, dar cu totalmedia theatre se blocheaza dupa cateva secunde. acum am mai facut un film...powerdvd nu-l deschide,zice k nu e suportat fisierul,iar totalmedia theatre il deschide ,dar se blocheaza dupa 5secunde

#38
corleone85

corleone85

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 21.12.2006
Nu le mai face iso, lasa-le foldere.

#39
cata_cata

cata_cata

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 28.12.2008
nu merge la mine asa...e totul ok mai putin subtitrarea care nu apare si nici din settings nu pot sa o bag pt ca nu e activa optiunea

#40
corleone85

corleone85

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 21.12.2006
TMT deschide si foldere. Blocajul ala poate fi de la hard, ca nu suporta asemenea bitrate.

#41
cata_cata

cata_cata

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 28.12.2008
off nu mai stiu:) ideea e ca cu powerdvd merg perfect! pt un program nu suporta hardul ,iar pt celalalt suporta? da ,citeste tmt foldere,dar daca se blocheaza....

l.e. mai am o nelamurire...am dat acum peste un film cu 1mpls si 2 m2ts. am citit in ghidul tau ca pt un film impartit in mai multe m2ts (presupun k asta e genul de film,nu?) trebuie sa trec in tab-ul blu-ray nr mpls si nr m2ts. si atat?restul fac la fel?adica...daca sunt 2 m2ts n-ar trebui sa fie cate o subtitrare pt fiecare m2ts?

Edited by cata_cata, 26 July 2010 - 21:35.


#42
corleone85

corleone85

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 21.12.2006
Sunt 2 m2ts, dar e acelasi film. E impartit in doua.

Daca o sa citesti si ghidurile in engleza, o sa gasesti mai multe informatii acolo. Aici, in romana, nu mai pot edita primul post ca sa incorporez ce am scris in engleza. Ai link in primul post.

Edited by corleone85, 26 July 2010 - 21:41.


#43
cata_cata

cata_cata

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 28.12.2008
salutare! cum naiba fac cu acest film?? poza

#44
n_dany25

n_dany25

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 29.03.2007
am incercat si eu sa muxez un bluray, dar mie cand deschid mpls cel mai mare cu bdinfo am mai multe m2ts-uri.... si la final blurayul imi ajunge la 60 GB si nu mi-e sincronizata nici subtitrarea :(.... nu imi dau seama unde gresesc
PS; uitati niste ss

[img=http://img683.imageshack.us/img683/4519/pasul1.jpg]
[img=http://img837.imageshack.us/img837/4919/pasul2m.jpg]

#45
corleone85

corleone85

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 21.12.2006
Gresesti ca nu citesti ghidul. Scrie clar ce sa faci cand ai mai multe m2ts-uri pentru acelasi film.

#46
n_dany25

n_dany25

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 29.03.2007
ba da man asa am facut, dar imi da cu virgula... cred ca gresesc la alegerea mpls-ului... :(
la ss puse am bagat la first mpls 321 si first m2ts 756... dupa muxare m2ts avea vreo 20 si ceva de GB si avea subul decalat... dupa ce le-am inlocuit avea bluray de 60 GB, pt ca m2ts original avea cativa MB

#47
corleone85

corleone85

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 21.12.2006
Gresesti cu ceva. Dupa ce pui m2ts rezultat in folderul STREAM, pe cele mici trebuie sa le stergi. Cele din care era format filmul.

#48
laurc02

laurc02

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 05.09.2010

View Postcorleone85, on 16th July 2010, 12:58, said:

Setati din Regional Settings sa fie FORMAT pe Romanian si REGION Romania.

Salut, unde ai gasit sa faci setarile astea pt diacritice? Multam

#49
n_dany25

n_dany25

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 29.03.2007
NU functioneaza ca am incercat eu...
A doua problema: am luat si eu L imortel sa il fac, e mpls 10, l-am muxat cu sub ro verificat cu splash pro, insa dupa muxare in playerul de BR imi apare la FILM un interviu cu regizor bla bla bla, un fel de making of....
ce tre sa ii fac sa vad filmul pt ca daca vad acel mpls merge cu sub cu tot?

Edited by CristianAdrian, 30 November 2010 - 10:36.
scos citat inutil


#50
corleone85

corleone85

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 21.12.2006
De Regional Settings din Control Panel nu ati auzit ? La mine si la toti cei care au folosit ghidul cum functioneaza ?

#51
n_dany25

n_dany25

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 29.03.2007
corleone am intalnit niste fisiere SSIF si pana nu le-am sters, NU am putut muxa...ce facem cu fisierele alea? e alta mancare de peste?

#52
corleone85

corleone85

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 21.12.2006
Acelea sunt discuri 3D. Inca nu se pot edita fisierele ssif.

#53
n_dany25

n_dany25

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 29.03.2007
da-mi si mie te rog un link unde pot gasi appz asta Clown_BD. Am reusit cu ajutorul cuiva sa traduc tutorialele alea care mi le-ai trimis odata...

Edited by CristianAdrian, 30 November 2010 - 10:36.
scos citat inutil


#54
corleone85

corleone85

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 21.12.2006
Nu stiu daca e permis sa postezi link-uri, dar iata: www.clownbd.com

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate