Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

xiaomi se blocheaza

Carbonaut, not great, not terribl...

Amplificare semnal GSM
 Oneplus 10T

Va doriți revenirea tramvaielor p...

Modificare publici

Alegere laptop dintre variantele ...
 Constructie bicicleta electrica

Exponometru extern si obiectiv de...

Izomeri

Recomandare TV
 Prostamin forte - bun la ceva?

eroare in Windows Server

Creștere testestoron natural

Camere ip aditionale HGNVK48902
 

Adaugare subtitrare pe Blu-Ray cu pastrarea meniului

- - - - -
  • Please log in to reply
88 replies to this topic

#19
daddy

daddy

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,914
  • Înscris: 08.02.2004

View PostBCBLU, on 4th March 2010, 13:27, said:

Vă salut.Am reușit să pun sub în BD merge OK dar am o problemă:din diacritice afișează doar ă și î nu ș și ț.Menționez că sub deschisă cu Subtitle Workshop îmi arată toate diacriticele.Chiar daca problema pare banală pentru experții acestui forum îi rog să nu rîdă de ea ci să îmi dea un sfat.Vă mulțumesc.
Aceeasi problema si la mine. Se pare ca tsmucer nu stie diacritice. Nici versiunea vai veche 1.8 unde se putea alege la font central european nu face pgs cu diacritice. A reusit cineva sa seteze a.i. sa apara diacriticele in subul final de pe blu ray?

#20
corleone85

corleone85

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 21.12.2006
Setati din Regional Settings sa fie FORMAT pe Romanian si REGION Romania.

#21
daddy

daddy

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,914
  • Înscris: 08.02.2004
A mers, merci frumos.

#22
cata_cata

cata_cata

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 28.12.2008
salutare.am o mica problema. am tras filmul riverworld,am luat o subtitrare ,am urmat pasii scrisi de corleone 1-9,dupa am deschis totalmedia theatre3 ,cu drag and drop am pus folderul "original" insa....nu a plecat filmu,ci un filmulet care din cate am vazut se deschide din "index". vazand asta am dat pe open file,am selectat filmul din stream ,dar subtitrarea nu apare. am deschis si cu powerdvd 10, optiunea subtitrare din meniu este inactiva.
ce pot sa fac?

ms

l.e. acum am observat o chestie : in stream sunt 2 fisiere m2ts ,fiecare de aprox 20gb. programul bdinfo imi arata un singur fisier m2ts de aprox 20gb . aici sa fie problema??

Edited by cata_cata, 24 July 2010 - 13:22.


#23
corleone85

corleone85

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 21.12.2006
Da, ai dublat filmul si n-ai modificat totul corect.

#24
cata_cata

cata_cata

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 28.12.2008
ok si at ce treb sa fac? sa demuxez cu clonebd?

#25
corleone85

corleone85

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 21.12.2006
Nu, sa il faci ca lumea, ca ai facut ceva gresit.

#26
cata_cata

cata_cata

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 28.12.2008
am facut cam asa: am deschis bdinfo,am deschis bdmv,au aparut 4fisiere m2ts,dintre care unu singur, 00000,era cel mai mare aprox 20gb. precizez ca fisierul m2ts ,00001,de aprox 20gb nu apare in bdinfo. am deschis txmuxer,am dat add la fisierul 00000 ,am sters subtitrarea,am adaugat una ,am setat ro, am setat blu-ray,am facut setarile in pas cu cele spuse de tine,am dat start,am asteptat ,a terminat, am dat cut la fisierul 00000 din stream, si la fisierele din playlist si clipinf si paste acolo unde le era locul .am copiat bluray in folderul original,l-am accesat, a termiant imediat,am apasat orice tasta ,s-a inchis,l-am sters si cam atat....am omis ceva?

l.e. mda....am vazut unde am gresit, fisierele care apar nu sunt m2ts ,ci sunt mpls:) asta ,mai incerc inca o data. o intrebare am:spui acolo ca indentificam subtitrarea si ii dam remove. conteaza care subtitrare ii dau remove?adica la ce te referi cand spui identificam subtitrarea? treb sa ma uit doar dupa formatul pgs si sa dau remove la una dintre ele?ms

Edited by cata_cata, 24 July 2010 - 14:16.


#27
cata_cata

cata_cata

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 28.12.2008
mda...tot nu merge,nu inteleg de ce. chestia ciudata e ca in powerdvd bag filmul fara modificari si optiunea de subtitrare este inactiva. cand bag un film mai mic de 15Gb optiunea de subtitrare este activa. nu mai stiu ce sa faaaaac

#28
cata_cata

cata_cata

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 28.12.2008
am si eu o intrebare....inafara de pasii 1-12 trebuie sa fac si cu IMGBurn pt a functiona pe totalmedia theatre?? k nu stiu ce sa mai fac....

#29
cata_cata

cata_cata

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 28.12.2008
hm....ar mai fi ceva...eu n-am instalat cele 3codecuri,asta sa fie probl?

l.e. am inst si codecurile,la fel....nimic. am facut si iso,la fel...nimic! imi zice :this is a disc with a unsupported format in drive K.
heeeeeelp

Edited by cata_cata, 24 July 2010 - 17:35.


#30
cata_cata

cata_cata

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 28.12.2008
meeeeeeeeeeeeeeeerge! eu am montat imaginea cu magicdisc! off...nu banuiam ca doar cu virtualclonedvd merge.

#31
corleone85

corleone85

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 21.12.2006
Ma bucur ca ai reusit. Da, pe XP iti trebuie virtualclone.

#32
cata_cata

cata_cata

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 28.12.2008
nu am xp,am windows 7 x64...
as mai avea o intrebare! atunci cand bdinfo arata 2 fisiere mpls corespunzatoare unui fisier m2ts pe care-l aleg? oricare?

#33
corleone85

corleone85

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 21.12.2006
Da, dar trebuie modificate ambele pe urma.

#34
cata_cata

cata_cata

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 28.12.2008
adik? fac cu fiecare fisier mpls la fel? muxez cu 1mpls si dupa ce termina copiez cele 3 fisiere si dupa aia muxez si cu al 2lea mpls?

#35
corleone85

corleone85

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 21.12.2006
Nu, modifici cu bdedit ambele mpls. Scrie in ghid. Nu pot sa stau sa iti explic iar pasii, ca doar i-am scris o data.

#36
cata_cata

cata_cata

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 28.12.2008
scz,dar nu vad unde scrie :habarnam:

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate