Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Intrerupator cu N - doza doar cu ...

Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!
 Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda
 Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...
 Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD.

Cost abonament clinica privata
 

Adaugare subtitrare pe Blu-Ray cu pastrarea meniului

- - - - -
  • Please log in to reply
88 replies to this topic

#1
corleone85

corleone85

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 21.12.2006
Ghid de adaugare a unei subtitrari romanesti, cu pastrarea meniului original si a functiilor acestuia.

Cred ca am testat destul pentru a porni un ghid in acest sens. Ghidul nu include si modificarea meniului, deocamdata inca lucrez sa perfectionez o metoda pentru toate discurile.

Programe si codecuri necesare:

Codecuri:

Inainte de a instala aceste codecuri, dezinstalati absolut toate codecurile ce le aveti pe pc.

1. ffdshow cu toate optiunile
2. MatroskaSplitter
3. ac3 filter

Le puteti downloada de aici. Dati search si le gasiti. Sa luati ultima versiune si sa va feriti de beta sau alpha.

Programe:

1. tsMuxer GUI - free
2. ArcSoft TotalMedia Theatre 3 Platinum sau PowerDVD 9 - nu sunt free
3. BDInfo - free
4. Bluray.bat - free Este un fisier care va face structura BD compatibila pentru a fi facuta *.iso, pentru a fi rulat filmul si de PowerDVD.
5. ImgBurn - free
6. Clown BD - free ( Numai pentru discuri ce au filmul impartit pe mai multe fisiere de tip *.m2ts )

Sa incepem. SA NU SARITI NICIUN PAS. CITITI CU ATENTIE SI NU VA GRABITI.

Recomand sa folositi GHIDUL UPDATAT LA ZI DE AICI.
Metoda folosind MultiAVCHD este AICI.
Cum sa EDITATI meniul scrie si AICI.

Ghidul vechi:
Alegem o partitie cu cel putin 100 GB liberi. Cream un folder denumit "Workspace". In acest folder cream alte doua foldere, denumite "Original" si "Remuxat". In folderul "Original" copiem discul original, folderele BDMV si CERTIFICATE. Folderul "Remuxat" este pentru rezultatul operatiilor de mai jos.

1. Deschidem BDInfo si cautam folderul unde avem Bluray-ul sau, daca este disc, litera corespunzatoare drive-ului unde e introdus.

Attached File  bdinfo.jpg   121.42K   1471 downloads

Se observa care mpls din folderul PLAYLIST contine filmul.

2. Deschidem tsMuxer si apasam butonul ADD, alegand acel fisier mpls, in cazul nostru 00003.mpls.

Attached File  1.jpg   348.03K   1180 downloads

Identificam subtitrarea pe care dorim sa o inlocuim. Apasam pe Remove ca sa o stergem.

3. Adaugam, tot cu ajutorul butonului ADD, fisierul *.srt pe care il avem pregatit pe hard.

Attached File  2.jpg   353.14K   882 downloads

Cu ajutorul butonului UP o ducem pe pozitia 10, pozitie ocupata initial de subtitrarea pe care am sters-o la pasul 2.

De la language selectam RUM ( Romanian ).

4. Acum facem urmatoarele setari:

GENERAL:

Attached File  3.jpg   220.86K   1073 downloads

Blu-Ray:

Attached File  41.jpg   239.26K   964 downloads

La "Custom chapters list" nu umblati, acele informatii sunt luate din mpls direct. La "First MPLS file" alegem 3, dat fiind faptul ca avem 00003.mpls, playlistul care contine filmul. Daca aveam 00100.mpls care continea filmul, alegeam 100 acolo. La "First M2TS file" alegem tot 3, mergand pe aceeasi premisa. Debifam "Add blank playlist for cropped video" deoarece nu ne ajuta cu nimic. Daca o uitati bifata nu e nimic, nici nu ne incurca.

Split & Cut:

Attached File  5.jpg   214.75K   709 downloads

Lasam asa cum este.

Subtitles:

Attached File  6.jpg   235.76K   844 downloads

Apasam pe "Font" si alegem urmatoarele setari:
Attached File  7.jpg   53.62K   851 downloads
Apasam pe OK si vom obtine rezultatul din poza de mai sus.

5. La Output selectam "Blu-ray disk" si alegem folderul unde vrem sa avem varianta remuxata. Adica X:\Workspace\Remuxat. X este litera partitiei unde lucrati.

6. Apasam butonul "Start muxing" si asteptam sa termine ce are de facut. O sa dureze multicel, in functie de calculatorul personal.

7. Dupa ce termina tsMuxer de lucrat, il oprim si intram in folderul "Remuxat". Acum o sa inlocuim fisierele din folderul original, cu acestea modificate de noi. Inainte de a face asta, creati un folder BACKUP, unde sa salvati fisierele pe care o sa le inlocuiti din folderul Original. Mergem in folderul X:\Workspace\Remuxat\BDMV\STREAM si dam CUT la 00003.m2ts. Mergem in folderul X:\Workspace\Original\BDMV\STREAM si dam PASTE la acest fisier aici. Ii dam OK la inlocuire si asteptam sa se copieze.

8. Mergem in X:\Workspace\Remuxat\BDMV\PLAYLIST si dam CUT la fisierul 00003.mpls. Mergem in folderul X:\Workspace\Original\BDMV\PLAYLIST si dam PASTE la acest fisier aici. Ii dam OK la inlocuire.

9. Mergem in X:\Workspace\Remuxat\BDMV\CLIPINF si dam CUT la fisierul 00003.clpi. Mergem in folderul X:\Workspace\Original\BDMV\CLIPINF si dam PASTE la acest fisier aici. Ii dam OK la inlocuire.

Completare pentru discuri BD cu filmul impartit in mai multe m2ts-uri: Aceeasi metoda se aplica si la acestea. In tsMuxer, la tab-ul BLU-RAY, se va da numarul playlist-ului si pe urma al primului m2ts continut.

10. Dupa ce am terminat cu pasii de la 1-9, copiem fisierul bluray.bat in folderul "Original", langa BDMV si CERTIFICATE. Il rulam si asteptam sa termine. Dupa ce a terminat ce are de facut ( intregeste fisierele discului pentru a putea fi facute corect *.iso ) il stergem din folderul "Original".

11. Deschidem ArcSoft TotalMedia Theatre 3 Platinum si, cu drag and drop, introducem folderul "Original". TMT citeste din folder, PowerDVD 9, nu, de aceea folosim TMT pentru a ne asigura ca este totul functional: meniu, capitole, subtitrare.

12. Dupa ce ne asiguram ca este totul in regula, deschidem ImgBurn si executam urmatorii pasi:

12a) Alegem sa facem ISO din fisiere si directoare.

Attached File  img1.jpg   71.55K   490 downloads

12b) Din folderul "Original", prin metoda drag and drop, introducem folderele BDMV si CERTIFICATE si facem urmatoarele setari la ImgBurn:

Attached File  img3.jpg   89.72K   505 downloads

Dupa ce termina de facut iso, il introducem in Daemon Tools sau in Virtual Drive-ul preferat de dvs si il testam inca o data cu TMT si cu PowerDVD 9. Am primit feedback de la cineva ca functioneaza perfect si pe PowerDVD 8. Dar sa aveti update-urile la zi.

ATENTIE:
1. Unele discuri vor avea 2 piste video. De genul asta:
Attached File  excep.jpg   321.63K   546 downloads
Una de 1080p, care este filmul propriu-zis, si una 480p, care este un bonus, sau parte din vreun extras. In acest caz, ca sa introduceti subtitrarea cu succes si sa functioneze filmul, cu ajutorul butonului UP, mutati pista video de pe pozitia 2 pe pozitia 1. Si va functiona corect. SA NU STERGETI PISTA 480p, CI DOAR O MUTATI PE POZITIA 2.

2. Unele discuri au filmul impartit in mai multe fisiere de tip *.m2ts. Acestea sunt discuri ce contin varianta Rated si Unrated a filmului sau niste titluri in plus. Cand dati peste asemenea discuri, NU FOLOSITI tsMuxer din prima, pentru ca tsMuxer are un bug cand vine vorba de interleaving. Mai intai demuxati stream-urile cu CLOWN BD ( e un program destul de intuitiv ) si pe urma introduceti-le in tsMuxer. Pentru capitole, copiati valorile din fisierul chapters.txt rezultat in urma demuxarii cu CLOWN BD, numai valorile temporale.
Exemplu:
Attached File  cchaplist.png   11.53K   413 downloads
Restul setarilor le faceti la fel. Sa fiti atenti sa introduceti stream-urile in ordinea corecta.

3. Cateodata, la discurile care au stream-ul video impartit pe mai multe fisiere de tip *.m2ts, o sa vedeti ca, dupa remuxare, unele stream-uri sunt dublate. Nu este o problema. Introduceti fisierul *.mpls din folderul "Remuxed" in tsMuxer, inlaturati stream-urile pe care le aveti de doua ori si incepeti sa muxati din nou. Aceleasi setari se aplica si aici, numai ca la "Subtitles" nu va mai trebui sa setati nimic. E redundant, din moment ce deja sunt incluse in stream.

4. Sunt unele discuri Blu-Ray care au meniu popup legat direct de stream-ul video. Acestea au un singur m2ts care contine filmul. Ca sa putem pastra meniul functional avem doua posibilitati:

4a) Vom pastra *.mpls si *.clpi originale si vom rescrie numai *.m2ts ce contine filmul. Cand asa nu merge, trecem la pasul urmator.
4b) Urmam pasii de la 1-6.
4b-1) Inlocuim *.m2ts si *.clpi originale cu cele remuxate.
4b-2) Descarcati MPLS Tools si extrageti in folderul Workspace.
4b-3) Copiati fisierul *.mpls original in folderul MPLS Tools si deschideti un command prompt. In command prompt scrieti: fixmpls.exe nume_mpls.mpls.
Attached File  fxmp1.jpg   32.51K   266 downloads
Dupa cum vedeti INTime original este afisat.
4b-4) Acum trebuie sa modificam INTime-ul original, sa-l transformam in 10 minute. Pentru asta, scriem acolo 600 secunde. 1 minut = 60 secunde.
Attached File  fxmp2.jpg   44.04K   192 downloads
Dupa cum vedeti, INTime este acum de 10 minute.
4b-5) Inlocuim fisierul *.mpls original cu acesta. Asta e tot.

5. In unele cazuri, tsMuxer nu citeste corect timpii capitolelor. In asemenea cazuri au de suferit capitolele si timpul de rulare al filmului. Daca intalniti o astfel de situatie, faceti asa: deschideti folderul BDMV in BDEdit, mergeti la TAB-ul Playlist, selectati playlist-ul aferent filmului si apasati pe Save Chapters. Se va salva o lista corecta de capitole pe care o puteti introduce in tsMuxer, la Custom Chapters List.
Attached File  bdeditchapters.jpg   42.79K   267 downloads


Enjoy si astept feedback de la voi. Daca nu va iese ceva din prima, nu renuntati. Ghidul se va completa pe masura ce mai apar noi metode de editare. In unele cazuri nu se pot pastra toate extras-urile. Aceasta metoda a fost elaborata de mine, dupa ce am testat diferite BD-uri, cu diferite structuri. Daca aveti ceva util de completat, va rog sa o faceti. Asa are toata lumea de castigat.

MENIUL SUBTITRARILOR:

EXEMPLU de meniu modificat pentru a contine si subtitrarea in romana:

Attached File  sbdro.jpg   426.9K   476 downloadsAttached File  sbdro1.jpg   329.7K   329 downloadsAttached File  sbdro2.jpg   386.28K   306 downloadsdro2.jpg]

Deocamdata nu este o metoda unica pentru toate discurile, ci difera de la disc la disc. Cand voi gasi metoda pentru orice disc, voi reveni cu completari.

Batch file pentru a face ISO: http://forum.slysoft...ead.php?t=15801 ( e ceva mai complicat, asa ca atentie mare!)

Edited by Mtz, 10 May 2010 - 18:19.


#2
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Vad ca atunci cand sunt 2 piste video, o muti pe cea de 1080p pe prima pozitie. De ce faci chestia asta ?
Mai vad ca muti niste fisiere care contin informatii. Nu este nevoie de un program ca in cazul DVD gen IFO Update?

enjoy,
Mtz

#3
corleone85

corleone85

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 21.12.2006
Mut acea pista prima, deoarece aceea este pista care contine filmul. Testand diferite metode de a adauga subtitrare, am constatat ca tsMuxer adauga subtitrare primei piste si o trateaza in playlist ca fiind pista video principala. Acea pista video este, de obicei, un ecran negru sau ceva ce face parte dintr-un extras. Nu modifica cu nimic functionalitatea discului, ea revenind pe pozitia a doua in playlist-ul aferent dupa remuxare.

Nu este nevoie, deoarece la discurile blu-ray nu mai avem de-a face doar cu un IFO, avem de-a face cu cate un playlist pentru fiecare fisier video ce urmeaza a fi rulat. Playlist-ul video-ului principal este separat de restul structurii BD-ului, in afara cazului in care gasim "seamless branching". Atunci suntem obligati sa alegem sa pastram versiunea Theatrical sau Unrated, nu le putem avea pe amandoua.  De cele mai multe ori "seamless branching" la BD este realizat pentru un Extras ( filmul comentat de regizor si cu imagini in plus de la filmari, sau altele asemenea ).

Edited by corleone85, 17 October 2009 - 02:20.


#4
BCBLU

BCBLU

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 103
  • Înscris: 07.12.2009

View Postcorleone85, on 16th October 2009, 12:22, said:

Ghid de adaugare a unei subtitrari romanesti, cu pastrarea meniului original si a functiilor acestuia.

Cred ca am testat destul pentru a porni un ghid in acest sens. Ghidul nu include si modificarea meniului, deocamdata inca lucrez sa perfectionez o metoda pentru toate discurile.

Programe si codecuri necesare:

Codecuri:

Inainte de a instala aceste codecuri, dezinstalati absolut toate codecurile ce le aveti pe pc.

1. ffdshow cu toate optiunile
2. MatroskaSplitter
3. ac3 filter

Le puteti downloada de aici. Dati search si le gasiti. Sa luati ultima versiune si sa va feriti de beta sau alpha.

Programe:

1. tsMuxer GUI - free
2. ArcSoft TotalMedia Theatre 3 Platinum sau PowerDVD 9 - nu sunt free
3. BDInfo - free
4. Bluray.bat - free Este un fisier care va face structura BD compatibila pentru a fi facuta *.iso, pentru a fi rulat filmul si de PowerDVD.
5. ImgBurn - free
6. Clown BD - free ( Numai pentru discuri ce au filmul impartit pe mai multe fisiere de tip *.m2ts )

Sa incepem. SA NU SARITI NICIUN PAS. CITITI CU ATENTIE SI NU VA GRABITI.

Alegem o partitie cu cel putin 100 GB liberi. Cream un folder denumit "Workspace". In acest folder cream alte doua foldere, denumite "Original" si "Remuxat". In folderul "Original" copiem discul original, folderele BDMV si CERTIFICATE. Folderul "Remuxat" este pentru rezultatul operatiilor de mai jos.

1. Deschidem BDInfo si cautam folderul unde avem Bluray-ul sau, daca este disc, litera corespunzatoare drive-ului unde e introdus.

Attachment bdinfo.jpg

Se observa care mpls din folderul PLAYLIST contine filmul.

2. Deschidem tsMuxer si apasam butonul ADD, alegand acel fisier mpls, in cazul nostru 00003.mpls.

Attachment 1.jpg

Identificam subtitrarea pe care dorim sa o inlocuim. Apasam pe Remove ca sa o stergem.

3. Adaugam, tot cu ajutorul butonului ADD, fisierul *.srt pe care il avem pregatit pe hard.

Attachment 2.jpg

Cu ajutorul butonului UP o ducem pe pozitia 10, pozitie ocupata initial de subtitrarea pe care am sters-o la pasul 2.

De la language selectam RUM ( Romanian ).

4. Acum facem urmatoarele setari:

GENERAL:

Attachment 3.jpg

Blu-Ray:

Attachment 41.jpg

La "Custom chapters list" nu umblati, acele informatii sunt luate din mpls direct. La "First MPLS file" alegem 3, dat fiind faptul ca avem 00003.mpls, playlistul care contine filmul. Daca aveam 00100.mpls care continea filmul, alegeam 100 acolo. La "First M2TS file" alegem tot 3, mergand pe aceeasi premisa. Debifam "Add blank playlist for cropped video" deoarece nu ne ajuta cu nimic. Daca o uitati bifata nu e nimic, nici nu ne incurca.

Split & Cut:

Attachment 5.jpg

Lasam asa cum este.

Subtitles:

Attachment 6.jpg

Apasam pe "Font" si alegem urmatoarele setari:
Attachment 7.jpg
Apasam pe OK si vom obtine rezultatul din poza de mai sus.

5. La Output selectam "Blu-ray disk" si alegem folderul unde vrem sa avem varianta remuxata. Adica X:\Workspace\Remuxat. X este litera partitiei unde lucrati.

6. Apasam butonul "Start muxing" si asteptam sa termine ce are de facut. O sa dureze multicel, in functie de calculatorul personal.

7. Dupa ce termina tsMuxer de lucrat, il oprim si intram in folderul "Remuxat". Acum o sa inlocuim fisierele din folderul original, cu acestea modificate de noi. Inainte de a face asta, creati un folder BACKUP, unde sa salvati fisierele pe care o sa le inlocuiti din folderul Original. Mergem in folderul X:\Workspace\Remuxat\BDMV\STREAM si dam CUT la 00003.m2ts. Mergem in folderul X:\Workspace\Original\BDMV\STREAM si dam PASTE la acest fisier aici. Ii dam OK la inlocuire si asteptam sa se copieze.

8. Mergem in X:\Workspace\Remuxat\BDMV\PLAYLIST si dam CUT la fisierul 00003.mpls. Mergem in folderul X:\Workspace\Original\BDMV\PLAYLIST si dam PASTE la acest fisier aici. Ii dam OK la inlocuire.

9. Mergem in X:\Workspace\Remuxat\BDMV\CLIPINF si dam CUT la fisierul 00003.clpi. Mergem in folderul X:\Workspace\Original\BDMV\CLIPINF si dam PASTE la acest fisier aici. Ii dam OK la inlocuire.

Completare pentru discuri BD cu filmul impartit in mai multe m2ts-uri: Aceeasi metoda se aplica si la acestea. In tsMuxer, la tab-ul BLU-RAY, se va da numarul playlist-ului si pe urma al primului m2ts continut.

10. Dupa ce am terminat cu pasii de la 1-9, copiem fisierul bluray.bat in folderul "Original", langa BDMV si CERTIFICATE. Il rulam si asteptam sa termine. Dupa ce a terminat ce are de facut ( intregeste fisierele discului pentru a putea fi facute corect *.iso ) il stergem din folderul "Original".

11. Deschidem ArcSoft TotalMedia Theatre 3 Platinum si, cu drag and drop, introducem folderul "Original". TMT citeste din folder, PowerDVD 9, nu, de aceea folosim TMT pentru a ne asigura ca este totul functional: meniu, capitole, subtitrare.

12. Dupa ce ne asiguram ca este totul in regula, deschidem ImgBurn si executam urmatorii pasi:

12a) Alegem sa facem ISO din fisiere si directoare.

Attachment img1.jpg

12b) Din folderul "Original", prin metoda drag and drop, introducem folderele BDMV si CERTIFICATE si facem urmatoarele setari la ImgBurn:

Attachment img3.jpg

Dupa ce termina de facut iso, il introducem in Daemon Tools sau in Virtual Drive-ul preferat de dvs si il testam inca o data cu TMT si cu PowerDVD 9. Am primit feedback de la cineva ca functioneaza perfect si pe PowerDVD 8. Dar sa aveti update-urile la zi.

ATENTIE:
1. Unele discuri vor avea 2 piste video. De genul asta:
Attachment excep.jpg
Una de 1080p, care este filmul propriu-zis, si una 480p, care este un bonus, sau parte din vreun extras. In acest caz, ca sa introduceti subtitrarea cu succes si sa functioneze filmul, cu ajutorul butonului UP, mutati pista video de pe pozitia 2 pe pozitia 1. Si va functiona corect. SA NU STERGETI PISTA 480p, CI DOAR O MUTATI PE POZITIA 2.

2. Unele discuri au filmul impartit in mai multe fisiere de tip *.m2ts. Acestea sunt discuri ce contin varianta Rated si Unrated a filmului sau niste titluri in plus. Cand dati peste asemenea discuri, NU FOLOSITI tsMuxer din prima, pentru ca tsMuxer are un bug cand vine vorba de interleaving. Mai intai demuxati stream-urile cu CLOWN BD ( e un program destul de intuitiv ) si pe urma introduceti-le in tsMuxer. Pentru capitole, copiati valorile din fisierul chapters.txt rezultat in urma demuxarii cu CLOWN BD, numai valorile temporale.
Exemplu:
Attachment cchaplist.png
Restul setarilor le faceti la fel. Sa fiti atenti sa introduceti stream-urile in ordinea corecta.

3. Cateodata, la discurile care au stream-ul video impartit pe mai multe fisiere de tip *.m2ts, o sa vedeti ca, dupa remuxare, unele stream-uri sunt dublate. Nu este o problema. Introduceti fisierul *.mpls din folderul "Remuxed" in tsMuxer, inlaturati stream-urile pe care le aveti de doua ori si incepeti sa muxati din nou. Aceleasi setari se aplica si aici, numai ca la "Subtitles" nu va mai trebui sa setati nimic. E redundant, din moment ce deja sunt incluse in stream.

4. Sunt unele discuri Blu-Ray care au meniu popup legat direct de stream-ul video. Acestea au un singur m2ts care contine filmul. Ca sa putem pastra meniul functional avem doua posibilitati:

4a) Vom pastra *.mpls si *.clpi originale si vom rescrie numai *.m2ts ce contine filmul. Cand asa nu merge, trecem la pasul urmator.
4b) Urmam pasii de la 1-6.
4b-1) Inlocuim *.m2ts si *.clpi originale cu cele remuxate.
4b-2) Descarcati MPLS Tools si extrageti in folderul Workspace.
4b-3) Copiati fisierul *.mpls original in folderul MPLS Tools si deschideti un command prompt. In command prompt scrieti: fixmpls.exe nume_mpls.mpls.
Attachment fxmp1.jpg
Dupa cum vedeti INTime original este afisat.
4b-4) Acum trebuie sa modificam INTime-ul original, sa-l transformam in 10 minute. Pentru asta, scriem acolo 600 secunde. 1 minut = 60 secunde.
Attachment fxmp2.jpg
Dupa cum vedeti, INTime este acum de 10 minute.
4b-5) Inlocuim fisierul *.mpls original cu acesta. Asta e tot.

5. In unele cazuri, tsMuxer nu citeste corect timpii capitolelor. In asemenea cazuri au de suferit capitolele si timpul de rulare al filmului. Daca intalniti o astfel de situatie, faceti asa: deschideti folderul BDMV in BDEdit, mergeti la TAB-ul Playlist, selectati playlist-ul aferent filmului si apasati pe Save Chapters. Se va salva o lista corecta de capitole pe care o puteti introduce in tsMuxer, la Custom Chapters List.
Attachment bdeditchapters.jpg


Enjoy si astept feedback de la voi. Daca nu va iese ceva din prima, nu renuntati. Ghidul se va completa pe masura ce mai apar noi metode de editare. In unele cazuri nu se pot pastra toate extras-urile. Aceasta metoda a fost elaborata de mine, dupa ce am testat diferite BD-uri, cu diferite structuri. Daca aveti ceva util de completat, va rog sa o faceti. Asa are toata lumea de castigat.

MENIUL SUBTITRARILOR:

EXEMPLU de meniu modificat pentru a contine si subtitrarea in romana:

Attachment sbdro.jpgAttachment sbdro1.jpgAttached File  sbdro2.jpg   386.28K   306 downloadsdro2.jpg]

Deocamdata nu este o metoda unica pentru toate discurile, ci difera de la disc la disc. Cand voi gasi metoda pentru orice disc, voi reveni cu completari.

Batch file pentru a face ISO: http://forum.slysoft...ead.php?t=15801 ( e ceva mai complicat, asa ca atentie mare!)


Ghidul este foarte bun dar ma confrunt cu urmatoarea problema:la streamul format din mai multe fisiere de tip m2ts folosesc clown BD care si el foloseste si ts muxer si imi face in final un singur fisier m2ts.unde gresesc?saau cum sa continui
daca totul e ok pina aici

Edited by BCBLU, 26 February 2010 - 23:17.


#5
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Cum poti, frate, sa dai quote (citat) la ditamai carnatul ala? Chiar daca nu ai stiut la inceput ce sa intampla daca apesi pe blestematul ala de buton de RASPUNDE, dupa ce ai postat nu ai vazut cat de oribil iti arata propriul post? Cineva care poate ar dori sa iti raspunde poate ca nu o face pentru ca se plictiseasca sa reciteasca acel post kilometric.
Daca nu esti in stare sa postezi pe un forum nu cred ca nici sa pui subtitrare pe un BD nu vei reusi ca acolo e si mai complicat.
Bafta!

enjoy,
Mtz

#6
BCBLU

BCBLU

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 103
  • Înscris: 07.12.2009
Stimate MTZ scuzele mele daca te-am deranjat cu post-ul meu asa de tare dar mai sunt si incepatori in ale postarii pe forumuri care mai fac si greseli.Toti au fost incepatori la un moment dat nu-i asa?
In cea ce priveste pusul subtitrarii pe BD afla ca am pus subtitrare la 2 filme care aveau filmul propriu zis din un fisier de tip m2ts.Problema mea era legata de filmul care este din mai multe fisiere m2ts si de folosirea Clown BD care nu era explicata in acel tutorial.Daca cineva doreste sa ma ajute bine  daca nu nu.Cu respect BC BLU.

Edited by Mtz, 04 March 2010 - 13:47.
de data asta am scos citatul inutil si tampit aplicat. te doare in pix de cum arata forumul. tot asa ne doare in pix de problema ta


#7
viceroy56

viceroy56

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,969
  • Înscris: 28.10.2006
Frate, vorba lu' Mtz, da' tu chiar nu vezi butonul ala pe care scrie RASPUNS RAPID?

Ca si la observatia facuta de Mtz, tot cu "carnatu' " inainte raspunzi!

Daca nu stii, afla: Raspuns Rapid este fara a cita ce este scris in postul exact anterior.
Raspuns (simplu) este cu citarea postului anterior!

Exista regulament, exista FAQ, doar bunavointa nu exista!

#8
Mondeo

Mondeo

    Everything Woke Turns To Shit

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,374
  • Înscris: 15.11.2005
corleone Capo di Tutti Capi?
Super, super, treaba

l'account viene visualizzato

cred ca ar fi foarte util daca operatiunea sa-r desfasura pe doua hdd diferite, atentie, nu pe doua partitii diferite.
castig de timp.

Edited by Mondeo, 27 February 2010 - 14:56.


#9
ccleu10

ccleu10

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 22.02.2007
Exista cumva posibilitatea extragerii unui subpack de pe blu ray in vederea utilizarii timpilor originali, sau cum pot face o sincronizare pentru blu ray, inca nu am gasit nimic concret  :(

Edited by ccleu10, 27 February 2010 - 19:52.


#10
BCBLU

BCBLU

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 103
  • Înscris: 07.12.2009
Vă salut.Am reușit să pun sub în BD merge OK dar am o problemă:din diacritice afișează doar ă și î nu ș și ț.Menționez că sub deschisă cu Subtitle Workshop îmi arată toate diacriticele.Chiar daca problema pare banală pentru experții acestui forum îi rog să nu rîdă de ea ci să îmi dea un sfat.Vă mulțumesc.

#11
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002

View Postccleu10, on 27th February 2010, 19:52, said:

Exista cumva posibilitatea extragerii unui subpack de pe blu ray.. ?
Da. Foloseste SupRip. Il gasesti cu google. Vezi ca te ajuta in ripuire butonul de Enter de pe tastatura. Nu gresi vreun caracter cand il introduci pentru ca nu mai poti rectifica dupa aceea pentru ca se salveaza asa cum ai tastat atunci cand termini treaba si inchizi SupRip.
In cazul in care totusi ai gresit un caracter, cu opreste programul fortat din Task Manager si astfel nu se va salva in acel caracter gresit.
In atasament ai o colectie de fonturi de-a mea.
Dupa ce pornesti prima data programul, inchide-l.
Mergi in "C:\Documents and Settings\USER-BLA-BLA\Application Data\SupRip" si pune fisierul TXT pe care il gasesti in arhiva RAR.

Attached File  temp.font.by.Mtz.de.dezarhivat.rar   469.74K   86 downloads
Dupa aceea porneste din nou programul SupRip. In cazul in care anumite litere sunt prea distantate unele de altele sau unele cuvinte sunt prea apropiate, joaca-te cu setarile din program din fereastra principala imediat dupa ce ai vazut ca nu este in regula cu textul care se ripuieste. Dupa ce ai gasit valorile optime, reporneste programul.

enjoy,
Mtz

Edited by Mtz, 04 March 2010 - 13:56.


#12
ccleu10

ccleu10

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 22.02.2007
Multa sanatate dle Mtz, am reusit multumesc.

#13
Sese89

Sese89

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 25.03.2010
Salut am incercat sa muxez si eu dar nu am dat de capat...este prea complicat pt mine.Prima data este mai greu,daca as vedea la cineva cum face as sti si eu...dar sa fac eu din prima nu imi iasa...Daca se ofera cineva sa ma ajute este bine venit.Ar fi mai usor cu programu TeamViewer sa-mi arate cineva dar stiu ca nu aveti rabdare sau nu doriti Gratis nimeni nu face.As putea sa va ofer ceva invitatii pe diferite trackare...care doreste sa ma ajute contactati-ma pe id de ymsg alex_serginio

Va multumesc

#14
sthelystu

sthelystu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 99
  • Înscris: 09.01.2007
Salutare.Corleone am urmat toti pasii specificati mai sus si nu mi-a adaugat noua subtitrare :(  Cum as putea verifica daca am pus titrarea buna? (Ma gandesc poate nu este pt aceasta varianta)
Am sa mai incerc sa vad poate de data asta imi iese.

#15
corleone85

corleone85

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 21.12.2006
Daca urmezi ghidul intocmai o sa ai subtitrarea adaugata corect.

Edited by corleone85, 25 April 2010 - 15:10.


#16
sthelystu

sthelystu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 99
  • Înscris: 09.01.2007

View Postcorleone85, on 25th April 2010, 16:06, said:

Daca urmezi ghidul intocmai o sa ai subtitrarea adaugata corect.
Am reusit  :peacefingers:  Am aflat care era si problema.
La pasul 7 era problema, mai precis la copierea celor 2 fisiere (.m2ts si .clpi).In exemplul de mai sus toate cele 3 fisiere (.mpls,.m2ts si .clpi) au aceeasi denumire (adica 00003) pe cand in BD-ul pe care am lucrat eu dupa remuxare avea nume diferite (00802.mpls, 00002.mts si 00002.clpi) iar dupa remuxare apareau sub denumirea de 00802 iar cand le dadeam copy si paste nu iesea ce trebuie.
Pentru cei care mai intampina astfel de probleme inainte de a efectua pasul 7 va duceti in folderul Remuxat si dati rename la taote cele 3 fisiere (in exemplul din poza,noile fisiere vor avea denumirea de 00802 si le veti schimba in 00002) si dupa aceea dati copy si paste ==> fisierele remuxate trebuie sa aibe denumirea .m2ts - ului.

Attached Files


Edited by sthelystu, 30 April 2010 - 13:32.


#17
daveflp

daveflp

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 175
  • Înscris: 04.08.2008
Exista posibilitatea de a extrage o subtitrare dintr-un blu-ray, daca am pe hdd doar folderul BDMV al diskului ? Cum ?
Multumesc. :)

Edited by daveflp, 09 May 2010 - 17:02.


#18
corleone85

corleone85

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 21.12.2006
Da, demuxezi cu tsMuxer stream-ul de subtitrare dorit, dupa care folosesti SupRip.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate