Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cursuri inot apa netratata

Telefoane vechi, fixe si mobile c...

Sa desparțim cuvintele in cuvinte

Apartament complex rezidential no...
 [UNDE] reciclare cd / dvd

Foliere geamuri

Microsoft Defender

cartela Internet Europa
 Sondaj EV

Testerul pe VAG arata devieri la ...

Aparat ieftin pentru sigilat pung...

Hyundai elantra 2024 Highway, 6MT.
 Interpretare XML

PPCEnergy - Emiterea facturii in ...

Telefon Nou de la Digi

La multi ani @creativestar!
 

DigiCare

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
1890 replies to this topic

#1
FireEyes

FireEyes

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,098
  • Înscris: 02.12.2002
RDS lanseaza DigiCare. Este un serviciu prin care va puteti vizualiza facturile, serviciile pe care le folositi, informatii referitoare la serviciile IP etc. De asemenea, In aceasta sectiune sint prezentate informatiile tehnice ale conexiunii dumneavoastra (trafic, timp de raspuns, pierderi de pachete). Pentru fiecare locatie sint prezentate graficele pentru ultimele 24 de ore. Un click pe unul din grafice va deschide o noua fereastracare va prezenta mediile pentru parametrul urmarit pentru urmatoarele intervale: ultima zi, ultima saptamana, ultima luna, ultimul an.

Adresa la care poate sa fie accesat este: http://digicare.rcs-rds.ro/ ( Folositi pentru autentificare userul si parola de acces la internet )

Sursa: http://blog.itbox.ro...seaza-digicare/

#2
Ciubex

Ciubex

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,899
  • Înscris: 03.02.2005
E interesant ca facturile sunt randate in format PDF, e pacat ca nu este generat si acel cod de bare acolo :(
De asemenea speram sa gasesc si celelalte servicii vizibile in acest portal.
Sa speram ca in acest sens va evolua aceasta aplicatie.
Adica mi-as dori sa pot avea acces la serviciile de telefonie, CATV si Internet active sa le pot si schimba, ca si in webcare-ul de la Orange sau in myVodafone.

#3
danutz1

danutz1

    In zona

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,113
  • Înscris: 20.01.2007
Ceva screen-shot-uri cu aplicatia? Suna foarte bine descrierea.

#4
domnul_ionescu

domnul_ionescu

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 999
  • Înscris: 02.02.2009
Și dacă nu ai user și parolă pentru acces la internet?

#5
Hamutovski

Hamutovski

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,677
  • Înscris: 07.03.2009

 domnul_ionescu, on 15th October 2009, 13:02, said:

Și dacă nu ai user și parolă pentru acces la internet?
Iti bagi fiberlink.  :D

#6
vasilemadalincristian

vasilemadalincristian

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,391
  • Înscris: 07.12.2006
delete

Edited by vasilemadalincristian, 15 October 2009 - 12:25.


#7
blu3lion

blu3lion

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 161
  • Înscris: 08.07.2007
Unde se pot vedea grafice, ca eu nu am gasit?

#8
FireEyes

FireEyes

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,098
  • Înscris: 02.12.2002

 domnul_ionescu, on 15th October 2009, 13:02, said:

?i dacă nu ai user ?i parolă pentru acces la internet?

Ai optiunea sa-ti faci un cont http://digicare.rcs-...ate_account.php

Edited by FireEyes, 15 October 2009 - 13:25.


#9
danmincea

danmincea

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 66
  • Înscris: 28.03.2005

 Hamutovski, on 15th October 2009, 13:10, said:

Iti bagi fiberlink.  :D

Ti se cere numarul de contract si nr ultimei facturi si iti poti seta parola.

#10
ZaGG

ZaGG

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 160
  • Înscris: 26.01.2009
Cu user/parola de la FiberLink nu am acces in aplicatie.

Daca incerc sa-mi fac un cont cu nr contract&factura ma trezesc cu:
Attached File  RCS.JPG   13.96K   419 downloads
Sper sa n-am surpriza neplacuta pe care am avut-o cu admin.rdslink.ro, mai exact, baza de date pe judetul Brasov nu este prezenta  :deadtongue: (am acces in admin.rdslink.ro dar degeaba...nu vad factura, trafic, nimic..)

#11
kineceler

kineceler

    witch king

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,995
  • Înscris: 16.05.2009
Merge. Facturi corecte, ip-uri corecte... Merge.

Edited by kineceler, 15 October 2009 - 14:02.


#12
Ciubex

Ciubex

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,899
  • Înscris: 03.02.2005
Atasez aici pentru cei curiosi capturi din aplicatia prezentata aici.
Dupa a mea parere interfata arata destul de bine fata de varianta disponibila pe RDS Link.
Mie, pentru conectare mi-a fost suficient user-ul/parola de pe contul PPPoe.

Edited by Ciubex, 15 October 2009 - 13:54.


#13
Florinbv

Florinbv

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,800
  • Înscris: 28.05.2006
La mine nu merge. La fel cum nici in admin.rdslink.ro.

#14
Hamutovski

Hamutovski

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,677
  • Înscris: 07.03.2009
Pe http://www.rdslink.ro/admin/login.php nu mai merge sa ma loghez.
Doar aici http://digicare.rcs-rds.ro/

#15
Ciubex

Ciubex

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,899
  • Înscris: 03.02.2005
Intr-adevar, dupa ce introduc user-ul si parola pe pagina de administrare de la RDS Link, rezultatul este un mesaj scris pe pagina:
No suitable nodes are available to serve your request.

#16
cipy1185

cipy1185

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 860
  • Înscris: 11.04.2007
buna treaba, sper ca la versiunea 2.0 sa avem si plati online, modificare abonamente, activari servicii etc.

#17
dninelg

dninelg

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 178
  • Înscris: 11.10.2007
Din cate observ optiunea "Internet" nu este disponibila in meniul aplicatiei.

#18
ZaGG

ZaGG

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 160
  • Înscris: 26.01.2009
@Florinbv
E poveste veche cu brasovul...
Vara trecuta am avut ceva schimburi de replici "placute" cu cei de aici (mers la sediu, ca prin tel nu obtineam nici un raspuns) De la Bucuresti primeam mail ca e imposibil sa nu-mi apara datele in admin.rdslink, dar la fiecare accesare nu aparea nimic.
M-am dus cu mailurile listate la noi, si intr-un final ajung la cineva (nu mai stiu cine/ce era) care se roaga de mine sa o las moarta ca baza de date ar fi de pe vremea tvs si nu ar fi compatibila cu ce foloseste rds acum si ca nu au ce sa faca...

Daca accesul la DigiCare depinde de baza aia de date, asa ramanem pana se apuca cineva sa o refaca :(

Acum am observat DigiCare v1.0. Bine ca nu e beta :D

Edited by ZaGG, 15 October 2009 - 15:17.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate