Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Izolatie intre OSB si placa de be...

instalatie incalzire apartament 2...

HEV D Segment - intrebari/pareri ...

Hyperos consum excesiv baterie?
 Contractul pentru Salubrizare est...

Elicopterul care-l transporta pe ...

Sfaturi achizitionare apartament ...

Permis de conducere nou
 Packet Loss la Digi

Masurare parametri CATV prin Conn...

Youtube a inceput sa aiba lag!?

Internet Archive - adauga item la...
 Electrica Furnizare + Poșta ...

Probleme cu scurgerea de ulei pe ...

Blocuri cu apartamente de 5+ camere

Casa noua finisata, teava incalzi...
 

decodare stick HUAWEI

- - - - -
  • Please log in to reply
158 replies to this topic

#37
Modemuri3G

Modemuri3G

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,549
  • Înscris: 08.03.2011
de la rds toate modemurile merg decodate !

#38
alexpetricas

alexpetricas

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 11.10.2009

View PostModemuri3G, on 3rd August 2011, 11:21, said:

de la rds toate modemurile merg decodate !
Am intampinat o problema... Mi-am adus din Romania in italia un modem de internet de la RDS. ZTE, Model MF110. Nu il vede programul, iar in romania l-am folosit in RDS! Ma poate ajuta cineva? Multumesc.

#39
x-pender

x-pender

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 11.04.2008
Salutare!

Am un modem Huawei K3565 de Vodafone decodat de mine.
Imi merg sim-uri de Digi si Orange, dar Vodafone nu.
Primesc aceeasi eroare pe mai multe calculatoare: Error 619.
Am instalat ultimul dashboard din acest topic si nu stiu ce sa-i mai fac.
Am tot incercat cu mai multe setari de apn, user, pass, etc.
Daca aveti vreo idee m-as bucura fff mult.
Stima.

Edited by x-pender, 13 October 2011 - 12:18.


#40
Tech_GPS

Tech_GPS

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 142
  • Înscris: 06.05.2009

View Postx-pender, on 13th October 2011, 12:09, said:

Salutare!


Stima.

Eroare 619 da cind nu sunt setarile corecte sau cind nu este activ serviciul pe cartela respectiva !

#41
remus2509

remus2509

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 450
  • Înscris: 17.12.2007
salut.o mica rugaminte .cine poate sa ma indrume.am un huawei B560 codat in orange vreau sa il decodez.am facut rost de codul de  deblocare dar nu stiu sa il introduc,in modem,ptr ca aplicatile ce le am merg doar pe usb,si acest modem se conecteaza doar pe lan.cica are  port usb blocat .habar nu am cum este. am mai decodat ptr  un prieten ,un k3765.dar b560 asta nu stiu cum ,ceva sfaturi?? va multumesc mult mult

#42
macette

macette

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,552
  • Înscris: 19.09.2008

View PostTech_GPS, on 16th February 2011, 16:55, said:

Acelasi dashboard dar cu profilele operatorilor romani adaugate ! Default este setat Digi Tel

Nu sti cine l-a modificat si cum ? Ma intereseaza sa mai adaug ceva in lista de provideri.

#43
Tech_GPS

Tech_GPS

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 142
  • Înscris: 06.05.2009

View Postmacette, on 13th May 2012, 20:05, said:

Nu sti cine l-a modificat si cum ? Ma intereseaza sa mai adaug ceva in lista de provideri.

Eu le-am modificat ! Ce anume vrei sa adaugi ?

#44
macette

macette

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,552
  • Înscris: 19.09.2008

View PostTech_GPS, on 13th May 2012, 22:30, said:

Eu le-am modificat ! Ce anume vrei sa adaugi ?

Iti trimit PM. Multumesc.

#45
Tech_GPS

Tech_GPS

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 142
  • Înscris: 06.05.2009
azi aici versiunea cu modificarile respective, testeaza si vezi daca e ok !

Pentru Digi am lasat un singur profil ce merge si pe prepay si pe abonament

http://dl.dropbox.co...02.28.00.xx.exe

#46
macette

macette

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,552
  • Înscris: 19.09.2008

View PostTech_GPS, on 15th May 2012, 16:04, said:

azi aici versiunea cu modificarile respective, testeaza si vezi daca e ok !

Pentru Digi am lasat un singur profil ce merge si pe prepay si pe abonament

http://dl.dropbox.co...02.28.00.xx.exe

Ok, multumesc mult. Testez cand ajung acasa si iti spun.

LE. Just... PERFECT ! Multumesc inca o data.

Edited by macette, 15 May 2012 - 16:33.


#47
lupull

lupull

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,076
  • Înscris: 21.02.2007
Salut , pt. un Huawei E173 de pe Orange care ar fii pasi/softul pt deblocare , sau cat ar costa sa il deblochez
Pt. ofertele de preturi la deblocarea lui va rog doar pt. Bucuresti cu un numar de telefon/persoana de contact in pm
Multumesc anticipat pt. raspunsuri/info

#48
macette

macette

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,552
  • Înscris: 19.09.2008
Instalezi modemul pe PC (divere+soft), citesti de pe spate IMEI-ul si-l scrii in casuta unde scrie enter your IMEI. Mai apoi codul pe care ti-l da il introduci cu Huawei Code writer si o sa ai modemul deblocat pentu celelalte retele. Oricum instructiunile le ai pe site-ul din primul link. Bafta !

Edited by macette, 21 May 2012 - 16:42.


#49
macette

macette

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,552
  • Înscris: 19.09.2008
@Tech_GPS

dashboard-ul de mai sus este compatibil si cu Huawei E220 ?

#50
Tech_GPS

Tech_GPS

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 142
  • Înscris: 06.05.2009
Pe E220 nu merge, in rest doar daca e mai nou si are nevoie de alte drivere merge

#51
macette

macette

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,552
  • Înscris: 19.09.2008

View PostTech_GPS, on 24th May 2012, 19:42, said:

Pe E220 nu merge, in rest doar daca e mai nou si are nevoie de alte drivere merge

Ok, multumesc.

#52
giovanni4everbest

giovanni4everbest

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 29.04.2009

View PostTech_GPS, on 13th May 2012, 22:30, said:

Eu le-am modificat ! Ce anume vrei sa adaugi ?

salut, am si eu o intrebare, cum ai reusit sa il modifici? cu ce program mai exact? ca vreau sa mai modific la provideri setarile. multumesc frumos, o zi buna

#53
q_tavy

q_tavy

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 05.01.2008
Salutare
Am si eu o problema cu un modem de vodafone K3765.  Am tot incercat sa il decodez, si i-am facut un upgrade cu prostia asta : K3765Update_11.126.03.09.00.B418
Acum nu imi mai apre softul de la vodafone si nici nu mi-l mai gaseste cu programele de decodat sau cu orice alta aplicatie.
Am vre-o sansa sa il aduc la starea initiala?  sau e distrus ? :(

Multumesc

#54
q_tavy

q_tavy

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 05.01.2008

View Postq_tavy, on 15th July 2012, 19:39, said:

Salutare
Am si eu o problema cu un modem de vodafone K3765.  Am tot incercat sa il decodez, si i-am facut un upgrade cu prostia asta : K3765Update_11.126.03.09.00.B418
Acum nu imi mai apre softul de la vodafone si nici nu mi-l mai gaseste cu programele de decodat sau cu orice alta aplicatie.
Am vre-o sansa sa il aduc la starea initiala?  sau e distrus ? :(

Multumesc

Ce nu a spus nimeni e ca ai nevoie de windows XP[/b][/b] ca sa poti face decodarea!!!!!!
Codul merge generat fara probleme cu programele descrise inainte, dar pt scrierea codului trebuie xp altfel se blocheaza programul code writer.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate