Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Tractor Case 4210 fum in radiator

Cazul de la Sp Pantelimon

Recomandare ciclocomputer cu GPS

Pensiune linistita "all inclu...
 recomandare acumulator auto >...

RCCB +RCBO

Importanta numarului de RPM la ma...

Baterii auto recuperare bani
 Vopsele de interior respirabile

Deconectare controller consola PS4

Punte dentara ocluzie deschisa

Izolație coș de fum
 Un imn al iubirii (spirituale)

Depistare cartela ?

TV Samsung nu recepționeaza ...

Reconventionala la apel?
 

decodare stick HUAWEI

- - - - -
  • Please log in to reply
158 replies to this topic

#19
vladutgm

vladutgm

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,165
  • Înscris: 19.01.2008
Pentru ca (am citit pe alte forumuri) modemul K3765 este "customizat" in firmware de Vodefone, daca instalati alt firmware nu va mai fi vazut de Mobile partner.
Am gasit un tutorial de deblocare si folosire a modemului in alte retele decat vodafone.
Tutorialul este in spaniola, dar sunt convins ca va veti descurca.

#20
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
thx, l-am decodat! :D
imi detecteaza modemul dar nu merge sa ma conectez, error 619. desi nu il listeaza, dial-up il foloseste pentru ca, daca-l deconectez de exemplu, primesc eroare 797 (modem not found).

Edited by MembruAnonim, 31 May 2010 - 16:19.


#21
serpantes

serpantes

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,370
  • Înscris: 09.02.2006

View PostMembruAnonim, on 31st May 2010, 17:13, said:

thx, l-am decodat! :D
imi detecteaza modemul dar nu merge sa ma conectez, error 619. desi nu il listeaza, dial-up il foloseste pentru ca, daca-l deconectez de exemplu, primesc eroare 797 (modem not found).
salut
eu am urmarit indicatiile de pe acel site si am reusit sa ma conectez cu acest modem pe un sim de voce de cosmote. din pacate insa nu ating viteze prea mari...maxim 0,5mbps, asta cu servere din romania...
vezi daca ai facut corect setarile...eu acum caut setarile pt un broadband de cosmote...a...si o aplicatie ca sa vad sms-urile intrate de exemplu, asa cum e cea de la vodafone
iar ca sa va conving, iata logul din dc-unlocker client:

DC - Unlocker 2 Client 1.00.0496

Detecting card :

selection :
manufacturer - Huawei modems
model - Auto detect (recommended)

Found modem         : K3765
Model               : Vodafone K3765
IMEI                : 351617043793823
Firmware            : 11.126.03.07.00
Dashboard version   : VMCLite_9.4.6.20529_RP95
Serial NR.          : R07NAA1032502231
Voice feature       : enabled
SIM Lock status     : unlocked
Wrong codes entered : 0 (unlock attempts left : 10)

Edited by serpantes, 02 June 2010 - 16:46.


#22
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
si la mine in dc-unlocker apare "unlocked" dar iau eroarea 619 la fiecare conectare dial-up. nu cred ca am facut ceva gresit, am urmat exact pasii de acolo..

DC - Unlocker 2 Client 1.00.0496

Detecting card :

selection :
manufacturer - Huawei modems
model - Auto detect (recommended)

Found modem		 : K3765
Model			   : Vodafone K3765
IMEI				: 35-
Firmware			: 11.126.03.07.00
Dashboard version   : VMCLite_9.4.6.20529_RP95
Serial NR.		  : R07NAA-
Voice feature	   : enabled
SIM Lock status	 : unlocked
Wrong codes entered : 0 (unlock attempts left : 10)

===================================================================

Edited by MembruAnonim, 03 June 2010 - 07:31.


#23
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
later: http://forum.softped...p;#entry8289811

thx vladutgm, serpantes!  :D

#24
Taquito

Taquito

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 497
  • Înscris: 18.10.2007
o metoda buna pt decodare modemuri Huawei o gasiti aici: http://www.ruchirabl...modem-for-free/

dar nu intrati pe acel forum care zice acolo. codul de deblocare il gasiti intrand aici: http://www.bb5.at/huawei.php?imei=
(in acest link dupa = trebuie pus IMEI-ul pe care-l gasiti pe spatele modemului)

la mine a mers pt K3520(care e acelasi cu E169)

#25
Heavyd

Heavyd

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,604
  • Înscris: 08.08.2007
POate3 sa ma ajuta un pic cineva cu un modem de la Voda K3565.
Mai exact de pe dc-files ce trebuie sa downlodez pentru K3565 dashboard-ul, sau dashboard-update sau altceva?
Si poate sa imi descrie cineva pasi necesari pentru decodare.
Multumesc

#26
bitzan

bitzan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 119
  • Înscris: 24.01.2006
ok decodarea unui huawei e1750(pe digi) cu Huawei_calculator, chiar daca e1750 nu e in lista;
am ctualizat software-ul si firmware-ul, am scos device-ul si am pus alt SIM, a cerut codul de deblocare generat pe baza imei-ului si s-a inregistrat si in cosmote si in vodafone (gsm)
presupun ca ar merge si pe date fara probleme, dar n-am cum sa testez

#27
vladutgm

vladutgm

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,165
  • Înscris: 19.01.2008

View Postvladutgm, on 5th April 2010, 22:57, said:

N.B. Sunt mai multe programele care calculeaza codurile de deblocare, dar il atasez pe cel care afiseaza si lista modemurilor suportate.
Noile modemuri de la Vodafone Huawei k3765 se deblocheaza altfel.

Am testat generatorul de coduri si functioneaza si pe Huawei K3765, insa codul trebuie introdus in modem cu un programel special.

Attached Files



#28
vladutgm

vladutgm

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,165
  • Înscris: 19.01.2008
Completez postul de mai sus cu urmatoarele:
Pentru deblocare Huawei k3765 vodafone trebuiesc urmati pasii:
- se obtine codul de deblocare cu generatorul de coduri postat pe pagina precedenta;
- se introduce codul cu programelul de la postul anterior si modemul este deblocat, insa trebuie folosit un alt program de dial-up (din atasament) pentru ca VMC nu va functiona cu alt sim;
Driverii din K3765 sunt customizati de Huawei pentru vodafone si de aceea upgrade de firmware nu este indicat.

A aparut totusi un Mobile Partner customizat de un specialist si care contine driverii vodafone (in atasament).
Asadar, cine doreste sa renunte la VMC in favoarea Mobile Partner poate sa o faca, cu conditia ca inainte de a porni la treaba sa inchida procesele "MobileConnect.exe" si "VMCservice.exe" din Task Manager (CTRL + ALT + DELETE).

Atentionare: La instalarea driverilor din noul Mobile Partner va trebui sa alegeti "Continue anyway" pentru ca driverii nu mai sunt semnati digital.
Toate fisierele si informatiile le-am luat de pe alte site-uri.

Bafta!

PS. Am deblocat chiar acum si un modem Huawei E1750 blocat pe RDS cu generatorul de coduri si Huawei Modem Code writer.

Attached Files


Edited by vladutgm, 19 October 2010 - 00:47.


#29
vladutgm

vladutgm

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,165
  • Înscris: 19.01.2008
A aparut o noua versiune  de dashboard cu Mobile Partner si cu driverii de Vodafone inclusi. Versiunea este facuta de modderul Fakiro.
Are si cateva conturi de internet predefinite, dar sunt pentru Italia.

#30
vladutgm

vladutgm

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,165
  • Înscris: 19.01.2008
Aduc o mica completare: dupa updatele cu firmware de la postul precedent, contul de vodafone trebuie configurat astfel:

Profile name: Vodafone RO
APN static: internet.vodafone.ro
Dial-up number: *99#
Username:
Password:


Am verificat si functioneaza.

Am mai scos din Ubuntu 10.10 setarile tot pentru Vodafone. Probabil ca parola nu este necesara.
Pentru configurarea contului pe Orange am atasat al doilea fisier.

Attached Files


Edited by vladutgm, 13 February 2011 - 20:21.


#31
Tech_GPS

Tech_GPS

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 142
  • Înscris: 06.05.2009
Acelasi dashboard dar cu profilele operatorilor romani adaugate ! Default este setat Digi Tel

Attached Files



#32
e_spidi

e_spidi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 81
  • Înscris: 02.09.2005
Salutare,

Am doua nelamuriri, daca ma puteti ajuta...
1. Am incercat decodarea unui modem E160E (blocat pe Orange RO) folosind HUAWEI_MODEM_Code_Writer. Am urmat pasii si la sfarsit mi-a afisat "OK".
Problema este ca, neavand o cartela cu serv. internet activat, am instalat aplicatia pt. internet mobil de la Vodafone si am incercat cu o cartela pre-pay (Vodafone).
Daca mi-a citit mesajele de pe sim inseamna ca decodarea a fost efectuata cu succes, sau este nerelevant faptul ca mi-a vazut sms-urile? La introducerea stick-ului in usb tot imi apare executabilul cu softul Orange.
2. Exista ceva soft cu care sa ma pot conecta la internet indiferent de sim-ul folosit, sau fiecare operator are soft personalizat?

Multumesc anticipat,

#33
petru1987

petru1987

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 23.04.2007
Salut,

Am un stick de vodafone, huawei k3765, cu chin cu vai l-am decodat si merge sa folosesc cartela de internet de cosmote pe el, cu un soft "DialUp".

Am auzit ca pot sa schimb softul VMC cu Cosmote 3G connect. Se poate? Imi spune si mie cineva cum?

Va multumesc!

Edited by petru1987, 26 April 2011 - 18:54.


#34
alexpetricas

alexpetricas

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 11.10.2009
Am o rugaminte. Cine ma poate ajuta sa deblochez un stick. Eu sunt in italia, am primit un stick de internet in VODAFONE ITALIA din partea unui prieten, lui ii expira contractul si mi l-a dat mie, as vrea sa trec intr-o alta retea (ex WIND) dar daca bag un alt SIM nu functioneaza cu alt operator da eroare. Cum as putea sa il decodez? Stickul este: Vodafone Model: K3806-Z  . IMEI: 864247000117293  . Multumesc si astept un raspuns. Toate bune.

#35
Modemuri3G

Modemuri3G

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,546
  • Înscris: 08.03.2011
Momentan K3806-z nu se poate debloca ! Verifica totusi, multe au venit necodate !

View Postalexpetricas, on 3rd August 2011, 00:57, said:

Am o rugaminte. Cine ma poate ajuta sa deblochez un stick. Eu sunt in italia, am primit un stick de internet in VODAFONE ITALIA din partea unui prieten, lui ii expira contractul si mi l-a dat mie, as vrea sa trec intr-o alta retea (ex WIND) dar daca bag un alt SIM nu functioneaza cu alt operator da eroare. Cum as putea sa il decodez? Stickul este: Vodafone Model: K3806-Z  . IMEI: 864247000117293  . Multumesc si astept un raspuns. Toate bune.


#36
alexpetricas

alexpetricas

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 11.10.2009

View PostModemuri3G, on 3rd August 2011, 02:42, said:

Momentan K3806-z nu se poate debloca ! Verifica totusi, multe au venit necodate !
Am incercat sa bag si alte cartele in el... dar nu merge .... e codat... stiti cumva daca imi aduc un stik de RDS din tara il pot decoda sa il folosesc aici in retelele italiene? Multumesc!

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate