![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Plugin Wordpress - vizualizare articol complet doar de catre utilizatorii inregistrati
Last Updated: Sep 21 2020 13:20, Started by
MariusCristian
, Oct 11 2009 18:45
·
0

Posted 11 October 2009 - 18:45

Exista un plugin Wordpress ce permite vizualizarea articolului complet doar de catre utilizatorii inregistrati?
Vizitatorul neinregistrat va vedea titlul articolului si primele randuri din el (frontpage, in cadrul categoriei, la o cautare etc), dar daca va dori sa il citeasca complet va trebui sa se autentifice. Edited by MariusCristian, 11 October 2009 - 18:47. |
Posted 11 October 2009 - 19:30

Nu stiu daca este vreun plugin, dar este o functie simpla numita is_user_logged_in. Cu asta poti alege ce arati cand utilizatorul este logat si ce alegi cand nu.
Exemplu: <?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?> <h2><?php the_title() ?></h2> <?php if(is_user_logged_in()) ?> <?php the_content() ?> <?php else echo 'Doar utilizatorii inregistrati pot vedea continutul.' ?> <?php endwhile; endif; ?> Sper ca ai inteles ![]() |
Posted 11 October 2009 - 22:30

Nu stiu daca este vreun plugin, dar este o functie simpla numita is_user_logged_in. Cu asta poti alege ce arati cand utilizatorul este logat si ce alegi cand nu. Exemplu: <?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?> <h2><?php the_title() ?></h2> <?php if(is_user_logged_in()) ?> <?php the_content() ?> <?php else echo 'Doar utilizatorii inregistrati pot vedea continutul.' ?> <?php endwhile; endif; ?> Sper ca ai inteles ![]() Multumesc, am si aplicat. ![]() Edited by MariusCristian, 11 October 2009 - 22:31. |
Posted 21 September 2020 - 13:12

Buna ziua,va rog frumos daca puteti sa imi spuneti unde sa inserez functia.
|
Posted 21 September 2020 - 13:20

Nu te baga in cod daca nu stii. Mai bine incearca cu un add-on de genul: https://wordpress.or...ontent-control/
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users