Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Verificare lucrari suprainaltare ...

Banii tinuti pe un Card Prepaid s...

Incep prietenii sa ceara imprumut...

Tunelul de langa Pasajul Lujerului
 plafon soba racheta

Este sigur sa trimit documente pr...

Problema proiector Epson - diafra...

Inchiriere apartament sistem real
 iPhone XS telefonul functioneaza,...

La multi ani @alin632!

Temperatura in depozite vama 5...

nota constatare compania municipa...
 Inca un fost vechi comunist ajung...

Ce argumente au cei care susț...

Recomandare auto 6k euro

Vreau sa trimit o bicicleta Timis...

Router CISCO serie 3800 banda interfete seriale

- - - - -
  • Please log in to reply
2 replies to this topic

anf_k

anf_k

Junior Member

• Grup: Members
Buna ziua. Am o intrebare pentru cei mai experimentati ca mine in lucrul cu echipamentele CISCO.

1. Daca am 2 routere cu 2 legaturi seriale intre ele una cu banda X iar cealalta cu banda Y, aceste 2 legaturi vor fi echivalente cu o singura legatura seriala cu banda Z=X+Y???????? (respectand conditiile de mai jos)

conditii initiale:
-ambele routere au serialele de tip smart serial iar acestea sunt UP si au adresele IP configurate corespunzator;
-ambele routere au configurat corespunzator protocolul de routare EIGRP astfel:
                 - variance setata astfel incat EIGRP sa instaleze ambele rute in tabela de rutare (se respecta conditia de fezabilitate);
                 - smart routing setat cu traffic share de tip balanced.

2. Sau stie cineva o metoda ca folosind 2 seriale intre 2 routere, routerele sa considere ca au un singur canal intre ele cu banda Z=X+Y???? (Poate cumva o interfata tunnel sa accepte 2 interfete sursa???? in simulatoarele pe care le am interfata tunnel nu e disponibila si deci nu pot verifica singur si nici de echipamente pe care sa ma pot juca nu dispun).

Va multumesc anticipat.

P.S.: - routerele sunt din seria 3800.
        - benzile X, Y si Z reprezinta benzile reale ale canalelor fizice, nu parametrul bandwidith care se seteaza manual la configurarea interfetei (acesta ca si   parametrul delay sunt setate astfel incat eigrp sa instaleze ambele rute in tabela de rutare chiar daca au metrice diferite si astfel routerele sa faca load balancing)

anf_k

anf_k

Junior Member

Tot eu am gasit solutia. Se numeste interfata multilink si foloseste multilink PPP ca protocol. Functioneaza pentru toate variantele de IOS mai sus de 11.0.

Pt. mai multe detalii:

http://searchsoa.tec...509904,00.html#
http://ccnprecertifi.../multilink-ppp/
http://www.cisco.com...080112d3b.shtml

ghostfantoma

ghostfantoma

New Member

Salut..........
Mai expune pe aici ceva subiecte...................ca eu personal asa invat  despre CISCO

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate