![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Afaceri cu Germania?
Last Updated: Jan 09 2014 17:12, Started by
sageata06
, Oct 09 2009 16:48
·
0

Posted 05 February 2013 - 12:00

Buna ziua, tocmai am dat de acest forum si sunt din nou placut surprinsa de inventivitatea si spiritul de afaceri al romanilor! :-) Dar ca sa trecem direrect la subiect: eu locuiesc in Germania si caut un partener de afaceri SERIOS, care are nevoie de marfa de aici, eu avand contacte bune. Germana este a doua mea limba materna. Ma bucur de raspunsurile voastre si daca nu constau in "cereri", ci "doar" in sfaturi/idei de afaceri :-) Merci anticipat! As fi interesat in ceva colaborare, mai ales pe flux invers, de furnizat marfa RO care un distribuitor din Germania. PM |
Posted 21 December 2013 - 19:28

Buna ziua, tocmai am dat de acest forum si sunt din nou placut surprinsa de inventivitatea si spiritul de afaceri al romanilor! :-) Dar ca sa trecem direrect la subiect: eu locuiesc in Germania si caut un partener de afaceri SERIOS, care are nevoie de marfa de aici, eu avand contacte bune. Germana este a doua mea limba materna. Ma bucur de raspunsurile voastre si daca nu constau in "cereri", ci "doar" in sfaturi/idei de afaceri :-) Merci anticipat! Buna ziua eu si unchiul meu detinem o vila de lux in BUSTENI-ZAMORA 12 camere + 11 bai,nemobilata dar full dotata.Am vrea sa o vindem si iti propun un parteneriat strategic vis-a-vis de potentiali clienti din GERMANIA. Este super pretabila pentru pensiune sau mini motel,poate gazdui grupuri mari de turisti. Crezi ca exista o rezolvare? Astept sugestii. |
Posted 09 January 2014 - 17:12

In caz ca esti interesat de ceva serios, putem colabora pe domeniul gazduire si creare site-uri si magazine online. La fel si pentru promovarea lor la nivel national si international. PM pentru mai multe detalii.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users