![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Despre Africa
Last Updated: Oct 05 2009 17:40, Started by
alex_5kg
, Oct 04 2009 15:30
·
0

Posted 04 October 2009 - 15:30

Avand de realizat un proiect cu tema "Africa", am nevoie din partea voastra de niste melodii specifice locuitorilor acestui continent ( o utilizez ca muzica de fundal) precum si de un videoclip de promovare a acestuia cum se mai vad pe la TV( pe la discovery de ex.) videoclipurile de prezentare ale altor tari.
Orice alt material interesant este apreciat.Multumesc anticipat ! |
Posted 05 October 2009 - 11:16

Eu as fi vrut sa iti recomand ceva din 1939 - Solomon Linda - Mbube (din care a derivat ulterior "The Lion Sleeps Tonight"), o clasica, Miriam Makeba - Pata Pata , ceva lent ca Malaika, ceva mai modern precum Mory Kante - Yeke Yeke sau, chiar din acest an si folosit pentru o campanie umanitara, Youssou N'Dour si Neneh Cherry - Wake Up.
Sau ceva mai modern si dansant precum Awilo Longomba. Edited by jumborom, 05 October 2009 - 11:19. |
Posted 05 October 2009 - 17:40

Multumesc pentru linkuri.Cred ca o sa aleg ceva dintre Yeke Yeke si Awilo Longomba pentru ca nu vreau sa-mi plictisesc colegii cu melodii mai lente, ca nu prea stiu ei sa aprecieze lucrurile astea si macar sa reusesc sa le pastrez atentia cu niste rittmuri mai dansante.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users