![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Minoxidil 5%-Kirkland vs Rogaine
Last Updated: Aug 26 2020 16:26, Started by
bbi
, Oct 01 2009 23:32
·
0

Posted 16 August 2013 - 18:14

Voi inca credeti in mos craciun(de fapt si eu am crezut).Am folosit Rogaine spuma si va pot spune ca e apa de ploaie.tot ce gasiti pe net e doar reclama,profita ´´baietii smecheri´´ de disperarea oamenilor.sfatul meu e sa nu mai dati banii pe prostii(sau cel putin pe ROGAINE),obisnuitiva cu gandul de a fi chelosi sau daca nu faceti transplant.Bafta pletosilor
|
Posted 01 September 2013 - 17:47

Daca n-ar fi functionat la mine, as fi zis.... dar in majoritatea cazurilor functioneaza.
Imi pare rau ca la tine n-a mers. Poate nu l-ai folosit cum trebuie sau cine stie... Incearca minoxidilul 5% de la Kirkland si vorbim dupa 3-4 luni. Ai sa vezi ca sigur vei avea rezultate! Bafta! |
Posted 30 March 2014 - 12:35

Am de vanzare:
ROGAINE Foam Men 5% Minoxidil - Tratament regenerare a parului - Import SUA - 90 RON/flacon ![]() ![]() Predare personala in BUCURESTI zona DRISTOR - Metrou Trimit oriunde in tara prin Posta Romana cu plata ramburs (11,00 ron taxele postale) - termen de livrare 4-5 zile lucratoare Trimit oriunde in tara prin Fan Courier cu plata ramburs (25,00 ron taxele de livrare) - termen de livrare: de pe-o zi pe alta de Luni pana Sambata Contact: [email protected] 0731414714 |
Posted 25 April 2018 - 18:32

minoxidilul functioneaza in sensul de a intarzia caderea parului,la cei predispusi ereditar ,e important si asta oricum-iar apropo de pret,minoxidilul e scump pe unele site-uri,pe olx de ex. e mult mai ieftin
Edited by alrex, 25 April 2018 - 18:33. |
Posted 26 May 2020 - 21:27

Resuscitez puțin forumul, văd că nu s-a mai postat de mult timp.
Folosesc kirkland minoxidil de cca 3 luni. Soția spune că nu vede rezultate vizibile, dar faptul că nu trebuie să ma mai spăl zilnic pe cap, pentru mine e un foarte mare plus! Mă spăl pe cap la 5-6 zile, iar părul nu este deloc îmbâcsit. |
Posted 03 August 2020 - 19:16

adrisym, on 26 mai 2020 - 21:27, said:
Resuscitez puțin forumul, văd că nu s-a mai postat de mult timp. Folosesc kirkland minoxidil de cca 3 luni. Soția spune că nu vede rezultate vizibile, dar faptul că nu trebuie să ma mai spăl zilnic pe cap, pentru mine e un foarte mare plus! Mă spăl pe cap la 5-6 zile, iar părul nu este deloc îmbâcsit. |
Posted 26 August 2020 - 16:26

Salutare, eu am inceput sa folosesc de 2 luni minoxidil solutie de la KIRKLAND, la 1 sept o sa am 3 luni, la mine functioneaza, a inceput sa imi creasca niste fire foarte subtiri ca un puf. Partea nasoala este ca se formeaza niste cojite. Ma gandesc sa trec la varianta spuma deoarece este mai usor de aplicat si am inteles ca nu ramane parul chiar asa de uleios ca si dupa solutie, nu de alta dar de la 1 oct incepe facultatea si mi-ar fi mai usor. Eu cred nu are nimic daca trec de la solutie la spuma,voi ce ziceti?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users