Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
La multi ani @_RBT_!

La multi ani Romania!

La multi ani Forumului Softpedia&...

Nu pot instala aplicatii de la su...
 TV-ul nu detecteaza Cl +

Cimentare definitiva

Dacia Duster 3 vs precedentele ve...

Cilindree mica versus cilindree m...
 Cum pot sa evit delay-ul de 60 mi...

display nu se stinge programat

De ce saliveaza motanul cand cala...

Recomandare prelungire cablu inst...
 Greutate brad 100-130cm din leroy...

Problema Centrala Arca Poket - se...

Lipsa atestat spania

neuropatie periferica

milleniumwork arad

- - - - -
  • Please log in to reply
No replies to this topic

bussaca

bussaca

New Member

• Grup: Members
NU AVETI INCREDERE IN MILLENIUMWORK DIN ARAD
ACUM CATEVA LUNI EU SI CU SOTIA MEA NE-AM DECIS SA PLECAM LA MUNCA IN GERMANIA, ASTFEL INCAT AM APELAT LA O FIRMA DIN ARAD.NE-AU INVITAT LA SEDIUL FIRMEI, AU FOST FOARTE POLITICOSI SI NE-AU PREZENTAT OFERTELE LOR.
AM SEMNAT CONTRACTUL DE MEDIERE, AM PLATIT COMISIONUL AM FACUT SI ANALIZELE MEDICALE IN ARAD (DESTUL DE COSTISITOARE). ZICEAU CA NU AU INCREDERE IN MEDICII DIN ORASUL NOSTRU :lol: SI URMA CA IN DOUA SAU TREI SAPTAMANI SA PRIMIM CONTRACTUL DE MUNCA :huh:
RECUNOSC CA AM FOST DESTUL DE NAIVI, ASTA ESTE. AM FACUT PUBLIC ASTA DEOARECE VREAU CA ACESTA FIRMA SA NU MAI BENEFICIEZE DE ASTFEL DE CREDULI.
BINE AR FI CA SI CEI CARE AU TRECUT PRIN ASTFEL DE SITUATII SA-SI FACA PUBLICE ASTFEL DE PATANII, PENTRU CA ACESTI ORDINARI DE OAMENI SA NU MAI AIBA DE LUCRU B)

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate