![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Quickmobile.ro - Pareri / Sugestii / Reclamatii
Last Updated: Feb 18 2022 20:01, Started by
sherban1988
, Sep 28 2009 10:25
·
13

Posted 04 March 2021 - 11:56

Nuuuu, cine ar fi crezut? Poate nu le-a plăcut cafeaua.
|
Posted 04 March 2021 - 12:09

De ce nu e bine sa va luati dupa anumite bloguri, unde interesul e sa faca reclama.
I-au laudat in nenumarate randuri, ca sunt seriosi, ofera garantie, etc: https://www.androidr...BQDeO3NuBixLMFk Cand au avut probleme cu produsul cumparat de la Quickmobile, au apelat la producator pentru ca le-a fost frica sa trimita produsul in garantie la cei carora le faceau reclama, adica Quickmobile ![]() https://www.androidr...DIHxMQUmA3l_ppE Amuzant, este? ![]() Edited by vladcosmin, 04 March 2021 - 12:17. |
Posted 04 March 2021 - 13:20

cam ciudat totusi, ma asteptam sa vanda versiunea de china pe quickmobile, caz in care nu prea avea cum sa-l trimita in polonia ca sa i-l repare gratis
|
Posted 03 June 2021 - 12:30

Salut. Am facut si eu o comanda la quickmobile de niste casti wireless. Plata cu cardul. Fix dupa ce am facut plata am dat si peste aceste forumuri cu plangeri si peste niste clipulete de pe yt. Am zis sa las asa, sa astept sa.mi vina castile. Castile erau si inca sunt "disponibile la furnizor" si in circa 7 zile zicea tipa aia de la telefon ca trebuie sa vina. Am asteptat, statusul comenzii s.a actualizat pe 31 mai ca sunt confirmate de furnizor, dar pana nici acum nu au fost pregatite pentru curier. Am dat anulare comandam.
Acum, intrebarea mea, o sa.mi primesc banii inapoi pe card? Si daca da, in cat timp? |
Posted 12 July 2021 - 14:19

Buna ziua,
Legat de site-ul QuickMobile si al lui ServiceReturn sunt una si aceeasi firma si se ocupa cu furtul cu acte in regula din buzunarul clientului ! ServiceReturn deserveste si alte firme care fac parte din aceiasi firma si da au preturi mai bune dar garantie nu ai de nici un fel ! QuickMobile si ServiceReturn nu repara telefoanele venite in garantie chiar daca defectele fac obiectul garantiei. Cand veti trimite in service totul pare in regula dar nu este ! Va vor spune ca nu ai trimis factura desi ei o au inregistrata pe site daca faci garantie extinsa, vor pune poze false sau chiar vor deteriora telefonul tau in asa fel ca sa iti anuleze garantia ! ANPC are nenumarate reclamatii si ii amendeaza mereu - dar ei nu au nici o problema cu asta ! Nu cumparati de la QuickMobile deoarece nu aveti parte de garantie din prima zi ! Sunt persoane care au reclamat produs defect in primele zile - saptamani si au ramas cu produsul nereparat sau mai rau au primit un produs defect. Produs defect din cauze ce nu depind de client si tin de garantie - primind rezolutia de defect din cauza clientului = Frauda ! Produselre se scot din garantie prin motive provocate de ei de cele mai multe ori = Frauda ! |
Posted 18 February 2022 - 19:16

Prosteala continuă și în 2022, interesantă este finanțarea www.service-return.com :"Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritara 2 – Îmbunătățire competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții 2.2 – Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Regional 2014-2020, prin Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest, în calitate de Organism Intermediar."
|
Posted 18 February 2022 - 20:01

asta e next level - se trece la BDSM !
![]() Edited by geluadi2000, 18 February 2022 - 20:01. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users