Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

La multi ani @pufonel!

lichid racire Tico Daewoo

Laptop Asus nou cu ssd 980gb scri...
 Multimedia, Office - AV1, x265 De...

Platformele online schimba ordine...

Impas succesiune

Share imagini iPhone HEIC?
 xiaomi se blocheaza

Carbonaut, not great, not terribl...

Amplificare semnal GSM

Oneplus 10T
 Va doriți revenirea tramvaielor p...

Ce inseamna "modificare publi...

Alegere laptop dintre variantele ...

Constructie bicicleta electrica
 

Daca nu va merge click dreapta

- - - - -
  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
Owidiu

Owidiu

    ***

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,358
  • Înscris: 11.08.2008
Este de la toolbarul yahoo.
Tools -> addons -> uninstal yahoo toolbar
Restartati Firefox si merge

#2
pseudoxiah

pseudoxiah

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 429
  • Înscris: 28.08.2007
Daca ai avut tu problema asta nu inseamna ca e o problema generala sau ca toate cazurile de genul sunt cauzate de yahoo toolbar. Inainte sa confirmi ca solutie ma fa experimente, reactiveaza toolbarul, reinstaleaza Firefox, vezi daca se repeta, vezi daca pe alte calculatoare ai aceeasi problema. Daca chiar ai identificat ceva da-le un mail si celor de la yahoo.

#3
Owidiu

Owidiu

    ***

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,358
  • Înscris: 11.08.2008

View Postpseudoxiah, on 25th September 2009, 23:42, said:

Daca ai avut tu problema asta nu inseamna ca e o problema generala sau ca toate cazurile de genul sunt cauzate de yahoo toolbar. Inainte sa confirmi ca solutie ma fa experimente, reactiveaza toolbarul, reinstaleaza Firefox, vezi daca se repeta, vezi daca pe alte calculatoare ai aceeasi problema. Daca chiar ai identificat ceva da-le un mail si celor de la yahoo.
da, sunt mai multe persoane care au avut, nu sunt singurul, si de ce sa le trimit eu mail ? Nu si le testeaza ei ?

#4
cooltronic

cooltronic

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 217
  • Înscris: 14.07.2008
multumesc owi.Imediat dupa ce am instalat yahoo toolbar nu a mai mers click dreapta.Am schimbat si mouse-ul :D
Eu iti multumesc si cred ca sunt destui care au avut problema asta.

#5
dduck

dduck

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 28.04.2008

View PostOwidiu, on 25th September 2009, 20:43, said:

Este de la toolbarul yahoo.
Tools -> addons -> uninstal yahoo toolbar
Restartati Firefox si merge
ca de fiecare data forumul softpedia m-a salvat... iti multumesc omule ca m-ai ajutat

#6
redeye

redeye

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 483
  • Înscris: 13.10.2007
pe langa toolbarul yahoo , mai sunt si scripturi care fac functia click dreapta inactiva....

#7
wirespot

wirespot

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,654
  • Înscris: 23.09.2002
Ia dă un exemplu.

#8
pancusb

pancusb

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 604
  • Înscris: 17.02.2007

View Postwirespot, on 14th December 2009, 23:40, said:

Ia dă un exemplu.

Quote

Code:
<script language=Javascript>
<!--

//Disable right mouse click Script
//By Maximus ([email protected]) w/ mods by DynamicDrive
//For full source code, visit http://www.dynamicdrive.com

var message="Function Disabled!";

///////////////////////////////////
function clickIE4(){
if (event.button==2){
alert(message);
return false;
}
}

function clickNS4(e){
if (document.layers||document.getElementById&&!document.all){
if (e.which==2||e.which==3){
alert(message);
return false;
}
}
}

if (document.layers){
document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN);
document.onmousedown=clickNS4;
}
else if (document.all&&!document.getElementById){
document.onmousedown=clickIE4;
}

document.oncontextmenu=new Function("alert(message);return false")

// -->
</script>

Edited by pancusb, 09 January 2010 - 00:53.


#9
foxyy

foxyy

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 12.01.2010
Multumesc Mult!!!

#10
gigigica

gigigica

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 12.08.2007
Nu-mi merge click dreapta si nu am nici yahoo toolbar instalat.
Stergeam niste fisiere de pe desktop si nu a mai mers, nici dupa restart.
Am windows 7.

#11
gigigica

gigigica

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 12.08.2007
Cred ca se stricase mouseul,l-am desfacut m-am uitat ca proasta la ....,ca nu ai ce repara in el,l-am montat la loc si mergea clic dreapta dar nu se mai misca sageata .Am incercat de cateva ori,l-am mai defacut de cateva ori dar degeaba. I-am aplicat un pumn zdravan si la cos cu el.Bineinteles mi-am luat unul usb dar asta parca e prea rapid.

#12
DarkAngelBv

DarkAngelBv

    === Proud owner of === ++++ Audi & Opel ++++

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,747
  • Înscris: 24.03.2006
Se poate seta cat de "rapid" sa fie mouse-ul http://screencast.com/t/b0wrhoaNZ1

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate