Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Lamuriri Windows Server 2019

Vas Wc suspendat, ce greutate sup...

Facebook mi-au inchis contul!

Km de pe tester nu corespund cu c...
 Taxa scoala engleza in Barcelona

Inchiriere la cetateni straini

OnePlus face magarii in privinta ...

Racordare masina spalat vase si g...
 EGALIZARE SCARA INTERIOR CU GRESIE

Comparatie intre serviciile de in...

Cu ce vezi in interiorul urechii?

Vanguard / fidelity Romania
 Adaptor din Hotspot telefon 5ghz ...

Ulei masline extravirgin real

SSD Crucial MX500 vs BX500

Teapa placa video
 

Erori instalare server HP ML370 G5

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
adrian30

adrian30

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 22.01.2009
:huh: Nu reusesc sa instalez win2003 server pe un HP Proliant ML370 G5 care are un MD1000 Dell cu 3 hdd-uri SAS. Imi da eroare dupa eroare gen controllerul serverului nu comunica cu cel al MD-ului...
Nu stiu ce sa fac..
Pls help me.
Multumiri
Adi

Edited by dani.user, 23 September 2009 - 11:55.


#2
Tyby

Tyby

    blue balls

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 15,292
  • Înscris: 29.11.2001
cum se conecteaza serverul la MD1000 ? Ce erori ai ?

Edited by Tyby, 23 September 2009 - 12:02.


#3
adrian30

adrian30

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 22.01.2009

View PostTyby, on 23rd September 2009, 12:01, said:

cum se conecteaza serverul la MD1000 ? Ce erori ai ?
Multumesc
Am reusit pana la urma cu un FDD extern si drivere corespunzatoare pt smart array dar intre timp am dat de un  HP Compaq  Proliant 5500 care nu vrea Raid 5 sub Win2003 server.
Am incercat cu acronix sa fac discuri dinamice raid 5. La instalarea SO win2003 nu am reusit sa pastrez raid 5. Am refacut partitiile cu Win2003 dar nu am reusit la F6 sa introduc driverul pt smart array in concluzie am un server care are 5 hdd-uri sas, unul cu sistemul de operare si celelate primare sau logice formatate NTFS. Nu stiu cum sa fac raid-ul 5. Pls help.  Adi :huh:

Edited by adrian30, 06 November 2009 - 22:42.


#4
Tyby

Tyby

    blue balls

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 15,292
  • Înscris: 29.11.2001
hauleo! Incetisor, ca nu inteleg nimic!

Rar, de la capat si in ordine, pliz!

#5
adrian30

adrian30

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 22.01.2009

View Postadrian30, on 6th November 2009, 22:29, said:

Multumesc
Am reusit pana la urma cu un FDD extern si drivere corespunzatoare pt smart array dar intre timp am dat de un  HP Compaq  Proliant 5500 care nu vrea Raid 5 sub Win2003 server.
Am incercat cu acronix sa fac discuri dinamice raid 5. La instalarea SO win2003 nu am reusit sa pastrez raid 5. Am refacut partitiile cu Win2003 dar nu am reusit la F6 sa introduc driverul pt smart array in concluzie am un server care are 5 hdd-uri sas, unul cu sistemul de operare si celelate primare sau logice formatate NTFS. Nu stiu cum sa fac raid-ul 5. Pls help.  Adi :huh:

Azi am primit ajutor. Nus ce a facut am fost retinut de prbl administrative
dar am vazut  ca a luat un HDD de pe un alt server care avea raidul 5 facut l-a pus in HP Copaq Proliant 5500 si a bootat dual cu el si CD-ul de WIN2003. Ideea este ca acum dupa ce a reinstalat win2003  serverul este in raid5. Nu inteleg.... somebody pls explain

#6
adrian30

adrian30

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 22.01.2009
Tyby do ya' understand smth? Enlight me pls.
Respect. :D

#7
Tyby

Tyby

    blue balls

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 15,292
  • Înscris: 29.11.2001
nope! :)

#8
worm

worm

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,806
  • Înscris: 21.06.2002
adrian30, sigur aveai nr necesar de hdd sa faci raid5? :)

#9
adrian30

adrian30

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 22.01.2009

View Postworm, on 17th November 2009, 22:32, said:

adrian30, sigur aveai nr necesar de hdd sa faci raid5? :)
Pai cred ca sunt destule pt raid 5. Din cate stiu si 3 sunt suficiente si eu am 5 hdd-uri.
Ok thks anyway. I salute ya!

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate