dreamweaver problema cu spry
Last Updated: Sep 20 2009 12:55, Started by
midancea
, Sep 19 2009 15:39
·
0

Posted 19 September 2009 - 15:39

salutare. am si eu nevoie de un sfat
vreau sa fac un dropdown menu in dreamweaver cu ajutorul comenzii spry. il creez dar cand vreau sa vizualizez pagina cu mozila cand ma duc cu mouse-ul deasupra butonului care ar trebui sa coboare(dropdown) daca sunt in jumatatea de jos a butonului nu coboara meniul ci clipeste foarte repede schimband forma sa initiala cu cea care trebui sa apara cand este mouse-ul peste. am observat ca daca deschid pagina cu IE nu mai face asa dar nici nu imi arata drop-meniul, chiar daca dai click pe buton. trebuie sa fac ceva setari??? si inca ceva in IE imi arata daca pun la o poza tag-ul ALT. in mozila nu imi arata. stie cineva de ce??? ca eu... ![]() o sa inserez niste poze ca sa intelegeti ca nu stiu cum sa explic mai bine. multumesc anticipat. Attached Files |
Posted 20 September 2009 - 12:55

am rezolvat problema cu "clipitul" alternativ. setasem eu ceva gresit in spry. nu stiu ce dar am rezolvat steergand tot ce se gasea in folderul spry( am distrus raul de la radacina
![]() in schimb alta e problema mai grava. daca deschid pagina cu IE nu am dropmenu. daca stau cu mouse-ul deasupra butonului nu imi coboara submeniul(poza 2). raspunde doar la click...si ma trimite la link, daca a fost setat,daca nu esti blocat in pagina si nu poti intra in submeniu. help please!!! |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users