![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
am o problema cam ciudata....
Last Updated: May 14 2005 15:24, Started by
MembruAnonim
, May 14 2005 15:24
·
0

Posted 14 May 2005 - 15:24

folosesc Slackware linux
pe un p3 500mhz 128mb ram pt share de net la 20 pers mentionez ca folosesc urmatoarele programe: -opendchub -pure-ftp -apache -psybnc -ntop -htb-tools -ctorrent si am dat de urmatoarea problema cateodata (in ultimult timp fff des, cam la o juma de ora ) se tot blocheaza internetul de pe server adica nu mai merge nimic pe el, doar pingurile in reteaua astral metropolitana dau ping bistrita.astral.ro si merge daca dau la google, yahoo, orice altceva nu merge si normal nici downloaduri, sau alte chestii insa pe clienti merge tot totusi in ultimul timp parca au aparut ceva probleme..., nu se conecta yahoo messengerul tot timpu/la toti, dar de asta nu sunt sigur, poate era altceva are cineva vreo idee ce ar putea fi? au am crezut ca era de vina swap-ul, deoarece nu era ![]() cu toate ca ramul avea doar 2-3mb liber |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users