Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Ariston Genus One 24kw - sa o aru...

Robot smart cu comanda vocala goo...

Moduri de a evita anumite persoane
 Panouri pe acoperis cu horn

Transformers: Rise of the Beasts ...

Hatufim - Prizonieri de razboi

Receiver AV 8K
 rog un pic de ajutor in legatura ...

Ce defect sa fie ( centrala nu at...

Jocuri - Generals si Generals Zer...

Video Night mode
 Mp5 player auto

Nu-mi vede pc-ul telefonul

Centrala pe peleti Fornello

Nu știu ce facultate sa aleg
 

We-Travel

- - - - -
  • Please log in to reply
259 replies to this topic

#73
danimarco

danimarco

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 14.08.2006

View Postsabyn34, on 29th November 2009, 17:20, said:

am reusit sa generez harta completa cu o versiune noua de mapgenerator
la blackberry ai incercat versiunea asta de aici?
http://we-travel.co....p...892&lang=en

Salut, uite am incercat da downloadez harta facuta de tine dar nu pot nicicum.
De incercat am incercat sa generez si eu o harta cu MapGenerator dar nu stiu ce sa setez la MYSQL DATABASE. Ma poti ajuta?
Mersi

Attached Files



#74
foltut

foltut

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 24.12.2009

Support, on 14th January 2010, said:

Re:Download user-generated maps
We have indeed hit a limit with our current hosting solution and large volume downloads. We hope to have a solution for this in the next couple of weeks.
Se pare ca cei de la We Travel au probleme cu spatiul pe server.
Sabyn34 cand termini harta noua 2010 pune-o in alta parte pe un alt server.
Si o propunere. Am vazut multe harti bune ale altor tari de la cei ce le-au facut din Garmin.
Ar fi o provocare prea mare sa facem si noi una pentru Romania?

Edited by foltut, 15 January 2010 - 01:38.


#75
sabyn34

sabyn34

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 90
  • Înscris: 02.05.2009
la noi garminul nu este chiar asa de complet cum este in alte tari,
am generat ceva cu vechea versiune v0.1.2 dar cum am mai patit imi face doar folderul atlases fara celelalte foldere de la 0 la 9,am schimbat azi mysql-ul si incerc iar cu versiunea v0.2.5 pe care sper sa nu-mi mai dea eroare
daca doriti pot incarca folderul Atlases(are 414MB) pe care sunt incarcat tot ce a fost adaugat pana pe data de 14.02.2010

#76
sabyn34

sabyn34

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 90
  • Înscris: 02.05.2009

View Postdanimarco, on 14th January 2010, 14:25, said:

Salut, uite am incercat da downloadez harta facuta de tine dar nu pot nicicum.
De incercat am incercat sa generez si eu o harta cu MapGenerator dar nu stiu ce sa setez la MYSQL DATABASE. Ma poti ajuta?
Mersi
la  Name -localhost
la  User -root
la  Pass  -nu pui nimic
ai grija cand configurezi mysql-ul il faci fara Pass,cand am timp o sa incerc sa fac un mic tutorial ca eu am intrebat doua saptamani peste tot pana am reusit sa il configurez si nu reuseam pt ca puneam la Name altceva

#77
horatyu

horatyu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 172
  • Înscris: 04.04.2006

View Postfoltut, on 15th January 2010, 01:38, said:

Se pare ca cei de la We Travel au probleme cu spatiul pe server.
Sabyn34 cand termini harta noua 2010 pune-o in alta parte pe un alt server.
Si o propunere. Am vazut multe harti bune ale altor tari de la cei ce le-au facut din Garmin.
Ar fi o provocare prea mare sa facem si noi una pentru Romania?

poate pune pe www.####.ro  merge super bine

#78
uncrestin

uncrestin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 174
  • Înscris: 16.01.2010
Ce contin folderele Atlases in We travel? (POI, imagini ?), si ce contin celelalte 0, 1, 2, 3...  ?
Sunt doar fisiere cu/fara strazi si numele lor sau e partea grafica a hartii? Paduri, lacuri, constructii? Stie careva?
Ideal ar fi sa se poata genera harta pe zone, nu pe tari. Si atunci tot procesul ar dura mai putin. Am citit ca la un polonez generarea hartii a durat vreo 34 de ore. Fara sa se blochze calculatorul e o chestie...

Edited by uncrestin, 17 January 2010 - 00:30.


#79
zangaby

zangaby

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 156
  • Înscris: 28.10.2006
Am reusit si eu sa instalez We-Travel pe un LG GT505 dar nu stiu cum sa il fac sa afiseze si viteza . Imi scapa vreo setare?

#80
danimarco

danimarco

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 14.08.2006

View Postzangaby, on 19th January 2010, 13:40, said:

Am reusit si eu sa instalez We-Travel pe un LG GT505 dar nu stiu cum sa il fac sa afiseze si viteza . Imi scapa vreo setare?
Viteza ti-o arata doar cand se conecteaza la sateliti in rest iti arata 64 km/h (in partea de sus a ecranului langa ora).

#81
zangaby

zangaby

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 156
  • Înscris: 28.10.2006
Multumesc pentru raspuns danimarco dar mie nu imi aparea nici ora nici viteza. Am aflat intre timp de ce, nu trebuie selectat nici un skin ca sa apara.

Quote

Show Speed : show the speed box on the map screen (if no skin is selected)

Acum am alta problema, cand caut orasul Iasi nu il gaseste. Alte orase da(Bacau de ex.) .

#82
danimarco

danimarco

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 14.08.2006

View Postzangaby, on 19th January 2010, 14:00, said:

Multumesc pentru raspuns danimarco dar mie nu imi aparea nici ora nici viteza. Am aflat intre timp de ce, nu trebuie selectat nici un skin ca sa apara.


Acum am alta problema, cand caut orasul Iasi nu il gaseste. Alte orase da(Bacau de ex.) .
Intr-adevar se pare ca Iasul nu apare pe hartile generate pentru We Travell, sunt multi cu aceasta problema, uite un exemplu:

CITAT (brawnie @ 17th January 2010, 16:49)
eu sunt din iasi si am acceasi problema cu WeTravel....nu gasesc iasul ca oras....cred ca l-au scris gresit sau l-au omis...am descarcat mai multe harti urmeaza sa le verific si revin cu amanunte despre harta care merge.....Eu stau pe langa liceul agricol pe Aleea Sadoveanu si am dat sa caute Rediu ca tot e la 2 pasi de mine....cand i-am dat la strada mi-a gasit strada....ba chiar gaseste toate strazile din iasi (BD independentei,carolI,CA Rosetti...etc) .GPS functioneaza bine si pot spune ca harta Iasului este destul de completa cu ATM-uri,banci,restaurante (Sundays,etc) si altele deci destul de completa harta....Dureaza max 5 min sa ma conecteze la sateliti si imi ia automat pozitia pe harta......am venit ieri din CUG pana in Copou cu GPS-ul si m-a adus bine (la adauga destinatie am introdus la oras Rediu si la strada Allea Mihail Sadoveanu,am incercat si cu alte strazi si merg la fel de bine;deci poate fi si asta o alternativa pentru cei din Iasi)
Va rog sa verificati si sa imi spuneti daca ati reusit si voi


Unknown8   (17th January 2010, 17:42)  
Da intr-adevar merge aceasta metoda dar insa nu gaseste toate strazile din Iasi...de exemplu Vasile Lupu (strada pe care locuiesc)...am incercat sa pun la localitate Holboca sau Aroneanu...care sunt mai aproape de mine si tot nu-mi pot gasi strada.Trebuie sa fie totusi si harta Iasului....



Poti citi mai multe aici: http://forum.softped...t...735&st=1728
Oricum sabyn34 lucreaza la o harta a Romaniei mai detaliata. Asteptam cu totii momentul terminarii ei! :)

#83
zangaby

zangaby

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 156
  • Înscris: 28.10.2006
Am inteles, deci rabdare :)

#84
sabyn34

sabyn34

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 90
  • Înscris: 02.05.2009
nu am reusit sa generez harta dupa OSM imi da eroare undeva pe la jumatatedupa vreo 13 ore de generare,am facut insa una dupa Garmin dar arata tare nasol,am sa caut sa vad ce se intampla de imi da acea eroare

#85
uncrestin

uncrestin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 174
  • Înscris: 16.01.2010

View Postsabyn34, on 23rd January 2010, 15:18, said:

nu am reusit sa generez harta dupa OSM imi da eroare undeva pe la jumatatedupa vreo 13 ore de generare,am facut insa una dupa Garmin dar arata tare nasol,am sa caut sa vad ce se intampla de imi da acea eroare
E ok, nu e nici o graba.
Cand incepi din nou generarea hartii, datele se iau de pe serverul osm? Adica daca il incepi astazi datele sunt de astazi? Sau ce ai Exportat tu din OSM?
Speram ca va aparea in curand si harta Romaniei prima varianta din 2010!
Succes in continuare.

#86
sabyn34

sabyn34

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 90
  • Înscris: 02.05.2009
fisierul .osm se actualizeaza in fiecare zi aici   http://osm.stilpu.org/daily/
am mai reusit sa mai generez ceva cu o versiune mai veche de generator dat imi apare doar folderul Atlases si icoanele POI ,aici gasesti strazile noi pe harta dar am impresia (sunt aproape sigur)ca denumirile pe care le gasesti atunci cand cauti stazile dintr-un oras se gasesc in folderele de la 0 la 9

#87
maryan85

maryan85

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 02.01.2010
Am si eu o problema,  am instalat si eu we-trawell 0.9.10 si cred ca s-a instalat corect. doar ca nu imi apar pe ecram chestiile cu "M" "+", "_" . Ma poate ajuta si pe mine cineva sa le fac sa apara? si nu stiu cum sa fac sa ma localizeze unde sunt eu! <_<

#88
uncrestin

uncrestin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 174
  • Înscris: 16.01.2010

View Postmaryan85, on 24th January 2010, 22:05, said:

Am si eu o problema,  am instalat si eu we-trawell 0.9.10 si cred ca s-a instalat corect. doar ca nu imi apar pe ecram chestiile cu "M" "+", "_" . Ma poate ajuta si pe mine cineva sa le fac sa apara? si nu stiu cum sa fac sa ma localizeze unde sunt eu! <_<
La setarile avansate din meniu, unde este setarea de Ecran - bifeaza Touch Screen (Ecran Tactil).
Reporneste aplicatia si pe urma iti vor aparea + & -

#89
uncrestin

uncrestin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 174
  • Înscris: 16.01.2010
Cum se face ca We travel sa afiseze harta ca la Google maps?

Attached Files


Edited by uncrestin, 25 January 2010 - 11:26.


#90
lucky_lucyan

lucky_lucyan

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 25.01.2010
imi spune si mie cineva ce este cu atlases asta,ce contine?am instalat ultima versiune de we travel 09.10,dar imi arata doar drumurile principale si grafica de pe tel(lg renoir)este intarziata cu 3-5 secunde,imi arata exact ca si atunci cand aveam harta de 10,8 mb a romaniei care era pusa pe we travel la harti si diferenta este,ma gandesc eu,la atlases,mai trebuie sa instalez ceva,trebuie umblat la setari sau trebuie sa ai dau start wetravel_phone upload?ce ar trebui sa fac...........................multumesc.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate