![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
The Hitchhiker's Guide to the Galaxy (2005)
Last Updated: Aug 05 2005 23:14, Started by
DanyBoss
, May 13 2005 23:38
·
0

Posted 13 May 2005 - 23:38

Ghidul Autostopistului Galactic (2005)
The Hitchhiker's Guide to the Galaxy Regia Garth Jennings In rolurile principale Sam Rockwell, Mos Def, Martin Freeman Gen Aventuri, Comedie, SF Premiera in Romania 17.06.2005 Durata 110 minute Produs de Touchstone Pictures, Walt Disney Pictures Distribuitor international Buena Vista International Distribuit in Romania de Glob Com Media The Hitchhiker's Guide to the Galaxy este o comedie SF bazata pe romanul de succes al lui Douglas Adams. Cand Pamantul nu va ma fi, incepe cea mai grozava aventura posibila. Nu intrati in panica! – acesta este motto-ul filmului. TRAILER 9 MB OFFICIAL MOVIE PAGE Attached Files |
Posted 14 May 2005 - 02:08

Interesant filmul, vreau sa il vad. Exista si un serial cu acelasi titlu din cate stiu eu, nu ?
Asteptam cu nerabdare subtitrarea la el. |
Posted 14 May 2005 - 08:57

Phileas, on May 14 2005, 02:08, said: Interesant filmul, vreau sa il vad. Exista si un serial cu acelasi titlu din cate stiu eu, nu ? Asteptam cu nerabdare subtitrarea la el. http://www.imdb.com/title/tt0081874/ serialul se bazeaza pe aceeasi idee " ca Pamantul nu va ma fi, si ca atunci incepe cea mai grozava aventura posibila. " Pe IMDB este foarte bine contat. |
Posted 16 May 2005 - 22:27

Da, poate ar fi interesant dupa ce pui subtitrarea la film, daca se poate pune si subtitrarea la mini-seria veche.
|
Posted 05 August 2005 - 23:06

Am reușit într-un sfârșit să îl văd și eu... Mi-a plăcut, dar partea cu șoarecii a fost trasă de păr!
|
Posted 05 August 2005 - 23:14

va recomand sa cititi cartea, este mult mai reusita decat filmul. e scrisa de douglas adams si sunt mai multe carti in seria cu autostopistul.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users