Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Mi-au disparut amigdalitele ?

Exista vreun plan de terorizare p...

Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone
 Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric

CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...
 Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...

Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...
 Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...

Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11
 

Zodia Sagetatorului

- - - - -
  • Please log in to reply
74 replies to this topic

#19
sorin520

sorin520

    OM

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,572
  • Înscris: 05.09.2008

 eu_unul, on 14th June 2009, 10:39, said:

Sagetator. Nu a regasesc in descriere.




Încearcă la scorpion!

#20
alex_5kg

alex_5kg

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 798
  • Înscris: 07.07.2007
22 noiembrie - 20 decembrie
verb caracteristic: a intelege
planeta guvernatoare: Jupiter
element: foc
functie: mutabil
zona anatomica: soldurile, coapsele
piatra pretioasa: safirul
culoare caracteristica: albastru, bleu-marin

        Nativii din Sagetator au talia in general inalta, capul mare, trasaturile fetei sunt largi, luminoase, tenul curat se impurpureaza usor la emotii. Exista doua tipuri fizice de Sagetator, unii cu talia fina, subtire, longilina, altii cu bust puternic, stomac dilatat si care tinde catre pletora. Ochii sunt vii si stralucitori, sprancenele prelungi, parul fin si ondulat, membrele lungi, coapsele bine formate. Sunt permanent in miscare, nu pot sta locului. Dau senzatia ca in permanenta cauta ceva.
      
Arcasul este reprezentat de o fiinta mitologica, Centaurul, care era jumatate cal, jumatate om, ceea ce ar vrea sa ilustreze cele doua naturi profund distincte ale nativului: una instinctiuala, animala, cealalta elevata si profund umana. Aceste naturi se pot gasi in acelasi individ, dar ele definesc de fapt doua tipuri distincte de nativi. Cei negativi care sunt adesea ipocriti, ingamfati, lacomi, suspiciosi, fanatici si infideli si cei pozitivi care sunt loiali si credinciosi, care urmaresc idealuri inalte, care se gandesc la binele omenirii si au o natura profund generoasa. Primii se lasa prada instinctelor si slabiciunilor, sunt agitati, dornici de castig usor, din care cauza pariaza cu placere sau incearca sa insele; par ca urmaresc prin comportamentul lor doar distractia si traiul usor. Cei din a doua categorie manifesta partea profund umana, se indreapta spre regiunile inalte ale spiritului, sunt cei care ocupa locurile de onoare la catedra, in magistratura si toate domeniile care tin de elevarea constiintei. Cei din urma poarta emblema zodiei (ca in cazul tuturor zodiilor, tipurile elevate sunt cele care definesc sensul spiritual al zodiei).
        
Ati vazut un om cu un zambet deosebit de binevoitor, cu un umor sanatos, care rade din toata inima, dar care si lacrimeaza usor la un film sentimental? Pe cineva care nu poate uri, care nu stie ce este cuvantul dusman sau ranchiuna? Daca da, atunci el este omul nostru, un Arcas in toata splendoarea. Sageata lui nu poate tinti decat in sus, catre scopuri nobile, catre idealuri pure. Nimic meschin nu se ascunde in fiinta sa. Sincer, transparent, binevoitor, promite mai mult decat face, dar cu atata nemaiantalnita amabilitate incat ii ierti exagerarile. Este un copil mare, generos, dar uneori iresponsabil. Gafele lui pot ajunge sa raneasca mult, dar niciodata nu este rau intentionat ci doar superficial. Este foarte sentimental si intotdeauna stimularea coardei sensibile va da rezultate in cazul sau.

Indraznet, nu intra totusi decat rareori in competitie. Prefera sa o evite diplomatic pentru ca nu intelege sa concureze ci sa colaboreze. El da sens cuvantului prietenie. Este atras de valorile inalte, profund morale si este convins ca oamenii isi pot depasi conditia prin educatie. Are o natura profund generoasa, nu poate gandi rau si poate tocmai de aceea isi atrage sansele de partea sa si trece drept o fiinta norocoasa. Este atras de spatiile largi, noi, vaste, fie ele in plan fizic sau in plan mental. Ii place sa exploreze, sa calatoreasca, sa descopere, sa civilizeze. Dificultatile nu il doboara ci ii slefuieste curajul, darzenia si ii demonstreaza inca o data ca este favorizat de zei.

Indiferent din ce categorie face parte, Sagetatorul are tendinta de a exagera si de a hiperboliza. El ramane un optimist fara leac ce va vedea paharul intodeauna jumatate plin, iar daca s-a varsat spera ca se va umple la loc. Nimic nu ii poate zdruncina incredera in sansa, in ingerul pazitor, in faptul ca se simte cel mai iubit de Dumnezeu. Si este
Sagetatorii au o profunda intelegere pentru tot ce este omenesc si privesc totul foarte filosofic. Si totusi, cand este vorba de rezolvarea unei probleme curente, administrative, par a fi foarte incurcati chiar si de cele mai mici obligatii.
          
  Le place sa se instruiasca, sa citeasca, sa cunoasca, au talent la limbi straine, sunt atrasi de legi si norme statale, le place si stiu sa instruiasca pe altii si detin un real talent oratoric. Sunt foarte comunicativi si isi fac usor prieteni, castigand cu rapiditate simpatia celorlalti. Au elocinta, talent literar si se indreapta spre profesii intelectuale. Desi fizicul le perminte si munci mai grele sau mai dinamice, ei vor fi uriasii care stau aplecati peste masa de scris, comunicand lumii toata lumina lor. Dorinta de a sti cat mai multe, tendinta de a exagera ii fac sa fie superficiali, lipsiti de profunzimea deplinei intelegeri. Prea grabiti pentru a avea timp sa patrunda toate sensurile, le scapa deseori esentialul, dar se vor autoprezenta ca stiind totul.

Sportul, istoria, geografia, dreptul, filosofia, medicina,literatura sunt materiile lor preferate. La scoala obtin rezultate bune nu prin sarguinta ci pentru ca prind foarte repede. Reusesc sa faca impresie buna si sa conviga profesorii ca stiu toata materia si ca invata tot timpul. Le plac mai mult laudele si onorurile decat recompensele financiare. Vor tine mai mult la reputatie si bunul renume decat la nivelul contului din banca.
            
    Sagetatorii sunt foarte intuitivi, mai ales in privinta evenimentelor mari viitoare. Darul profetiei ii face sa nu greseasca in judecatile lor si nici in privinta caracerului unor oameni putin cunoscuti. Se simt prin aceasta in directa legatura cu lumea divina si cu atat mai protejati.
            
   Arcasii sunt foarte isteti si, de aceea, usor de educat. Copiii sunt energici si le place sa evadeze din spatiul limitat. Nu pot fi tinuti intr-un loc si de aceea cel mai usor invata daca sunt luati de parinti in lungi peregrinari in care li se explica totul despre lume. Elanul lor trebuie canalizat catre scopuri nobile si trebuie sa li se explice in permanenta consecintele actelor lor. Un program prea rigid nu le va fi pe plac si nu il vor respecta ci, din contra, ii va determina sa minta si sa triseze, activand o latura a lor care alearga dupa facil. Daca li se acorda incredere si sunt invatati valoarea cuvantului onoare se vor achita de obligatii si vor avea timp si pentru ei. Nu vor sta niciodata fortati intr-un loc. Le plac spatiile deschise, locurile noi si iubesc in general viata la tara. Au tendinta de vagabondaj care poate fi mental, prin bogata lor imaginatie, sau fizic, cand ajung sa schimbe locuri si locuinte foarte des.
      
        De multe ori cauta pericolele sau in orice caz nu fug de ele. Considera ca fiecare proba ii caleste prin faptul ca ii obliga sa gaseasca solutii si, in felul acesta, sa-si depaseasca limitele.
Cea mai frumoasa calitate este sinceritatea si cel mai mare defect superficialitatea.
            
  Fizicul robust ii fereste de imbolnaviri la tot pasul. In general, se recupereaza repede datorita marii lor vitalitati. Tendinta de a exagera si de a-si cultiva obiceiuri alimentare mai putin sanatoase risca sa-i indrepte devreme catre obezitate sau imbolnavirea ficatului - organul lor sensibil. Este bine sa-si faca la un interval de timp rezonabil analiza sangelui si sa-si masoare periodic tensiunea arteriala. Bolile lor sunt generate de autoindulgenta, de faptul ca renunta cu greu la ceea ce le face placere precum si de faptul ca exagereaza cu mancarea, ca le place sa bea (ca tuturor semnelor de foc, de altfel) si ca de obicei nu se opresc decat atunci cand nu mai pot. Petrecerile lor sunt pline de mancare, stropite din belsug cu vin, se canta, se danseaza si lumea pleaca acasa infratita si vesela.

Sagetatorii intra in categoria marilor norocosi datorita patronului lor, bunul Jupiter, care ii protejeaza in fata marilor pierderi sau care le aduce in cale imediat o solutie de redresare. Stiu sa-si urmareasca interesul dar, o data ce au pus mana pe bani, ii topesc nici ei nu stiu pe ce. Cel mai adesea pe intalniri cu prietenii, mese si atentii celor dragi. Trebuie sa urmariti la cumparaturi un Sagetator, este un spectacol. Intotdeauna cumpara in cantitati mari, este atras de tot felul de produse noi sau exotice, il tenteaza reclama, este gata sa creada ce scrie pe ambalaj, incropeste meniuri la repezeala in minte, se misca printre standuri neincetat si la sfarsit pleaca incarcat ca un pom de Craciun si cu buzunarele goale. Daca nu-si poate permite sa se rasfete la cumparaturi, mai bine nu le face si rabda. La el totul trebuie sa fie "da grande".

               Isi urmareste foarte bine afacerile si are fler, simte momentele favorabile pentru investitii sau domeniile de succes. Reuseste usor sa-i convinga si pe altii sa participe la o afacere si, in general, succesul lui se datoreaza partenerilor pe care stie sa si-i aleaga. Marea sa dorinta de libertate il recomanda mai putin pentru rolul de functionar al statului unde programul rigid si castigurile limitate nu ii permit sa se desfasoare. Numai in cazul in care un post este bine cotat onorific poate alege cariera universitara - pentru care dovedeste talent, cariera juridica - ce raspunde unei nevoi interioare de justitie, publicist, editor, prelat. Meseriile de public relations, contact cu media, purtator de cuvant, resurse umane, reprentare, sunt cele in care da cel mai bun randament. Foarte probabil va putea avea o pregatire intr-un domeniu si cu timpul sa se indrepte catre o alta profesie pe care sa o faca din pasiune sau poate chiar sa aiba cariera de succes in doua domenii distincte, in etape diferite ale vietii.
            
   Ei reusesc sa faca o foarte buna impresie la inceput, prin firea lor deschisa, discursul sincer, sufletul cald. Sunt saritori, doresc sa ajute si au o gandire lipsita de orice urma de meschinarie. Dar de la vorbe si pana la fapte poate fi cale lunga si oamenii se pot detasa de acesti fanfaroni care doar promit si incanta, lipsiti de substanta, care isi exagereaza meritele si relatiile doar pentru a impresiona. Viciile ii pot indeparta de prieteni. Au un apetit de speriat, si nu refuza niciodata un vin bun. Cand vin uita sa mai plece daca se simt bine, si ajung pana la urma sa incurce si sa oboseasca.
Orgoliosi, vor fi foarte sensibil la flatari, dar nu cum face Leul care consiera ca le merita. Arcasii se bucura de complimente ca un copil ca si cand ei nu si-ar sti valoarea. Este posibil sa nu si-o stie cu adevarat, ceea ce le blocheaza clar evolutia.
            
   Promit foarte usor ceva, din dorinta sincera de altfel, de a ajuta. De obicei isi exagereaza, in proprii ochi, meritele si incurajeaza pe altii sa conteze pe ei. De cele mai multe ori se vad nevoiti sa se ascunda, plini de regrete, pentru a trebui sa se justifice - si de aici o usoara lasitate care ii caracterizeaza.
In tema natala (astrograma nasterii) a oricarui nativ, din orice zodie ar face parte, locul in care se afla Sagetatorul pe tema natala arata domeniul de viata unde individul are nevoie de un ghid, de un protector, este ajutat de gratia divina. Indica de asemenea domeniul care il poate lega de strainatate sau elevarea spiritului. Este partea din existenta unde se dovedeste vast, dornic de cunoastere si mai ales de impartasire a cunoasterii sale celor care doresc s-o afle. Arata locul unde individul este generos si ocrotitor si in care stie sa intoarca la randul sau un ajutor. Casa studiilor, a III-a, va orienta nativul catre studiul limbilor straine, il va proteja in calatoriile lungi, ii da un spirit curios si o minte vasta. Casa a VII-a poate fi semnul mai multor relatii lungi in viata nativului, mai multor mariaje sau relatii duble, dintre care una secreta.
            
  Sagetatorul trebuie inteles dincolo de ceea ce vrea el sa para. Nu este un om cu care se comunica greu, asa ca poate fi educat sau convins. Este bine sa nu se conteze 100% pe ce spune pentru ca exagereaza, dar nu cu rea intentie ci pentru ca il ia valul promisiunilor si este chiar si el coplesit de imaginea de baiat bun pe care o creaza. Ii place sa trezeasca in oameni sentimente nobile si pentru asta este in stare sa flateze, sa linguseasca, numai pentru a scoate de la celalat un gand bun. Adevarul este ca, de multe ori, prezenta lui intr-un grup este o chezasie a nonviolentei, a intelegerii.
Inalta, supla, cu picioare lungi si miscari sinuoase, isi impune prezenta. Poate parea mai tanara decat este. Gesturile sigure si repezi ii tradeaza temperamentul energic. Are o atitudine plina de mandrie si pare in permanenta constienta de importanta prezentei sale intr-un loc. In relatiile sociale este amicala, incalzeste pe toata lumea prin zambetul sincer, este abila in conversatie si cauta sa nu adopte o atitudine prea transanta in nici o problema. Doar daca ii sunt amenintate convingerile va deveni combativa.
        
      In dragoste oscileaza in privinta sentimentelor ei pentru ca nu se va putea decide niciodata daca sa aleaga un barbat cu virtuti sufletesti sau pe cel cu posibilitati financiare. Le doreste pe amandoua. Este mai degraba jucausa decat pasionala. Are imaginatie, umor, este spontana, dar nu este ceea ce se cheama o femeie instinctuala. Nu simturile trebuie cucerite la ea ci mintea trebuie sedusa prin inteligenta, cultura, printr-un temperament activ, prin sinceritate. Nu-i este greu sa plece de langa un barbat ci sa ramana. Va avea obsesia libertatii ei si daca o simte amenintata va pleca fara ezitare dupa un preaviz. Podoaba nu inseamna foarte mult pentru ea si trebuie sa retineti ca este o persoana mandra si elevata. Va aprecia un dar de suflet, un obiect incarcat de semnificatii, cu care sa se mandreasca si nu o bijuterie masiva. Se plictiseste repede, asa ca viata ei trebuie sa fie plina de miscare si de surprize.
        
     Agreaza mai mult ocupatiile sociale si profesionale decat pe cele casnice. Ca sotie, va incerca sa rezolve rapid treburile in casa pentru a avea cat mai mult timp pentru ocupatii extra casnice. Prefera un barbat ambitios, care sa-si doreasca sa ocupe o pozitie importanta in societate pentru ca isi doreste sa fie in mijlocul evenimenteleor sau al personalitatilor.
        
   Ca mama este jucausa si intelege foarte bine varstele copiilor. Are rabdare sa-i inteleaga si va prefera sa se joace si sa-i educe decat sa-i intretina. Are talent de pedagog si mai putin de supraveghetor sau ingrijitor. Corvoada zilnica o cam plictiseste si tinde sa rezolve treburile fara tragere de inima.
Surpinzand-o. Luand-o pe nepregatite, nedandu-i timp sa ne faca o surpriza. Cel mai bine este sa i-o luam inaite cu toate: ii propunem o excursie in grup, o plimbare, o partida de tenis, etc. Va fi coplesita si, pentru un timp, paralizata de emotie. Acela va fi momentul sa-i spunem ce vrem de la ea. Va cadea ca secerata. Dar daca dupa aceea se instaleaza monotonia va pleca total contrariata. Cu ea este o permanenta sarbatoare si o veselie continua. Chiar si cand se infurie nu sperie pe nimeni, pentru ca si in circumstante dramatice ea nu-si pierde umorul sau tonusul. Va trebui sa-i suportam uneori tonul moralist.
        
      Ii place sa dea povete si adevarul este ca de acolo de sus, din amvon, nu greseste decat rareori in ceea ce spune.
Berbecul face cu ea o echipa foarte buna pentru ca este asa cum isi doreste ea: dinamic, surprinzator, spontan direct, sincer, neprevazut si plin de riscuri. Relatia are mari sanse sa dureze.
Taurul pare prea lent pentru acest vulcan. Ar trebui sa fie prea obosita si dezamagita de viata ca sa accepte o relatie in care rutina si programul prestabilit ocupa in viziunea lui un loc important.
Geamanul pare jumatatea ei. Sunt amandoi la fel de mobili, sociabili si increzatori in destinul lor. Ea prefera totusi o persoana cu mai multa abnegatie pentru ea pe cand el, rationalizand totul, se detaseaza de sentimente si prefera o relatie pur intelectuala.
Racul are in comun cu ea acelasi cult al valorilor, religioase sau morale. Sunt la fel de sentimentali si iubesc societatea in egala masura. Lui nu-i plac surprizele pentru ca il destabilizeaza, ea se poate plictisi daca nu schimba atmosfera caminului. Trebuie sa faca destule concesii pentru o relatie intima.
Leul o atrage prin maretia si stilul lui aristrocrat si, cum ea tine la prestanta, va fi sensibila in fata lui. Pot face o echipa foarte buna in care ea il urmeaza si il sfatuieste daca el ii acorda increderea si respectul pentru sfaturile ei inspirate.
Nici Fecioara nu pune accent pe puterea pasiuniii intr-o relatie ci pe ratiune, convingeri si intelect. Totusi cadrul lui de viata tinde sa fie prea rigid si previzibil pentru ea. Pe plan intelectual merge foaret bine si ii ascute ei inteligenta si o disciplineaza in gandire. Relatia este marcanta pentru amandoi.


Barbatul Balanta o gaseste foarte agreabila, inteligenta, rafinata dar mult prea instabila. Si totusi este in stare sa iubeasca totul la ea. Va sti ca prin rafinament s-o tina in sah si s-o faca sa viseze doar la el. Amandoi tin la respectarea legii, sunt in egala masura diplomati si sinceri.
Cu Scoprionul nu pare sa se gaseasca pe un camp comun. Cu firea ei independenta este greu de crezut ca va accepta multa vreme controlul lui. I se poate parea o vreme incitant si poate fi atrasa, nu atat fizic cat de felul in care o domina.
Sagetatorul o face sa se recunoasca pe sine si asta poate fi flatant. Pot colabora si se pot impaca bine daca sunt intelepti in acelasi timp. Tin la convingerile lor si de aceea este obligatoriu sa aiba aspiratii comune si n-ar strica sa aiba chiar domenii de activitate inrudite.
Capricornul ii stimuleaza ambitiile sociale si profesioanale. Relatia are mai multe sanse daca lucreaza in acelasi domeniu si daca, eventual, el este seful ei.
Varsatorul este fascinat de ea, de umorul ei, de felul in care se misca, de tot. Fac o echipa grozava, in care isi respecta libertatile pentru ca au incredere unul in altul si asta datorita sinceritatii totale dintre ei. Pot infaptui lucruri minunate pentru ca amandoi sunt umanisti si vizionari.
Pestele este prea sensibil si delicat pentru dinamica Sagetatoare. Daca intalnirea are loc dupa prima tinerete pot avea mai multe puncte comune si isi pot oferi mai multa stabilitate.


                Este ori slab si inalt, ori voinic si cu stomac proeminent, cap mare, ten deschis, care se coloreaza usor. Are un ras sonor si din toata inima, este optimist, increzator, nu-i cade moralul niciodata. Picioarele sunt lungi, coapsele puternice. Extrovertit, jovial, generos, guraliv, amuzant, sigur pe el, reuseste sa cucereasca pe toata lumea. Face putin pe bufonul si cam exagereaza, mai ales la petrecerile foarte lichide. Iubeste libertatea mai mult decat orice si aici trebuie inteles cuvantul libertate in toata acceptiunea lui. Il intereseaza problemele spirituale si este preocupat sa se instruiasca. Exista in cei mai multi dintre Sagetatori doua naturi care se pot manifesta, culmea, simultan. O natura elevata care il indeamna la autocunoastere si autodepasire, il inclina catre descoperirea legaturii dintre om si divinitate, il indreapta catre cenzurarea nevoilor, catre limitarea poftelor si a viciilor, catre indepartarea apetentelor. A doua natura il face epicurean. Gata oricand sa guste din placerile vietii. Rar se pot intalni persoane mai pofticioase decat ei. Este suficient sa le povestesti ceva si vor dori sa cunoasca si ei acea senzatie, acel loc minunat, acei oameni deosebiti... Dar cu toate acestea ei isi pastreaza discernamantul iar acest lucru ii ajuta sa nu cada in plasa fanatismului sau a viciilor care descompun fiinta, decat extrem de rar. Ei raman inteleptii zodiacului si chiar daca uneori entuziasmul le rapeste echilibrul vor sti, prin credinta in bine si in Dumnezeu, sa regaseasca mereu drumul corect. Pot fi minunati ghizi sau mentori pentru ca le place sa ofere, sa invete, sa impartaseasca. In postura de profesor se apleaca cu multa intelegere asupra novicelui, fara asprime sau fara atitudini rigide care racesc relatia. El este o persoana deschisa si foarte calda si apropiata dar care respinge familiarismele care distrug respectul si anuleaza demnitatea.
          
      In dragoste, barbatul Sagetator va fi plin de entuziasm, va dori sa-si consume marea energie care il inunda odata cu dragostea. Poate sa nu fie atat de sexual pe cat ar putea sugera vivacitatea lui , dar ce mai conteaza. Deja partenera lui se simte luata pe sus, ametita si incantata de barbatul plin de el, generos, guraliv si lipicios. Poate deveni usor libidinos daca i se opune rezistenta si va inceraca prin gesturi exagerate,de fanfaron, sa impresioneze. De obicei rateaza si mai rau si reuseste sa faca o impresie mai proasta decat in mod firesc. In casnicie nu trebuie sa i se ingradeasca libertatea. El va avea nevoie mereu de timpul lui, de hobby-urile lui, de prietenii sai, de placerile lui. Nu tine sa nu le impartaseasca cu partenera de viata, daca ea poate tine ritmul cu el. Dar ea va trebui sa se dovedeasca o prezenta activa in grup, echilibrata, care sa-l puna pe el in valoare si mai ales acre sa se dovedeasca in cercul lui in primul rand un bun camarad si o nevasta care isi asista sotul.
          
           Cu progeniturile are un comportament ciudat. Cand copiii sunt mici aproape ca nu exista pentru el. Devine insa repede idolul lor cand acestia incep sa-i puna intrebari, sa-si manifeste inteligenta, sa-si lucreze inteligenta. Este incantat sa le povesteasca, sa-i instruiasca, sa-i ghideze. Si o face cu un talent natural, reusind sa captiveze in permanenta atentia copiilor. Desi nu le impune prea multe reguli stricte reuseste sa se faca foarte repede ascultat pentru personalitatea lui este puternica, personajul sau fiind credibil si iubit de copii. Ei nu vor sa-l supere pe cel care ii trateaza ca pe niste egali.
Mai mult decat femeile zodiei ei pot sa se imbolnaveasca datorita autoindulgentei. Isi scuza foarte usor viciile si pot deveni foarte repede adeptii cantitatii in defavoarea calitatii. Ficatul, sangele, organele digestive pot siferi de pe urma obiceiurilor lor alimentare
          
           Prin spirit, de cele mai multe ori. Apreciaza sinceritatea, forta, hotararea si siguranta unei persoane. Chiar si in cazul unei femei este mai degraba adeptul calitatilor masculine, al stilului sportiv. Ii plac femeile cu simtul camaraderiei, tovarase egale mai ales in inteligenta, dinamice, intreprinzatoare si in plus, cu ceea ce-i lipseste lui, cu un mai constant si profund simt al datoriei. Uneori este foarte nehotarat, oscileaza in relatiile sociale si nu este transant dintr-o diplomatie prost inteleasa. Incearca sa ramana in relatii cu toata lumea, ceea ce pentru multi este egal cu ipocrizia, lasitatea sau tradrea. Nu rareori li se intampla sa li se reproseze lipsa consecventei in relatii. Cel mai bine ar fi sa-si aleaga o meserie care il obliga sa intre in contact cu multe persoane, in felul acesta va dori singur sa pastreze in jurul sau doar acele legaturi personale si foarte importante, fara a se mai dilua in contacte superficiale.

Femeia Berbec il poate ajuta sa adopte o atitudine mai intransigenta in relatiile sale si sa-si construiasca o lista de prioritati, fara sa se mai risipeasca in detallii, placeri sau relatii inutile. In tot cazul, ea il va obliga sa faca lucrul acesta. Hotararea si forta ei il pot ajuta sa progreseze. Este o relatie buna si stimulativa pentru el daca are suficienta sinceritate sa recunoasca faptul ca ii trebuie aceasta femeie puternica si stimulativa.
Femeia Taur nu il atrage prea mult. Amandoi pun accent pe cu totul alte aspecte ale vietii. Ea are nevoie de certitudini si nu vrea sa fie mintita sau incantata. El are nevoie ca ea sa-i stimuleze imaginatia si spiritul. Cel mai probabil ea va pleca inainte de a se obisnui cu el, iar el ii va acorda atata timp cat ii ramane din alte treburi. Este prea putin pentru aceasta femeie terestra si senzuala. Amandoi vor concluziona ca se poate si cu altcineva. Chiar mai bine.
Geamana, desi nu o crede, seamana foarte bine cu el. Ar putea sa se inteleaga, mai ales ca pot avea o revelatie cand se trezesc prima oara fata in fata. Fiecare din ei se va recunoaste in celalat. Daca dupa aceasta le mai place ce vad, pot incepe o relatie in care personalitatile si talentele lor se pot completa. Trebuie sa fie intelepti pentru a se putea intelege.
Femeia Rac fragila (nu neaparat fizic), feminina, domestica si mamoasa poate insemna o curiozitate pentru el. Pentru ea, el este un personaj plin de surprize, placute poate, dar totul este atat de nesteptat si nesigur... Trebuie sa cedeze mult amandoi. Pentru ca el ramane toata viata un copil mare si pentru ca ei ii place sa-si manifeste simtul maternitatii, s-ar putea la un moment dat sa se gaseasca cu multa sete unul pe altul. Atunci ar putea fi de-a dreptul o relatie minunata.
Leoaica, aparent, este solutia potrivita pentru el. Exista insa doua mari pericole in aceasta relatie. Vanitatea ei stimuleaza tendinta lui de hiperbolizare, de exagerare a realitatii. Il poate face sa se creada mai bun decat este, sau sa-si doreasca sa para asa pentru a o impresiona. Din pacate si ei ii lipseste uneori rabdarea si puterea de a-l corecta. In al doilea rand posesivitatea ei va ajunge foarte curand sa il sufoce. Ea nu va suporta sa-l vada ca imediat ce iese din casa se lasa furat de alt… peisaj si ca gaseste imediat alte persoane ca fiind mai interesante.
Fecioara, foarte critica, foarte exacta si punctuala, pedanta si discilinata il scoate din minti. Si el pe ea. Pentru ea este mai bine pentru ca are ce critica la el toata viata. Pentru el este un chin real sa stea alturi de ea. Nu se recomanda decat in cazurile foarte rare cand fiecare isi poate depasi conditia impusa de zodie, dar atunci deja nu mai vorbim de Arcas si Fecioara decat ca date de nastere si nu ca manifestari.
Balanta il gaseste atragator, simpatic (ca toata lumea), spiritual, interesant, dar lipsit de profunzime. Se plac reciproc, dar este esential sa aiba acelasi nivel de cultura. Este persoana ideala pentru femeia sagetator.
Femeia Scorpion reprezinta o provocare (dar pe cine nu provoaca ea?) care stimuleaza la el apetitul sexual, gustul pentru aventura, surpriza de adescoperi ceva nou. Pot rezista impreuna pana cand el va fi obligat sa renunte la ceva pentru a salva cuplul: sa-si asume responsabilitati sau sa devina mai practic.
Femeia Capricorn va accepta sa se asocieze cu el doar daca este o persoana importanta in sistem: profesor universitar (cat de mult ii plac ei titlurile!), scriitor, persoana publica in general. Numai asa ii va ierta viciile, promisiunile neonorate si superficialitatile.
Varsatoarea il poate intelege iar el se poate simti atras de aceasta femeie-prieten. Sunt atat de preocupati sa exploreze, sa descopere, sa cunoasca, sa povesteasca incat ajung sa se poarte ca niste camarazi perfecti intr-o casnicie. Relatia lor este total nonconformista iar accentul cade pe aspectul social si spiritual al vietii. Din acest punct de vedere este deosebit de stimulativa. Trebuie sa aiba grija in rolul de parinti. Nu prea isi asuma nici unul responsabilitatea.
Femeia Peste este, ca si el, foarte alunecoasa. Chiar mai mult, asa ca nu este de asteptat sa se impace foarte bine, mai ales ca ea pare destul de lipsita de vivacitate. Ceva lipseste acestei relatii, dar pentru ca ei sunt atat de mobili si alunecosi, nici nu se poate stabili clar ce. Nici ei nu vor sti de ce nu merge. Este nevoie ca macar unul dintre ei sa devina borna, punct fix, sa dovedeasca tarie, intransigenta, hotarare. Nici unul nu poate si fiecare are nevoie de altcineva care sa fie asa.

Edited by alex_5kg, 14 June 2009 - 11:19.


#21
Securistu

Securistu

    Masca din spatele chipului.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,535
  • Înscris: 23.03.2008
wow...felicitari pentru post...l-am citit pe tot si ghici ce???M-am regasit acolo,eu sunt ala...:)

il inclina catre descoperirea legaturii dintre om si divinitate, si A doua natura il face epicurean. Gata oricand sa guste din placerile vietii. super tari cele doua pasaje...de acea il am pe Epicur in semnatura...:)

Prietene Eu Unul...si tu esti Sagetator???...super tare....

Spare Me....dap,am tendinta sa folosesc ambele maini...nu-s 100% ambidextru dar ma descurc...

#22
irinuca8082

irinuca8082

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 1,985
  • Înscris: 04.03.2007
e o zodie frumosa, intr-adevar, dar modestia n-a omorat pe nimeni. pe bune. nici la lei nu am intalnit atata auto-condescendenta. :D

spare-me: n-as fi zis ever ca esti sagetator. :D

#23
Startpause

Startpause

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,712
  • Înscris: 05.03.2005

 irinuca8082, on 14th June 2009, 13:37, said:

e o zodie frumosa, intr-adevar, dar modestia n-a omorat pe nimeni. pe bune. nici la lei nu am intalnit atata auto-condescendenta. :D

spare-me: n-as fi zis ever ca esti sagetator. :D

multumesc !

#24
irinuca8082

irinuca8082

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 1,985
  • Înscris: 04.03.2007
nu era un compliment. :D

#25
Startpause

Startpause

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,712
  • Înscris: 05.03.2005

 irinuca8082, on 14th June 2009, 16:20, said:

nu era un compliment. :D

normal...

#26
ripper

ripper

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,257
  • Înscris: 25.03.2002
Io puteam să jur că ești săgetător, nu de alta dar parcă mă vedeam pe mine știindu-te de câțiva ani buni pe forum :D Ne-am certat noi de câteva ori acum mulți ani, însă am realizat că și eu sunt la fel și nu făceam decât să ne ciocnim prostește gândind la fel!  :cheers:

#27
irinuca8082

irinuca8082

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 1,985
  • Înscris: 04.03.2007
acu va gratulati, sau ce faceti?

eu puteam sa jur ca-i leu, cu ego-ul cat biblioteca congresului. :P

Edited by irinuca8082, 14 June 2009 - 20:01.


#28
ripper

ripper

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,257
  • Înscris: 25.03.2002
Și eu sunt la fel și nu-s leu!  <_<

Nu ne gratulăm, mi-am declarat public dragostea pentru el! Btw, sunt ghei  -_-

#29
irinuca8082

irinuca8082

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 1,985
  • Înscris: 04.03.2007

 ripper, on 14th June 2009, 21:08, said:

Și eu sunt la fel și nu-s leu!  <_<

Nu ne gratulăm, mi-am declarat public dragostea pentru el! Btw, sunt ghei  -_-

1. sa-ti fie rusine. :D
2. sa va fie cu noroc. :D


ah, da, si aveti ochisori  frumosi. :)

#30
Startpause

Startpause

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,712
  • Înscris: 05.03.2005
omg :lol:

(adica, oh my gay), oricum esti primul si probabil singurul, pe SP :)
o sa inramez postul ala
ms

p.s, irinuca,...avem ochi frumosi,adica ?

#31
irinuca8082

irinuca8082

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 1,985
  • Înscris: 04.03.2007
da, sagetatorii au ochi frumosi, asa cum zice si in primul post: stralucitori si copilarosi.

#32
Mr_Woppit

Mr_Woppit

    the last of them..

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 17,834
  • Înscris: 26.11.2001
.. to be continued

http://forum.softped...howtopic=557163

Edited by Celest, 17 September 2009 - 10:15.


#33
midancea

midancea

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 25
  • Înscris: 08.04.2009

 spare-me, on 14th June 2009, 10:55, said:

confirmed !
fac o statistica :

cati dintre voi sunteti stangaci ? sau ambidextri ?
me 1 !
si eu scriu si cu stanga.... incet, urat,.... dar scriu!  :coolspeak: . iar in minge dau cu ambele picioare la fel(de bine)  :D  :thumbup: .

#34
viss

viss

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 81
  • Înscris: 06.06.2009
Cat de hot e barbatul sagetator:

Uite un barbat care are in tolba sute de sageti dulci otravite si o carisma sora geamana cu nebunia. Lup flamand cu trei cojoace, vin la mama sa te joace. Sau se intampla invers?

Bineinteles ca atunci cand zic de calcai, ma gandesc aici la calcaiul lui Ahile. Adica ce face barbatul asta: ocheste punctul slab al meu, al tau, al ei, al ei, al ei, si apoi slobozeste cate o sageata iscusita drept in el. De la asa rana mortala ma incovoi, ma ghemuiesc si apoi las a mi se raspandeasca in trup ambrozia ca un paralizant.

Cred ca atunci cand s-au hotarat astrele sa-ti dea tie sageti pe mana, erau mahmuri sau obositi organizatorii. Pentru ca tu faci mare risipa, treci in galop si mereu sagetezi cate ceva care ti se pare interesant. Si de fapt da, asta e problema, ca tie, draga sagetatorule, toate ti se par interesante. Stii vorba aia defaimatoare pentru unele femei “cati is cu nadragi, mie toti mi-s dragi?” Ei bine nu stiu varianta in versuri pentru barbati. Dar in mod sigur tie iti place tot ce poarta fusta.

Ca sa pot ajunge in pozitia potrivita sa-mi tragi si mie cu o sageata, trebuie sa iau bon, ca la mezeluri la Carrefour. Pentru ca in jurul tau e mereu o multime bine dispusa, care vrea sa guste de la tine din carisma. Pick me, pick me! Tu nici macar nu incerci sa ma minti frumos. Imi spui in fata mie, si ei, si ei, si ei, cum ma vrei tu acum, imediat, doar pentru termen scurt. Pentru ca ti se pare ca sunt foarte sexy. Si ma calific.
Imi si explici imediat, zambind neincurcat, ca sa nu cumva sa mi se para nu stiu ce, ca tu nu esti pregatit pentru legaturi serioase. Ca esti spirit navalnic, dornic sa infulece nemestecat cat mai multe feluri de bucate. Si ca ai fi tare multumit daca s-ar putea ca astazi sa trec eu prin farfuria fara de hotar. Aaa, si imi mai zici ceva. Ca daca imi place bine, daca nu, nu. Si culmea e ca imi place si ca vreau.

Na-ti-o franta ca ti-am dres-o. Sinceritatea ta insa ma dezarmeaza asa de tare, incat raman fara de munitie in lupta. Imi castigi increderea si imi mormai incat in barba: lasa, ca te aduc eu pe calea cea buna. Tu zambesti, pentru ca stii ca nu o sa fie asa. Dar ne distram amandoi de minune, cat tine magia. Magia ta de dinainte de Craciun.

Esti reprezentantul celebru care a reusit sa dea numele unei categorii de falnici barbati. Cei care ciupesc de fund picolitele si se culca cu mereu proaspata secretara personala. Iar cand a ta s-a invechit, suni un prieten. Sa-i faci o vizita la birou, pe motiv de schimb de experienta.

Numai boala te mai scoate putin din lupta. Dar vai, cu regret spun, te imbolnavesti asa de rar! Esti mereu dinamic si cu arcul intins, cu sageata potrivita. Care, pe langa otrava, are in varf si dulceata mea preferata. Sau a ei, a ei sau a ei.

Draga sagetatorule, iti multumesc ca existi pe lume. Pentru ca nimeni nu loveste mai repede si mai dureros de dulce. Si pentru ca otrava ta desucheata face lucrurile mai palpitante. Pofta buna sau sa-ti fie de bine.


Cat de hot e femeia sagetator:

aca Artemis ar fi existat cu adevarat ar fi fost in zodia Sagetatorului. Nimic nu intra in raza mea de actiune fara sa devina o posibila tinta. Sunt ca Robocop, prind orice in raza mea viziuala.

Mai ales nedreptatea. Mie ar trebui sa mi se spuna Sageata Justitiei. Nu pot sa-i suport pe cei care incalca legea sau se strecoara pe langa. De aceea ma cert tot timpul cu administratotul asociatiei de bloc. El crede ca sunt proasta? Ca nu observ  cum a incarcat factura de gunoi cu 5 bani. Asta insemna aproape 10 lei pe tot blocul. Porcul asta isi ia jumatate de kilogram de carne cu banii nostri.

Dar nu va fie frica sagetatoarea e aici si va infiinta o comisie de cenzori Da, stiu, sunt salvatoarea pensionarilor cu un picior in groapa si idealul gospodinelor mute. Nu va ingramaditi langa mine. Gloria nu e molipsitoare.

Toata lumea ma adora, de aceea sunt generoasa si ofer fiecaruia o bucatica din mine. Si tie si tie si tie. Dragi barbati haideti sa ne iubim, va promit eu ca va fi bine. Vom avea aventuri si in pat si in viata de zi cu zi. Ah, cat de minunat e viitorul.

Hai sa cutreieram lume in lung si lat. Sau mai bine hai sa te explorez pe tine de sus pana jos. Cel putin pana ma plictisesc si ma orientez spre noi continente, sau barbati.

Dar daca ai sa reusesti sa ma convingi ca esti marea iubire, am sa ma potolesc. Voi fii sotia model,  te voi iubi numai pe tine si iti voi face si copii. Si voi avea doar aventuri casnice.

Sper ca ai capacitatea de a ma distra in continuu, pentru ca ma plictisesc si plec sa vanez alte aventuri. Si mai trebuie sa fii si curajos. Ca doar te insori cu mine nu cu o mielusica.

Aaaa. Iti mai trebuie si un job bun ca aventurile astea prin lume pe care trebuie sa le avem noi costa si nu sunt genul care sa se plimbe cu rucsacul in spate. Si oricum sportul meu preferat e ski-ul. In Austria.

Ce zici te oferi pe post de victima in urmatoarea mea partida de vanatoare?

#35
sfantu.dracu

sfantu.dracu

    Taur de Balaur

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,170
  • Înscris: 28.06.2005
Săgetătorul:

Mereu în căutarea marelui răspuns la întrebarea "de ce?".
Dispune de un acut simț al umorului.

#36
Securistu

Securistu

    Masca din spatele chipului.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,535
  • Înscris: 23.03.2008
Se stie ca noi suntem cei mai tari din Zodiac :)

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate