Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Placare Baie/bucatarie/hol cu Rig...

Interactive brokers 2002

Ce clasa de amplificatoare prefer...

Salutari, prelingeri apa sub stre...
 Care este diferenta de eficienta ?

Eliminare fișiere duplicat d...

Dezbatere intre cei mai mari infl...

Aditiv pentru adeziv polistiren
 Manual reparatie opel astra H

Multa lume depresiva

Firma colectare deseuri gratuit?

Doresc consultant pt avizare SRL ...
 citire contor energie electrica

Decontare concedii mediale

Global dimming Samsung QLED 65Q80C

Incalzirea in pardoseala se poate...

Opera Mini 5

- - - - -
  • Please log in to reply
27 replies to this topic

razvanfocsan

razvanfocsan

New Member

• Grup: Members
O sa raman la 4.2, mult mai rapid, nu e incarcat cu nimic degeaba, nu are nici un handicap fata de noua versiune.

catalinman

catalinman

RCS & RDS

• Grup: Senior Members
a aparut versiunea finala de Opera Mini 5 :D

buildul final este 5.0.18635

la tab-uri preinstalatele, vine default cu pagini pentru hi5, cotidianul, pro sport si academia catavencu :) (bineinteles la versiunea pentru Romania, cu limba romana).

are inca o mica problema la diacritice, a de la "baaa", apare corect, in schimb s de la sarpe nu apare inteligibil !

in rest pare ok !

m.opera.com pentru download direct pe telefonul mobil !

Edited by catalinman, 17 March 2010 - 15:30.

adylyk

adylyk

Member

Este o minciuna (cel putin pentru mine si telefonul meu ) ca , opera 5 merge pe toete telefoanele care au Java....am incercat pe E250-ul meu si nu mege

Ziulian

Ziulian

New Member

View Postadylyk, on 21st March 2010, 18:42, said:

Este o minciuna (cel putin pentru mine si telefonul meu ) ca , opera 5 merge pe toete telefoanele care au Java....am incercat pe E250-ul meu si nu mege
Daca tu nu stii sa faci setarile corecte pt  telefonul tau asta nu inseamna ca cei de la Opera (si alte cateva milioane de oameni) mint! Incearca sa gasesti setarile corecte pentru telefonul tau si o sa fii incantat de rezultat!

alinnc

alinnc

Member

• Grup: Banned
nici la samsung D900i nu merge opera 5, decat versiunea 4.2. nici la nokia 2630 nu merge.

la D900i am reusit s-o descarc si s-o instalez pana la urma dar nu se deschide, imi spune eroare joc. iar inainte cand incercam s-o descarc automat, imi spunea ca telefonul nu intruneste specificatiile si ca doar 4.2 mi se potriveste.la fel si la nokia 2630.is pe abonament orange, opera 4.2 merge ok.

kNN

kNN

Member

Am net de la cosmote wnw si sa mor de pot sa-l instalez. Ramane la faza cu "Installing...".

The Kid

The Kid

Senior Member

• Grup: Senior Members
Pai ce telefon ai?

kNN

kNN

Member

View PostThe Kid, on 30th July 2010, 15:29, said:

Pai ce telefon ai?
SE w595. Inainte sa-mi activez extraoptiunea (acum 4-5 zile) mergea :).

flowrent

flowrent

Active Member

Cel mai mult la Opera Mini 5 ma enerveaza fonturile prea mari si faptul ca au mutat meniul sus . Folosesc acum Bolt Browser ,care e mult mai ok pentru ecranele 320 x 240 . Pe cele cu rezolutie mai mare merge si Opera Mini 4 . Insa 5-ul e enervant pentru ca meniul ocupa mult spatiu pe ecran . Am testat pe un Nokia x6 iar meniul aparea jos, probabil in functie de rezolutie se schimba locatia butoanelor ?

whiteboy

whiteboy

Member

e diferit la telefoanele touch/non-touch. foloseste Opera Mini 4....

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate