On the Waterfront (1954)
Last Updated: Dec 08 2009 20:01, Started by
zazone
, Sep 11 2009 23:51
·
0

Posted 11 September 2009 - 23:51

am avut mult timp acest film pe hdd si nu m-am atins de el dar s-a meritat asteptarea
![]() draguta si blonda ![]() Edited by zazone, 11 September 2009 - 23:55. |
Posted 28 November 2009 - 03:51

Vad ca nu-ti raspunde nimeni pina acum.E mai complicat cu filmele astea "artistice", de cinemateca.Si mai este si alb negru ! Si nu mor 30 de mexicani in primele 3 minute impuscati cu o mitraliera M60 dintr-un helicopter la joasa inaltime...
Si acum pe bune:ma bucur ca mai exista fani "On the waterfront".Pe vremurile astea si in forumul asta, iti trebuie curaj.Caci daca nu esti "ca ei" esti dubios,periculos.Am vazut filmul in copilarie iar acum vreun an l-am cumparat sub forma de dvd si l-am revazut cu mintea si dispozitia de acum.Nu este un film pentru toate gusturile,este mai greu ptr unii,dar se poate studia (cine are inclinatie) ,arta teatrala, daca se urmareste atent jocul lui Brando si chiar si al lui Rod Steiger. Si pentru mine Brando este unul din granzi,poate cel mai mare, poate la acelasi nivel cu Pacino,G.Hackman,A.Quinn,L.Olivier etc... e greu de decis ca e arta,e greu cu clasamente. |
Posted 07 December 2009 - 21:34

am avut mult timp acest film pe hdd si nu m-am atins de el dar s-a meritat asteptarea ![]() draguta si blonda ![]() cum pot sa iau si eu filmul? ![]() |
Posted 08 December 2009 - 20:01

cum pot sa iau si eu filmul? ![]() Buy It! http://www.amazon.co...M...5244&sr=8-1 |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users