![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Ce este - streptococ beta-hemolitic grup A ?
Last Updated: Jul 15 2010 21:50, Started by
kata112
, Sep 08 2009 19:26
·
0

Posted 08 September 2009 - 19:26

Fratele meu afost detectat ca avand aceasta boala si as vrea sa stiu ...cat mai multe despre ea . Astept raspunsuri si cat mai multe informati .
Edited by kata112, 08 September 2009 - 19:29. |
Posted 09 September 2009 - 12:18

Crede-ma stiu si eu sa dau search pe google ,iar toata noaptea am citit tot felul de pagini legat de asta . Mă interesa niste pareri , din partea unora care au mai trecut prin asa ceva .
|
Posted 09 September 2009 - 12:25

Nu crapă, stai liniștit! Toată lumea are așa ceva cel puțin o dată în viață!
|
Posted 09 September 2009 - 15:20

Posted 09 September 2009 - 18:23

streptococul asta nu e o boala, cei ce sunt depistati avind asta risca sa faca reumatism articular acut, dar asta nu inseamna ca va face sigur, deci nu e nevoie sa te ingrijorezi
se trateaza cu antibiotic injectabil si e ok |
Posted 08 January 2010 - 22:57

Buna.......si eu am avut streptococ beta hemolitic grupa a si medicul ORL-ist mi-a prescris injectii in felul urmator
: Penicilina de 1.000.000 si Gentamicina de 40.Asta timp de 10 zile.Doua peniciline si o gentamicina dimineata si tot asa seara,dar am respectat orele adia in fiecare zi dimineata la ora 10 si seara la 7.Cand mi-am repetat analiza a iesit negativ.Nu este ceva de speriat,este ceva care trece doar ca apoi trebuie sa fii mai precaut :sa nu bei dupa nimeni sa nu mananci dupa nimeni si inainte de fiecare masa spalate mainile sau dupa orice locuri frecventate.PS:Daca va face penicilina sa ia penicilina sodica pt ca este mai putin dureroasa si serul fiziologic sa il i-a la flacon nu fiole pt ca este diferenta de pret enorma si sa cumpere ace in plus,adica inca o data cate seringi cu ac sunt,un ac pt ser si unul pt injectie.Daca te mai intereseaza unele chestii te ajut cu [email protected] |
Posted 09 February 2010 - 23:26

Buna.......si eu am avut streptococ beta hemolitic grupa a si medicul ORL-ist mi-a prescris injectii in felul urmator : Penicilina de 1.000.000 si Gentamicina de 40.Asta timp de 10 zile.Doua peniciline si o gentamicina dimineata si tot asa seara,dar am respectat orele adia in fiecare zi dimineata la ora 10 si seara la 7.Cand mi-am repetat analiza a iesit negativ.Nu este ceva de speriat,este ceva care trece doar ca apoi trebuie sa fii mai precaut :sa nu bei dupa nimeni sa nu mananci dupa nimeni si inainte de fiecare masa spalate mainile sau dupa orice locuri frecventate.PS:Daca va face penicilina sa ia penicilina sodica pt ca este mai putin dureroasa si serul fiziologic sa il i-a la flacon nu fiole pt ca este diferenta de pret enorma si sa cumpere ace in plus,adica inca o data cate seringi cu ac sunt,un ac pt ser si unul pt injectie.Daca te mai intereseaza unele chestii te ajut cu [email protected] Buna, injectiile le-ai facut intravenos sau intramuscular? |
Posted 19 February 2010 - 02:17

la fel de bine se trateaza si cu penicilina oral 10 zile
![]() |
Posted 18 March 2010 - 11:04

Posted 15 July 2010 - 21:50

Fratele meu afost detectat ca avand aceasta boala si as vrea sa stiu ...cat mai multe despre ea . Astept raspunsuri si cat mai multe informati . in tinerete apare reumatism articular acut (cardita cu aparitie de sufluri cardiace. coreea= miscari neurologice noduli subcutanati si artrita =roseata a articulatiilor ) mai apoi apar leziuni ale valvelor mitrale..stenoza mitrala si mai apoi insuficienta mitrala.... boala apare preponderent la femei..dar si la barbati eu la 5 ani in 1990 am fost suspect de Reumatism articular acut si am fost operat nu am inteles eu mare branza de ce m a operat. insa privind fisa medicala aia eliberata de fostele dispensare de pe vremea pcr. am vazut diagnosticul de internare... multumesc lui dumnezeu si dr care m a operat acu la 20 de ani dupa sunt sanatos..aproape ![]() Edited by huafa, 15 July 2010 - 21:51. |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users