Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info certificate digitale COVID-19

COVID-19: Raportari · Stiri Oficiale

Info Coronavirus/Vaccin vs. Fake News

Informatii utile stare de alerta
 Alegere SSD NVME 1 TB

Opriri dese Centrala Hermann Mast...

Boxa activa cu frecvența bas...

Achizitie 2 televizoare
 Japoniaaa- Suzuki Jimny 1.3, 2005

Reparație Rca sau casco

Problema tableta Lenovo tab 3

PC Freeze
 Baterie Samsung J6

Golden Retriever

Neuralink - primele implanturi de...

Etape succesiune
 

Blocuri Noi in Bucurestii Noi/Damaroaia_2009-2014

- - - - -
 • This topic is locked This topic is locked
5260 replies to this topic

Poll: Blocuri Noi in Bucurestii Noi/Damaroaia_2009-2014 (66 member(s) have cast votes)

Care din cele 2 asociatii considerati ca are dreptate in demersurile sale?

 1. http://ascdbn.ro/ (Asociatia Salvati Cartierele Damaroaia si Bucurestii Noi) (54 votes [81.82%] - View)

  Percentage of vote: 81.82%

 2. http://www.administratorimobileubm.ro (Asociația Constructorilor din Damaroaia) (12 votes [18.18%] - View)

  Percentage of vote: 18.18%

Vote

#343
FLAKHAPPY

FLAKHAPPY

  Junior Member

 • Grup: Members
 • Posts: 61
 • Înscris: 05.01.2010
"nu are acordul nostru pentru o astfel de constructie, acord necesar mai ales in cazul constructiilor facute pe hotarul comun cu alte proprietati."


curios cum a obtinut autorizatia de construire fara acest act, daca a fost cerut expres ca atare prin certificatul de urbanism; in anumite conditii (detaliate tot prin certificatul de urbanism) e posibil sa inlocuiesti acest acord cu declaratii pe propria raspundere; pina cind cineva nu pune cap la cap lantul de acte necesar pentru autorizatie de constructie nu prea poti spune ca ce s-a facut e ilegal (strict din acest punct de vedere).
Posibilitatea declaratiei pe propria raspundere a aparut pentru cazurile in care vecinul care vrea sa construiasca e certat cu vecinul caruia trebuie sa-i ceara acordul si acesta nu i-l da fara vreun temei rezonabil. E o prevedere buna, dar posibil sa se ajunga la abuzuri daca nu e aplicata onest.

#344
CCF

CCF

  Junior Member

 • Grup: Members
 • Posts: 55
 • Înscris: 11.03.2013
Locul de parcare ca locul de parcare.

Pe mine ma interseaza in mod expres cum se va comporta mizeria de cladire in caz de cutremur. Eu locuiesc chiar in spatele cladirii.

La realizarea fundatiei unul dintre muncitori sa blocat in cofrag si si-a prins burta in fiare. Daca nu le dadea tata voie omul acela cred ca era mort. Trebuia chemata descarcerarea totusi.

Trebuie sa fii si prost si nebun sa lucrezi pentru astfel de oameni mai ales ca plata de la astia vine ff greu nemai vorbind de calitatea lucrarii.

Sef de santier a fost -roman neluta liviu- adica proprietarul. A construit in regie proprie doar ca:

este muzicant sau asa se crede.

nu are nici un stiudiu in cea ce priveste constructiile.

Cel mai comvingator lucru este ca el nu sta in cladirea pe care a construito, probabil stie ce il paste daca sta.

Nea amenintat cu Eugen Onoriu un om din primarie care este pila lui si le faciliteaza toate actele.

Nevastasa sa dus sa il ameninte pe tata la servici. A avut un ton obraznic si cu mama astfel : Fane cafea ca sa stam de vorba. Deci astia sunt oamenii de "treaba".

Sunt multe aspecte legate de acesti oameni. Mi-ar trebui ani ca sa ii descriu in detaliu, poate rezulta si un roman sf de succes in restul tarilor.Posted Image

Are un nivel in plus fata de autorizatie (DS+P+3E+4R) in autorizatie scrie (DS+P+2E+3R). DS-demisol, P-parter (de la 2m), E - etaj, R-retras

Cred ca cu ce am invatat pot sa ma fac eu dezvoltator imobiliar. Posted Image

Merci de informatie FLAKHAPPY e bine de stiut.

LaserXL abia astept sa ii refuleze canalizarea :))

#345
DanielSilviu

DanielSilviu

  Member

 • Grup: Banned
 • Posts: 413
 • Înscris: 23.03.2013

Opriţi discriminarea


Comunicat de presă
Asociaţia Constructorilor din Dămăroara doreşte să se implice ȋn combaterea falsei percepţii despre Cartierele Dămăroaia şi Bucureştii Noi, care sunt o zonă liniştită şi care au o criminalitate scăzută. Asociaţia Salvaţi Cartierele Dămăroaia şi Bucureştii Noi ȋnvrăjbeşte şi discriminează ȋmpotriva ţiganiilor, a ȋnceput un război etnic pe internet, forumurile fiind pline de ură. A identificat 120 de imobile care sunt construite de ţigani.  Ţiganii sunt o etnie marginalizată, pentru care sunt puţine locuri de muncă. Ţiganii din Dămăroaia au fost de generaţii antreprenori practicând lăutăria şi lucrând ȋn construcţii.  Ştiu de generaţii să-şi câştige pâinea singuri, să-şi negocieze contractele.  Ţiganii din aceste cartiere sunt o poveste de succes.  Nu cerşesc, ci aduc bani la bugetul local şi la bugetul de stat.  Peste 1.000 de antreprenori care au ridicat cele 120 de construcţii valorează 138.000.000 lei. Numărul locurilor de muncă create pentru familiile ţigăneşti este mult mai mare, soţiile lucrând ȋn magazinele proprii, copiii mergând la şcoală.  Familiile ţigăneşti se ajută unele pe altele, rudele contribuind cu bani la proiectele imobiliare pe care le dezvoltă.  O ȋntreagă comunitate se autofinanţează ca antreprenori şi ȋn jur de 400 de familii crează alte 3.600 de locuri de muncă.  Dămăroaia este mai frumoasă cu banii investiţi de aceşti antreprenori.Asociaţia Salvaţi Cartierele Dămăroaia şi Bucureştii Noi nu ştie de contribuţiile pozitive la societate ale acestor oameni:· Impozitele pe proprietate au crescut ȋn zonă cu un multiplu de 14.  Cele 120 de construcţii identificate de ASCDBN au fost case sau terenuri ȋn locul cărora s-au construit 1.680 de apartamente.  

· Pentru proprietăţile cumpărate s-au investit 105.600.000 lei, care au generat comisioane notariale de 1.056.000 lei şi impozite pe venituri din tranzacţii imobiliare de 3.168.000 lei

· Pentru construire s-a plătit manoperă pentru 3.600 de locuri de muncă ȋn valoare de 86.400.000 lei, taxe şi contribuţii de 47.520.000 lei

· Pentru materiale de construcţie s-a plătit 203.280.000 lei la care se adaugă TVA de 48.787.200 lei

· S-au vândut  132.000 mp construiţi cu o valoare de 580.800.000 lei cu o medie de 4.400 lei/mp, pentru care s-au plătit comisioane notariale de 5.808.000 lei, impozit pe venit de 17.424.000 lei, comisioane bancare de 5.808.000 lei.

· O profitabilitate medie de 24% de proiect, cu durată medie de 2 ani de la data cumpărării terenului până la vânzarea ultimului apartament, ȋnseamnă profituri de 138.000.000 lei.

· Bugetul  a câştigat 122.903.200 lei compus din impozit pe imobile, venit, impozite pe salarii şi contribuţii şi TVA. Cartea Funciară a câştigat 1.029.600 lei.

· Pentru gaze, apă, electric consumul s-a multiplicat de 14 ori, la care se adaugă efectul  TVA ȋncasat la facturi.

· Bănci finanţează peste 500.000.000 lei ca urmare a acestei dezvoltări.

· Ţara profită, Bucureştiul profită, Familiile din cartier profită de bunăstarea muncii.

ASOCIAŢIA CONSTRUTORILOR DIN DĂMĂROAIAȊn calitate de expert contabil lucrez cu constructorii din Dămăroaia de peste 15 ani.  Modul de construire ȋn Dămăroaia este un mod corect, fiecare proiect are un diriginte de şantier şi construcţiile sunt verificare continuu atât de primărie cât şi de Inspectoratul de Stat ȋn Construcţii.Am analizat cu atenţie pe cei care aruncă invective pe internet la adresa ţiganilor şi plecând de la Preşedintele Truţă Petru şi Vice Preşedintel Fătu Gheorghe până la ultimul membru al Asociaţiei Salvaţi Cartierele Bucureştii Noi şi Dămăroaia nu am văzut decât ură.Ȋn cel priveşte pe Dl Truţă Petru acesta are un trecut mai bogat decât mulţi din constructorii din Dămăroaia.  Casele acestuia de pe Str. Garofiţei 16 şi 20 nu ȋndeplinesc condiţiile de urbanism pe care le apără cu ardoare, acesta ȋncălcând autorizaţia de construire, rampa acestuia la subsol intrând pe domeniul public, retragerea imobilului fiind la 1,5 m faţă de vecinul din dreapta şi nu la 3 metri cum cere pentru ţigani.  Şi atunci cum poţi să ceri altuia ceea ce tu nu respecţi.  Problema Dl Truţă cu LEGEA este ȋnsă mult mai veche, de pe vremea când a avut deschis dosar de cercetare penală pentru Marmura.  Faptul că acum acesta are un trai bun este umbrit de ura acestuia pentru ţiganii care se ȋntreţin singuri şi lucrează.Problema Dlui Truţă Cristian este că nu poate să suporte „Ciorile,” acesta ameninţăndu-l pe Miriuţă Marian că ȋl ȋmpuşcă cu cele 4 arme pe care le are ȋn dotare.  Ameninţările sunt multiple.Problema Dlui Constructor Inginer Fătu Gheorghe este aceiaşi ură.  Dar modul ȋn care acesta şi-a construit imobilul respectă autorizaţia?  Garajele sunt prevăzute ȋn autorizaţie şi proprietatea domniei sale respectă gradul de ocupare?Pe acest site s-ar fi vehiculat existenţa unor nelegalităţi cu privire la actele de proprietate.  Pentru necunoscători vă recomand angajarea unui avocat care să vă verifice actele.  Pentru cei care se ȋmprumută de la bancă juriştii acestora sunt experţi la a cere şi cele mai neȋnsemnate detalii, făcându-şi ȋn general treaba foarte bine.Pentru cei care se ȋndoiesc de calitatea lucrărilor vă recomand să studiaţi cartea construcţiei cu un inginer constructor.  Am avut acest tip de verificare de nenumărate ori şi inginerii s-au minunat de faptul că au găsit ȋn acte lucrări executate de experţii constructori, arhitecţii sau diriginţii de şantier dintre cei mai reputaţi.Asociaţia Constructorilor din Dămăroaia a fost creată pentru a furniza o imagine clară şi transparentă despre proiectele care se desfăşoară ȋn cartier.Actele şi ȋntrebările despre proiecte pot fi obţinute foarte uşor de către toti cei interesaţi de la proprietari.

#346
CCF

CCF

  Junior Member

 • Grup: Members
 • Posts: 55
 • Înscris: 11.03.2013
si de ce Inspectoratul teritorial de munca spune de fiecare data ca nu se munceste?

totul este ridicat ca prin minune! pana la primul cutremur serios!

Unde sunt contractele de munca ale echipelor sau oamenilor angajati pentru lucrari?

<Pentru proprietăţile cumpărate s-au investit 105.600.000 lei, care au generat comisioane notariale de 1.056.000 lei şi impozite pe venituri din tranzacţii imobiliare de 3.168.000 lei>

Aceste comisioane au rezultat din vanzari repetate si nu este clar in ce scop.

<Pentru gaze, apă, electric consumul s-a multiplicat de 14 ori, la care se adaugă efectul  TVA ȋncasat la facturi.>

Pentru ca izolatia este facuta prost normal ca platesti la gaze pana la loc comanda. Datorita existentei blocului ridicat langa mine este asa un frig iarna ca factura mea la gaze a crescut cu 100%.

De ce sa platesc dublu si sa traiesc cu linistea ca voi muri la urmatorul cutremur cu toata familia mea?

Cea mai importanta intrebare: Daca sunt atat de bine facute aceste cladiri de ce nu locuiesc in ele si prefera casele mici care nu prezinta risc in caz de cutremur pentru familiile lor?

A auzit vreunul dintre acesti constructori de rezistenta materialelor? Ce este o fundatie? Pe ce tip de sol construieste? Stie vreunul sa citeasca un plan de constructie? Nu cred!

Daca nu am dreptate Daniel Silviu te rog sa imi exemplifici un caz in care executia a tinut cont de proiect iar poiectul de tipul de sol , procesele verbale pentru fiecare lucrare executata? Pune actele pe site! DAca nu le pui cu tot cu justificari vei fi un mincinos!

Bancile nu au specialisti, iar la urmatorul cutremur precum cel din 77 toti cei care vor locui sau vor fi in preajma acestor cladiri sunt sortiti pieirii, adica cartierele Bucurestii Noi si Damaroaia! Nu mai punem la socoteala ca pierderile pentru banci vor fi uriase. Un credit pe 20 ani iar banca sa isi ia banii inapoi numai pe primii 5? Eu daca as avea de acordat astfel de credite mas gandii si razgandii de sute de ori inainte sa fac o astfel de afacere.

Recomand bancilor sa isi formeze specialisti din studentii care chiar invata la facultatiile de constructii de stat si mai ales sa finanteze acesti studentii pe perioada studiului astfel incat sa poata beneficia de pe urma lor cel putin 10 ani! Astfel ar reduce mult pierderile!
Acesti studenti sunt putini iar faptul ca invata poate fi verificat foarte usor! De regula sunt cei care sunt saraci si prost imbracati! Eventual sa finanteze cativa studenti la studii de master sau doctorat!

Edited by CCF, 23 March 2013 - 10:25.


#347
CCF

CCF

  Junior Member

 • Grup: Members
 • Posts: 55
 • Înscris: 11.03.2013
Felicitari pentru aceste remarci laudative dar din pacate nu sunt sustinute de legile fizicii, de proiectele date de primarie si de cea ce este specificat in autorizatiile de constructii!

Imi pare rau pentru Daniel Silviu ca nu are viziunea corecta asupra situatiei.

Tine minte Daniel Silviu ca formele fara fond sau cladirile fara fundatie vor cadea la urmatorul cutremur iar cifra estimata de victime este cel putin 80% din locuitorii acestor cladiri precum si vecinii care sunt prinsi acasa.

Va felicit pentru incercarile de a demonta adevarul sunteti un adevarat politician actual.

<Actele şi ȋntrebările despre proiecte pot fi obţinute foarte uşor de către toti cei interesaţi de la proprietari.>

Si de ce nu a fost in stare atunci proprietarul sa arate ce a facut cu acte? Nu cumva lucrarile facute sunt fara acte? cu acordul tacit al angajatiilor primariilor? Un constructor evaziv in cea ce priveste actele este un om care sigur ascunde ceva.

#348
DanielSilviu

DanielSilviu

  Member

 • Grup: Banned
 • Posts: 413
 • Înscris: 23.03.2013
CCF punct cu punct pentru tine, ca ai o gelozie mare pe TIGANII care au si tu nu ai

1.  Ce treaba am eu cu ITM-ul si ce spun ei?  Eu stiu ca am clienti seriosi care isi platesc corect TOTI furnizorii si angajatii.

2. Oamenii ordinari fac lucruri extraordinare printr-o administrare corecta, o rasplata corecta a muncii si cu foarte multa munca.  Tu cat ai vrea sa dureze o constructie?  In China se face un zgarie nori peste noapte.  La noi de ce nu s-ar putea face structura la un bloc de 3 etaje in 3 luni?

3. Unde sunt contractele de munca ale echipelor sau oamenilor angajati pentru lucrari?  De ce trebuie contracte de munca pentru un dezvoltator?  TIGANUL tau are contracte de subantrepriza pentru ca a fost invatat asa de un consultant, ca sa reduca costurile.

4.  Scopul este pentru profit.  Toate societatile comerciale au ca scop profitul.

5. Pentru ca izolatia este facuta prost normal ca platesti la gaze pana la loc comanda. Datorita existentei blocului ridicat langa mine este asa un frig iarna ca factura mea la gaze a crescut cu 100%.

Un astfel de raspuns este demn de "copiii spun prostii!"  Am spus ca la o casa daramata pe terenul careia s-au construit 14 apartamente, consumul a crescut de 14 ori generand afaceri crescute si beneficiu pentru utilitati si stat la plata TVA.

6. De ce sa platesc dublu si sa traiesc cu linistea ca voi muri la urmatorul cutremur cu toata familia mea?

Poti sa mori si in casa ta la urmatorul cutremur.  Raspunsul tau nu are logica.  De unde sti tu ca este periculos in bloc? Ai studii in acest sens?

7. Cea mai importanta intrebare: Daca sunt atat de bine facute aceste cladiri de ce nu locuiesc in ele si prefera casele mici care nu prezinta risc in caz de cutremur pentru familiile lor?

Daca te-ai documenta si nu ai fi superficial, ai vedea in fiecare cladire o afacere de familie.  Dezvoltatorul se muta de obicei in cladire si vinde apartament cu apartament pana cand isi recupereaza costurile si poate sa achizitioneze alt teren pentru a porni din nou ciclul.

7. A auzit vreunul dintre acesti constructori de rezistenta materialelor? Ce este o fundatie? Pe ce tip de sol construieste? Stie vreunul sa citeasca un plan de constructie? Nu cred!

Ai auzit de Ford si de butoanele la care apasa pentru specialisti? Diferenta intre constructor si dezvoltator imobiliar este ca dezvoltatorul administreaza procesul de construire, care include si subcontractarea unui diriginte de santier si a unui inginer care sunt prezenti la lucrare.  Dezvoltatorul trebuie sa stie sa administreze costurile, nu sa sa stie ce face inginerul.  Asa ca nu este nevoie de cunostinte ca sa finantezi construirea unui bloc, daca cumperi expertiza.

8. Daca nu am dreptate Daniel Silviu te rog sa imi exemplifici un caz in care executia a tinut cont de proiect iar poiectul de tipul de sol , procesele verbale pentru fiecare lucrare executata? Pune actele pe site! Daca nu le pui cu tot cu justificari vei fi un mincinos!

De ce ma manipulezi? Vrei sa-ti fac tie viata usoara ca sa obtii actele?  Munceste daca vrei sa dai in judecata si adu tu dovezile in instanta, dar sa nu uiti ca reversul medaliei cand pierzi procesul este ca vei plati, inclusiv cu averea personala.  Credeti ca daca ati dat drumul si va ascundeti in spatele Asociatiei nu vom putea sa va gasim?   Te inseli amarnic.  Actele exista si deciziile sunt fundamentate corect.  Si daca sunteti asa de corecti de ce nu-si pune pe site Dl Truta actele de la proprietati si arata ca a respectat planurile? Ca tot este ditamai Presedinte de Asociate ranita in orgoliu.

9. Bancile nu au specialisti, iar la urmatorul cutremur precum cel din 77 toti cei care vor locui sau vor fi in preajma acestor cladiri sunt sortiti pieirii, adica cartierele Bucurestii Noi si Damaroaia! Nu mai punem la socoteala ca pierderile pentru banci vor fi uriase. Un credit pe 20 ani iar banca sa isi ia banii inapoi numai pe primii 5? Eu daca as avea de acordat astfel de credite mas gandii si razgandii de sute de ori inainte sa fac o astfel de afacere.

Ai devenit si expert bancar si seismolog si inginer de rezistenta.  Superficialitatea argumentului tau lasa de dorit.  Da bancile au experti numiti juristi care te cauta si la ultimul act, cumparatorul are avocat si expert constructor care verifica actele si cartea constructiei.  De la departare nu ai cum sa vezi ca fiecare constructie este verificata de zeci de specialisti in fiecare domeniu, de la planificare, la structura, la executie, pana la finantare, inclusiv fiscal si contabil.  Dar de de la distanta toti generalistii isi dau cu parerea si de aproape sau fata in fata nu stiu nici sa tina pixul in mana.  Pacatul pe care il faci - exagerarea duce la minciuna, la denigrare.  Sa nu uiti ca pacatul are intotdeauna un pret pe care la sfarsit trebuie sa-l platesti.  Tu sti care este pacatul pe care il faci?

10. Recomand bancilor sa isi formeze specialisti din studentii care chiar invata la facultatiile de constructii de stat si mai ales sa finanteze acesti studentii pe perioada studiului astfel incat sa poata beneficia de pe urma lor cel putin 10 ani! Astfel ar reduce mult pierderile!

Eu inca nu am vazut pierderi la banci pentru motivele pe care tu le expui si vorbesc in cunostinta de cauza, din experienta, fiind auditor bancar din 1989 si lucrund ca si expert contabil pentru constructii din 1996.  Cat priveste sponsorizarea de care vorbesti, sunt convins ca habar nu ai cum isi instruieste o banca angajatii.  Dar de in spirit pur romanesc mai pui de o cerseala si de o modalitate de obtine ceva fara munca pentru fiul tau.  Pune-l la munca sa-si castige painea singur nu sa fie sponsorizat de altii.  Ia-ti rolul in serios si asigura-i TU educatia.  Eu am muncit 50 de ore pe zi si am terminat 2 facultati si nu mi-a dat nimeni nici o finantare.  Inca o data cei saraci nu sunt si cei mai buni daca raman in continuare in saracie.  Viata iti da intotdeauna sanse si daca nu iti asumi riscul asa cum fac TIGANII pe care ii geloziti, nici un student genial nu va avansa in viata.

#349
C0Bu

C0Bu

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 252
 • Înscris: 25.01.2006
Ia ca au aparut informatii noi. Destul de interesant. S-a notat :)

#350
csercses

csercses

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 690
 • Înscris: 18.07.2010
Domnule Udrescu sau DanielSilviu cum iti place sa-ti zici., deci pana la urma te-ai vazut sef de satra.

Pentru forumisti: daca vreti sa vedeti organizatia cu cea mai mare densitate de infractori, nu trebuie decat sa vizitati “Asociatia Constructorilor din Damaroaia”.

Membrii ASCDBN au avut intalniri cu Udrescu, ca sa ne transmita mesajul tiganilor. Mesajul a fost : “de la 1 aprilie construim legal, pentru ce  am construit pana acum renuntati la procese”. DECI, PANA LA URMA, AU INTELES SI TIGANII DIN ACESTE CARTIERE CA SUNT INFRACTORI SI CA BLOCURILE SUNT ILEGALE”.

    Domnule Udrescu, inainte sa arunci cu murdarie in altii, mai bine uita-te in batatura proprie. Si nu ma refer la batatura asociatiei voastre care este un club de infractori si penali, ma refer la batatura proprie, ca am auzit ca si matale ai avut ceva interferente cu legea.
    Dupa ce am varsat o lacrima de emotie citind de “etnia marginalizata” din cartier, mi-am mai revenit cand mi-am adus aminte ca am colegi de asociatie amenintati pe strada de catre conationalii tai. Dupa cum se vede nu a avut niciun efect, iar voi cu toate ca nu ne cunoasteti, in afara de cativa, noi va stim pe toti. Treceti pe langa noi pe strada in fiecare zi.

    DECI CU AMENINTARILE NU A MERS. Si sper sa va vina mintea la cap in timp util, pentru ca orice ati face, reactiunea  va fi de doua ori mai puternica. Asta in cazul in care Institutiile Statului nu-si fac treaba. Pentru ca au fost informate ca este o zona de posibil conflict  si suntem permanent in contact cu ele.  

    HAI SA VEDEM CU SPAGA: pe la toate organele de ancheta si control pe unde v-am revclamat, ni s-a spus “off the record” ca ati incercat sa-i spaguiti (din nou, zicem noi). Si sa vezi minune, FUNCTIONARII STATULUI NU MAI IAU SPAGA DE LA VOI! De ce? Pentru ca voi nu puteti sa faceti nimic fara sa incalcati legea si tot ce faceti PUTE. Dovada: toate plangerile penale pentru TOATE sesizarile care le-am facut.

    Culmea, pana si Primaria Generala a inceput sa dea autorizatii corecte!
    Dovada: pe strada Diaconu Coresi 15 s-a dat autorizatia 895/19.12.2012 pentru S+P+2E, POT 43%, CUT 1.3, 8 locuri de parcare (am obtinut-o in instanta), iar Lungu Nelutu Elisei a construit intre 12 februarie si 5 Aprilie D+P+3E! Deci in 3 saptamani a construit un bloc la structura, apropo de proiecte si constructii sigure si frumoase cu care bati campii. S-a pornit actiunea in instanta pentru demolare. Tiganul zideste in continuare. Sau este inceput inainte de 1 aprilie si nu se pune?

    Tiganii din cartier “sunt o poveste de succes” dupa criteriile si scara voastra de valori. Ai uitat sa mentionezi “povestea de insucces” sau “de cosmar” care o reprezinta acesti tigani constructori de blocuri pentru vecinii lor. Cum o sa arate acest cartier daca nu va oprim noi? Iti spun eu: CA UN GHETOU PLIN DE BLOCURI, construite la 1 metru unul de celalalt.
    Ca sa fac referire la o postare anterioara: cei care ati cumparat pe Natatiei 59 si va bucurati de privelistea larga spre Damaroaia, cautati pe site-ul PMB: exista un PUZ din 2008 pentru un bloc P+3E chiar pe terenul din fata voastra. Deci, enjoy the moment, ca mai tarziu vine ori demolare, ori contructia paravan.
    Pentru cei care au cumparat pe Duetului 100 (sau doresc sa cumpere), vedeti ca tiganul are plangere penala pentru constructie ilegala inca de anul trecut. Tot ce vinde o face cu fals in declaratii ( la notar). Oricum, mergem la demolare.

    Ca tot ai aruncat cu cifrele alea: un amalgam de bulshituri. In afara de TVA-ul de 5% impus prin contract, aproape totul este la negru: materiale, cifele cu beton vin numai noaptea, fara niciun control de calitate, oamenii de pe santiere fug ca sobolanii cand vin controalele, etc. Am vorbit si noi cu specialisti in constructii: la intrebarea cum poate fi cofrata si turnata o placa sau stalpii de rezistenta intr-o zi, raspunsul a fost unanim: nu ai timp sa pregatesti, sa tai, sa legi si sa verifici fierul, in plus sa torni si betonul in ritmul asta, decat daca nu folosesti tot materialul (de exemplu bagi 1 tona de fier in loc de 4 tone), nu ai un sistem de verificare si control, samd.  Problema nu este cu ignorantii care se muta in blocurile voastre, ci cu vecinii care devin victime ale unor constructii nesigure.
    Marja de profit de 24%. Da, suna corect. Dar cand inmultesti cu 2 sau cu 3, cam de cate ori este mai mare constructia fata de autorizatie, cam cat este marja domnule consultant fiscal Udrescu? Cand, in loc sa faci garaje la subsol conform HCGMB 66/2006 (1 garaj pentru un apartament sub 100 mp si 2 garaje pentru apartamente mai mari de 100 mp), cu cat creste marja de profit? In ce se tranforma”povestea tiganeasca de succes” dupa ce tiganul vinde, isi ia banii si pleaca, dar raman locatarii blocului si vecinii sa-si manance ficatii cu parcarea masinilor si servitutile de vedere?

    Cat despre bucuria care ar trebui sa ne-o provoace cresterea incasarilor la gaze, apa si curent de 14 ori pe bloc, nu am auzit o imbecilitate mai mare de pe vremea cand posta Cobu si Avath. Sa vezi bucurie pe noi si pe proprietarii apartamentelor cand n-o sa mai vina gazul, apa si curentul pe teava din cauza de supraconsum.

    In final, domnule Udrescu, nu-ti bate capul. Nu ma numesc nici Truta, nici Fatu. Nu ma cunosti, dar eu incep sa te cunosc. Pari mai destupat la minte decat neanderthalezii din asociatia voastra. Poate trebuia sa-i spuneti CLANUL CONSTRUCTORILOR DIN DAMAROAIA, ar fi inteles lumea mai repede ce este cu voi. Sper ca ai inteles mesajul inca de la intalnirea de saptamana asta: nu discutam cu voi in grup, discutam cu fiecare in parte! Conditia: sa intre in legalitate cu blocul. Asta a fost conditia pusa de catre toti membrii ASCDBN care au pornit procesele.
    Apropo, spune-i lui Nelutiu Elisei (sau lu’ tac-su, ca e blocul lui) ca nu o sa realizeze nimic daca construieste ca turbatu’, ca tot mergem la proces si il demolam cu tot cu fraierii pe care ii escrocheaza vanzandu-le apartamentele (cum deja s-a intamplat pe Duetului 100). Daca demoleaza etajul 3 si face cele 8 garaje, 4 la subsol, 4 in curte, noi ne vedem de treaba noastra si il lasam in pace, chiar daca a depasit CUT-ul. Mai spune-i ca luni vin controalele de la ISC si DC.

    Cat despre cele care nu pot intra in legalitate, sorry, dar trebuie sa le demolam.

    Noi, in 5 luni de zile de cand fiintam, am reusit sa destelenim Statul in privinta ilegalitatilor voastre. Avem destul timp pana la primele termene, timp in care o sa faceti poteca la Procuratura si DNA, voi si aia pe care i-ati spaguit. Ca ati lasat destule urme, care vor fi luate la cercetat. Si cand se va porni tavalugul asta, atunci sa te tii!
    Ai spus in postarea de dinainte ca noi facem asta din ura fata de tigani. Te-nseli amarnic. Pana acum 5 ani tiganii tai faceau negot cu masini, (unii incepusera ca ciorditori din masini) si construiau vile, mai urate si mai inghesuite, dar nu deranjau pe nimeni. De cand au inceput sa construiasca blocuri supradimensionate si ilegale, sfidand vecinii, a aparut un sentiment de revolta care, in timp s-a transformat in ura. Dar nu catre tigani. Catre constructorii de blocuri ilegale. Si ura asta, la multi dintre noi, vine din rarunchi!

    Atentie! Nu este o declaratie de ura impotriva tiganilor. In cartier sunt si alti tigani in afara de cei emigrati din Cojasca, Buftea si Fantanele, care convietuiesc cu noi foarte bine. Repet, problema noastra sunt constructorii de blocuri ilegale, care in proportie de 99,999% sunt de etnie tiganeasca, reuniti prin legaturi de familie si de confesiune.

    Daca ar incepe sa construiasca legal, noi, in cel mai rau caz, i-am ignora, poate am ajunge sa traim si sa ne respectam ca niste vecini, cu atat mai mult cu cat copii nostri merg cam la aceleasi scoli din cartier.

    Eu imi dau seama ca un conflict deschis intre locuitorii cartierului si amicii tai ar fi in interesul nostru, pentru ca ar rezolva rapid situatia: nici dracu’ nu s-ar mai muta in blocurile tiganesti care sunt “into the war zone”. Dar noi suntem oameni normali, care vrem sa traim intr-o tara normala, in care se respecta legile. Sper sa-ti convingi prietenii ca singura modalitate de a rezolva conflictul este de a intra in legalitate sau de a apela la Justitie pentru mediere.

    Pana la urma ASCDBN nu doreste decat ca Zona Protejata Bazilescu sa fie PROTEJATA de actiunile clicii formate din Udrescu&Company.
    
Pe ascdbn.ro am inceput sa incarcam o parte din actiunile noastre. Cele mai multe nu sunt inca postate din motive pe care nu le expun acum.  
      
    Daca dorit sa ne contactati, aveti mail-urile pe site.

    Daca dorici sa-i contactati pe cei de la Clanul Constructorilor din Damaroaia ii gasiti in fiecare noapte fie calare pe cifele de beton, fie la coltul blocurilor proprietate personala, ca vad ca n-au afisat nicio data de contact.
    Pe domnul Udrescu nu-l cautati prin cartier ca nu sta aici. Si nici nu construieste in zona. O face din “iubire de frate” si, bineinteles, ca sa-i mai consilieze, inca odata,  conta cost, desigur, pe giboni.

    A iesit cam mare postarea asta, recunosc, dar, domnule Udrescu, stiu ca asta este regula, “cand ai de spus numai ineptii, scrie mult, ca sa-i inebunesti de cap”, dar,domnule, lasa povestile, fii mai concis, ce dracu’!

    Si inca ceva. In Damaroia si Bucurestii Noi nu sunt 120 de blocuri, sunt 173. Lista completa a ajuns la DNA. Ma mir ca nu stiai numarul exact de blocuri, mai ales ca ai calculat la virgula profituri, venituri si cheltuieli. Dupa cum ziceam: bulshit!

#351
korr41

korr41

  Active Member

 • Grup: Members
 • Posts: 1,821
 • Înscris: 27.06.2007
Domnule DanielSilviu ,pm-ul care mi l-ai trimis m-a miscat profund...Daca esti preot sau pastor sau ceva de gaul asta tare as vrea sa te cunosc.Ce zici?Posted Image

#352
magistratul

magistratul

  New Member

 • Grup: Members
 • Posts: 1
 • Înscris: 23.03.2013
Pentru a cumpara un imobil (apartament) trebuie sa ai in vedere:
-Fisa tehnica
-Procesele verbale de lucrari (in special ascunse –fundatie, placi, stalpi de beton, etc)
-Concordanta intre  Proiect, certificatele de calitate ale materialelor utilizate si probele de material necesare pentru a verifica ulterior daca corespunde certificatului de calitate pentru material (fier beton, beton, tevi, caramizi, samd)
-Care este termenul de garantie al cladirii (60-70 ani cel putin), Gradul de seismicitate la care rezista constructia si cine asigura mentenanta (Reparatii post-vanzare pe perioada de garantie)? Acestea trebuiesc inscrise in procesul verbal de receptie al cladirii.
Procesul verbal de receptie al cladirii trebuie semnat de:
-Un reprezentant al primariei si / sau Disciplinei in Constructii (In zilele se incearca derogari de la aceste obligatii sau nu se arata certificatele de receptie)
-beneficiar (dezvoltator)
-Arhitect, proiectant
-Diriginte de santier (comform legii 10/1995 cu privire la calitatea in constructii si altor reglementari)

Ei vand si nu asigura nimic din toate acestea.
Cati dintre cei care au cumparat au stiinta de toate acestea?
Foarte important si vanzatorul, proiectantul, constructorul si arhitectul au obligatii post-vanzare.
2) Cati dintre cei care construiesc in regie proprie au o calificare cat de cat in domeniul constructiilor (fierar betonist, zidar, faiantar - nu cred ca vreunul a absolvit Facultatea de Constructii.)
Cati au platit TVA-ul pentru lucrarile efectuate?
Cati au inregistrat contractele de munca platind asigurari de sanatate, alte impozite? Munca la negru este la ordinea zilei.
Dupa vanzare cati au platit TVA-ul datorat statului in urma vanzarii?
3) Un bloc de 10 apartamente vandute cu preturi intre 65000 si 75000 euro aduce un venit de circa 700000 euro, iar venitul net este de cel putin 500000 euro.
Prin urmare profitul cu orice pret este facut in detrimentul calitatii si al obligatiilor fata de stat (neachitarea taxelor si impozitelor plus favorizarea muncii la negru). Rata profitului este de regula 5-10% iar in cazul constructiilor de acest tip este 71.43 %. Nu exista lege economica care sa permita o astfel de rata a profitului decat in cazul eludarii legilor in vigoare.

#353
korr41

korr41

  Active Member

 • Grup: Members
 • Posts: 1,821
 • Înscris: 27.06.2007
Wow! Deci;minciuna,lacomie si ipocrizie.Mari pacate...Oare de ce mai rupeti usile bisericutei din Isbiceni? Domnule DanielSilviu ...?Posted Image

#354
DanielSilviu

DanielSilviu

  Member

 • Grup: Banned
 • Posts: 413
 • Înscris: 23.03.2013
Csercses,

Daniel Silviu Udrescu este numele complet, si nu-mi ascund niciodata identitatea pentru ca nu am nevoie.  Nu sunt sef de satra si nu am clan, asa ca nu mai imprastia zvonuri si nedevaruri.  Sunt Auditor si Expert Contabil si imi castig painea si prin consiliere.  Nu este nimic necinstit in serviciile mele, profesia Contabila fiind o profesie liberal independent pentru care se incaseaza onorariu.  Am trait o viata in Pajura si Damaroaia.  Sunt Baptist de confesie, nu sunt pastor sau popa, ci un simplu membru al unei biserici.  Pentru CV-ul meu cauta-ma pe internet.

Pentru corectitudinea relatarii la intalnirea cu Asociatia Salvatorilor, eu am spus altceva:  "La razboi sunt victim de ambele parti si se va varsa sange.  Nu pot sa schimb ce s-a construit inainte de implicarea mea, dar putem sa facem un protocol cu 90% din Dezvoltatorii Imobiliari pe care ii reprezint.  Am fost delegat de batranii bisericii si cine nu va respecta intelegerea poate fi pedepsit."

Ura cu care abordezi subiectul lasa de dorit.  Frustarea este insa evidenta.  Nu am aruncat cu murdarie in nimeni, ci am relatat adevarul.  Presedintele si Vicele Salvatorilor au incalcat legea la fel ca si tiganii, construind ilegal.

Nu incerca sa ma improsti cu noroi, ma spal usor. Eu ma stradui sa respect legea.  Incalcarea legii duce la contraventii si infractiuni.  Traiesc profesional la marginea ei.  Imi platesc amenzile, imi platesc taxele si impozitele, dar ma opresc la limita ei si evit sa traiesc in infractiuni.  Asa ca ma veti gasi acolo unde sunt oameni de salvat si batalii de dus

Nu sunt tigan, deci nu folosi termenul de conational pentru mine.  Dar da, ma bucur sa descopar la tigani valori morale superioare celor din etnia mea romanesca, dragostea frateasca fiind una dintre ele.  De trei generatii, familia mea a lucrat cu tiganii, bunicul meu a fost printre primii misionari din Craiova, tatal meu a dus Evanghelia in multe sate tiganesti de peste 40 de ani, iar eu, slujesc cu serviciile mele celor care vor sa se schimbe in bine. Efectele sunt nenumarate, clientii mei tigani isi platesc taxele, lucreaza corect, angajeaza specialisti si sunt printre cei mai buni administratori pe care I-am vazut in afacerile de familie.  Pentru mine cesta este succes.

Stilul securist cu va stiu pe toti nu merge.   Inca o data repet si eu - CU AMENINTARILE NU MERGE. Acolo unde legea nu functioneaza exista mecanisme de reglare.  Toate problemele vor fi reglate.  Si pentru cei care citesc cu ardoare disputa, vestile sunt proaste.  Costurile vor fi numai la membrii celor doua asociatii, iar beneficiile la aocati.

Am fost angajat sa administrez procedura pornita de Salvatori. Ceea ce voi face este sa termin cu inregistrarea Asociatiei Constructorilor din Damaroaia, dupa care sa stabilesc o strategie de aparare, sa angajez avocati, experti, etc, apoi sa construiesc un site sa stiti de unde sa ma luati, ca de ascuns eu nu ma ascund niciodata.  Nu cred ca la cele 100-200 de cazuri pe care le promovati se va da daramare de imobile si statul si Primaria sa plateasca daune.  Pentru ca atunci cand exista o autorizatie emisa de catre o autoritate publica, cel care a primit-o se poate indrepta catre acea autoritate in pretentii.

Ceea ce va doare cel mai mult este invidia cum de un tigan fara scoala castiga mai mult decat voi care aveti atata scoala.  Banii sunt facuti de cei care isi asuma riscuri, deschid o afacere de familie si muncesc mult.  Cei care nu risca si vor un loc caldut si o leafa au o conditie inferioara pentru ca nu isi pot creste veniturile dincolo de salarii.  Antreprenorul insa isi asuma si riscul dar si o plata mai mare.

Cazurile particulare le va analiza instant pe baza de probe.  Toate autorizatiile date de Autoritate sunt corecte.  Daca nu sunt, atunci Autoritatea va plati daune.  Faptul ca unul sau altul, inclusiv dintre Salvatori au construit in afara autorizatiei, ramane ca instanta sa stabileasca cine are calitate sa ceara, daca procedura a respectat termenul, etc, lucruri pentru care vor fi avocati angajati.  Problema este ce vor face Salvatorii care abuza legea?  Vor plati cu averea personala.  Asa ca sfatul ramane acelasi.  Decat razboi de ce nu pace?  Pentru ca daunele cauzate de Salvatori vor fi mari si plata pentru cei care gresesc dintre Salvatori va fi la fel de mare.  Inainte de conflict si instanta va sugerez calea impacarii.
  
Da, pentru mine Tiganii din cartier “sunt o poveste de succes.” Criteriile mele si scara mea de valori se bazeaza si pe contributia la comunitate.  Tiganii au reconstruit Damaroaia si au facut-o mai frumoasa.  Multe blocuri sunt superbe.  Si au fost construite pe locul unde erau case insalubre, porci, gaini etc.

VOI NU O SA OPRITI PROGRESUL NICIODATA!  De construit se va construi in continuare si daca magistrala nu face fata, veniturile nou create in zona prin densitatea populatiei vor aduce schimbari atat la utilitati cat si la impactul investitional al Autoritatilor.  Asa ca stati linistiti ca nu va veti mai incalzi cu lemne si nu o sa beti apa din puturi.  Tiganii fara scoala va vor aduce in secolul 21 de confort.  Din aceasta cauza se vinde in Damaroaia, pentru ca Tiganii construiesc bine si ieftin.

Cifrele mele au fost construite pe cele 120 de cladiri pe care le-ati raportat pe site.  S-au calculat statistic.  Pentru stiinta ta, toate materialele sunt cumparate cu facturi pentru ca sistemul de TVA verifica si coreleaza incrucisat vanzarile si cumpararile.  Cei care sunt declarati personae fizice platitoare de TVA isi conduc contabilitatea si raporteaza TVA.  Ce a fost in 2003-2009 nu mai este astazi.  In 2013 majoritatea constructorilor lucreaza cu TVA.  Vezi tu matematica este grea pentru avocati si fiscalitatea si mai grea pentru ingineri.

Aberatiile pe care le debitezi cu privire la furturi de fier, etc sunt cazuri izolate.  Echipele de dulgheri si fierari pe care le cunosc eu, chiar pot sa lucreze in regim de viteza, pentru ca sunt platiti la lucrare, pe firma.  Din aceasta cauza lucreaza 12-14 ore pe zi si termina repede o cladire.  Eu nu prea am vazut cofraje de sprijin care sa nu stea 21 de zile, chiar daca se ridica in continuare.  In ce priveste calitatea, clientii mei pe care ii cunosc de peste 15 ani, au avut mereu specialisti pe santier cu diriginti, ingineri.  Dupa 15 ani cunosc procesul tehnologic mai bine decat multi ingineri pe care I-am vazut, dar niciodata nu am contrazis sau nu am vazut contrazis pe santier un inginer structurist.  Asa ca daca sunt cateva cazuri izolate, majoritatea blocurilor sunt bine construite, cu respectarea normelor in vigoare.  Opriti-va cu minciunile si nu mai imprastiati zvonuri.


Cine doreste sa ma contacteze, raspund la telefon cu exceptia Duminicii si pot fi gasit pe email.

Cabinet Udrescu
Str. Viitorului nr 110, Ap 2
Bucuresti, Sector 2
0722327733
Daniel@udrescu.ro

Pentru Korr41

La biserica din Izbiceni am fost la 2 intalniri in ultimele 2 saptamani, sambata.  Nu sunt membru al acelei biserici.  Nu rup usa nici unei biserici, ci am contribuit la construirea lor.  Eu sunt membru al Bisericii din Str Viitorului de limba engleza.

Pentru Magistratul

Calculele tale sunt incorecte.  Mai adauga pretul terenului si informeazate care sunt costuri de construire.

Apreciez faptul ca sti procedurile.  Daca le-ai urmari atent, ai vedea ca ele se respecta si nu de putine ori vanzatorii si cumparatorii respecta lista ta.  Cartea constructiei este obligatorie si ea se mentine la asociatia de proprietari a blocului.  In ea gasesti toate datele tehnice.  Cere-le si le vei avea.

Pentru Kor41

Nu sunt nici preot, nici pastor si ma poti gasi la adresa pe care am scris-o mai sus.  Ma bucur ca vrei sa ma cunostiPosted Image !

Pentru CCF

Orice cladire terminata este inscrisa la Cartea Funciara si dupa dezmembrare are un dosar complet.  Partea tehnica este descrisa in Cartea Constructiei care este obligatorie si poate fi verificata de un inginer constructor specialist, iar istoricul imobilului este verificabil la notar inainte de cumparare, de catre notar si de catre avocatul cumparatorului si al bancii., daca se finanteaza. Altfel nu se poate vinde.  Asa ca te rog sa te documentezi si sa nu generalizezi.  Zvonistica este arta omului needucat.  Cerceteaza, apoi daca ai intalnit 1 sau 2 sau 5 cazuri si nu generaliza pentru 200.

Incercarile de a baga frica in oameni sunt si ele pedepsite de lege.  Minciuna inca se pedepseste in codul penal.  Juruintele false si ele se pedepsesc.  Asa ca in loc de generalizari, ramaneti pe exemple specifice.

#355
CCF

CCF

  Junior Member

 • Grup: Members
 • Posts: 55
 • Înscris: 11.03.2013
Domnule Udrescu daca tot va plac aceste cladiri va rog sa va mutati si sa stati cel putin 15-20 ani intr-unul din aceste blocuri construite de oamenii pe care ii aparati cu atata ardoare si devotament.

Pentru o groapa de 1,7 m inaltimea cladirii nu trebuie sa depaseasca 5m, asta in cazul in care planul si restul specificatiilor sunt respectate adliteram si nu 15 m.

Eu traiesc in fiecare zi si noapte cu frica ca blocul se va prabusi peste mine si familia mea si nu vad unde este minciuna sau incercarea de a baga frica in oameni. La incercari de a baga frica in oameni vad ca aveti experienta bogata Domnule Udrescu. Va pricepeti si la amenintari.

Va anunt ca nu am de ce sa va manipulez. In momentul in care actele sunt ascunse sau se obtin greu inseamna ca acest lucru sa facut cu incalcarea legii. Sa stiti ca aceste cladiri nu constituie un secret de stat nefiind destinate pentru a fi utilizate ca baze militare sau serviciilor secrete.

Daca erau asa de buni inginerii aceia care spuneti ca au fost uimiti de ce nu se fac astfel de contructii si in Ungaria, Statele Unite, Marea Britanie. Va spun eu de ce: Pentru ca in alte state chiar si Rusia nu sunt lasati Oameni Habarnisti sa se ocupe de realizarea de constructii, sau daca sunt lasati au instructiuni clare ce trebuie sa faca si nu blocuri.

Tin sa va informez ca amenintarile pe care le-ati facut la adresa mea sunt in detrimentul dumneavoastra. Nu ma cunoasteti dar si eu incep sa va cunosc.

Unui om atat de religios ca dumneavoastra o spovedanie la procuratura iar face mult bine. Am impresia ca aveti cam multe pacate de impartasit.

#356
DanielSilviu

DanielSilviu

  Member

 • Grup: Banned
 • Posts: 413
 • Înscris: 23.03.2013
CCF,

1.  Un caz particular nu trebuie sa fie generalizat la intreg cartierul.  Am spus ca in cartier sunt multe blocuri superbe.  Imi voi muta biroul intr-unul ce va fi construit curand.

2.  Nu am amenintat pe nimeni cu nimic.  Am spus ca cei care dau in judecata si pier vor plati daune.  Este un adevar testat in instanta.

3.  Actele nu sunt greu de obtinut deloc.  Faceti cerere la cartea funciara si cf va va elibera copii dupa actele cerute.  Faceti cereri la Primarie si ISC si veti obtine ce doriti.  Trebuie sa stiti ce cereti.  Nu eu trebuie sa va furnizez aceste date.  Trebuie sa invatati  ce si unde sa cereti.

4.  Faceti confuzie intre ingineri constructori si beneficiari/dezvoltatori imobiliari. Beneficiaru/dezvoltatorul imobiliar nu trebuie sa necesite cunostinte.  Cartea constructiei arata cine a semnat toate actele, acea persoana care este specialist in structura, diriginte de santier si/sau constructor raspunzand direct.

5.  La adresa dumneavoastra nu am facut nici o amenintare si nu am facut amenintari la adresa nimanui.  Am spus la modul general ca intr-un razboi sunt victime de ambele parti.  Dvoastra personal va puteti castiga procesul, dar altcineva il poate pierde si poate sa fie nevoit sa plateasca daune, cheltuieli de judecata, etc.  Nu puneti afirmatii in dreptul meu pe care nu le-am facut.  Nu am jignit pe niciunul dintre dumneavoastra si nu am amenintat pe nimeni.  V-am prezentat o atentionare sa luati aminte ca numai avocatii vor avea de castigat dintr-un proces si am sugerat o intelegere.

6.  Am reprezentat numerosi clienti la procuratura si nu este un loc sinistru cum vi-l imaginati.  Care ar fi motivul pentru care sa merg la procuratura?  Si ce credeti ca pot spune eu la procuratura, daca voi infiinta Asociatia Constructorilor din Damaroaia?  Poate chiar ar fi mai bine pentru dumneavoastra ca sa aveti un interlocutor corect si cinstit, un partener de discutie care sa va medieze orice conflict.  Si va promit ca sunt integru, chiar daca apar un punct de vedere advers.

7.  Nu sunt un om religios, cred in Dumnezeu, nu in religie.  Incerc sa ma pocaiesc, sunt un pacatos care isi recunoaste pacatele si care si le impartaseste la Dumnezeu nu la procuratura.

#357
csercses

csercses

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 690
 • Înscris: 18.07.2010
Udrescu,
    
Am inteles ca te rogi in engleza la Dumnezeu si esti mare scula de contabil. Dar pentru unul care defileaza cu crucea pe forumuri, amenintarile cu sange parca nu dau bine.  Sa inteleg ca te-a delegat Staborul sa ne declari razboi total? Cred ca clientii si vecinii vostri de palier se simt foarte confortabil cand li se prezice ca in zona lor va curge sange si ca se pregateste un razboi intre specii ca in “Planeta maimutelor”!!!!

Si te mai miri de ce ne inarmam. Cristian Truta si-a luat masuri sa-si apere familia de presiunile si amenintarile lui Miriuta ala al tau. Pentru ca asa sunteti voi, va dati religiosi nevoie mare si cu frica lui Dumnezeu, dar distrugeti vietile oamenilor incalcand legea, amenintand si santajand.


    Acum o jumatate de an, prietenul tau Caraian, calare pe blocul lui, in constructie, din Berveni 48A, striga la vecini” Ce ba, ca in trei ani nu mai miscati unul aici!”. Sa-ti amintesc ce se intampla in centrul istoric al Timisoarei unde clanurile tiganesti stabilesc cine sta, cine vinde si la ce pret, santajand oameni care stau de generatii in casele lor si facandu-se viata un chin. Dupa ce au cumparat prin intermediari un apartament, se muta cate 20-30,  manjesc usile apartamentelor celorlalti cu rahat, fac galagie, distrug,  pana isi iau bietii oameni lumea in cap si isi parasesc casele. Si asa ajung tiganii stapani pe tot imobilul. Cam asta este viitorul in Bucurestii Noi si Damaroaia daca nu eliberam Sistemul de sub influenta voastra mafiota.

    Noi am strans randurile si vrem sa construiti blocuri legale. Ii tot dai cu despagubirile pe care o sa le primiti si alte frectii. Intra pe ascdbn.ro la rubrica CAZURI. Nu te uita numai la poze. Incearca sa citesti si ce scrie in adresele de la Inspectoratul de Stat pentru Constructii si de la  Disciplina in Constructii. “Proprietarul nu a respectat prevederile autorizatiei de construire” are vreun inteles pentru tine? Voi nu puteti sa respectati nici macar autorizatiile ilegale de P+2E+M pentru care ati dat spaga. Cred ca este structural. Daca nu incalcati legea nu va simtiti bine!
    
    Te-am intrebat de Diaconu Coresi 15. Te faci ca nu intelegi. Zici ca vreti sa ne impacam, dar Lungu Nelutu Elisei incalca flagrant autorizatia data legal (culmea!), sfidand legea. Poate nu stie sa citeasca. Tu zici ca ai carte si esti titrat, deci explica-i ce inseamna S+P+2E<S+P+2E+M. Sau poate omul a apucat sa dea spaga, dar s-au schimbat vremurile, dar nu si hartiile si acum ii este ciuda si vrea sa-si recupereze investitia?
    
    Oricum, toata propunerea ta de buna intelegere este o cacealma. Dupa logica ta rafinata, cum crezi ca va functiona o intelegere doar cu 90% dintr-un grup. Si cum vor fi pedepsiti cei care nu respecta regula. Cu blesteme? Au respectat tiganii vreo regula vreodata? Ori esti tu naiv, ori ne crezi pe noi naivi!
    Si apropo. La fiecare doua fraze pomenesti de calificarea ta si de cat de religios esti. Mai lasa-ne. Am inteles cum sta treaba. Este transfer de goodwill prin asociere. Adica, uitati-va la mine ce frumos, destept si evlavios sunt. Inseamna ca cei cu care m-am inhaitat sunt tot la fel de frumosi, destepti si evlaviosi. Deci, lasa-ne, ca mi se face greata! Eu nu vad decat o adunatura de nenorociti care calca in picioare oameni si familii intregi! Iar tu nu esti decat un mercenar platit sa creeze confuzie, sa discredite-ze actiunea unor oameni care s-au unit ca sa salveze un cartier.

    Si daca tot vorbesti de tipi religiosi, spunei tiganusului imbecil care se plimba cu Skoda albastra cu numarul B 333 CRB (masina inregistrata pe numele lui Caraian) si sta (temporar) pe Mitropolit Varlaam 50, ca nu este in spiritul religios sa blocheze oameni in trafic si sa ameninte cu moartea. Am observat ca tiganii tai care trimit amenintari au fantezii numai cu masini cu numere de Bulgaria, transformate in masini de asalt si distrugere, cu care sa ne omoare pe strada. Astia vin sambata la voi la biserica? Sau Dumnezeu ramane in usa bisericii si va face cu mana in timp voi plecati sa va faceti de cap prin cartier? Sau poate astia sunt nebotezati si fac parte din proscrisii din grupul de 10%. Penibil si penal. Si mai ales, nesanatos.

    Din punctul meu de vedere esti epuizat. Nu vii decat cu aberatii si nu raspunzi concret la problemele pentru care sunteti chemati in Instante.  Cat despre alte locuri unde veti fi chemati…. mai vedem!

Doamne ajuta!

#358
DanielSilviu

DanielSilviu

  Member

 • Grup: Banned
 • Posts: 413
 • Înscris: 23.03.2013
Csercses,

Profesiunea liberala inseamna sa-ti oferi serviciile oricarei persoane care ti le cere, indiferent de prejudecati.  In instanta, expertul contabil nu poate sa refuze o expertiza, fiind comparat cu doctorul care nu poate sa nu ajute pacientul, cu exceptia conflictului de interese.  Intr-un fel sunt mercenar, pentru ca asa imi cere codul etic al profesiei.

Nu am adus discutia despre mine personal si despre ce cred pana cand nu am fost intrebat de alti participanti la forum.  Nu prea ma laud.  Pentru o totala transparenta v-am oferit toate datele necesare pentru a dialoga si a incerca sa rezolvam aceasta stare conflictuala.

Eu nu te-am amenintat niciodata, chiar daca tie iti place sa-mi rasucesti cuvintele pentru interpretarea care iti convine.  Eu nu ti-am declarat razboi, chiar daca tu ma jignesti pe unde apuci.  Am spus la modul general, pentru cei pe care vreti sa-i atrageti in Asociatia vostra, ca daca au chef sa declare un razboi juridic in instanta, trebuie sa stie ce inseamna razboiul.  Adica un razboi este un conflict, in care peorativul sange sunt banii pe care ii veti cheltui.  Razboiul juridic pe care l-ati declansat s-ar putea transforma in paguba.  Tot vorbesti de Berveni si Diaconu Coresi si alte cateva maxim 10-20.  Cum am mai spus, cazuri izolate pe care le generalizezi pentru 200 de imobile.  Eu vorbesc de restul de 180, pentru care exista autorizatii de construire pentru ce s-a construit si unde deranjati si inraiti oameni care au actionat corect legal, care si-au cumparat un camin.  Faptul ca voi aveti o casa si altii vor sa stea la bloc intr-un cartier linistit nu trebuie sa va invrajbeasca cu ei.  Si pe acesti oameni ii voi sprijini.  Despre aceste procese patetice unde acesti oameni care au cumparat un apartament si care sunt amenintati de voi, fara o baza legala, vorbesc.

Strategia asta de a da in judecata pe toata lumea si a face valva nu o sa va aduca linistea.  In aceste cartiere se va construi in continuare atat cat va absorbi zona, profitabil.  Deci am spus si o repet, de ce nu va axati pe cazurile specifice si lasati restul oamenilor in pace?  Multi dintre constructori au construit conform legii dar pentru ca nu va convine blocul langa casa dumneavoastra dati in judecata, nu pentru ca este legal sau nelegal, ci pentru ca v-a modificat barierele pe care vi le-ati stabilit ca zona de confort, chiar daca ambientul nu va apartine.  Lumea este in schimbare si la oras blocul va lua locul casei pentru ca ne inmultim pe acest pamant.  Societatea cauta solutii si ce era valabil ieri, nu mai este astazi.

Am mai spus ca singurii care vor castiga din razboiul juridic vor fi avocatii.  Eu nu am pomenit niciodata de aberatiile pe care le debitezi.  Nu ma intereasa cine este Truta Cristian, cum si-a dobandit averea si faptul ca tatal lui i-a construit o casa frumoasa, care se vrea un dominion fara blocuri in jur, fara tigani pe strada.  Dreptul tau si a lui Cristian se rezuma la metrii patrati pentru care aveti acte.  Daca cineva vine si parcheaza in fata gardului, pe domeniul public, LEGEA ii permite acest lucru, daca nu ati inchiriat de la ADP acel spatiu.

Vorbesti de niste persoane care incalca legea, de urmariri, de blocat in trafic.  Daca au incalcat-o si v-au amenintat, lasa autoritatile sa ia masuri.  Dar cum se intampla de multe ori cu perceptia, imaginatia si frica, aceste stari dau nastere la monstri acolo unde nu s-a intamplat nimic.  Poate ca ai dreptate, poate ca s-a construit mai mult decat scrie in autorizatie, poate ca primaria a eliberat autorizatii cu etaje mai multe, etc.  Fiind violent verbal nu o sa rezolvi nimic.  Jignirile si exagerarile tale nu ma impresioneaza.  Ca sa ai dreptate trebuie ca cineva sa ti-o dea, caci atunci cand vei sa ti-o faci singur, incalci legea.  Calmeaza-te, daca sunteti pregatiti sa cheltuiti multi bani, lasa instanta sa se pronunte si avocatii sa lupte in singurul loc unde poti sa-ti castigi dreptatea.

Spiritul asta de luptator din spatele calculatorului, pe ascuns, cu jigniri si aberatii te inraieste.  Vorbeai de transparenta.  Cu cat ai mai multa cu atat ai mai multa liniste.

#359
korr41

korr41

  Active Member

 • Grup: Members
 • Posts: 1,821
 • Înscris: 27.06.2007
Pentru o totala transparenta si daca vrei sa-ti schimbi radical gandirea ,vanduta pe cativa arginti,te astept la mine in birou pt. o confruntare de opinii...Ma gasesti mai tot timpul aici http://www.pentrupatrie.ro/old/contact

#360
ionut_ct

ionut_ct

  New Member

 • Grup: Members
 • Posts: 11
 • Înscris: 04.03.2007
@DanielSilviu

Inainte sa-ti dai cu parerea in domeniul constructiilor prin mesajul privat adresat , trimite-mi scanata diploma de inginer si dupaia mai vorbim.

Inteleg ca ai fost arvunit sa aperi interesele constructorilor respectivi- vad ca pe forum ai norma intreaga si in week-end.

Poti sa te abtii sa-mi raspunzi printr-un reply kilometric, daca vorbesti mult si prost nu inseamna ca ai si dreptate, specific avocatilor.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate